Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jan » 18. 12. 2009, 15:51

Tady diskutuje jen pár jednotlivců, ale hlasovat budou i ti , kteří ani nemaj net nebo je vůbec tadyty kecačky nezajímaj a těch bude většina, takže tady ten pokec nic neovlivní. Miro tu byl zatím asi 3* ale myslím, že to tu nečte, nemá na to totiž určitě čas při svém nabitém programu.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:48

Když nepoznáš z příspěvku, kdo je za čí stranu, tak opravdu nemůžu už nic dodat. Kam mám asi psát. Tohle jsou jediné živé diskuze a něco se tam děje. Já si s dovolením budu psát kam budu chtít. Předem děkuji za shovívavost.

Jan » 18. 12. 2009, 15:41

Nostradamus je chodůrovec, je tam u Martina a sem chodí asi jen provokovat, aby nás nas....

Lenka » 18. 12. 2009, 15:41

Jak tak tu čtu tak jste tu holky zmínily Petra Poláčka.Toho kluka znám osobně je to strašně úžasnej človíček a právě Miro mi ho připomíná tím svým chováním že je prostě svůj na nic si nehraje.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:38

Píšu sem vlastně podruhé. Prostě si kliknu na tyhle stránky Superstar, které nejsou snad jen o fanoušcích Mira, ale nedá mi nenapsat názor, když se podívám co se děje. Tak jsem si dovolil napsat že mu tím škodíte. Protože mám prostě dojem, že mu tím opravdu škodíte. Já nevím jak vy, ale když někdo jde do soutěže, kde je výhra 100 000 euro nebo kolik to je, a ta je téměř na dosah, tak na tom není nic špatného, že myslí i na ni. A že taktizuje? Co je na tom zlého? Lid si ještě nezvykl na to, že někdo na plnou hubu řekne, že mu jde i o výhru, když už je soutěž dělaná jako soutěž s pěněžní výhrou pro výherce.Nikdo soudný by to proto na kameru neřekl a úplně každý to bude zakrývat. Lidi jsou zvyklí zakrývat i prostý fakt, že chcou vyhrát, protože když řeknou že ano, sesype se na ně houf sršňů, co že si o sobě myslí. A peníze? Ve své podstatě sice může být tato suma směšná ve srovnání s tím, co mu může přinést výhra imidžově, ale výhru má výherce jistou. A může to být taky to jediné, co mu kromě nezapomenutelných vzpomínek ze soutěže zůstane. Ten zbytek je totiž ve hvězdách.

Luciinetska » 18. 12. 2009, 15:33

Ondra: naštěstí mám paušál...a Martin opravdu superstar být nemůže...jeden hlas je málo...Miro je nejlepší..Miro nám stojí za víc než jednu sms... za všechno co pro nás dělá, alespon 5 SMS denně:):)

Ondra » 18. 12. 2009, 15:29

Tak jsem si valil dobýt kredit.. první československou superstar přece nemuže být Chodur! TAK ŠUP, KAŽDEJ ASPON 1 SMS, AT VYHRAJE MIRKO!

Cyril » 18. 12. 2009, 15:21

Som mužského rodu a násť už bolo dávnejšie ale ešte stále v pamäti,aj som rozmýšľal že si to SEXY odpustím (inak to mám od kolegýň viac menej),ale nenapadol mi žiadny ekvivalent ani nič výstižnejšie,no to som dopadol....

Luciinetska » 18. 12. 2009, 15:20

Miska: přesně tak souhlasím s tebou...Miro je inteligentní a ruzumný...on si tyto názory přebere tak jak bude chtít...a fanoušci Mira na něm nehledají mouchy...

jsem ráda, že tato diskuze konečně dospěla k tomu že se tu objevují příspěvky, které jsou na úrovni...ze začátku a jěště asi před týdnem tu byly příspěvky které se nedaly ani číst...

konečně se tu objevili lidé, kteří Mirovi skutečně fandí..

Proto MIROVI NADĚLÍME TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ DÁREK K VÁNOCŮM---VÍTĚZSTVÍ..>>>STAR 12 na 90 06 13<<<<<JEDINÝ TVAR SMS KTERÝ TED POSÍLÁME..

Miska » 18. 12. 2009, 15:19

A proc sem teda Nostradame porad chodis kdyz jsme takovy nejneloyalove:)) ?

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:14

Iva, já kritizuju jen vás, protože jste mi nesympatické. Samozřejmě napíšete ihned jako odpal že jsem vám nesympatický já taky, což je celkem logické, takže se nemusíte namáhat. Už jsem tu jednou psal, že Mirovi fanoušsci ženského pohlaví, je taky téma, které sem patří, tak se vyjadřuju. Nemám rád upištěné frajle. Na Šmajdu jsem neřekl zatím ani slovo. Šmajda je do vyřčení ortelu pro mě z hlediska negativní kritiky hájeným druhem. A to, že říkám, že Šmajda má nejneloyanější fanoušky je prostě tak.

