Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leila » 12. 02. 2010, 16:59

Zuzka ... ty sa chceš "vyliečiť" od nášho Mirka ???? To ja radšej niééééééé!!!!!! D:D:D

Zuzka :) » 12. 02. 2010, 16:33

Leila: máme volno můžeš plavat s náma :D:D Sakra já už potřebuju nutně nějakou léčbu:D Jinak všem co jdete dneska na Mira tak přeju krásnej zážitek, a hlavně pozor na přímej pohled do očí.

Lilie » 12. 02. 2010, 16:27

Gatla: neboj :D Udělám, až budem na Skypu, jo? Připomeň mi to. (Penízky ti dám teda osobně, ach jaj - nemám ráda, když něco dlužím....). deppholl: no, ještě nevím, jestli ho vzít, ale nebrání se tomu.....Jestli tomu budeme říkat "ucho", pak máš pravdu (a taťku radši nebrat :-))). Andrew: než se všichni odebéřeme do svých krásných hotýlků - ty budeš náš tiskový mluvčí a my zase tvůj, jo? (To kdybys - čistě náhodou - taky nebyl schopen slova před tou elektrickou(!) kytaristkou....:-)))).

Kaja » 12. 02. 2010, 16:23

Jéééj, ste úžasní, že ste zase toľko toho našli. Pozrela som si videá, je tam strašne zlatý s tým dievčatkom, aj rozhovor v rádiu bol smiešny, s tým Mirom nie je nikdy nuda, jeho už ľudia zo scény nepustia, boli by sprostí. Som rada, že aj médiá (v snahe o sebazáchovu) chápu, koho chceme v TV vidieť, hoci v tých článkoch zbytočne útočia na Martina, čo ten s tým má! Tak - a teším sa na podrobnú správu zo Žiliny, poriadne si to tam užite, snáď nezamrznete, Mirko Vás zahreje svojimi pesničkami a horúcimi pohľadmi psích očkiek.

debbie » 12. 02. 2010, 16:11

Omlouvám se za chybky. Píšu to v rychlosti a sem tam mi ulítne čárka. Ajaj i písmenka vypadají jinak než jsem chtěla. Příště si to po sobě přečtu. Přísahám.

deppholl » 12. 02. 2010, 16:03

debbie - Koukám že Markíza by měla Mirovi vyplácet nějaké bonusy za počet nově získaných diváků...

deppholl » 12. 02. 2010, 16:01

Andrew - tak elektrická...ajaj, nějak se v těch placatých nástrojích nevyznám. Ještě že to ničemu nebrání, ale nazapomeň - ne dřív než za nás budeš tiskově mluvit :-)))) Lilie v červeném - stručný dotaz, jde i taťka??? Tomu by se ochutnávání ucha (pokud to je to cos chtěla dávno udělat) nemuselo líbit. Ale pak je tady zase známý plán B - na stopa, na banán, namalovat, vrátit se .....

debbie » 12. 02. 2010, 15:59

Krásné odpoledne všem. Měla jsem absťák jak hrom, že jsem celý den neměla čas sem juknout. Nějak mě v tý práci nakládaj. Nákup počká musela jsem se nejdříve potěšit s váma. Holky, vy se máte, že ho budete mít naživo přeju vám to a pořádně si to užijte. Zítra se budu taky těšit na podrobný report a pořádně ho připepřete, ať si to užijem alespoň v živých představách. Dík za odkazy. Teď jsem to skoukla a zaposlouchala se na fain radiu do Mirova sexy hlasu. Tak jsem si spravila náladu a jdu něco koupit nebo mně doma zavřou do sklapa a odpojej net. to bych nepřežila. Od včera nam jde Markíza.

Iva » 12. 02. 2010, 15:37

ach ach...... grupák pacientov, slepíc, babiek a batmanov....júj ja neviem či odoláááám...

