Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 31. 01. 2010, 18:25

deppholl: to co dělal Andrew přímo pro něj? Juj jen aby na tu předávku vůbec došlo. Holky budou jako pryncezničky středního věku a Miro se nebude soustředit na nic jiného než na ty dvě. Ony zase na něj a pro samotné soustředění zapomenou, že nějaké DVD existuje.

kobitka » 31. 01. 2010, 17:59

Hola, hola, Kobitka vás volá. Dobrý večer všem. Tak po stanovení diagnozy Šmajdománie jsem si naordinovala několika denní terapii na horách. Vřele doporučuju.První den bez Mirovych písní a našich večerních debat docela silný absťák ale pak se to zlepšilo( díky kombinézám žádný rocker v dohledu a díky kulichům naraženým až do čela dokonce ani jeden blonďák). Ovšem hrozí, že po návratu z hor se u člověka dostaví recidiva. V tom případě už snad pomůže jedině se odstěhovat na severní pól mezi tučňáky. Když už jsem u těch diagnóz, omlouvám se Vám, že musíte číst moje bláboly plné pravopisných chyb. Ale jsem dysgrafik, takže i kdybych se vrátila zpátky do školy jak mi tady někdo dopručoval (hrdina ani se nepodepsal) můj problém by to neodstranilo. Pro rýpavce a neznalé, poruchy jako je dysgrafie, dyslexie a jim podobné nemají s učením a inteligencí nic společného. Jinak doufám, že jsem díky terapii, která byla podle všeho k ničemu(už zas v tom lítám) nepřišla o nic důležitého co se týče Mira.

kobitka » 25. 01. 2010, 22:17

dobrý večer. Dnes jsem tady jen na skok nemám moc času. Ale i přesto, vídím, že někteří z vás vůbec nepochopili o čem jsem tady psala, že jo Adélko. Já si vůbec nemyslím, že kdo nemaká rukama tak je flákač, ani jsem tady nic takového nenapsala. Ale když už se někdo zajímá o nějakou práci, tak by o ní měl taky něco vědět a aspoň něco umět, než aby se s ním ostatní trápili. A už vůbec jsem nepsala, že je Miro flákač. Jen je to prostě typický městský synek toď vše. Takže se hodtě do klidu a hezký zbytek večera :) PS: komunistka rozhodně nejsem, politika jde totálně mimo mně

kobitka » 25. 01. 2010, 12:14

Tak jo omlouvám se všem měšťákům v podstatě proti nïm nic nemám jen by neškodilo se líp chovat k přírodě. Za to že jsem se tak rozohnila nemůže ani tak Miro jako můj šéf, který mi zdělil, že budu mít letos v létě na starosti zase brigádníky, kteří jsou právě typyčtí městští, vysokoškolští a středoškolští nemakačenci, jejichž dosavadní nejtěžší práce byla ráno vstanout z postele. Není nic horšího, když musíte dělat s lidma, kteří pojem práce viděli maximálně někde v knížce na obrázku. Po hodině práce sotva šmatlají a za zatkem vám fňukají jak jsou unavení a už nemůžou. A to musíte poslouchat 8 h denně dva měsíce v kuse. Největší síla loni byla, když jsem 22 letou slečnu(studentku psychologie) musela učit povlíkat postele a ukazat jí jak se používá škrabka na brambory.Vyučený číšník ani neuměl načepovat pivo a styděl se chodit roznášet jídla. A takových případu jsem měla na starosti víc. No uznejte sami, že to už je vážně na zabití. Proč se o takovou práci zajímají lidi, kteří vlasntě ani robit nechtějí. Prachy ano ale pokud možno co nejmenší námaha a úplně nejlepší makat druhýma rukama. Už na podzim jsem říkala, šéfovi, že jestli mi letos taky hodí na krk takové exoty jako loni, tak pořizuju bazuku a střílím bez rozmyslu, takže nebude stíhat doplňoat stavy. Hele zajde za mnou někdo na podzim do basy na návštěvu?

