Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

fanusicka » 09. 02. 2010, 22:23

kde citate to pokracovanie? ja to nemozem najst :(

Bára » 09. 02. 2010, 22:22

Kobitko, taky jsem to četla. Potom ovšem nechápu, kdy se s těma dalšíma fanouškama fotografoval. když hned po těch koncertech mizel s nejhezčíma slečnama ze sálu. No jedině. že by to měl tak promakaný a na těch fotkách už je vosková figurína. Ani mně to nestálo za komentář.

kobitka » 09. 02. 2010, 22:15

Tak jsem si přečetla pokračování ságy Anonym. Chápu to správně, že snad díky jeho milovanému tričku došlo na střechu? Tož to příští dárek nebude DVD ale kopa tryček s andělama.

Rous » 09. 02. 2010, 22:14

Od začátku se na této diskuzi sešla bezvadná parta lidí.Jsou:milí,vtipný úžasný,bezvadný,fanoušci Miríska,zkrátka nej.(Hlavou mi blislo,SuperStar-Mirísek Šmajda-diskuze-rovný rovného.......(pro máča,všichni jsou nej). To,že jsem tady i já,neznamená,že jsem taky taková,milá,vtipná.................... já jsem jen to předposlední,Mirískova fanynka.Právě proto mě vzali mezi sebe. Dokážou člověka podržet,podpořit,povzbudit.(Zasvěcení ví,ostatní nepátrejte,nestojí to za to.)Že:gatlo,(zase1,promiň,zvyk.)Andrew,Kobitko,Ma... to končit.Kdyby se to vydalo knižně,já si to půjdu koupit jako první,kdyby mi bylo smutno,tak si budu číst,smát se a oni zůstanou se mnou .Nikdy je nepoznám osobně.(Což mě moc mrzí.) Koukám,že z toho je slohová práce,takže končím,bezva partě díky,jste SUPER.

Andrew » 09. 02. 2010, 22:14

Lenka: Do práce, z práce :) gatla: Píšou, že to je zóna, kde budeš s účinkujícíma a sponzorama a bude tam raut nebo co. Jak přesně to bude vypadat, to netuším. Znám to místo, kde to bude a je pár možností, jak to oddělit od obyčejného plebsu. Ale nevim, jak vám, ale za litr mi to teda nestojí :(

fanusicka » 09. 02. 2010, 22:14

ladeis: ja som vobec necakala, ze ma ta informacia az tak vyvedie z miery..ale to bude tym, ze vy tri ste ma tu cez vikend tak navnadili a ja som bola presvedcena, ze v zivote Mira nebudem pocut nazivo spievat :( uz som kula plany ako pojdem cez leto zarabat do zahranicia a v septembri by som si Mira zaplatila ako sukromnu akciu u mna doma. Kedze vas mam rada, tak by som vam vsetkych pozvala ku mne domov (byvam v rodinnom dome, takze mali by ste kde prespat :-)) a dovolila by som vam pocuvat cez klucovu dierku..hehe..ale nie, boli by ste sucastou toho vsetkeho :-)

iii » 09. 02. 2010, 22:12

kobitka :D :D A k tej diskusii na fanklube.. Je to jeho vec, čo robí, či nerobí. Je zdravý, pekný chalan a dievčatá z neho omdlievajú..

Lenka » 09. 02. 2010, 22:10

Kobitko-já z tebe nemůžu:-D Jo Lilie tu diskuzi jsme právě četla ale neodvážila jsem se jí sem dát protože to už je docela síla. Gatla-ta VIP zona máš možnost být s učinkujícími a sponzory na rautu.

fanusicka » 09. 02. 2010, 22:07

kobitka: 100 bodov za tvoj prispevok, keby si vedela ako sa tu smejem (a to som si myslela, ze ma dnes nic nerozosmeje :( ) poslednych 5 viet nema chybu :-)

Ladeis » 09. 02. 2010, 22:04

Jo, ty Roxette v albu mě taky potěšily :) Jedni z mých oblíbených. Takže ze Severních Čech nikdo? :(( fanusicka: No taky si to dovedu představit :)) Já tenkrát musela třikrát přeběhnout po bytě, abych tomu uvěřila :D

No, já šmajdám do postele, škoda že mě nikdo nenařkává (jak to jen sklonit?), že dítě školou povinné, nedospělé litá v noci po klubech, neučí se do školy a jen sedí u počítače. Možná by na mně zavolali i sociálkul. Baby, na ty exoty nereagujte, nestojí za to. Taky jsem se už poučila. GN všem Mirovské sny :)

Lilie » 09. 02. 2010, 22:02

Kobitka: to mi nedělej, málem jsem se tu smíchy poč.rala já - i bez ochranky :-))))

gatla » 09. 02. 2010, 22:01

Lilie,ještě že mě máš.těch nehtů by byla škoda :o)) Začínám se zajímat teda i o ten slovfest,na který jsem říkala ještě minulý týden,že nepojedu :o)) Samozřejmě mám názor jiný. Andrew,máš nějakou představu o té VIP zóně.Vím,že se to tu řešilo,ale nevěnovala jsem tomu pozornost a těch několikset stran zpět se mi to hledat nechce....

