Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

*Prcla » 15. 12. 2009, 08:12

OP.:Ahoj Mirko,gratuluji ti k postupu do finále...Moje kamarádka říkala že kdyby vyhrála vstupenku do hlediště a kdyby jsi skočil ještě jednou k divákům tak Tě chytne a nepustí,tak si dej pozor! Přeji Ti výhru...! :-)

*Prcla » 15. 12. 2009, 08:11

Ahoj Mirko,gratuluji ti k postupu do finále...Moje kamarádka říkala že kdyby vyhrála vstupenku do hlediště a kdyby jsi ¨skočil ještě jednou k divákům tak Tě cytne a nepustí,tak si dej pozor! Přeji Ti výhru...! :-)

Jarka » 15. 12. 2009, 07:41

Ahoj Mirko. Moc a moc gratuluji a doufám, že se nám tady ozveš a podělíš se se svými dojmy, jak se takové úžasné vítězství prožívá v přímém přenosu. Moc jsem ti držela palce a posílala hlasy, protože si nedokážu představit, že bych tvůj sametový hlas příští neděli neslyšela. Děkuji za nádherný zážitek a těším se na příště. Škoda, že nebudeš v Ostravě tento týden taky ty. Vzala bych si v práci volno a přišla si okouknout na živo, jestli máš opravdu hnědé oči, nebo to jen televize zkresluje.

Jany » 15. 12. 2009, 07:40

Blahopřeji k postupu Mirovi i Martinovi . Doufám, že vyhraje ten lepší, a to je pro mě Martin. Taková vlna nenávisti, co provází hlavně Martina, je jen důkaz, že o něm lidé hodně diskutují, a když nemají proti němu argumenty, sahají k pomluvám a vulgaritám ! Kdy už všichni pochopí, že on je největším hudebním talentem poslední doby ! Nic proti Mirovi, umí dělat skvělé šou, ale jeho cd bych poslouchat nechtěla, Martinovo ano.

Ondra » 15. 12. 2009, 06:57

Mirko, gratuju k postupu, jsi nejlepší, doufám, že vyhraješ. Pro mě seš jednička

Lenka » 15. 12. 2009, 06:42

Pokračování, omlouvám se.

m svoju kapelu a odohram prvy vlastny prezentacny koncert pred finale! :) I love you! Vas Mirko

Lenka » 15. 12. 2009, 06:41

Na Facebooku je nový vzkaz od Mira!! ;))

Je neskora hodina v noci,no neda mi to ist spat...strasne vam vsetkym musim podakovat,pretoze mi stale davate moznost a silu ist do dalsieho kola.Dufam,ze nedela dopadne skvelo a na Vianoce bude kazdy z vas stastny a spokojny.Zajtra sa uz velmi tesim na autogramiadu do Teplic a vo stvrtok do rodnych Kosic,kde predstavi...

Iva » 15. 12. 2009, 01:32

za celú éru superstar nemal nikto tak nádherne sfarbený a sexi hlas.

Iva » 15. 12. 2009, 01:31

všetkým čo sem chodia vykrikovať, že Miro nemá hlas a nevie spievať kladiem otázku: Prečo ho teda porota vybrala do 24 ? A že je fuj? Prečo ho ľudia posunuli do superfinále?

caballito » 15. 12. 2009, 01:01

Hej, Mirko, moc gratuluju k postupu do finále, kdo by si to na začátku soutěže vůbec pomyslel? Snad si musím dát i facku za to podceňování, někdy v prvních finálových kolech se mi zdálo, že bohužel kvůli nepřízni poroty vypadneš, ještěže diváci poznali, co se v tobě skrývá. Odvedl jsi neuvěřitelný kus práce a tak to vypadá, že Tě snad budeme muset nechat nakonec vyhrát, když už jsi došel tak daleko :-) Moc se těším na superfinále, tak si hlavně odpočiň, pokud to půjde a v neděli si to pořádně užij! rock 4 ever \m/ \m/

dodo » 15. 12. 2009, 00:18

Hlavne ma teší že v tejto diskusii niesom jediný chlap,asi by som to vzdal ale nedalo by mi a písal by som sem pod babským nickom.MISKA, v slovenčine ťa" napína "na vracanie,takže je to v podstate slovná hračka....

Fari » 15. 12. 2009, 00:17

...někde jsem četla, že "Slovensko" nemá už naději na výhru...podle mě je to lež, pže myslím si, že hodně Čechů podpoří Mira...Martin si je aaaž moc jistý tím, že vyhraje...ale jeho zpěv záááse tak skvělý není...pokud vyhraje Martin, tak je to celé podvod...celé Česko-Slovensko už má svoji superstar a není to nikdo jiný než Miro...držíme palce a věříme, že vyhraje, no ne?

