Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 08. 01. 2010, 23:04

Andrew : tak to jsem ráda, že nejsme vepři :) to bych nerada.

Mag » 08. 01. 2010, 23:03

K relácii Na streche: Miro asi hosťom nebude, ale Domča bude rozprávať aj o ňom, toto som našla na jednom blogu : http://ceskoslovenskasuperstar-daily.blog.cz/100...

Andrew » 08. 01. 2010, 23:00

LuCCa: Tyjo, několik dnů to trvalo, ale přišlo to. Tohle jsme všichni chtěli slyšet (číst) :))

RIA » 08. 01. 2010, 22:58

Mari niekto tu spomenul že Jimi Cimbala hrá v kapele Metropolis.Mag :Tokio Hozel fakt nemusím ale ak chceš prečítam,si ale až zajtra /vííno v hlave achtung/ čo tí nemčúri o Mirovi píšu....Andrew,asi sa to k tým Zeppelinom hodilo viac,ale mne nevadil ani v Müllerovi..To je jedno..

LuCCa » 08. 01. 2010, 22:52

Leňa: je to tak, když jsem sem poprvé přišla, vůbec jsem netušila co se řeší. A Miro by se tu vůbec nechytal... Co vím, tak občas si tu něco přečte..Vím o tom, že četl to, jak se tu řešili nějaké otázky, že se mu pošlou.

Mag » 08. 01. 2010, 22:49

mari : kapela Metropolis a aby ti to vyhodilo naozaj ich tak si tam daj aj pieseň Ruka do ohňa, alebo Mlyny (to je Metropolis a Kuli z Desmodu)

Andrew » 08. 01. 2010, 22:47

Mag: To mi připomělo, že moje alter ego na Youtube povolilo moderované komentáře u videí. A přišly i dva zahraniční, oba k Welcome To The Jungle. První "this mofu can'T even remember the words, what a faggot!" a druhý "so gay". Takže fanoušci G'N'R tak nadšení evidentně nejsou :)

Leňa » 08. 01. 2010, 22:41

Možná by se na téhle diskuzi dozvěděl víc než na FB, na druhou stranu ale nevím, jestli by se mu chtělo číst ty naše sálodlouhý romány, kde se řeší jedno téma za druhým...Člověk, co sem nechodí pravidelně a nemá moc času na to si komentáře přečíst, by se tu dost ztrácel...Navíc Mirko má vlastní hlavu a dost pochybuju, že by se někdy řídil tím, co tu píšeme, takže je mu to prostě a jednoduše na prd ;)

Andrew » 08. 01. 2010, 22:40

RIA: Tam mi to nevadí, protože se to tam podle mě hodí. Do toho Müllera podle mě ne. Ale je to samozřejmě subjektivní.

Mag » 08. 01. 2010, 22:38

RIA: Heh objavili sme pekné internacionalizmy... dodo určite hýri a neskryte mu závidím, mne totiž dnes padli plány :(( fňuk Ták ta wiki:DD no zaujímal by ma autor,, tiež mám pár kuriozít: trošku som googlila Mirove fancluby no a narazila som na dve zaujímavosti: Talianski fans Deep purple si dali na svoje stránky odkaz na Mirovu interpretáciu Smoke on the water,,no a španielski fans Tokio hotel zase dali Mirovu fotku vedľa speváka kapely na porovnanie :) Jooj škoda, že som nerozumela ani ,,fň" z tých článkov, zaujímalo by ma čo si myslia naši južní priatelia.

LuCCa » 08. 01. 2010, 22:38

kobitka: já to tak pochopila, že nezávidíš, že ho "znám", ale asi jsem to špatně napsala a vyznělo to tak, tak v tom případě se omlouvám. Zdroj informací někdy vázne. Miro nemá moc času, tak kamarádi toho taky moc neví...

mari » 08. 01. 2010, 22:37

Ja neviem nič o skupine Jimmyho Cimbalu,majú speváka?Nájdem niečo na youtube?Idem to omrknúť...

Hanka » 08. 01. 2010, 22:37

Ahoj, všechny Vás zdravím. Tak nevím. Jsem vdaná, mám dvě děti, ale jak slyším o Mirovi, hned se ze mně stává puberťačka. Fakt by stál za hřích. A jak manžel říká -"za rámus v baráku".

