Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miro Šmajda revival » 30. 11. 2009, 12:12

Zase jsi byl nejlepší!!!!!

Jana » 30. 11. 2009, 12:10

Mirko dal GNR vrátane šou f a m ó z n e! Ľudia ten má ale kondičku. Mohol by sa s ňou pri troche šťastia dožiť aj stovky. Mimochodom zaujímalo by ma koľko superstaristov vo svete si dovolilo (vzhľadom na žáner) odpáliť takúto hard rockovu, či až metalovu bombu. Čo sa týka Timberlakeho, myslím že sa do toho až moc vcítil a emotívne to prežíval (rozhodne viac ako Justin vo svojom vlastnom klipe), a z toho vyplynuli aj drobné nedostatky. A možno aj preto sa mi to páčilo. Napokon veď je to pieseň o nepochopenej láske a o rozchode ,,Vyplač mi rieku´´. Mirko je fakt citlivy a má srdce na dlani. Takže ľudia hlasujme aby nám tento výborný spevák, šouman a človek nevypadol!!!

coballito » 30. 11. 2009, 12:07

Já nechci spekulovat, ale já mám prostě pocit, že Miro, jak zase viděl ten výraz v obličeji Habery, tak už dobředu hlásil, že se mu to nepovedlo a Palo začal povídat o tom, že nebýt kapely atd...myslím si , že jediný, kdo opravdu chválí kapelu ze soutěžících, tak je právě Miro, ale Palo mu na to odpověděl, že mu nerozumí o čem mluví Miro...moc dobře ví o čem mluví Miro....moc se mi líbí, jak hodnotí soutěžící, ale u Mira my připadá, že je snad zaujatý nebo co....první písničku zaspíval, taky moc hezky a vůbec mám pocit, že jediný se mu nepovedl duet s Dominikou....jinak měl všechno moc pěkný...

Miska » 30. 11. 2009, 11:09

Tak jsem tady marne az do ted premyslela koho mi pripominas z mych oblibenych kapel a konecne jsem na to prisla ze mas podobny styl zpevu jako Sebastian Bach ze skupiny Skid Row. Rada bych slysela ve tvem podani pisnicku 18 and Life a nebo Youth gone wild...co ty na to?

Nirvana » 30. 11. 2009, 10:43

Miro ty jsi ten nej zpěvák kterého znám. Ty to v musice někam dotáhneš. Jsi fakt dobrej fandim ti

gigi » 30. 11. 2009, 09:37

Myslím, že se Habera jen špatně vyjádřil. Podle mě nechtěl říct, že rockeři nejsou inteligentní a Martin, že je nějaký intelektuál. Spíš to mělo vyznít ve smyslu, že rocker na podiu nemůže přemýšlet, co udělá, musí jednat impulzivně, aby to působilo přirozeně.

Pet » 30. 11. 2009, 08:56

Milý Miro, tak asi takhle: sice si se s Justinem snažil, ale pokud není něco u tebe přes srdíčko (sice klišé, ale je to tak) tak to prostě nepůjde. Ale když jdeš do rocku, tak si opravdu geniální energický !magor! a já tě za to "miluju". Takže jsem odeslala zaslouženou dávku sms a koukej mně dál a dál a dál bavit.

Ondra » 30. 11. 2009, 08:11

Jo, souhlas s " ráno" :Dobře si toho Haberu setřel :D

Elis » 30. 11. 2009, 07:43

2xs : Právěže to tričko mi přišlo super recese :) Na Mirovi se mi líbi, jak je pokaždé jiný a pokaždé to je super.. Rockové kolo už bylo, toto kolo bylo MTV, tak proč si nevzít růžový triko?

Elis » 30. 11. 2009, 07:17

Čau Miro :) Včera si byl opět nejlepší, šíleně jsme se všichni bavili, bylo to skvěle odzpívané, a opět jsem utvrdila v tom, že Habera je idiot století :D Rockeři nejsou inteligentní.. :D :D Něco hodnotí dobře, ale některý ti jeho žduchy se vážně nedaj.

caballito » 30. 11. 2009, 02:33

Teda Miro, nevím, co jsi měl s tím Timberlakem v plánu, že jsi říkal, že se ti to nepovedlo, ale podle mě to bylo opravdu zajímavě podaný, škoda jen těch závěrečných výšek, které se nevyvedly, a toho okna uprostřed písničky, jinak se mi to fakt hodně líbilo. Když porovnám Timberlakova vystoupení naživo na youtube (i když většinou se jedná minimálně o poloviční playback), tak mi to tvoje podání přišlo lepší a hlavně mnohem zajímavější. Ten mírnej rockovej nádech tomu dodával šmrnc. Snad jsi z toho nebyl v důsledku zklamanej, jelikož myslím, že mnoha lidem se tvoje interpretace líbila. A máš opravdu krásnej hlas i na lyrický písničky, což tam bylo pěkně vidět. Ale moc se mi na tobě líbí, že ses nenechal srazit a do druhé písničky šel s nasazením sobě vlastním. Jakkoli mi přijdou Guns n Roses těžko zpívatelný, tohle bylo opravdu hodně zdařilý, mně osobně to znělo příjemněji než Axl. Takže když to shrnu, díky za dnešní vystoupení a moc se těším na další kolo, kam, jak doufám, tě všichni tvoji fanoušci zaslouženě pošlou!

