Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 10. 12. 2009, 21:48

Juj tak Kobitka se vám vrátila z vánočních nákupů lehce unavená medovinou. Na kredit ji zůstalo, takže neděle může začít! Jinak výběr písní je bezva. Už se fakt těším a hlavně na Aerosmith. Mirovu školu bych moc neřešila individuální studijní plán není problém dodržovat. A navíc je to inteligentní hošík ten se ve světě neztratí ať už s titulem nebo bez něj. Tak se tu mějte fajn jdu do hajan a večer tady zase řádně harašte ať mám ráno co číst. :-)

maritje » 10. 12. 2009, 21:42

ikka v téhle chvíli už účel světí prostředky. Mně se ani jako fanynce Mira Šmajdy nelíbí, když někdo uráží ty odstatní finalisty. Můžou napsat nelíbí se mi jak zpívá, nebo víc se mi líbí ... Ale ty diskuze plný urážek jsou už únavný.Aspoň, že tady u Míra se ještě normálně komunikuje..až na nějaký zbloudilý výjimky. Je fakt, že má tentokrát Šmajdík dobrý písničky, tak snad z toho udělá zase něco nezapomenutelnýho (mám na mysli hlavně samotný zpěv).

ikka » 10. 12. 2009, 20:37

Viete, čo je na tej diskusii, pod výberom piesní najlepšie? že tam veľmi dobre vidno, ako sa "chodúrovci" Mira boja. sú ako besní psi!!! najradšej by ho roztrhali, ale oni len majú strach, že Martin nebude superstar, pretože má VEĽMI vážneho konkurenta. Radšej by videli vo finále Domču, to je jasné, pretože si myslia, že ju Martin porazí veľmi ľahko. Preto tie výmysly o pretlačovaní. A Keď je on už taká hotová superstar, tak nech zaspieva aj niečo súčasné, aj slovenské..

Ada » 10. 12. 2009, 20:21

Taky jsem s Mirovým výběrem písniček spokojená, mělo by to být super...Co mělo, určitě bude :) Jediné, co už mě leze krkem (i když jsme si tu slíbili, že takové typy ignorujeme) jsou ti v diskuzi u článku, kde je seznam písniček; vyčítají Mirovi, jak je ,,protlačovaný", ,,chudák Chodúr s Lady Gagou" a podobně...Je mi Mira líto, pokud na tu diskuzi narazí, protože ti lidi asi nemají mozek- vždyť písničky můžou odmítnout, změnit... No nic, potřebovala jsem se vypsat- to jdu vždycky sem, jste totiž úžasní, a i kdyby nikdo ty bláboly nečetl, mám pokoj ;)

RIA » 10. 12. 2009, 19:17

A stou školou máš pravdu,aj ked rozhodnúť sa musí len Miro,sám.A ja verím,že zváži ktorou cestou pôjde..

RIA » 10. 12. 2009, 19:12

Ja viem,že si to nemyslel,zle Andrew,len som si chcela napraviť reputáciu,aby som nebola v škatuli z ujačnicami...Ach jaj... len tolko.Inak s babami bolo včera fasa,cítila som sa ako z kamoškami keď vyrazíme do nočných ulíc,a rozoberáme tú časť ľudstva bez ktorej by bol svet táááááákýýýý núúúúúdnýýýý...

jaj... » 10. 12. 2009, 19:10

jaj..tak jak sem bylůa tedkom na youtube tak sem si tam poustela naky videa Mira a Domci ale aj ostatnich finalistu a luxusne sem se nachlamala!!!! ploste DOKONALOST* ( olivy,heterosexual,spagety na hlave,....) kuknete ploste chláma!!! =) wow...... BOMBA!!! MIREČEK* tak ten je ploste nejlepšííí!!! wow....Šmajdaaaaaaaaaaaa

ZUZA pre Andrew » 10. 12. 2009, 19:02

No tak tomu hovorím odrbali nás,decká to vedeli už keď to podpisovali,takže asi vedia čo daľej...Ja si počkám,Mirov príbeh budem sledovať nadaľej aj po súťaži,lebo ma to zaujíma...Dík za info Adrew,neriešila som to takže som bola v tom že dostanú prachy,ja sa priznám,že vlastne nesledujem superstar, sledujem Mira.A nie som" do neho "ako by sa mohlo zdať,mám už svoje roky,ale niesom ani stará škatuľa,tak pozor na mňa....Aj ked priznávam,že vyzerá dobre.

