Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 10. 02. 2010, 15:09

tady je ten odkaz na ten článek-celý se mi to nezobrazí takže najeďte na stránky http://www.pluska.sk/ klikněte na šoubisnis a tam je odkaz na ten článek:Martin Chodůr-Medvedík lebo DiCaprio:-)

Lenka » 10. 02. 2010, 15:02

Ahoj.Teda vy jste zase ukecaný jen co člověk přijde z práce tak čte 8 stránek.Jinak Luccinetska dík za odkaz na fotky super,super,super,Adélce taky děkuji.Jinak teda koukám že má Miro fakt záhul to by mu fakt místo toho JEEPA měli pořídit helikoptéru vždyť to přeci není možný aby zvládnul takové šílené kilometrové přejezdy pak nemá být unavený.Jinak mu to samozřejmě moc přeji jsem ráda že je o něho takový zájem ale taky občas trochu s mírou:-) Deppholl ten odkaz na ten článek s tím Chodůrem jdu vyšmajdit a hned to sem hodím.

gatla » 10. 02. 2010, 14:56

Leňa,moc hezky a trefně napsané.:o))

Kaja » 10. 02. 2010, 14:49

Veru, Adélka, si zlatá, aj všetci, čo sem dávate linky. Čo sa toho tempa týka, súhlasím, musí to byť strašne náročné, príprava, koncert, presuny. Po Superstar tuším vravel, že mu to trochu chýba, že tam mali vysoké tempo a niekto ich organizoval a myslím, že sa veľmi neotriasol a má to tu naspäť, vôbec si ho nešetríme (na horšie časy ani nijako ináč). Vraj má rozvrh plný až do apríla? A teraz navyše začne Lets Dance, tá príprava vraj začína už nejako mesiac pred prvými prenosmi. Mali by sme ho len ofukovať a kupovať mu banány, a nie nadávať, ak nám nepodpíše fotku. V júni chce CD, no neviem, musí mať dobré baterky, aby to všetko stíhal.

Leňa » 10. 02. 2010, 14:49

Adélko, opožděně děkujeme, je tady toho spousta a mě během toho rychločtení, když se snažím dostat na aktuální články, napadá celá hromada reakcí a odpovědí- jakožto vilná stařena ale potom většinu z nich zapomenu a napíšu sotva polovinu z toho, co jsem chtěla...Takže ještě jednou děkujeme ;)

adélka » 10. 02. 2010, 14:43

No, já jsem to sem dala i kvůli tomu, aby bylo vidět, jaké má Miro vražedné tempo. Opravdu ve třech dnech Žilina-České Budějovice-Trenčín, to se mi zdá dost šílený. Navíc celý pátek má hustě sněžit. Tak snad umí dobře řídit a bavorák je bezpečnej.

gatla » 10. 02. 2010, 14:34

Adélka.teď ti budem děkovat všechny :o)) Opravdu se nezlob.moc ti rozumím,že to zamrzí.Každý,kdo sem píše v dobrém,je náš.....Vždyť ani já tu nejsem zas tak dlouho :o)) Dnes se toho napsalo hodně,tak se asi na to zapomnělo.Spíš jsme se pustily do Mirkova vražedného tempa....Nezlob se a vítej....:o))Piš,piš piš :o))

adélka » 10. 02. 2010, 14:17

Lilie, nedělím to na Vy a já, ale pokud vím, vesměs každému za info děkujte, tak mě to zkrátka zamrzelo. Už proto, že ty informace o Mirových akcích se při neexistenci jeho webu shánějí teda hodně těžce, což je škoda. Vlasntě jeho fanoušci fungujou jako dobrovolná informační služba.

Nic víc. Ale nic ve zlým :-)

Bára » 10. 02. 2010, 14:12

Adélko, moc děkujeme, asi jsme zapomněly. Díky, díky, jsi moc šikovná a pokud si vzpomínám nebyl to první tvůj odkaz na vystoupení. Omlouvám se za všechny a klidně nás zase navštiv, máme tě tu rádi.

