Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

RIA » 10. 01. 2010, 21:37

Hej presne tak Veštec,som blbá a týmto túto debatu uzavrieme.Bavili sme sa o nohách a v podstate sme zistili,že som blbá,veľmi pekne ďakujem za tento obohacujúci rozhovor,ktorý mi konečne ukázal čo som vlastne zač.

RIA » 10. 01. 2010, 21:34

...no asi sa s tou výškou pohrať musia aby ten záber nevyzeral zle,že bude mať ten vyšší hlavu mimo obraz...chápeš už?A ja som si to že ho posúvajú do zadu všimla viac krát,lebo to občas bolo dosť amatérske,no a keď si pozrieš rozhovory tak Miro väčšinou pozerá dolu .Ale toto sa mi fakt nechce riešiť...

RIA » 10. 01. 2010, 21:29

Lenže ja neviem,odhadnúť kedy hovoríš vážne Veštec,lebo nepoužívaš znaky sarkazmu,v debate sa to dá odhadnúť v tóne hlasu a tak,ale ty to píšeš ako vážnu vážnosť.To nieje vôbec zlé že pôsobíš ako pôsobíš...Pozri si fotky Sylvestra Staloneho a jeho ex Bridget Nielsen,o ňom je známe že je to malý Talian a o nej že mala viac než 180 cm,no a na každej fotke vyzerali že on je vyšší než ona,to je kúzlo čo?

Nostradamus » 10. 01. 2010, 21:29

RIA nezlob se ale ty budeš fakt blbá. Že to musím říct. Já fakt už nevím v jakém jazyku mám mluvit. jednak jsem si nevšiml, že by 3majda stál vzadu. a já jsem někde řekl, že krátké nohy jsou pěkné? Na to aby člověk věděl že bližší se zdá větší nemusí ovládat principy perspektivy. stačí se dívat. určitě v superstar si nebudou hrát s výškou soutěžících. to se dělá tak maximálně ve filmu tetko. Nedělá se to většinou ani v běžném modelingu, protože tam mají na výběr a já nejsem nějaká známá hvězda, které by se museli přizpůsobovat .Udělají casting a vyberou podle standardizovaných požadavků .. to snad tak možná v umělecké fotgrafii.

Pavel » 10. 01. 2010, 21:18

Nostradame, Miro měří 181 cm. Nevím, jaké jsou tvé požadavky, ale občas mi připadá , že v tom nemáš moc jasno. Bohužel další míry neznám.

Nostradamus » 10. 01. 2010, 21:17

Ria a tohle není navážení se? jinak tady fakt musí člověk mluvit pořád vážně? Opravdu si myslíš že porovnával nohy Šmajdy s nohama Bagárky když jsem se díval na superstar? Vy mi přijdete jako američani, co každý žvást berou smrtelně vážně. ok vztahovační lidi třeba berou invelktivy na svou osobu možná vážněji než je zdrávo,a nebo z toho vyzobávají ty invektivy.ale takové neškodné obecné bláboly o ničem a o cizích lidech? To myslíš fakt vážně, že si myslíš, že to mé kvákání o nohách beru vážně? to jsem teda musel zanechat opravdu negativní dojem. Holka opravdu nejsem a ani bych být nechtěl. pokud tak působím tak to opravdu nemůžu ovlivnit. Tak působí spousta lidí z modelingu. půlka působí jako macho machovič a druhá půlka působí prostě přiteplale. asi budu patřit nechtěně do té druhé. Co já vím.

mari » 10. 01. 2010, 21:16

Tak ja tam sama teda tiež nepôjdem....

RIA » 10. 01. 2010, 21:15

Tak to ma prekvapuje,že človek ktorý sa živí modelingom,nevie ako opticky na obrázku zmenšiť a zväčšiť človeka to je jedno či na fotke alebo v TV.Prezredím ti to vyššieho postavia vždy do zadu...uuups a je to vonku.A krátke nohy aj keby boli priesvitné mne pekné neprídu...No a asi to tu pre dnešok vzdám k tejto debate nemám viac čo dodať.

LuCCa » 10. 01. 2010, 21:14

mari: já nemám potřebu lézt za Mirem do výšky. :) Takže asi také odpadám :D

mari » 10. 01. 2010, 21:13

Riešite tu nohy-má na nich také zlatisté chlpy,na foto v Kamaráte.

