Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

mari » 11. 02. 2010, 21:51

Ale sme to dopracovali,zo strechy sa splachujeme až do ...ešte,že mám kamošku fanusicku!!!Plávať dúfam vieš,nie že bude zachraňovať aj teba???či,o to ti asi ide,že???umelé dýchanie....masáž srdca... Fíííha,oni sa už ubytovávajú....plačkám,plačkám...

gatla » 11. 02. 2010, 21:50

Andrew-vzhledem k tomu,co tiu dnes propuklo,myslím,že je na čase,zopakovat tvůj seznam povinných procedur před koncertem :o)))

12345 » 11. 02. 2010, 21:40

to mari: http://www.linkon.cz/sgwmn

Andrew » 11. 02. 2010, 21:39

Případně mě deppholl doplní. Já jsem v Liberci nikdy v hotelu nebydlel :)

Andrew » 11. 02. 2010, 21:38

Jak se poznáme: Já myslim, že to nebude problém :)

Kde přenocuješ: Já bych doporučoval asi tohle: http://bit.ly/cTEVoL Nikdy jsem tam nespal, ale z fotek ty pokoje vypadají dobře, zvenku je to krásný barák, je to hned v centru a zastávka tramvaje (která jezdí z místa, kde je ten koncert) je asi 300 m daleko. A je to za řekněme rozumnou cenu. Třeba Zlatý Lev stojí dvakrát tolik a že by byl dvakrát lepší, to teda fakt není. A kdybys chtěla v Liberci bydlet opravdu stylově, tak jedině http://bit.ly/aCzV6F Akorát je problém s dostupností. Poslední lanovka jede v 19.00, ale dá se tam vyjet autem, takže bych tě tam klidně hodil. Hloupý ale je, že i kdyby lanovka zrovna jela, tak z MHD na lanovku je to kus lesem. Takže pak jedině taxík. Nebo samozřejmě kdybys jela autem. Pak jsou ještě možnosti jako Hotel Valdštejn, Atrium, Zelené údolí. Všechno to jsou hotely, kde bych se nebál ubytovat, ale jsou trochu hůř dostupné. Ten Hotel Praha je v tomhle směru ideální.

gatla » 11. 02. 2010, 21:37

Rous-ubytování zatím neřeš.Slibovala ho Deppholl,můj manžel tam zná taky jedno bezva a poměrně cenově příjemné ubytování.To ještě dozjistím,máme dost času :o))

Lilie » 11. 02. 2010, 21:32

Gatla: skvělé, já říkala, že ho určitě vezmou, takže kupujete aktovku? :-)))) Jsi hodná s tím zaplacením, zítra bych se k tomu měla dostat, radši ti to pošlu (ať to mám z krku, že). Andrew: to bys nám přece neudělááál..... debbie: mluvíš mi z duše, (prozradíš kolik ti je?) A pozor: prášky nepomáhají....Mě píchá "u srdce" tak často, že už každou chvíli musím dostat.....infarkt :-))))

fanusicka » 11. 02. 2010, 21:30

debbie: vitaj medzi nami :-) joooj..ja vam tak zavidim Liberec a VIP listky :-) ale verim, ze bude kopec fotiek, videi a novych informacii :)) Mari: mozem ti vo vodovode robit spolocnost? idem si pozriet video z Bardejova

mari » 11. 02. 2010, 21:29

12345 prosím aj ja chcem Stairway to Heawen ,kde to bolo? Rous,aby mal ten Miro aspoň základný kurz prvej pomoci,bude ho tuším potrebovať viac ako hudobné vzdelanie!!! Podľa Blesku mal Chodúr 50 divákov na vystúpení v Prahe ...Ja sa pýtam : načo mu je manažér???

Rous » 11. 02. 2010, 21:20

Mari.ty by jsi taky měla přijet,škoda,že to je tak daleko.S tou vanou: Noviny P L E S K. den1. M I R O Šmajda-pokřtil v Liberci na podiu velrybu,nikdo toto nečekal,bylo to velké překvapení!! Noviny P L E S K den2.Křísil fanynku. Tak palcový budou titulky v novinách.Kdo jede další???? Hele ale můj manžel je nervozní,jak se dostanu do Liberce,kde budu spát,co hotel a tak.Řekněte mi aspoň něco??Kde se sejdeme,jak se poznáme.....

mari » 11. 02. 2010, 21:03

To video z Bardejova je uplne super! Dievčina nám presne predviedla ako to s Mirom funguje!!!Prídeme pri neho,otvoríme ústa a budeme sa snažiť aspoň dýchať...Teda vy v tom Liberci,ja až mi zapoja ten vodovod.... Rous,ty si ešte nenapúšťaj vaňu,cestuje sa až o 2 mesiace kobitka :seriály podla môjho výberu,ešte pridávam Arabelu a Winetoua. Ešte dakujem Lene,naučila som sa zväčšovať vdaka tebe ...

