Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

gatla » 12. 02. 2010, 20:16

Milá Leňa.Co bychom pro vás z vodovodou neudělali...:o)) Bude nás tam hodně,štus fotek si rozdělíme :o))

Lilie » 12. 02. 2010, 20:14

Určitě uděláme, co jen budeme moct :-)))) Každý si vezme něco na starost, (to bude záminka, jak začít, že :-))), no a pak se uvidí.....Doufám, že ty podepsané fotky na té střeše nezapomenu :-)))

deppholl » 12. 02. 2010, 20:12

Myslela jsem - obklopíme a neodejdeme - kdybyste nevěděli co jsem tou Čínštinou chtěla říct....

Bára » 12. 02. 2010, 20:11

Miriam, nic ti neuniklo, ten diskutér je nějakej chudák, kterej zaplevelil celou diskusi sprostýma výpadama proti Mirovi. Ráno jsme už konstatovali, že to zavinili tím pitomým nadpisem. V Ostravě, Brně a Praze určitě nic neměl, snad jen soukromé akce a o těch nemáme zprávy - třeba ty 16. narozeniny Novy. Tyhle výpadky mě opravdu dokážou strašně nas..... Jako ten pomatenec z Blesku (Santakauz), kterej z každý diskuse o komkoliv ze Superstar udělal hitparádu sprostejch výpadů proti Mirovi. Jestli fakt bude v tom LD 4, tak si ještě užijeme. Určitě mají dobrý přehled o množství vystoupení a úspěchu u publika a a sprostě kopou.

deppholl » 12. 02. 2010, 20:10

Miriam - jaké video myslíš? Já mám Stairway to heaven pouze, jak sedí, ne jak vstává (pošleš odkaz??) Tam měl trochu problémy s kalhotama, několikrát je chytal na poslední chvíli. Možná Skořenické agentky k tomu budou mít co dodat??? Co všechno jste ještě viděly, že ho musíte vidět znovu?!! Asi má moc práce (určitě). Zajímalo jestli mrknul na to DVD... VLiberci ho oblopíme a neodejdme bez odpovědi...

Leňa » 12. 02. 2010, 20:04

Naši VIP, kdyby vám během pojídání chlebíčků a topení se v zelených očích (popřípadě šmajdění s Mirovou kytaristkou) hlavou blysla i vzpomínka na naši diskuzi, taky bych se ráda zařadila do seznamu zájemců o Mirův podpis :) Je mi jasný, že asi nebudete chtít táhnout celý štos podpisových kartiček, ale věřte, že polovině z nás byste udělali druhý Vánoce ;)

Lenka » 12. 02. 2010, 19:52

Uděláme seznam abychom na někoho nezapomněli:-)

Ladeis » 12. 02. 2010, 19:52

Lenka a gatla: díky holky, jste zlaté. Já bych chtěla fotku (škoda že nemam společnou s Mirem, nechala bych ji vyvolat do maxivelikosti a pak nechat podepsat. Hmmm, to by byla tapeta nad postelí) s věnováním. To by bylo úžasné. Ještě se domluvíme holky, jste moc hodné :) Jojo, do dubna ještě času dost. Luciinetska: Fajn, jako Kolumbus? To beru, jdu štelovat teplotu :)) Jinak co třeba udělat ještě jednou hromadnej výlet v létě o prázdninách? Na nějakej fesťák (teď me napadlo: nebude třeba Rock for People??) To bych se k vám určtitě připojila a mileráda.

Miriam » 12. 02. 2010, 19:49

Leila: Ja som si vsimla pri tom rozhovore v LM, ze je strasne unaveny. A pri Stairway to heaven, ako vstaval, bolo vidno nieco ine... Tie gate ma fakt strasne nizko. V diskusii pri tom clanku na bleskovkach ohladom Lets dance (dnesnom) nejaky diskuter pise ako Mira vypiskali ci co v Prahe, Ostrave a Brne. Ja neviem, ale mne sa zda, ze tam nevystupoval. S vynimkou O2 areny, a tam rozhodne nik nepiskal. Ale asi mi nieco uniklo... Uz aby mal nejake vystupenie blizko pri Blave, aj Brno by mohlo byt.

