Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 08. 02. 2010, 20:16

Děvčata, prosím snažme se nereagovat na ty, co sem plivou jedovaté sliny nebo se jich nezbavíme. Jenom závidí. Přeci si nebudeme kazit den.Oni vždycky vylezou z nor a zase zalezou.

Ladeis » 08. 02. 2010, 20:15

pro gatlu i ostatní dámy: JÁ NEMÁM SLOV. Opravdu, na tohle se snad nedá napsat nic. Můj inteligenční kvocient v této chvíli klesnul na bod mrazu. Už bych totiž musela být sprostá. To si Gatla nezaslouží. Snad jen... Gatlo, my tě nedáme!! Tady ta naše malá sociální skupina ví, jak to mezi námi všemi je a nějaký chytrák nám naši radost nezkazí!!

deppholl » 08. 02. 2010, 20:15

Hele: Slopa.detektivové, psychiatrička a ach jo mají zase vycházky. Že by i Nostradamus? Ale to spíš ne, i přesto jak ke konci prudil to vypadalo na docela chytrýho chlapa. Radím nereagovat, vycházky skončí!!!

Ladeis » 08. 02. 2010, 20:11

Tak si myslím že fotky z Komína jsou docela dost povedené. Taky jsem se našla (bohužel), tak schválně kdo mě najde?? :))) Nápověda nebude, třeba se vám to nepovede :)))

Lenka » 08. 02. 2010, 20:06

Ladeis-díky za odkaz na fotky jsou super:-)

gatla » 08. 02. 2010, 19:56

Taky souhlasím s tím,že se tu sešla parta prima lidí.Díky za vás,mí virtuální přátelé :o))Než jsem se přihlásila,četla jsem to tu asi týden,,,ale pak už jsem si řekla,že tohoto seskupení musím být součástí :o)) Deppholl-asi jsem se přihlásila pozdě,tak nevím,že máš ráda bílé víno.hmmm.Já taky,můžeš konzultovat i se mnou....Co máš ráda? Teda ti Chodůrovci se do toho zas opřeli,asi zaas budu muset nastavit minutku :o))

pro gatlu i ostatní dámy » 08. 02. 2010, 19:52

Tak jestli jste vy jela do klubu na Mira kvůli synovi, tak to mám dost !! Jinak - dobře tady lezete p. Šmajdové do zadku,moooc vám to jde. Mám o rok staršího syna než je Miro a je daleko úspěšnější. Nechcete mi taky polichotit, jak jsem ho dobře vychovala ,když jste v tom tak skvělé ? Ten / ač stejný fešák /by ale o vás starší určitě nestál, protože vás ke své kariéře nepotřebuje. Jste k smíchu .

deppholl » 08. 02. 2010, 19:51

Ladeis, krásně si to napsala, díky!! Pěkné fotky, přemýšlím jestli se taky nechám podepsat do výstřihu - ale takovou fixu chlapec nemá :-))))

ewilyn » 08. 02. 2010, 19:49

link na tu fotku, co spominala Lenka ..je fakt vtipna:-) http://www.linkon.cz/fhndj

Ladeis » 08. 02. 2010, 19:47

Na Komíňáckých stránkách byly konečně přidány fotky! Jdu je urychleně zkouknout, je jich tam dost.

http://klubkomin.cz/galerie

ewilyn » 08. 02. 2010, 19:45

Ladeis - som na tom podobne, aj mne toto forum a ludia tu prirastli k srdcu a kazdy den sa tesim, ako si tu s Vami " posmajdim " :-).. a ako povedala Iva, vsetky stojime pri sebe a ked treba, tak sa zastaneme.. Gatla, Lilie- nepochybujem o tom, ze ste super maminy ..a este k tomu take kocky:-) Kaja- vitam Ta medzi nami i vsetky novo prichodzie z vikendu ..okrem ach jo- i ked si myslim, ze je to stale ta ista osoba, co tu prudila i v minulosti..chvilu bol pokoj.. fanusicka- i mna mrzi, ze som tu "smajdila" par mesiacov a toto forum objavila pomerne nedavno- a asi som sem mozno zo 2x este na zaciatku sutaze klikla, ale vtedy to tu bolo klasicke fans- antifans ako i inde..no skoda iii ..gratulujem k skuske :-) deppholl..tak skusime tych chodurovcov dnes este dobehnut?..zvysuju naskok:-(...ale podla mojej vcerajsej skusenosti, maju skoru vecierku :-)

Lenka » 08. 02. 2010, 19:37

Na FB je super fotka Mira v zelených brýlích:-D

deppholl » 08. 02. 2010, 19:33

RIA - Supéér, už jsme se báli, že šmajdáš s Dodem nějkde po skandinávských střechách. Tedy se děly věci, DVD předáno, Mirova mamka nás navštívila a dneska jsme po 6ti denním boji dostali Mira na první místo na klikárně!!! A já osobně jsem neměla s kým konzultovat bílé víno a dobrou muziku (i když už i od ostatních mám spoustu tipů). Tak vítej zpátky!!!!!