12345 » 11. 02. 2010, 21:02

Přeju pěkný večer a díky všem za odkazy! Díky moc tomu, kdo tu posílal odkaz na Mirovo Stairway to Heaven ze Skořenic, konečně to slyším skoro v celé verzi, ta zkrácená verze v superstar byla téměř zločin na jedné z nejlepších rockových písniček, které kdy byly napsány, s úžasným textem. To video z Bardejova je taky bezvadný. Tomu se říká "starstruck" :-)

gatla » 11. 02. 2010, 21:01

Myslela jsem si,že až vyjde Mirovo CD,koupím si ho a konečně vyměním své CD v autě....ale.....Jak hezky napsala Debbie-bude mi běhat mráz po zádech a nebudu se moct věnovat řízení :o))) Takže nejdřív za rok....:o)

Rous » 11. 02. 2010, 20:55

gatla:jasný,že s váma,ale přeci jen sama každý tam má aspoň někoho,víš,jak to myslím,třeba Ty Lilii,Andrew kámoše a tak.Skype nemám,bohužel.Copak o to,mě pozná každý,ale já nikoho.Kolik lidí vůbec jede?Ze začátku nás moc nebylo.

debbie » 11. 02. 2010, 20:49

ewilyn: máš pravdu, kdoví jaký talent se v něm ještě skrývá a čím nás možná překvapí. Strašně se těším na jeho tvorbu, v té nás může hodně překvapit, protože vůbec zatím netušíme jakej styl to bude.(Suchý led se dohledat napodařilo) Věřím, že mi z jeho muziky bude běhat mráz po zádech i kdyby jsem nechtěla.(stačí jeho barva hlasu) Rock mám ráda i když jsem vyrůstala spíš v období Abba, Smokie.. atd. To je spíš popík, ale dobrej. Smokie jsem viděla naživo. Neuvěřitelný zážitek. Chris má charizma jako Miro. V tom jsou si dost podobní.

gatla » 11. 02. 2010, 20:41

Uuff! Tak jsem skoukla to video,i Adobe za zády manžela nainstalovala :o)) To je tak úžasný,úžasný.Díky.Fakt kouzelný :o)) Už dlouho jsem se od srdce takhle opravdu nezasmála....:o)) To si musím stáhnout :o)) Jinak vítám Debii,já to taky nějaký čas s úsměvem četla,až pak jsem si říkala,že toho musím být součástí :o)) Je tu parta prima lidí-bezva virtuální přátelé :o))) Ten Liberec,to je bombááá.Polovina lidí bude z našeho fora-dobrý.:o))Aspoň víme,jak na tom všichni jsou :o))A hlavně že jdem Andrew,když bude nejhůř,vezme si slovo a my budeme mít čas najít slova a nechat vrátit naše IQ tam,kde bylo před setkáním :-DD. Lilie,už máme taky zaplaceno :o)) Lile-ještě...odpoledne bylo úžasný,byla jsem na toho svého broučka pyšná,prý může rovnou do 2.třídy.:o))Já měla lokny ještě pevnější než v sobotu a nastrojená jsem byla jak na 2.rande v minulém století :o)) Rous,sama nejedeš,jedeš přece s náma.:o)) Máš-li skype,můžeme se seznámit ještě líp.Ale připrav se na několik hodin hovoru,že Lilie :o)))

ewilyn » 11. 02. 2010, 20:31

debbie: vitaj..btw nie si jedina, ktoru okolie nechape a klepe si na celo :-)..to neries :))

k tomu videu z Bardejova...je ten M. Smajda starsi Mirov otec ? Ma tam fotku z mladych cias...ak to je on, bol tiez fesak

Lenka » 11. 02. 2010, 20:26

Andrew-až tak jo?Tak to budem muset poslouchat:-)

Andrew » 11. 02. 2010, 20:23

Lenka: Kdyby se zdálo, že vás nezvládnu, začnu se tvářit, že vás neznám :)

debbie » 11. 02. 2010, 20:23

Díky moc za přivítání, musím se přiznat( bez mučení), že už to tady čtu dlouho, ale neměla jsem odvahu....Všechno co mně zajímalo jste tu vždycky tak skvěle okomentovali a probrali, že už jsem neměla co dodat. Dost jsem se u toho nasmála. Máte všichni neuvěřitelný smysl pro humor a taky nadhled. Chodí okolo mě dva týpci a ťukají si na čelo. Je to manžel se synem.Maminka se nám zbláznila potřebuje psychiatra a nějaké pilulky. Nechápou, že mě občas prostě tak zvláštně píchne "u srdce¨"... nic s tím nejde dělat, tak asi fakt ty prášky..