LuCCa » 08. 01. 2010, 22:35

Macyáš: až tak? :D :D

Jinak, Miro sem občas zavítá a něco si přečte, ale jen zlomek toho, protože nemá čas. Na FB napíše a do minuty se tam objeví 40 komentářů, tak tam něco napíše, odpoví a fanoušci jsou spokojení.

Andrew » 08. 01. 2010, 22:30

Macyáš: V tomhle nejsme ve při. Jenže já se ale neptal, proč na FB píše (to je evidentní), ale proč čte komentáře (to mu fakt nic nedá). To, že mně se něco nelíbí nebo vám jo, to ho rozhodně ovlivnit nemůže. Podle mě je pro něj hodnota téhle diskuse v tom, že existují dospělí fanoušci, kteří ho mají rádi. A to musí být prima, ne? :)

kobitka » 08. 01. 2010, 22:29

LuCCa : stou závistí jsem to myslela, tím že jsi přímo u zdroje informací. Ne to, že znáš Mira. To bych pak mohla závidět hodně lidem a to nejde. To bych musela zezelenat a nakonec snad puknout. A to bych nerada. A co se týče užitku jak tady padl dotaz. Tak snad jen ten, že by se tady mohl i krapet odreagovat od starostí všedních dnů. Tak jako to tady děláme my. Tak a teď už vážně pro dnešek mizím

Macyáš » 08. 01. 2010, 22:27

No, ale víme, co přináší Miro některým z nás : orgasmus :) (tímto zdravím dodovu kolegyni , kopřivu a spol.)

Macyáš » 08. 01. 2010, 22:18

Andrew: no právě že na tom FC mi to dává nějaký smysl, sem tam občas objeví, něco napíše, a udrží se tím v zájmu přítomných fanynek, ale pokud by měl chodit anonymně na tuto diskuzi, pak tato varianta padá. Vždycky jsem to brala spíš tak, že tohle místo, je pro naše uspokojení a zábavu a možnost setkat se tady a pokecat s lidmi na společné téma. Ale nikdy mně nenapadlo, že by to mohlo být pro Mira nějakým přínosem. Náš pohled z venčí je asi hodně omezený a o spoustě zásadních informací ze zákulisí v kterém se Miro pohybuje nemáme ani tušení. Takže se můžem jenom domnívat a společně probrat naše subjektivní dojmy, které můžou být na hony vzdálené realitě. Tak mně spíš zajímalo, jestli si myslíte, že kromě radosti z toho, že se tady schází skupina jeho fanoušků, kteří ho obdivují, by mu to mohlo přinést i nějaký užitek, ?

LuCCa » 08. 01. 2010, 22:18

kobitka: neboj, přesně vím co můžu prozradit a co nesmím.Mám instrukce. Miro má rád překvapení a hodně velká překvapení těch si přímo užívá. Myslím, že není co závidět, znala jsem Mira přes kamaráda ještě když o něm nikdo nevěděl, takže to neberu nijak tak, že bych znala star, to vůbec ne.Je to obyčejný kluk, který se stal známým a nijak to neřeší. A navíc, Mira neznám nijak blíž, jen že jsem ho viděla, ale ani jsem s ním nemluvila.

kobitka » 08. 01. 2010, 22:11

dobrý večer všem. Dneska s váma moc nepobudu blbne mi comp :-(. Ale z toho co jsem stihla přečíst tak koukám, že tady máme zvěda. Tož nevím LuCCo či ti závidět nebo ti to přát. No ještě to promyslím a možná, že do svého slovníku přidám slovo závist. Jen si dej bacha ať toho neprozradíš až moc, aby ti váš společný kamarád neuzavřel tok nových informací. On je Miro tajnůstkář a tajemství se neprozrazují. To už pak není překvapení. Doufám, že tu Markízu v neděli někdo natočí kdybych na to náhodou zapoměla, aby to nedopadlo jako s Teleránem. Nejdřív velké těšení a pak díky Markíze jen tupý výraz do archívu. Tak se tu mějte hezky a snad zítra na napsanou