Lenka » 08. 02. 2010, 19:32

Luciinetska-díky za odkaz na fotky-tady jsou pěkně vidět ty naše kočky-Lilie a Gatla. Ladies-moc krásně si to napsala.Jo myslím že jsme se tu sešly dobrá parta bez ohledu na věk a já jsme taky ráda že si tu s vámi můžu psát a opravdu rodinu natož děti nezanedbávám:-)

Luciinetska » 08. 02. 2010, 19:11

Další fotky ze Skořenic: (http://hosting.brzice.cz/foto/100206_03/index.htm...

Ladeis » 08. 02. 2010, 18:58

Teda, vy mi dáváte, 15 stránek od včera! To zas dostanou zítřejší písemky ve škole na frak.. :o) Ale nic jiného mi nezbývá, musim všechno přečíst, ať mi nic neuteče! :o)))

Fanynka z Teplic: Než jsem to přečetla, musela jsem se vydýchat. Slečna se trochu plete, ne že měl každý, nebo většina na koncert v Teplicíchc stejný názor, naopak já jsem měla názor uplně jiný. Byla jsem šťastná jako blecha že jsem mohla něco takového zažít a taky jsem mohla čekat do bůhví kolika do rána, aby se mi Miro podepsal a vyfotil se se mnou. Ale člověk má trochu soudnosti a spokojí se stoprocentně s tím, kvůli čemu tam jel - kvůli super vystoupení. Takže fanynka z Teplic akorát zabírala místo pod podiem, kdyby tam nebyla, ubylo by hloupých řečí a přibylo více místa pro ostatní. Fuj. Ewilyn: Jasně, už jsem tě přidala :) Vůbec nevadí. A určitě si budem průběžně psát :) Tričko z TP: takže mi chcete říct, že to tričko které dostal nebylo jeho?? Bylo to uplně to stejné (přece ho MUSÍM poznat!!). Takže jestli si z něj někdo udělal vtip, asi musel být ve Skořenicích, když podepisoval to svoje, docela zklamaný. Kdo byl totiž v Teplicích, potvrdí, jaký to na Mira udělalo dojem. Jéé, tak to mě mrzí :(( ach jo: ty stařeny (slečny omlouvám se, jen aby anonym věděl o co jde :) tady mají v životě určitě víc zkušeností a víc za sebou než ty. Takže až se budeš sklánět nad hrobem a odrosteš z období, kdy ti něco připadá "trapné" (mimochodem relativní pojem), přijď nám sem napsat, co si v životě dokázala, co si pro svou rodinu udělala ty a my možná sklapnem. Tipuji, že ve svých 17-ti to mám srovnané více než ty. Ale tvůj názor ti neberu, taky názor. Až ho změníš, stav se. Jinak.. vyfič! (musela jsem zareagovat, jinak už nebudu řešit) iii: Gratuluju ke zkoušce!! =o) Pořádně to oslav ;o) Lilie a Gatla: jinak, všichni vás tu chválej, jak vám to slušelo, musím se přidat, byly jste fakt kočky ;o) Jéé, já jsem ho na první příčce nestihla, ale do MCH mu zbývá asi šest hlasů, takže to zas doženeme a budeme ho na prvním místě držet a podpírat :o) Jinak jsem vám chtěla napsat, že i když vás tu prakticky vůbec neznám, tak jste mi moc přirostly všechny dámy k srdíčku a myslím že tu jsme už taková jedna velká "šmajdací rodina" :o) Mám vás ráda a děkuji, že mi zpříjemňujete jinak můj nudný život :))

RIA » 08. 02. 2010, 18:53

Zdravím vás všetkých!!Tu to riadne žije,dnes som niekde čítala,že sa Miro menežuje sám,a že mu tocelkom ide a baví ho to....no neviem neviem...hektický život si zvolil ten Miro ,radšej nech tvorí a zlepšuje sa ,ja na jeho mieste by som už do žiadnej reality show ako LD nešla,aby neskončil v škatuľke umelcov na gumičke ktorých sa každý rýchlo presýti len vďaka tomu že už sú aj v mlieku....Arabela:vitariánstvo je spôsob životosprávy,akýsi kompromis medzi vegetariánsvom a vegánstvom,papáš len tepelne neupravené veci napr.zeleninu,ovocie,oriešky a pod.ale nieje to až také šialenstvo ako vegánstvo.Vitariáni sú presvedčení že tepelne neupravená strava je ľuďom prirodzená...No a koľko že to bolo zbytočnej radosti keď kedysi dávno blesk zapálil horu a naši predkovia si vychutnali chuť pečeného mamutieho na prírodno...no fuuuuuj...

deppholl » 08. 02. 2010, 18:43

A je to v pylti!!! Ale bylo to tam, já cvok to mám nafocený na telefonu, aby mi děti (které se někde flákají) věřily.

ewilyn » 08. 02. 2010, 18:41

Chodurovci nas predbehli...dofrasa..:-(

Leňa » 08. 02. 2010, 18:37

Deppholl: Chodúrovci dneska ani spát nebudou...Už jsou jenom pár kliků od nás, ty musí být rozrušení na nejvyšší míru- doufám, že pak žádnýho staříčka nebo stařenku nebudeme mít na svědomí...