Miska » 10. 12. 2009, 18:52

Dodo no hura jsem rada ze bude zpivat neco jineho nez AC/DC sice Metallica je krasna ale DREAM ON je podle me jeste lepsi a ma podle me lepsi text. Mirosku vybral sis dobre.

Danielka » 10. 12. 2009, 18:40

Miro je z tech co tam zustali ten nejlepsi proste superstar! Umi udelat poradnou šou, vypada dobre, ma prijemne vystupovani ,je pratelsky ,umi mluvit na verejnosti a zpiva hezky!!! Je zvlastni ze uz od zacatku jsou proti nemu vsichni vysazeny. Hlavne ze toho Chodurovce porad tak trapne chvali a pritom zpiva uplne šitově!!! Doufam ze to vyhraje Miro, zaslouzi si to nejvic na sobe maka a od zacatku se 1000x zlepsil - je to borec!!! Nikdo jinej z nich nedokaze pri zpevu jeste behat :-)

Andrew » 10. 12. 2009, 18:34

To video je náhodou super. A komentáře k němu ještě lepší :))

ZUZA: Tohle se píše na stránce O pořadu: "Výherca súťaže získa okrem titulu SuperStar exkluzívnu nahrávaciu zmluvu a ročný televízny kontrakt na 100 000 eur!"

RIA: Však já o tom vašem nočním snění nepsal negativně :)

Ještě k té škole. Já jsem tohle zažil. Na rok jsem vypadnul ze školy a pak už prostě vrátit nedalo. Jednak se člověk musí doučit prakticky všechno nazpátek, protože to zapomene, druhak už je navyklý na úplně jiný denní rytmus než je studium. A na architekturu fakt asi nepůjde člověk, kterého to nebaví. On už je malý zázrak se tam vůbec dostat... Na druhou stranu je lepší když si čumák nabije ve dvaceti než ve čtyřiceti, žejo :)

Ondra » 10. 12. 2009, 18:33

Tak jsem se dočetl, co budeš zpívat Šmajdoch a myslím, že by ti to všechno mělo sednout :-) Už se na tvoje výkony moc těším. At si porota říká co chce, myslím, že je to všem někde a navíc snad kromě Marty by to ani jeden z nich nezazpíval :D Obzvláště Dara, ale ta by si to hodila na playback.. :D

Klára » 10. 12. 2009, 18:21

Miro ven neumí zpívat.At vypadne

minique » 10. 12. 2009, 18:21

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar/128...

gabi » 10. 12. 2009, 18:19

budu si muset vymyslet originalnejsi prezdivku zda se ze na martinovejch strankach je jeste jedna gabi :D hihi

hanah » 10. 12. 2009, 18:15

Iva: tak tohle video mě fakt pobavilo. To snad vyrobilo nějaký desetiletý dítě:)) Zřejmě je tam nějaká inspirace od toho Copperfielda, co se snaží každý pátek vnucovat lidem zaručený výsledky před skončením hlasování. No ten je taky vtipnej, ale aspoň zvládá pravopis:)

puti pro iva » 10. 12. 2009, 18:11

no opravdu zajimave ! tohle je do tvurce videa na ostudu

Pavla » 10. 12. 2009, 18:10

Gabi díky za příspěvek na stránkách Martina. Opravdu moc díky. Pěkně napsané!!

Tom » 10. 12. 2009, 18:06

Uječenej půjde z kola ven zpívá příšerně fůůůůůj

alex Pre "nicknenick" » 10. 12. 2009, 17:59

V niečom pravdu máš a vniečom nie.Hlavne netreba vytrhávať veci z konextu,To čo povedal keď dospieval tých Queenov,bolo myslené skôr asi ako reakcia na hodnotenie poroty v takom prípade si svoj výkon musíš bud obhájiť alebo omluviť to je fuk proste chce moderátor po tebe koment.Na koncerte tvoj výkon hodnotí publikum,buď ti tlieska alebo ťa vypíska a čokoľvek potom hovoriť je ťažký alibizmus.Nechajme ho veď je mladý,ja mu verím že to upláva.školu môže dokončiť veď ide o výšku a nie o dokončenie strednej.Architektúra je krásne a zodpovedné umenie,a dá sa na ňom slušne nabaliť keď si dobrý,no okrajovo sa študovať nedá to mi ver.