Luciinetska » 12. 02. 2010, 19:00

i já bych chtěla aspon fotku s podpisem, když už tam nemůžu jet...:) Ladeis: nejsi sama kdo bude doma je nás tu víc, kdo nepojedeme. Ale padly tu návrhy, že se tam dopravíme vodovodem:D tak můžeš s námi

míla » 12. 02. 2010, 18:57

AHOJKY VŠICHNI PŘÍTOMNÍ A NEPŘÍTOMNÝ MIRO.TEN SE NÁM UŠTVE,CHUDÁK NEMÁ CHVILKU KLIDU.DO LIBERCE BYCH JELA, JÁ VÍM MÁM TO JEN 40 KM OD CVIKOVA. VÍM ,ŽE MĚ TED ZÁVIDÍ,KDO BYDLÍ MNOHEM O MOC DÁL NEŽ JÁ .AŽ BUDE MIRO V KYTLICÍCH U ČESKÉ LÍPY NA FESTU TAK TAM JEDU. MÍLA

gatla » 12. 02. 2010, 18:51

Ladies,sem s fotkou :o)) To víš,že ti ji dáme podepsat.My,co chceme všechno.... :o)) Třeba bude mít i svoje další na rozdávání,ale kdyby ne....Tak si v v dubnu vyměníme adresky :o))Jo?! A neboj,oběť to rozhodně nebude :o) Zuzko,trenink nepodceňuj :o) Už jsem zvědavá,s čím ty naše holky přijdou.Jaké to bylo....

Lenka » 12. 02. 2010, 18:47

Ladeis-no jelikož budem v tý VIP zoně tak si myslím že nebude problém takže klidně ti to zařídím:-).Jinak u toho rozhovoru v radiuz se fakt pobavíš já už si to pouštím po třetí a chlámu se tu.Jak probírali SS-takovej vlasatej co se furt někde svlíká:-D

Leila » 12. 02. 2010, 18:45

Keď som pozerala video, kde Mirko spieval Stairway, tak sa to zdalo iba mne, alebo ste to postrehli aj vy, že na začiatku pesničky ledva vstal z repráku, či na čom sedel a pôsobil strašne unaveným dojmom??? Bojím sa oňho veľmi, aby sa raz na pódiu nezložil, a ešte ako v rádiu povedal, že šoféruje sám a hocikedy unavený!!! Vo videu z LM mal hrozne dobré vlasy!!!!!!! Takto by si ich mal upravovať stále!!

Ladeis » 12. 02. 2010, 18:36

Ahoj všem! Tak vy se chystáte do Liberce na Slovfest všichni?? :( A chudinka Ladeis zase zůstane doma. Já vím, byly Teplice, nemužu hnedka chtít všechno. Ale raduju se za vás, jsem ráda že tam pojede společně parta skvělejch lidí :) Kdy že to je? .. BTW, jen nápad, když už jsem v Teplicích nezískala podpis, myslíte, že kdybych některé z vás poslala fotku, že byste mi jí nechaly od Mira podepsat a poslaly zpět? Jen tak mi blyslo, já bych to taaak moc chtěla :) Kdyby se někdo obětoval, tak by mi udělal radost :) Jinak každý den popisujete víc a víc stránek :P Ještě dokoknu video z Bardějova a poslechnu rozhovor z Fajn rádia.

Zuzka :) » 12. 02. 2010, 18:21

Tak to jsem ráda, že aspon na vás trénink působí dobře:D já jsem na tom pořád stejně:D Ale já mám dost času, než zase přijede do Roxetu:D Luciinetsko ten rozhovor je fakt super. Takhle jsem se už dlouho nesmála:D od kolika je ten koncert v Žilině? pořád myslím na ty co tam šli. Doufám, že si to užijou stejně tak jako my v Roxetu:o))

gatla » 12. 02. 2010, 18:10

Zuzka:trénink opravdu nese ovoce a vzhledem k tomu,co Lilii vyšlo v kartách,se ona nemusí bát ani praxe :o))) Lilie :-DD

Lenka » 12. 02. 2010, 17:43

Ahojky všem.Děkuji odkazy na video z LM fakt nádhera ale ovšem ten rozhovor z radia nemá chybu se tu u toho chlámu.Luciinetska moc díky jsi zlato.

Lilie » 12. 02. 2010, 17:40

Zuzka: trénink se daří, ale praxe bude asi horší....:-D

Zuzka :) » 12. 02. 2010, 17:04

Teď by si na mě ti páni doktoři co sem chodili smlsli:D Protože moje diagnóza je hodinu od hodiny horší. Já už se ale asi nikdy nevyléčím:D Lilie: zkoušela jsem váš trénink. A přítel mi řekl, že to není trénink ale týrání sama sebe:D A že stejně až ho uvidím tak mi trénink nepomůže:D Vám se tréninky daří úspěšně? :o))