Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miska » 01. 12. 2009, 14:00

Cesi jsou narod konzervativni a proto v nich tip Karel Gott bude jeste hodne dlouho vyvolavat slastne vzpominky socialismu a tak ma Martin v CR o budoucnost postarano. Je to bohuzel cista chemie ti lidi za to nemuzou. Miro musi vyrazit do sveta aby prorazil. Anet obavam se ze Miro ma email ale kdyby ho tady uverejnil tak bude adept na masochistu. A vubec dejte uz lipe pokoj beztak ji z vas vypadaly vsechny vlasy pres noc.

666 » 01. 12. 2009, 13:44

Je pravda že velkolepého Chodúra sme spievať falzet či soprán nepočuli,zato Miro ukazuje svoj hlas stále inak.Ja nechápem.V každom kole iný v každom kole lepší.Fandíme mu,od začiatku ale vždy sa bojíme že nám vypadne ale vďaka vám to tak nieje.Aj my posielame hlasy.Super sa na neho díva,ja osobne poväčšinou z otvorenou hubou.Už od pondelka rozoberáme v práci len jeho...Drž sa ŠMAJDIAK!!

šuter » 01. 12. 2009, 13:36

ŠMAJDÚCH,veď ty v podstate koncertuješ každú nedeľu,v dvoch TV v dvoch zemiach súčastne a to v hlavnom vysielacom čase.Strašne ma bavíš!!!!!Daj už dáku platňu na trh verím že to bude bomba.Návykový chalan,bacha na neho,dajme ho spoločne do finále....

anet 19 » 01. 12. 2009, 13:33

Ahoj jen jsem ti chtěla říct že jsem nechyběla ani na jednom superstar kdyz si tam zpíval ty a tak se te chci zeptat jestli nemáš e-mail????????? ps:miluju tě

Alin » 01. 12. 2009, 12:58

Rozkvetlá lípa......................jdi do hajzlu. Ty asi nebudeš tak košatá, jako lípy, co???Jestli ty nebudeš plešatá.

♥mILUji TĚ♥ » 01. 12. 2009, 12:38

MiluJI TĚ chci ABYs vyhRAl...se PROstě SUPEr...kaŽDÝ den poslSLOUcháM JAK zpÍVÁŠ..SEA ProSTĚ užasnej

Martina22 » 01. 12. 2009, 12:27

Míro seš prostě nejlepší doufám že vyhraješ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strašně me bavíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

karcolina » 01. 12. 2009, 11:21

Miro jsi nejlepší,fandím ti od samého začátku. Vadí mi jak stále upřednostňují Chodúra ,hlas má ok, ale Superstar v 21.století by měla zpívat jinak. Porota má zkrátka už vybráno. Martinovi řeknou, že je super, jak zpívá svým vlastním způsobem a tobě nadávají, že jsi nezpíval jako Timberlake. Měli by na každého brát stejný metr. Je super, že tě tam lidé srále drží a doufám, že dojdeš co nejdál. Jen ať porotcům a "Chodúrovcům" zvedneš mandle :-) Guns N´ Roses byli super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danyl » 01. 12. 2009, 09:41

Miro, nenech si to toho kecat, buď sám sebou!!! Co je komu do toho, jaké budeš mít vlasy, hlavně ať se Tobě líbí a cítíš se v tom dobře. Zpíváš super, jinak než všichni ostatní a určitě Tě čeká skvělá kariéra. Jen počítej s tím, že je všude hodně zla, nenávisti a závisti, popularita je věc veřejná a zamává s každým. Věřím, že ale zůstaneš správným chalanom, který najde, co hledá, lásku, štěstí i tu slávu.

Miska » 01. 12. 2009, 09:01

Ahoj Smajdochu to je super ze jsi se ozval i kdyz chapu, ze mate nabity program a ve zmeti vsech tech opicaren co musite podstoupit je tezke najit si cas a prijit mezi fanousky. My ti budeme drzet vsechny palce at je to aspon tak dobry jako to kolo minule. A at te neuslapou na te autogramiade!!