Lilie » 10. 02. 2010, 14:11

Adélka: my to bereme, jako že sem patříš, nebo ty to dělíš na: ty a my....? Samozřejmě všichni (kam zahrnuju i tebe) jsme rádi za všechno.....

adélka » 10. 02. 2010, 14:05

Já proti Vám nic nemám, předesílám, ale když jsem Vám sem hodila nějaký odkaz, mohly byste snad alespoň poděkovat, co říkáte? Nebo děkujete jen sobě navzájem?

Bára » 10. 02. 2010, 14:03

No já to hlavně napsala, aby konkurence měla taky přehled. Na druhou stranu tohle je šílený tempo klavně kvůli těm přejezdům a protože mám skoro stejně starýho kluka, kterej taky takhle jezdí za každýho počasí za svýma aktivitama tak vím, kolik zažívám strachu a vůbec nechci popsat pocity, když nebere telefon v době, kdy by měl být už na místě. Ani se nedivím, že tady paní Šmajdová občas hledá info. Co já bych za to dala, abych měla nějaké info, když to moje kamikadze sjíždí někde sjezdovku.

Leňa » 10. 02. 2010, 13:51

Bára: Tomu se říká tempo, tři vystoupení po sobě- kdyby to aspoň bylo blíž u sebe, takhle pojede přes celou republiku a zpátky...Ačkoliv nepochybuju, že Mirko něco vydrží, tak tohle nemůže zvládat věčně...Na jednu stranu bych dala cokoliv za to, aby mohl dělat co ho baví (a nás taky), když ale vidím ty jeho fotky, mám chuť ho okamžitě poslat do peřin, ať se aspoň trochu vzpamatuje... Jarko, jsi jasným důkazem, jak je šmajdománie nebezpečná iz fyzického hlediska ;) Každopádně tvoje rady si beru k srdci, v dnešní finanční krizi je každá sklenička a talíř dobrý :)) Co se týče těch vystoupení, bojovala bych za jižní Moravu a Moravu tak obecně, zatím většina jeho koncertů byla v Čechách a na Slovensku- ovšem pouze za podmínky, že se na to pořádně vyspí... A Luciinetsko, ty fotky jsou super, souhlasím s Kobitkou, ta tulící nemá chybu...:) Rozhovor byl taky určitě perfektní, jenom mi (jak jinak) dělají starosti ti kruhy pod očima na předposlední fotce, chudák Mirko...

gatla » 10. 02. 2010, 13:48

Bára....hmmmm...tak to byl vyčerpávající program SS slabej odvárek....:o)) Začínám mít o toho našeho střapáče strach,už i tím,že nemá tu helikoptéru :o( Ale aspoň o něj zájem neutichá :o))

Luciinetska » 10. 02. 2010, 13:41

Kobitka: už jsem do Fajn psala, jestli mají archiv toho rozhovoru tak čekám co mi napíšou.

Bára » 10. 02. 2010, 13:37

No tak jestli máme dobré informace, tak 12.2 Žilina, 13.2 České Budějovice a 14.2 Trenčín. Dá se to vůbec? Jen aby v pondělí bulvár nepsal že si Miro Šmajda musel vzít zdravotní dovolenou. A helikoptéra by nebyla?

Jarka » 10. 02. 2010, 13:30

Kobitko, v tom se musíme spoléhat na něj. Víme, že má pod střapatou kšticí sakra dobrý potenciál, a umí ho používat. Jen potřebujeme, aby organizátoři věděli, že fanouškům stojí za to, aby volali, mejlíkovali. A dál jim už půjde o kšeft.

kobitka » 10. 02. 2010, 13:22

Luciinetska : krásné fotky. Hlavně když se k sobě tulí :-). Teď ještě vyšmajdit ten rozhovor ale to asi nepůjde. Už jsem se na to koukala a nevykoukala jsem nic :-(

kobitka » 10. 02. 2010, 13:13

Jarka: dobrý nápad já bojuju za to aby vystoupil u nás ve Stounu. Ale na duhou stranu bych zase nerada aby se kvůli nám upracoval. Taky si potřebuje občas spočnout

gatla » 10. 02. 2010, 13:02

Luciinetska.díky.moc heký fotky :o))