Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 03. 01. 2010, 16:25

Andrew: opravuju - všichni na FB kromě tebe (a mě :-))). Leňa: úplně souhlasím :-)) Metal? To určitě ne.... Jinak hurá - podařilo se mi stáhnout už JEDNU část :-)))) (Nejspíš tam je fakt přetíženo....).

Andrew » 03. 01. 2010, 16:17

Fox: Souhlasím. Navíc si myslím, že čím dřív to CD vydá, tím spíš to bude klidnější. Jednoduše proto, že nějakou divočinu zatím neuzpívá. Nebo na album ano, ale na koncertech/festivalech si tím zničí hlasivky. Což bude doufám to první, co mu jeho hlasový poradce řekne, protože s jeho nadšením a energií by to tak mohlo dopadnout.

Metal snad probůh ne, to bych si to CD asi nekoupil. Já končím tak na Iron Maiden, dál už nejdu.

Andrew » 03. 01. 2010, 16:07

Hele, nechte toho :) To nebyl žádný domácí úkol, to byl jenom můj návrh, co bychom mohli dělat.

Pavel: Hezky sis vybral jednu větu a vytrhnul ji z kontextu :) Tím "potichu" jsem myslel to, že se tu ani jinde o něm nebudeme bavit a budeme prostě sedět v koutě a čekat. A to, co tady děláme, ho určitě k ničemu netlačí, už jenom proto, že si tu nikdo nestěžuje, že by to CD chtěl hned. A napsal mu mail nebo zprávu na FB "kdy už to konečně bude" by si nikdo z nás určitě nedovolil. Z té adresy podle mě děláte větší vědu, než je nutné. Podle mě je posílání čehokoli papírově blbý (třeba proto, že mail si jednoduše nepřečteš, když nechceš, ale dopis radši otevřeš, protože by to mohlo být něco důležitého, navíc se na to blbě odpovídá). Jestli dokážu najít jeho adresu pro mě byla výzva. No a dokázal (nevím to 100% jistě). Tím to pro mě hasne, v peněžence ji nosit nebudu.

Dodo: To je podle mě blbá otázka, protože na ni každej odpoví "to by záleželo na okolnostech". Miro není Sámer a doufám, že nikdy nebude.

A Lilie nebude mystifikovat, třeba já jsem na FB psal o tom, že "počkáme tak dlouho, jak bude potřeba" :)

Leňa » 03. 01. 2010, 16:05

No jasně, otázky...Já už si svou ,,domácí úlohu", jak píše dodo, splnila ;) Ovšem pochybuju o tom, že by jakýkoliv novinář položil Mirovi otázku ohledně hudby, místo toho se ho radši zeptá na počet jeho bývalek, kdy proběhlo jeho poprvé a jaký šampón používá...V tomhle je mi Mira líto, přijde mi, že každý v první řadě řeší jeho vzhled, a potom jen tak mimochodem i to, že zpívá...Copak jsme vážně jediní, kteří by radši věděli o jeho hudebních plánech než o tom, jestli preferuje blodýny nebo brunety???!!??

Fox » 03. 01. 2010, 16:02

Miro si zachovává klidnou hlavu a tím že tu píšete své názory,ho podpořujete do značné míry.On nabude novou energii,kterou pak převtělí do svých písniček.Rock je velký pojem a on si z toho vylouskne,to co mu nejvíce padne do oka.Mě by se líbil v takovém klidném pop rocku,tam mu to sedí.Pokud chce dělat ty bláznivé koncerty,může nabudnout dráhu hard rocku.Hlavně ať se nepousťí do heavy metalu a těhle dalších příšerností,to už se skoro nedá poslouchat a spíše to unavuje,než aby tě to nadchnulo.

Mag » 03. 01. 2010, 16:01

No tak toto čítanie si nechám na večer :))) No ale k tej ,,domácej úlohe", tieź ma niečo napadlo, teda veľmi široká otázka: Ako hodnotíš súčasnú slovenskú a českú hudobnú scénu resp. ktorý spevák/speváčka alebo kapela je ti blízka? Teraz troška čerstvého vzduchu, dúfam že tu večer niekto bude :)

Lilie » 03. 01. 2010, 15:54

Ale my nechceme posílat otázky z kategorie: "Vezmeš si mě" a podobných 3,14čovin....

dodo » 03. 01. 2010, 15:52

a súhlasím s Pavlom,posielať mu čokoľvek na domácu adresu je utópia,nie preto žeby sa to technicky nedalo,ale preto že je to ťažký zásah do súkromia.Nech sa tými otázkami skôr inšpirujú plytký novinári,ktorí ho častujú len otázkami o sexe a vlasoch,kto by to čítal,a koho to vlastne zaujíma?Predpokladám,že tak to bolo pôvodne myslené,ak nie tak ja sa nezapájam...

