Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ladeis » 26. 01. 2010, 23:39

Ahojte všici psychopati :)) Tak nedá mi sem nenahlédnout, i když už bych měla být na streche, kde mě nečeká Miro, ani nikdo jiný, snad jen sešit pedagogiky :)) Macyáš.. trefné a vtipné přéspěvky, jen co je pravda, několikrát jsem se nahlas rozřehtala :))) Až bude víc času, musím "očekovat" ty vaše nové názvy kapel, odkazy a tak, teď to nějak nevychází, ale nakouknout musím každý den, i kdyby mi za patama hořelo :) No, vesele diskutujte a mějte se půvabně :))

Už příští pátek... to to ale krásně zní :))

RIA » 26. 01. 2010, 23:18

...no Silverchair,možno trochu hej...viete čo?Strašne by sa mu hodil taký účes ako má ten spevák...myslím že Mirovi pristane viac keď má tie vlasy také prirodzene upravené taký ten štýl vstanem a idem,mne sa najviac páči jeho účes na tej fotomontáži kde je on polonahý a za ním sú tie ceckaté baby,alebo na tej fotke niekde pri jazere tam má tie vlasy mokré...hmmm mňam...tak Doda mi pomohla prirovnať kamoška /ktorá je z neho...no coment....lebo je tu vedľa mňa..pche/ takže: krátkovlasý,v tvári plnší,a nie tak snedý svetlooký, Nicholas Rogers(?) vraj hral čarodejníka v nejakej rozprávke tak neviem,nájdem si ho a potvrdím,ale to som mala urobiť asi skôr ako som to sem napísala ktovie čo je to za zjav...Gandalf?!

Lilie » 26. 01. 2010, 23:13

Gatla: ten můj už je zpracovaný :-)) Vytáhnu ho co nejdřív, bude tam program určitě i předtím, ("zlatý" hřeb programu mám dojem od 10 hod. - aspoň jsem si to spočítala na té stránce, kde jsou dny, hodiny, minuty, vteřiny....:-))). Ten Mikla - není to ten, co ukazoval r.ť?

Leňa » 26. 01. 2010, 22:58

Co se týče Tublatanky i Silverchair, pořádně jsem si to ,,nastudovala" a podoba tam určitě je u obou dvou, co se do vzhledu týče. A co do mimiky, gest a chování, krátce po třetí minutě v ,,Dnes", když Maťo předvede parádní odhoz vlasů dozadu a přidá ten úsměv, to je Mirko jak vyšitý...Musela jsem si to třikrát vrátit a pozorně prozkoumat, už mi vážně šmajdí v hlavě (Mirko by nám pak měl ze svých výdělků zaplatit nějakou pořádnou psychiatrickou péči, když už tu nemáme naši odbornici online) Jinak všem přeju krásnou střapatou noc a zítra venku nezmrzněte...:)

RIA » 26. 01. 2010, 22:56

Lilie,rada bysom vám ukázala Dodiska,ale nefiguruje ani na FB,takže neviem ako,možno ho skúsim k niekomu prirovnať,lebo aj ten mi niekoho pripomína a tiež neviem koho...toto je už na diagnózu....Idem mrknúť na ten Silverchair čo spomenula Leila...

Gatla » 26. 01. 2010, 22:56

Konečně vás taky zdravím,přeju hezjý večer všem :o)) No...než dojede discobus z Hradce,bude mít Miro odzpíváno :o(( Lilie,já manžela určitě neberu,nepojede ani za nic.:o))Takže boduguarda před 15tiletými fanynkami nám bude muset dělat jen ten tvůj-takhle to přesně řekle ten můj... To abychom tam jeli už odpoledne,ne?!:o)))

Leila » 26. 01. 2010, 22:36

Pekný neskorý večer všetkým na tejto "výletnej lodi" /dobré prirovnanie RIA/ ! 12345 .... naozaj zatiaľ asi najväčšia vizuálna podoba je s tým spevákom zo Silverchair a keby mu upravili vlasy ako Mirovi, tak aj dosť výrazná! Aspoň mne sa to tak vidí. Lilie ... Mikla je "akože" spevák, bývalý finalista 1. série Superstar, ktorý sám odstúpil pre škandály s alkoholom a bol niečo podobné ako teraz Ben, ktorý vôbec nevedel spievať ale pretože bol rebel, tak ho puberťačky milovali!!! Ale neviem o tom, že by sa nejako zle vyjadril o Mirovi, práveže aj na týchto stránkach je ešte niekde video a práve tam hovorí celkom dobre o Mirovi!!! Tak neviem, odkiaľ má niekto také mylné informácie !

Andrew » 26. 01. 2010, 22:31

Discobus zde: http://bit.ly/byF5wA Vypadá to jako organizované tím klubem.

Bára » 26. 01. 2010, 22:25

Není to linka, snad to budou organizovat fanoušci, alespoń tak jsem to pochopila. Není tam možnost nějaké rezervace?