Pet » 01. 12. 2009, 08:56

Ahoj, moc gratuluju top 4, taky mně to stálo peněz :). Tak to do nás příští týden zase naper.

alex » 01. 12. 2009, 08:50

Miro, to si myslím, že nesklameš na budúci týždeň máš na to ideeeš, čo najvyššie:)

Miro Smajda » 01. 12. 2009, 08:20

DOBRY DEN VSETKYM. Rovnako ako na facebook fanclube, chcel by som vsetkym podakovat aj tu priamo na oficialnej diskusii. Dakujem za sms, za akukolvek inu formu podpory, nazory, ktore su naozaj casto velmi zaujimave a nutia ma zamysliet sa nad svojim spevom, nad sebou a uvedomit si moje nedostatky, ktore sa snazim nasledne zlepsovat. Velmi si to vazim a dufam, ze buduci tyzden nesklamem. Takze hor sa makat a vsetkym prajem pohodovy tyzden ! :) ... este raz vdaka! S pozdravom Miro Smajda.

Heyy » 01. 12. 2009, 07:05

Bože lidi, co blbnete??? Ať si vypadá, jak chce, je to jeho věc v čem se cítí!!! Nemůžete čekat, že bude chodit v něčem v čem se sám necítí, to je přece blbost, a navíc jde-li o zpěv, tak Miro je bezvadnej, jeho vrze Timberlakeho mě bavila mnohem víc než originál a Guns nelze ani hovořit, bylo to parádní!!! Takto má přesně vypadat Superstar, pokaždé jinak a přitom si zachovat osobnost a styl, úžasnéééé :)

Miro » 01. 12. 2009, 07:00

Lidičky já jsem tak ráda, že ¨Mïro opět postoupil...fandím mu od začátku soutěže a hodnocení poroty od začátku bylo šílené a nechápala jsem proč, ale teď mám radost , že jim to nevyšlo,....Moniku pořád chválí, ale přesto vypadla a určitě zaslouženě, ale je to moc hezká holka...ta se chytí vždycky....

jijik » 01. 12. 2009, 00:01

Když tady tak vydim to vaše hodnocení jeho vzhledu, vydim jak ste všichni snobský a přízemní, prostě je podlevás nějaká moda, a podle ní by se měl každej řídit...Nechápu, Miro je original, jak spěvem, tak vzhledem, a fakt mu fandim, pač je tam už jedinej co si na nic nehraje. Je milej sympatickej, charizmatickej,umí zpívat, zkrátka všechno co by měla superstar mít. A nejsem nějaká přiblblá zamilovaná faninka, pouze hodnotim co vidim.

no tak děcka! » 30. 11. 2009, 23:59

Sorry, ale diktovat, ehm navrhovat někomu, jak by měl vypadat, je trochu dost mimo, nejdůležitější je, jestli se v tom cítí dobře on (a podle mě má ty vlasy naprosto v pohodě). Připadá mi, že si někdo představuje, že se z něj stane cvičená opice, která by se stříhala na přání "fanoušků". Buďme rádi, že ho můžeme poslouchat v dalším kole, to je hlavní, ale takovýhle návrhy si napříště nechte pro sebe nebo napište na svůj vlastní blogýsek :-) Jinak gratuluju Šmajdovi k postupu!

Sumiva briza » 30. 11. 2009, 23:35

Rozkvetla lipo ten z toho linku je typicky manekyn o jejichz orientaci se da nekdy pochybovat....ale tim nechci rict ze by mi to vadilo, ja mam rada lidi orientovany kamkoliv. Ale rocker proste nemuze vypadat jako prihraty manekyn. To je vse.

Rozkvetla Lipa » 30. 11. 2009, 23:19

Jinak s tím náčelníkem Apačů dobrý, šumivá břízo:D:D

Rozkvetla Lipa » 30. 11. 2009, 23:18

No ať si dělá co chce, ale mě se v tom moc nelíbí. Jednou už měl na hlavě něco, co se dalo líp. Ty narovnané vlasy by mu sekly líp. To je jako narcis ten co vypadá dobře? Ale stejně si každý dělá co chce tak co. Myslíš že ten oný na fotce z linku vypadá jak narcis? Měl by snad chodit kanálama že narostl s takovým obličejem?