kobitka » 09. 02. 2010, 21:57

Dobrý večer všem. Tak jsem vám tak dneska přemýšlela nad tím naším střapáčem a bulvárem a přišla jsem na to, že i když na bulvár nadáváme, tak mu můžeme být vděčené. Vždyť kde by jsme se dozvěděli tak životně důležíté informace o tom, že Miro Šmajda bydlí v Bratislavě, hledá spolubydlící, nemá holku, rád se obnažuje na veřejnosti(teda nevím jak vy ale já prošla už hodně parků a nikoho podobného Mirovi jsem tam v kabátě nepotkala. Asi si budu muset zajet na Slovensko),láká ho sex na jednu noc, život bez žehličky na vlasy je prakticky nemožný(už mám doma dvě), má auto, které vlastně ani není jeho(sakra sponzoři já taky existuju a mám prázdnou duši u kola), pije jen pivo(voda je asi hodně sprosté pití),nekouří, je podobný kdejaké celebritě, kterou se bulváru podaří vyfotit, je to škrt(nedá zarobit ani manažerům), parkuje jako blondýna(díky bohu, že nemám řidičák nestačila bych vydělávat na pokuty)a bez ochranky se ani nevyčůrá( no až bude mít coby vetchý stařeček prostatu tak mu ani ochranka nepomůže) . Ale jednu věc páni novináři ještě nevyšmajdili .A to jaký toaletní papír používá Miro Šmajda?Obyčejný nebo růžový s vůní jahod a jemný jako samet? Takže slídilové šup, šup na záchod a šmírovat o sto šest. Bez téhle informace snad dneska ani neusnu.

Lilie » 09. 02. 2010, 21:51

Andrew: abys ještě nezměnil sexuální orientaci :-))) Pak se budeš hezky rozplývat nad očičkama s náma - stařenkama vilnýma, senilníma....Za ten odkaz díky :-)))

Gatla: díky za dovolení :-))) Už jsem si nervózně kousala své nové nehty :-)))

Jinak, protože nemám co dělat (mé ubohé špinavé a hladové děti už jsou opatřené), tak jsem z nudy vyšmajdila, že sága "Anonymka" na té jeho stránce pokračuje: http://mirosmajda.wgz.cz/ news/ja-a-miro-diskuze.html Možná poslechl radu nedělat si všechno sám.....

fanusicka » 09. 02. 2010, 21:50

ewilyn: caka ta odo mna mail :-) iii: takze vy idete tri..parada..nejako sa mnozime, cim viac tym lepsie :-)) bolo by dobre, keby sa vam podarilo zohnat fotak..jedna by sme tocili a druha fotili :-) blue: idem si pozriet tu fotku, az sa mozem inspirovat, co si piatok obleciem :-)) ale neee..ja budem mat na sebe hrubu zimnu bundu..hehe

Rous » 09. 02. 2010, 21:46

Andrew:poklad,směji se,piš častěji!!!Ty jsi velmi šikovný,prosím,mám špatně nahrané písničky,neporadíš??

Lenka » 09. 02. 2010, 21:44

Andrew-já myslím že to bude v pohodě a Miro ti řekne-vieš čo to nerieš:-D

Lenka » 09. 02. 2010, 21:42

Andrew a kde si byl že jsi toho tolik najel? Jinak ta dívčina v té podprsence mě též zarazila musela jsem se podívat dokonce dvakrát jestli špatně nevidím:-D

ewilyn » 09. 02. 2010, 21:36

Blue: nemyslim, ze su to plavky:-) ..myslim, ze slecna je tam iba v podprsenke, a na fotke predtym vyzera, ze ma na sebe nejaky top..preco sa vyzliekla netusim..tusila by som, kedy to bolo v sukromi ale takto? .-)

Andrew » 09. 02. 2010, 21:36

Batman je tu :) Dneska odřízeno 250 km a zítra si to dám pro velký úspěch znovu. Já to tu poctivě všechno čtu, i když už tolik nepřispívám. Dokud jsem vyráběl DVD nebo dokud jsem vám radil, jak se k němu dostat, tak jsem přispíval víc, ale vieš čo - rozplývat se Mirískovýma hlubokýma očima, to není pro mě :) I když jak vás tak čtu... neměl bych se toho, až ho poprvé potkám, bát? Kdo ví, co to se mnou udělá. Aby z toho nebyl skandál :)

12345: Rozhled průměrného konzumenta mám já. Ty toho znáš nesrovnatelně víc :) Jenom mě hrozně mrzí, že tu ještě nikdo nezmínil moje nejoblíbenější pány v letech :( http://bit.ly/gcN3R