Leila » 12. 02. 2010, 15:16

Ahojte všetci! No paráda, čím ďalej, tým lepšie čítanie od vás, bavím sa náramne! Zdá sa, že niekto tu začína robiť konkurenciu Macyáši, že deppholl??? Ale ani ostatné nezaostaváte! Predstavte si, tak som včera urputne myslela na nášho Mirka, až sa mi nakoniec prisnil ... Barack Obama!!! Čo ten hľadal v mojom sne? Kdežto Mirko nie a nie sa doň vkradnúť!!!! Prezrela som si videá a rozhovory, to dievčatko z Bardejova fakt nemá chybu, ja by som sa ešte dodnes z toho spamätávala!!! A "závidim" všetkým, čo sa naňho chystáte dnes alebo v najbližšej dobe!!! Ďaleký Východ nemá šancu! Mari a spol z vodovodu .... ešte máte voľnú miestenku medzi vás? Sľubujem, budem sa správať disciplinovane a nezaberiem veľa miesta!!!!! Lilie ... neopováž sa Mirka zviesť a nechať si ho len pre seba! Maj s nami ostatnými zľutovanie, lebo nás potom naozaj vezmu do parády psychiatri!!!!! DDDDDDD

Andrew » 12. 02. 2010, 15:12

deppholl: Ó, to bylo krásné. Jako bych tu slyšel dodovu kolegyni :) Jedinou připomínku mám - slečna nehrála na baskytaru, ale na elektrickou kytaru. Ale to není překážkou návštěvy hotelového pokoje :)

gatla » 12. 02. 2010, 15:12

iva-tušíš správně :o)) Lilie.co to má znamenat ??? :o))To abychom povracely hromadně lístky,Miro tam nebude :o)) Neudělala bys mitaky,prosím,numerologii na toho 24.? Já jen,jestli nemám radši zůstat pak doma :o))Nebo tě někam zazdít :o))

Iva » 12. 02. 2010, 14:51

Pekný piatok prajem. fanusicke, iii aj Janke: Užite si to a nezamrznite. Podať hlásenie, síííím :)

A tuším sa chystá VIP grupák :) Dík za všetky odkazy, ste super

Lilie » 12. 02. 2010, 14:50

Nemůžu se nepodělit: udělala jsem si jen takovou velmi stručnou numerologii pro sebe na toho 24. 4., co je ten Liberec, a vyšlo mi (přísahám, že opravdu takto): Mám si vzít něco červeného na sebe. Udělám velmi dobře, když udělám něco, co už jsem dávno chtěla udělat :-D Začátek něčeho nového. Den jako dělaný pro první rande. Budu sršet sebedůvěrou, odvahou a originalitou (haha :D). (Jen mám být trpělivá). Takže tak :-)))) Taky závidím, děvčata....(Jen ta zima.....).

fanusicka » 12. 02. 2010, 14:18

Janka: a od kolkej tam budes? :-) deppholl: odpustam ti, lebo som to nastastie prezila :-) gatla: cim viac sa to krati, tym vacsia je moja radost..snad tam nedostanem srdcovy kolaps =)

gatla » 12. 02. 2010, 14:10

Deppholl :-DD To nemá chybu :o)) Lilie.dáš mi to osobně :o) Holky naše slovenské-už se vám to krátí :o)) Závidíme :o))

deppholl » 12. 02. 2010, 14:05

fanusicka - sorry, já jsem po včerejší oslavě ještě trochu mimózní, tak píšu takové věci :-))) Krásně si to večer užijte a napište!!! Zapoměla jsem poděkovat JANĚ, že sem dala takovou krásnou večerní hudbu, Ten duet (Extreme?) se mi strašně líbil, když to běželo v hitparádách , ale zapoměla jsem název a teď jsem to díky tobě objevila....

Jana » 12. 02. 2010, 14:02

Jasné kobitka, do Žiliny treba zobrať kemery, foťáky a mobily. Nás zohrejú jeho pohľady a jeho naše roztúžené výdychy. A dnes je tam 0°C takže nezmrzneme.:o)))

Lilie » 12. 02. 2010, 14:02

deppholl: :-DDDDD

fanusicka » 12. 02. 2010, 13:56

dephpholl: ja ta zaskrtim!!! ved som sa kvoli tebe skoro zadusila cajom, a to necelych 5 hodin pred Mirovym vystupenim!!! :-)

uz som povymazavala stare fotky z fotaku, baterky su na nabijacke, plus si pustam vsetky mozne pesnicky, co blondacik spieval..tesiiiim sa na vecer :-)