kobitka » 25. 01. 2010, 10:49

ještě dodatek, já nepsala, že je typický flákač! Jen je to typicky městské děcko, které toho na práci ještě moc nemělo. A užívat života ano proč ne ale všeho z mírou. To jak jsem se rozepsala dál jsem myslela všeobecně, ne že se to vztahuje na Mira, tak se hned nečertěte. Tak a teď už vážně fičím.

kobitka » 25. 01. 2010, 10:44

12345: nejde o tu školu ale o ten zbytek. Výšku flákají i děcka z vesnice a i když nemají brigády, nemají čas chodit jen tak bez cíle po městě a rozkopávat popelnice(netvrdím, že tohle dělá Miro) ale prostě mi už od začátku přišel jako takový městský floutek, dítě ulice No dneska asi nebudu stíhat uhýbat létajícím kamenům, tak rači mizím vařit oběd

kobitka » 25. 01. 2010, 10:34

krom toho flákání školy, flákání se po městě s kamarádami. Co se dá dělat na vesnici? Chodit do lesa, jezdit na kole aniž by se jeden bál, že ho srazí auto( i když i to už přestává platit), pracovat na poli... Vidět měšťáka s hráběmi v ruce, to je pohled pro bohy:-). Jednou ke mně přišel známý a stěžoval si kdo ví jak není unavený. Tak sem se ho ptala proč a říkal,že bobek sek trvávu zahradním traktůrkem, tak sem mu řekla,že mu příště půjčim kosu, ať si užije relax a on na to co je to kosa? No zabít takové lidi je někdy fakt málo. Ale já to zavřu tak jako vesničani nepochopí měšťáky tak měšťáci nepochopí vesničany. Jen kdyby nám tady nezaváděli ty svoje móresy. Ježdění autem na houby až přímo do lesa(dva kroky navíc je hold až příliš), odhazování odpadků v lese bo kontejnéry jsou moc daleko, ohrnování nosem nad tím když je něco moc obyčejné, nedej bože když někde šlápnou do kuřince, to bysi pomalu nejraději dezinfikovali celou nohu(otřít botu nestačí).... Teda vy mně nebudete mít po dnešku rádi, že Andrew?

kobitka » 25. 01. 2010, 09:28

tady je zbytek _8&feature=related

kobitka » 25. 01. 2010, 09:24

dobré dopoledne. Tak po zhlédntí jednoho videa na youtobe, mě Miro utvrdil v tom co mi na něm vadí. Není to pro něj typické věš čo nebo fiha, ale to že je to typický městský kluk(samá zábava a práci nechám na jiných). Hold vesničani a měšťáčsi se nikdy moc nemuseli( to je něco jako pražák a ostravák, taky by se samou láskou sežrali). Ale jde o to, že městské děcka se jen flákají po městě, maximálně k tomu poflakování přidají kino nebo posilovnu a když pak po nich člověk chce aby jim opravil nějakou prkotinu tak ti řeknou, že to nejde ať si koupíš novou. Učitelé na učilištích s takových odborníků přímo rostou. O úřadech práce ani nemluvím. Ale abych to špatné nenechala jen na městských lidech. Na dědině na se tenhle kult flákání taky rozmáhá. Měštáci se hold stěhují na vesnice. Omluvám se všem měšťákům ale tak to prost je, i když chápu že ve městě se toho asi moc dělat nedá. Jinak kdo to video ještě neviděl tak si zadejte http://www.youtube.com/watch?v=Halc19Elj_8&f... se to nezobrazí celé máte smůlu nějak jsem nepochytila jak zkracovat adresy.

kobitka » 24. 01. 2010, 22:27

Miriam: no možná až na tu Dirty Dianu, kdyby tenkrát nezmínila tu košili, tak by se o tom lidi do teďka na diskuzích nepřeli. A každý názor, by nezačínal, to je ten co se obnažuje na veřejnosti. Tenkrát lidi ten jeji výrok vzali za svůj a drží se ho zuby nechty. A přitom, kdyby se podívali na originál tak tam uvidí to samé v hubenějším provedení.