Mag » 10. 01. 2010, 21:07

mari: :DD ja ťa poteším, tiež vypadávam z hry bojím sa totiž výšok :O

Nostradamus » 10. 01. 2010, 21:07

Proč bych nemohl srovnávat ženské a mužské nohy? jde o to jak jsou rovné, štíhlé a i možná dlouhé. Na druhou stranu abych řekl něco pozitivního, na jeho zpěv délka nohou vliv mít určitě nebude. A přišel mi docela malý. Teda skoro nejmenší z kluků co tam byli.Kromě Bendíka.

RIA » 10. 01. 2010, 21:06

...tak nech ti pomôže to v čo veríš!

RIA » 10. 01. 2010, 21:02

Veštec ty porovnávaš nohy baby a chalana?No ty si jasný!Mne sa páčia dlhé nohy,a Miro má niečo cez 180 cm,takže budú asi dlhé od zadku až po zem.Aj tak si myslím že si len zúfalá nástka ktorá túži stať sa modelkou,mne sa tvoje kecy chlapské nezdajú,poznám ľudí čo k modelingu čuchli ale takúto profesionálnu deformáciu som u nich nezažila,fakt nie.A nerada by som sa ťa fakt dotkla takže prepáč,možno si chalan s babskou dušou a nemyslím to teraz zle......ach jaj

mari » 10. 01. 2010, 21:01

Uff,tak aspoň Macyáš odpadá!!!Ale na rebríku je ešte Lilie,RIA,Leňa,deppholl,Lenka,Mag,LuCCa,Iva,Nostra... ked sa tvári,že nechce,no predsa neodolá)dodo je ešte u kolegyne,ale dodo2 je tiež zvedavý,tlačí sa hore...Je to boj,lebo musíme odstraňovať všetky mucky z Faceboku-sú mladšie,takže lepšie šplhajú...No a na streche už stojí Andrew s kamerou,natáča,aby to mohol hodiť na DVD,nech máme ešte dlho potom kvalitnú zábavu....

Lilie » 10. 01. 2010, 20:56

Jaké video - o něco jsem přišla? Hoďte odkaz.... Jinak Nostradame - jak můžeš srovnávat mužské a ženské nohy? A zase už sklouzáváš do svého negativismu - škoda....Nikdo ti myslím neřekl, že jsi mdlého rozumu.

Nostradamus » 10. 01. 2010, 20:53

Myslíte, že má nohy jak ta Adéla? Mně se její nohy nějak moc nelíbily.

deppholl » 10. 01. 2010, 20:51

RIA - já bulvár i kupuju!!!!! Nikdy bych do sebe neřekla, že budu kupovat Blesk, Aha a dokonce SPY!!!! A dneska jsem se v marketu styděla do morku kosti když mi v košíku přistálo Bravíčko. Ale potřebovala jsem fotky na výzdobu obalů DVDček, pro sebe, mamku a kamarádku. Nebojte, nešířím to masově. A navíc mám potřebu jaksi archivovat všechno co se o Mirovi napíše, tak to zatím shromažďuji všechno a pak se rozhodnu co z toho ponechat. Moje kamarádka takhle ujíždí na Tomášovi Berdychovi a ta si dokonce všechny články lepí do šanonů.... Já to zatím házím do šuplíku.... Ale uvidíme kdy propukne další stádium Šmajdové choroby.....

Nostradamus » 10. 01. 2010, 20:46

Já v boha nevěřím takže mi asi nepomůže..

Podle mě měla nejlepší nohy Bagárka. Míra byl když tak na druhém místě. Ale jistý si teda nejsem ani náhodou. No možná ta slovenka co jí nadávali měla lepší nohy jak Míra. určitě měla. ale je zas fakt, že se to nedá tvrdit s určitostí. Musím být objektivní. V minisukni ho myslím na stage nevypustili. Nebo jo?... neviděl jsem předposlední kolo.

RIA » 10. 01. 2010, 20:31

Miro bude mať asi pekné nohy,vidieť to na tom keď ho obliekali do obtiahnutých gatí,vyzerali súmerne,čo ja viem...