Miska » 18. 12. 2009, 15:13

Nostradamus ja bych to k tomu chtela jen rict ze jeho fanousci to nemysli zle spis jsou to takove postrehy, protoze sam Miro psal ze je rad za kazdy nazor na jeho zpev protoze mu to pomaha. Podle me toto je pro nej prave super, nemyslim takove ty hlasky Smajda ven a podobne ale proste nazor na jeho zpev, co se libi a co ne, protoze on si to stejne prebere ve sve hlave jak bude chtit. Kdyz tady napise x lidi ze se jim nelibi jedna a tataz vec tak podle me jestli je rozumny tak s tim treba neco udela. Ale mozna ze ne co ja vim. Ja jen chci napsat ze Mirko toto proste chtel takze v cem je problem?

Luciinetska » 18. 12. 2009, 15:10

neřekla bych, že se vzpouzí...on řekl, že je mu jedno kdo vyhraje..že mu o tu výhru až tak nejde...ani to není flegmatický přístup...vypovídá to jen o jednom..on je tu pro lidi...jde mu hlavně o to aby ty lidi zabavil a bavil se on sám..nic víc v tom nevidím

Jana » 18. 12. 2009, 15:08

A čo hovoríte na videiko finalisti nakrúcali silvester? Že je tam rozkošný. Takže si dám trošku dijetnejšieho silvestra, aby som si ho lepšie užila. Som rada, že máte na toho Timberlakeho ten istý názor. Ja som to tu už dávnejšie písala, že pre mňa lepšie ako originál. Mirko je emotívny typ, preto naňho dosť vplývajú vôzne podnety z okolia. Niekedy negatívne inokedy pozitívne. Takže niekedy dá generálku lepšie ako priamý prenos. Ale ja práve tú citovosť, ktorou je naplnený aj jeho hlas na ňom zbožňujem.

Miska » 18. 12. 2009, 15:05

Cyrilko ja ten jecak taky nemusim ale nemyslim ze vubec spis kdyby to dal tak jednou za cas ale ne furt. CABALITTO na tech generalkach to fakt zpiva lip, ted jsem si poslechla Dream on a je to uplne uplne lepsi protoze jak pises netlaci na pilu, jenomze ono to dela spis ta psychika protoze na generalce mu o nic nejde a vecer je v tom nervozita urcite a ta se pak na tom podepise. On se musi otrkat a zbavit se toho pocatecniho stresu aby do toho sel v klidu rovnou a nez az na konci pisnicky treba. Predpokladam kdyz dela jogu ze umi meditovat ale jestli to zabira ja nevim. MACYASKU me se taky libili nejvic GNR od Mirka, nemuzu si pomoct toto mu sedlo nejvic podle me protoze byl nejvic v pohode u te pisnicky, ale to je o tom co pisu vis. DODO no taky mam ted z tebe divny pocit ze takto na dalku poznas exterier, dal radsi nepis pak uz to nebude anonymne, bo me tu poznaju.:)) Chvilama zacinam pisat po slovensky neviem cim to bude.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:02

Maťka - Rebeka, nemůžeš to přeložit? Není ti rozumět ani slovo.Vůbec nechápu, co tím říkáš. Když tak to přelož buď do češtiny, nebo do angličtiny, nebo to opiš ve slovenštině jinýma slovama.

Iva to Cyril » 18. 12. 2009, 15:01

V hĺbkach zadymená farba hlasu je fakt sexi, mne naposledy stáli všetky chlpy keď spieval slohy Srdce jako kníže Rohan a to by mu Palo dal o tón vyššie. Ej kdeže kdeže ee! A Ty Cyrilko nástka či chlop? :) lebo aj ked je aj pre chlapa táta farba sexi, tak to je vlastne sexi tiež :)

Jediný kto tu krituzuje a poúča je Nostradamus

Eva » 18. 12. 2009, 15:00

Miro, jsem sice z „druhého tábora", ale i tak bych Ti chtěla do finále popřát hodně štěstí. Ať Ti to zpívá zcela podle Tvých představ, aby sis to skvěle užil a abychom si to užili i my u televizí. Držte se, chlapci, těšíme se na vás!!! :-) Hlavně přeju hodně štěstí do dnů následujících, bude to fuška. A díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Nostradamus » 18. 12. 2009, 14:51

Co je vam po tom jestli ty peníze chce nebo ne? Kdo jste, že si osobujete právo kritizovat někoho, kdo do soutěže šel, že na konci trochu taktizuje a pouští jen informace, které uzná za vhodné? Nechcete mu ještě nalinkovat s kým se má kamarádit a s kým ne, s kterou holkou má vlézt do postele a co má studovat a jestli pokračovat ve studiu nebo ne a jestli jíst fazoli nebo se jí vzdát protože nadýmá a jestli si odbarvovat vlasy nebo si je neničit a jestli se dívat přímo do kamery nebo kose?

Maťka - Rebeka » 18. 12. 2009, 14:47

kto to je Petr Poláček? Inak, neviem, čo to tu už niekto písal, ale predvčerom bol v Prominovínach Robo Mikla a vyjadril svoj názor na Martina a Mira. Vraj s Mirom by si dal duel a pri miklovom mene by ziapali všetci a pri Mirovi mínus dva rady.