kobitka » 24. 01. 2010, 22:03

brej večír. Tak Kobitka vám neumrzla, i když teploměr se dneska vyhoupnul maximálně na - 20. Naštěstí se to už ustálilo, tak budu doufat, že to už jen poleze na horu. I když mi to neva, já zítra do té kosy nemusím a vy si to užijte v prácí. Jejda, vy jste ale dneska zlí. Co vám ten nebohý Habera udělal? Já ho teda taky moc nemusím ale jeho písničky se mi líbí až na tu co složil pro SS. To jsem si po prvním poslechu řekla "šmarja, kdo tenhle brak mohl vymyslet" a ono ejhle Habera. :-). S tím mě teda hodně zklamal a co se týče jeho hodnocení Mira, tak už od semifinále tvrdím, že mu Miro až moc připomíná svoje mládí, za které se stydí a proto do něj tak ryl.

kobitka » 24. 01. 2010, 08:49

zdravím všechny. Teda jestli i po dnešku panuje v Bratislavě takové počasí jako včera, tak se tam stěhuju Šmajda, ne Šmajda. Frýdecko- Místecko hlásí hustou mlhu, viditelnost skoro nula, odporně vlezlý ostrý vítra a teploty naprostá bonba -22! Takže plesování nehrozí. V tohle počasí vylézt ven v šatech, tak v mžiku zmrzneme a už nikdy neprocitneme jako Nastěnka, leda bychom měli po ruce Ivánka v podobě Mirka. A jak vypadá slunce už ani netuším. Budu muset vyhrabat nějaké fotky a připomenout si to. Takže uvařte svařáček zachumlejte se do deky a diskutujte, ať je co číst.

kobitka » 23. 01. 2010, 22:59

Tak jo čepice bycho měli, teď ještě vymyslet transparenty něco ve smysu ať žije soudruh zpěvák Miroslav Šmajda, píšťalky do ruky (páč ty malé holky nepřeřveme, tak silné plíce jako Miro přece je nemáme) a razíme směr Liberec, Teplice a Skořenice

Macyáš: nesmutni. Pustíme si DVD a budeme skákat na gauči, sousedé budou mlátit hlavou do zdí a řvát ať ten kravál vypneme a hned budeme mít navozenou atmosvéru koncertu. A to hlavní budeme to mít zadarmo.

kobitka » 23. 01. 2010, 22:39

Dobrý večer. Teda Kobitka se tady jeden den neukáže a nestačí se divit. Co se týče bydlení jsem teď po prohlášení Andrewa na rozpací. Budu si muset hodit korunou jestli vyhraje Miro nebo Andrew. Otázka je jesti by vyhrál i ten dotyčný co se týče bydlení se mnou. U Mira bych jako první zkratovala žehličku(jsem ohromná kamarádka s elektřinou) vyplácala bych mu celý gel a lak, tudiž bych pak za trest musela spát za dveřma na rohožce, protože ten den by byla hrozná zima a Miro by neodhodil ani kapuci z hlavy, takže by mi z radostí uvolnil místo, které mu vytyčil Andrew. Andrew má rád autíčka já dávám přednost koloběžkám, Andrew miluje Kittnera já raději nějakého Šmajdu. Tudiš hádky na denním pořádku.

Co se týče webovek, nechci nějak urazit tu slečnu, která se o ně pokouší(smekám klobouk, který mi odvál vítr) ale s čistě logického hlediska si myslím, že by měl dát Miro přednost chlapovi a ještě k tomu porfíkovi, který se tím živí. Sice mu bude muset platit ale ten dotyčný na to bude mít čas a chtělo by to zajímavější dizajn než jen naplácané Mirové fotky.

kobitka » 23. 01. 2010, 06:44

Dobré ránko. Jůůů Mirko má BMW a Kobitka pukné závistí. Ta se zmohla jen na jízdní kolo(nepotřebuje na něj řidičák) a díky těm kopám sněhu dokonce musí chodit pěšky:-(. Mirku, Mirku takovéhle věci se Kobitce nedělají. Fuj styď se!