Lilie » 26. 01. 2010, 22:20

Z Hradce - hm....Že bychom chlapy nechali doma....? Ale tenhle klub není zase tak vyhlášený - pochybuju, že by tam přímo jezdil autobus, nebo to je nějaká normální linka?

Lilie » 26. 01. 2010, 22:16

RIA: hele, nebuď lakomá - ukaž nám taky Doda.....(Furt navštěvujeme jeho kolegyni a jeho jsme ještě neviděli, že :-))).

Bára » 26. 01. 2010, 22:13

Vyčetla jsem. že do těch Skořenic se chystá autobus z Hradce Králové. Holky, abyste se tam vešly. A u toho vystoupení v Energy Musichall v Košicích má být snad i Markíza. Sice se mi to moc nezdá, když budou ve čtvrtek natáčet Modré z nebe, ale je to polooficiální informace vypuštěná pořadatelem. Jo Kobitko, vrat´se, včera jsem do 24 hodin odhazovala sníh a to jsem holka z města.

12345 » 26. 01. 2010, 22:00

Když se tu probírá, komu je Miro podobný, tak na začátku superstar, ještě než mu ostříhali vlasy, mi trochu připomínal zpěváka téhle kapely: http://www.linkon.cz/9f93g Ale stejně, jako nás tu na fóru zaujal každého z jiného důvodu, jelikož zcela zjevně neposloucháme všichni stejný typ muziky, tak i ty názory ohledně podobnosti mají podobně široký rozptyl :)

RIA » 26. 01. 2010, 21:43

..no vidíš Mari,to mi nenapadlo vypýtať si od Doda ucho...ha ha,to vy dvaja ste boli skôr také umelecké spriaznené duše....videla som už aj pár jeho surealistických uhlíkových čmáraníc...noooo nie som síce znalec ale je to pôsobivé...chlap má talent...a je chutný,tak možno mu to ucho odhryznem....ha ha Teraz mám chrobáka v hlave z tej vašej debaty že na koho sa Miro podobá,a je fakt že tými gestami sa na Maťa Ďurindu podobá dosť ale výzorom eee,lenže niekoho mi strašne pripomína a ja neviem koho...neznášam to keď si na niečo neviem spomenúť teraz mám z toho v hlave červotoč...pomóc

mari » 26. 01. 2010, 21:12

Všimla som si,že stále píšeme o Mirovi,ale jediná míla príspevky adresuje priamo jemu...iba ma to tak napadlo,taká blbosť,nič za tým nehladajte... RIA. :dodo v pohode?ucho má? Neviem,teraz ,či sme vyliečení???Zmizla nám psychiatrička..Môžeme sa asi zaradiť medzi normálnych ludí.!!!

iii » 26. 01. 2010, 21:03

Ahoj, vidím, že sa bavíte o plesoch. Tak ja som sa nedávno trochu zabávala pátraním, ale našla som len toto. http://bit.ly/aD5Jm7 Tu je jediná fotka Mira z toho plesu fakultnej nemocnice, sa mi páči ako tam na neho čumia.

A tu je odkaz na ten reprezentačný ples TU KE, ale foto tam ešte nevidím. http://bit.ly/d0Co0c

mari » 26. 01. 2010, 21:00

Omrkla som tú Tublatanku-Dnes ,a tie Maťove gestá,trošku aj vzhlad,celkom ma to prekvapilo -majú niečo spoločné s Mirom.Koncert v BA,čo som videla video -super,hned by som tam išla zaskákať si a zakričať...Durindove vííííín (v pesničke Dnes)je vlastne taký miernejší jačák. Vy ste tu ludkovia tak inteligentní,nikto tu nenapíše vulgarizmus,ale dôvtipne vymyslíte napr.:pytlík,dodovu kolegyňu,ísť na strechu...to ale asi iba tí skalní vedia o čom je reč.

RIA » 26. 01. 2010, 20:56

..aj Welcome to the Jungle je s Mirovým hlasom o level lepšia...Miro má proste veľmi krásnu farbu hlasu len sa musí naučiť ukočírovať tie výšky ako to zvládol vo Wicked Game (to je jednoducho uchu lahodiaci hlasový striptíz),on to vie len na to občas serie...zdá sa...Pozrela som fotky tej" baby" z Tokio Hotel...no našla som jednu kde nebol až tak zmaľovaný a bol z profilu,tak možno takým letmým pohľadom by sa dalo povedať že sú podobné typy,ale Miro je fakt z kategórie pekný chalan a nie niekto kto ešte nivie či kope za baby a či za chlapov..ale každý sme nejaký..Tak naša Kobitka už opustila túto výletnú loď???Škoda :-((((

Macyáš » 26. 01. 2010, 20:54

Mám v těch informacích trochu chaos, ale plete se mi, že by to měl být ples buď Mirovy Alma mater nebo Fakulní nemocnice.

Luciinetska » 26. 01. 2010, 20:43

Prý to měl být soukromý ples, tak o tom asi psát nebudou. Ale taky bych si o tom ráda něco přečetla, jestli už třeba hrál vlastní tvorbu nebo ne.