Super!!! Jen tak dál...musíme ho korunovat na krále...

emily » 14. 12. 2009, 23:49

stalo sa to najlepsie co sa mohlo stat....finale Miro-Martin bude hrozny napinak...Miro,ty si jediny Martinov super v tejto sutazi...tvoj hlas milujem,je strasne sexy,o tvojom vyzore uz ani nehovoriac......ozaj si este stale nezadany?budes si mat teraz z coho vyberat.......v tych svojich show sa vies krasne odviazat,ci uz sprintujes,skaces alebo sa spustas po zabradli:-)...nie nadarmo sa hovori,ze ´´šaľeni vychodňare´´...to myslim v dobrom:-)....inak sa mi zda,ze ovela viac Cechov fandi Mirovi,Martinovi vela Slovakov nefandi....dakujeme bratia Cesi,ze nam Mira zavidite....mate co:-)

bibinka » 14. 12. 2009, 23:31

Miro,je to tu tak se drz a vyhraj.Zaslouzis si to.Ses dobrej,vsems to nandal.Tak posilejte hlasiky at to dotahnem dokonce

andy » 14. 12. 2009, 23:27

for Leňa: je pekne,ze to Mirovi a Dominike prajes,ale pozri sa na to objektivne...vies si predstavit zeby Miro chodil so 16-kou?ked su kazdy z opacneho kuta Slovenska?je jasne,ze sa za tie tri mesiace zblizili,co boli spolu intenzivne,ale mozu si byt surodencami....Dominika je zlata a nevinna,svoj prvy vztah by mala prezit s niekym na jej urovni....nevravim,ze Miro je zhyralec,ale vo svojom veku uz od vztahu urcite ocakava nieco viac.

Kristýna » 14. 12. 2009, 23:07

Tak Miro, je to tady, jdeme do finále. Jak říkám stále, my fanoušci tě podržíme:-) byl jsi skvělý, už vidím cílovou rovinku a tebe jako vítěze. Hodně štěstí :-)

Ala » 14. 12. 2009, 23:01

Ale to přece není o nenávisti, to je pro něj plus, že je pěknej ! Já mu taky poslala hlasy i show se mi líbila , ale pořád jsem čekala na ten pro mě pořádnej zpěv a ono nic moc . Jsem zvyklá na rockový pecky na koncertech. .Tak jsem si dala odchod. A tobě se za tu PIPKU omlouvám !!!!

Miska » 14. 12. 2009, 22:58

Pre Ja....ja jsem si teda zatim jen vsimla ze jsi sem prisel prudit. Jestli delas ostudu nebo ne to je jen tvoje svedomi pred nama si ho stejne neomluvis. Dodo je skalni priznivec Mira tak ho radeji nedrazdi a bez se bavit tam kde te pochopi. Tady to urcite nebude. Hasta la vista baby.

__Anett483__ » 14. 12. 2009, 22:57

Jak řekla v jednom rohovoru Marta: "Z kamínku se stal vybroušený diamant..." Vybroušený diamant, který se (právem) dostal do Velkého finále.

Miro, drž se! Ty jsi si to Velké finále zasloužíš, jako nikdo jiný. Na to, jak jsi ta první finálová kola jen tak 'proplouval', a porota tě jmenovala, jako nejslabšího, jsi teď (Super) Star!

Ti ubožáčci, kteří tady píšou ty trapný komentáře a uráží, jsou jen 'ustrašení' fanoušci Martina, kteří se bojí, že je Miro schopný strčit Martina hluboko do kapsy a ukázat, že je lepší.

Sám Martin někde řekl, že na to, aby zazpíval některé písničky, jako Miro, jednoduše nemá, a že za tohle, má před Mirem respekt... "Když je Chodúr 'malej', ať si stoupne na špičky..." a udělá něco s tou NUDOU, která je v každém jeho vystoupení...

evelin » 14. 12. 2009, 22:56

Tak to je neuvěřitelné,ač jsem Superstar sledovat nechtěla,tak se tak trochu dívám,hlavně co jsem Miru slyšela v semifinále...ač jsem nevěřila tomu, že by to dotáhl tak daleko stalo se..Přeju mu to z celého srdce,ten kluk si to opravdu zaslouží,protože mu tak trochu podřezávali větev už od začátku,ale on to ustál a velice slušne,kolo od kola lépe a nejlíp.. včera mne pobavil Hejma,kterej po poslední písni prohlásil, že to byla nádhera,od něj to byla opravdu poklona..Miro podle mne dokázal, že má nejen velké charisma,ale hlavně veliký hlas..který ho dostal až do finále.Jedna z mála věcí,která mi udělala v poslední době radost..to že Miro postoupil,jsi vážně třída!!!