kobitka » 22. 01. 2010, 12:06

Jarka: jasně beru! No kdybychom se nevešly do klubu tak budeme jako správné magorky přešlapovat, před nejblišším hotelem, kde bude ubytovaný. A možná, že nás nějaký šikovný portýr protáhne až na Mirkuv pokoj. Vyděláváme všechny, tak to by bylo abychom ho neuplatily.:) Andrewa bereme sebou, jakožto jediného normálního člověka na tomoto fóru, aby s ním místo nás vedl sáhodlouhé filozofické rozhovory, protože my bychom se zmohly asi jen na ach ty jsi sladký, mucky, muck. Hele slečno psychiatričko kdy taky skonzultujete moji diagnozu? Ráda bych se dověděla o sobě něco nového.

kobitka » 22. 01. 2010, 09:26

dobré dopoledne. Jaruš moc hezké vyznání líp bych to nenapsala ani já. Jen s tím rozdílem, že já ho zaregistrovala už na castingu. Písnička, kterou drnkal na kitaru se mi moc líbíla a doufala jsem, že ho pošlou dál. Při prvním semifinále mě víc než zpěvem zaujal tím co z něj vyzařuje. Takovým lidem říkám, že mají čistou a zářivou auru. Jeho filozofie se mi líbí ale ještě jsem nedošla tak daleko abych si tu knihu objednala. Přece jen nevidím smysl života v přemýšlení o tom co a proč jím( moje tělo si většinou samo řekne co potřebuje, stačí mu jen naslouchat)Tu podstatu vidím někde jinde, i když jsem zvýšila přísun ovoce a zeleniny a omezila sladkosti. Miro v dubnu v Liberci? Kruciš já se naštvu a začnu se stěhovat, podle místa konání Mirova koncertu, jinak nebudu mít asi šanci se na jeho koncerty dostat. Hold moje dědina je to čemu se říká prd.. světa. Ale jen díky šptnému vedení obce. Jinak je u nás krásně. Hanko, jsem volná jak ten ptáček takže bych si stopro dala říct. Otázkou je jestli by si dal říct i Miro. O čemž dost pochybuju, Hold věk nezastavíš :-(

kobitka » 21. 01. 2010, 23:03

Teda když už tady Andrew zase narazil na téma Mirova pláče, tak já se musím přiznat k jedné hrozné a neodpustitelné věci. Já to jeho brečení nepostřehla ani jednou:-(. Juj já se stydím jak jsem špatný pozorovatel a slabý obdivovatel Mira. Ale mně hold vždycky zajímal spíš jeho výkon, než to co dělal pak. A tak to mám u všech interpretů. Takže zatím co všichni ostatní věděli, co kdo dělal, měl na sobě nebo řekl já jen tupě zírala na obrazovku a kochala se vystoupením nebo na plné pecky poslouchala rádio. Takže jsem vlastně takový společenský barbar. No teď si to díky Mirovi vynahrazuju.

Nevím to jistě ale myslím, že příjmení Nage ani skloňovat nejde. To bude teda garde čučet až uvidí 21 letého Nage bez kudrlinek

kobitka » 21. 01. 2010, 22:50

RIA : to já taky ne. Vždycky mi bylo fuk jestli je blonďák nebo brunet, tlustý malý nebo tenký, jen musí mít něco čím mně zaujme. Náhodou redaktoři Blesku plesku jsou machři. Už jen tím, že se jim podaří vyštrachat článek od jiných novin a ještě k tomu přidat pár dalších vět, které zaručeně řekl Miro .-) Myslím, že za pár dnů se dočteme i o tom vystupení v gay klubu a Miro nám zdělí, že ho tam nechtěli pustit, protože nevypadal dostatečně jako gay.

kobitka » 21. 01. 2010, 22:38

LuCCa : vyhrabali to z Pluska, zrovna jsem to tam našla. Bylo to ve smyslu, toho jeho stěhování do Čech. Je divné, že Blesk vytahuje články se spožděním. Zrovna on, který ví vždycky všechno první.