dodo » 03. 01. 2010, 15:46

Nesúhlasím s tebou Iva,hrať na festivaloch a hudobných kluboch,nie je šibenica či strata,dá sa tým uživiť,a muzikantská duša ostáva slobodná.Jazz je napríklad menšinový žáner a hlavne kluby mu sedia najviac, jazz je dobrý len live,a treba mať naň náladu.Tým nechcem povedať že má Miro hrať jazz,fuuuuha to nie,len to že aj intímnejšie umenie je schopné uživiť človeka.A tá otázka nebola pre diskutujúcich,ale moja "domáca úloha" ktorú zadal, Andrew? alebo kto už neviem,prišlo mi to ako zaujímavý nápad.

Lilie » 03. 01. 2010, 15:46

To, že jen nesedíme a nečekáme, ještě neznamená, že otravujeme.... A neřekla bych, že by mu to vadilo, spíš naopak....

Pavel » 03. 01. 2010, 15:46

Leňa: Máš pravdu s poradcem i s tím ostatním. Nesouhlasím jen s tím obtěžovat ho / adresa , posílání čehokoliv / Prostě narušovat mu jeho soukromí. Nikomu z vás by se to taky nelíbilo.

Pavel » 03. 01. 2010, 15:39

Lilie : No já čtu vcelku dobře a z reakce Andrewa na můj příspěvek jsem to tak pochopil. ,, ....budeme potichu čekat až vydá CD..". Tak budu otravovat a ono to půjde rychleji,ne ?

Leňa » 03. 01. 2010, 15:35

Pavle, řekla bych, že většina z nás ,,tuší", že Mirko nedá dohromady CDčko do zítřka a nikdo to po něm ani nechce...Stejně tak je všem jasný, že v první řadě vedle sebe potřebuje hlasového poradce a pořádného učitele zpěvu, a hlavně přestat řvát a ječet- je to sice super, ale pokud nechce po roce skončit s vyřízenýma hlasivkama, měl by se dát na tu trochu umírněnější hudbu. Stejně tak pochybuju, že by ho naše komentáře jakkoliv ovlivňovaly, podle mě si četl možná tak dva tři a tím to haslo, takže veškerý vliv z naší strany je nulový.

Iva » 03. 01. 2010, 15:33

dodo: Ten, kdo nechce zaprodat duši a neběží s davem je odsouzenej do malých klubů a vidina většího úspěchu a zviditelnění v nedohlednu.

Lilie » 03. 01. 2010, 15:31

Pavel: ale to je přesně to, co chceme....Aby to nebylo uspěchané. Když sis to tady tak důkladně přečetl, je to ve spousta příspěvcích tady, na rozdíl od FB, kde všichni chtějí nemožné na počkání a zázraky do tří dnů....A jak víš, že otravujeme? Když jsme u FB - CO to tu zase je? :-((((

Smajdová » 03. 01. 2010, 15:25

Mirko si Uplne Uzasniiiiiii=) I LOVE YOU=)

dodo » 03. 01. 2010, 15:24

Pavel,nie nieje jediný spevák na svete,len je pre nás nový,a zaujal nás.Takže sme len zvedaví,to je všetko.

dodo » 03. 01. 2010, 15:21

Už mám otázku:Zaujíma ma ,že ak ho jeho manager,bude tlačiť do niečoho čo robiť nechce,či by mal gule na to a radšej by sa vzdal nahratia platne,alebo by sám seba podliezol a urobil zo seba šaša.Riskoval by ale aj stratu kopy fans.Takže čo chce viac:byť slávny a zapredať dušu,alebo sa chce živiť muzikou a netrčať z každej bulvárnej tlače....

Pavel » 03. 01. 2010, 15:15

Tak to smaže. No a co ??? Tak decentní nebuďte a chovejte se jako malé děti a otravujte ve svých někdo tuším tady 33 letech mladýho kluka, kterej by chtěl mít klid na to, co vy chcete v rekordním čase ! Pokud se má oprostit od chyb, které na jeho prvním CD už nebudou, nestihne to tak rychle. A ty chyby slyší on, já a i vy se svými růžovými brýlemi ! Nejsem šílený fanoušek Mira , ale na jeho práci si počkám a pokud bude dobrá, rád koupím CD.

deppholl » 03. 01. 2010, 15:05

Andrew - moc díky. Zatím jsem ale stáhla jen 2 části, asi na tom budu jako Lilie. Uvidím co dál, jestli to poleze jako do teď tak si taky klidně pár dní počkám....