ráno » 30. 11. 2009, 00:20

Teda Miro, ty seš živel. Když jsi odzpíval Timberlaka, měls ve tváři napsáno, jak se sebou nejsi spokojen, až jsem měla o tebe strach aby tě to moc nerozložilo. Teď jsem si to pustila znovu do sluchátek a nebylo to vůbec špatný. Ona je to hodně uměle dotvořená věc, naživo obtížně odzpívatelné a muzikanti v porotě to dobře ví. Ovšem GNR, tak to mi spadla brada, bombastické, skvělá šou. A líbila se mi tvoje odpověď Haberovi ("presně toto som povedal"), jo... nedej se, máš na to. Díky za zážitek a těším se na další kolo.

sandra » 30. 11. 2009, 00:16

Miska: ja byt Mirova mama,tak ho radsej nepustim ani von,pretoze ta masa dievcat,ktora sa na neho chysta a ktora z neho salie, ja osobne tiez....ked vyjde zo Superstar...tak tej masy by som sa bala:-))).

wow » 30. 11. 2009, 00:12

2xs to s tou paulinou podle mne to byla jedna velka lež šmajda se podle mne neomluvil to sy podle mne bulvar vymyslel stejne jako to že paulina neodpovida čechum je to blbost hele paulina a šmajda spolu normalne furt vychazeji jediny kdo nemel rad paulinu byla šenkova a chodur dva nymyšleni kreteni podle mne byla paulina jedna z nejlepšich zpevacek bohužel se do ni pustil bulvar

__Anett483__ » 30. 11. 2009, 00:05

Ta první písnička se Mirovi moc nepovedla, ale skvěle to vyžehlil GnR - to byla fakt pecka, ale zase, co jiného čekat od rockera, jako je Miro, že? Překvapil mě a doufám, že se dostane do velkého finále, protože jedině on má šanci 'strčit' Chodúra do kapsy!

Miska » 30. 11. 2009, 00:03

Kritiku jeste jsem chtela napsat tobe ze Honza kdyz zpival A-ha tak nebyl mimo ton ale on to proste nemohl zazpivat. Nechapu proc si vybral pisnicku od kapely jejiz zpevak je naprosty genius, ma 5 oktavovy rozsah hlasu a zpiva na zivo tak ciste ze to proste Honza nemuze nikdy dat. To byl jeho totalne spatny vyber a muselo to tak dopadnout.

Miska » 29. 11. 2009, 23:43

Mirko, co nam to delas? Tak toto si si nechaval tech 21 let jen sam pro sebe? Proc uz davno nemas nejakou kapelu a neobrazis svet aby nam nase srdicka stestim bily a my meli o duvod vic byt happy a v pohode? Ja byt tvoje mama tak te zamknu aspon na pul roku do zkusebny s nejakyma dobryma muzikantama a neotevrela bych dokud nenahrajes nejake CD se kterym bys pak mohl koncertovat. Nevim kdo to z tech porotcu dneska rekl ale asi Hejma ze bys mohl z fleku nahradit Axla protoze ty krom toho ze on umi delas show umis i zpivat. Coz musim rict ze mi u GNR moc chybi, Axluv hlas je pro me totiz neposlouchatelny.. Takze drzim pesti a do dalsich kol a posilam hlasy za celou rodinu.

Pavel » 29. 11. 2009, 23:34

Díky Miro,udělal jsi další krok, i když to dneska bylo asi hrozně těžk é. Velký obdiv. hlasy poslány a jedeme dál.

2xs » 29. 11. 2009, 23:33

sandra: a proč by v Čechách (a na Moravě) neměl mít dobrej borec ze Slovenska fanoušky? Nám se všeobecně vaši muzikanti líbí. Nejsme přece žádní ultranacionalisti nebo šovinisti, a sympatického baviče umíme ocenit. Jak se mi nelíbily jeho out-kecy o Paulíně, že prý ignorovala české fanoušky na chatu (prd o tom věděl), jindy musím uznat, že je fajn, zábavnej "chalan". Chodúr proti němu naopak není vůůůbec zábavnej, a jeho povaha se mi nelíbí a za superstar jej rozhodně nepovažuju. Bendiga rád nemám... připadá mi přihřátej. A Monika skvěle vypadá a její hlas má pěknou barvu, ovšem zpívat neumí... má příliš jemný, rozechvělý hlas a nejisté vystupování. Vítězství přeju Dominice nebo Mirovi.

ke » 29. 11. 2009, 23:26

dneska bola superstar trocha nudna, ale nastastie si tam bol Ty, lebo si dal peckovo Guns, no a timberlake sa mi tiez pacil, ale nebol si to uplne Ty. Drzim palce, poslali sme hasy a dik za super pozitivnu enrgiu, ktoru davas naokolo!!!