Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 09. 02. 2010, 19:30

12345 - prosím pěkně, ještě jsem neměla čas se na ty tvé odkazy podívat, to jsou písničky co zpívá Miro po superstar??? Ty co zazněly teď v těch klubech?? Já jsem totiž chtěla poprosit o původní verze těchto písní, tak a bych nenosila dříví do lesa.... Moc děkuji

Lilie » 09. 02. 2010, 19:27

Tak jsem vyžehlila, vyluxovala, nakrmila děti, naplnila pračku i myčku.....Mohu si s laskavým dovolením některých tady sednout k PC?? Ika: a co ty tady sedíš a čteš? Šup šup starat se místo toho o děti, ať máš nějaké výsledky!!!! K tomu přib.blému doktorovi, co si zasedl na blond vlasy, se snad ani vyjadřovat nebudu..... Která je to fotka s DVD - nemůžu najít.....:-((((

Bára » 09. 02. 2010, 19:24

Já bych také už přivítala nějaké webovky, ale na druhou stranu mám pochopení pro to, že zatím asi všechno nezvládá. Vlastně jako jediný z finalistů postavil novou kapelu a jezdí s z jednoho vystoupení na druhé a to určitě nevíme o všem, protože spousta akcí je soukromých a o těch nic nevíme (třeba ten večírek Novy). Tyhle akce rozhodně nestojí o povykující pubiny, ty jsou přísně uzavřené. Zatím má asi tolik práce, že nějakou propagaci nepotřebuje, práce jde za ním. Postupně určitě bude mít manažera i webovky, kde bude informovat o akcích a současně svou tvorbu nabízet. Takhle to dělá většina umělců.

Lacha » 09. 02. 2010, 19:23

Zdravím všechny tady na diskuzi, Mirko by měl nyní jezdit opět v jiném voze a měl by to být JEEP. Taky jsem se dozvěděla, že by měl 5.3. vystupovat v Brně, ale nemám ještě přesné informace. Taky mě mrzí, když se tady někdo naváží do Mirkovy maminy, je to perfektní ženská a můžu vám říct, že to co ona sama dokázala, to je obdivuhodné, a Mirka vychovala velmi dobře, Mirko je hodný a upřímný človíček, který si na nic nehraje, přála bych vám s ním zažít aspoň jeden den a určitě byste si jej všichni oblíbili, je fakt super.

12345 » 09. 02. 2010, 19:01

to mari: Není absolutně zač děkovat! Upřímně, ačkoli tu písničku znám, kdyby se mě na text někdo zeptal, vybavím si asi taky jen ten refrén a pak, že je tam hodněkrát "he got" a taky někde coca cola a shoeshine :-) Ten text se opravdu špatně pamatuje: http://www.linkon.cz/dmx56 Pro srovnání: Beatles (původní) - http://www.linkon.cz/2sklc a covery/jiné interpretace - Aerosmith - http://www.linkon.cz/ri3c7 GNR+Bruce Springsteen - http://www.linkon.cz/70qy3 Michael Jackson - http://www.linkon.cz/u5k96 Soundgarden - http://www.linkon.cz/n622s Miro+jeho kapela - http://www.linkon.cz/jvfgm

K tomu, na co se ptáš, se myslím nic moc nepsalo, kromě toho, že je to nově vytvořená kapela. Osobně tipuju, že to jsou lidi, kteří spolu předtím pravděpodobně všichni nehráli (v téhle sestavě) a byli mu doporučeni. Ale to je jen spekulace, možná vědí víc ti, kdo byli na páteční nebo sobotní akci. Miro tam prý jednotlivé členy představoval.

Rous » 09. 02. 2010, 18:49

Zdravím, doktor bermudes:8 psychiatriů z 10 doporučuje Miríska Šmajdu.Jinak holky,Frekvence 1 písničky na přání po-pá od 19-22??od 19 100% do nevím.Posláno,ovšem zaručit nemohu.Snaha byla.Dejte mi typ na pěkné,čisté písničky,moje něco ruší.Děkuji pěkně.

iii » 09. 02. 2010, 18:46

fanusicka: Idem tam!!! Veľká vďaka mojej kamoške. Z BA nás so sestrou berie jej ocko a dokonca u nej prespíme.. Som taká happy :) :) :) Len ešte zohnať foťák.. V BA na intráku ho totiž nemám :( ale možno kamoška... Sa teším, jak sa vybláznime :)

krytonka » 09. 02. 2010, 18:42

Hezký večer všem Nechápu lidi, kteří jsou touhle diskuzí znechuceni, proč sem stále lezou a čtou si příspěvky, které jim připadají trapné a směšné. Já si to tu také pravidelně čtu a i když často nepřispívám, tak se tu skvěle bavím. Jste tu úžasná parta lidí a jen doufám, že se nenecháte odradit několika hlupáky od téhle diskuze, protože by to byla velká škoda. Já mám také děti a tím, že si občas sednu k PC, tak tím určitě netrpí. Přece každý má nárok na trochu času jen sama pro sebe a to jak jej tráví, je jen a jen jeho věc.

fanusicka » 09. 02. 2010, 18:39

ewilyn: napisem ti mail a dohodneme sa :-) Leňa: urcite napiseme kratky reportik, co sa tam dialo :-) Ladeis: viem si predstavit ako si vyvadzala a to mal prist za mesiac. Ale predstav si mna, ked som dozvedela, ze pride o 4 dni!!! teraz uz len o 3 :-) iii: ja som sa tiez o tom vystupeni v Ziline dozvedela nahodou na fb, ale uz aj vysiel v zilinskej regionalnej tlaci clanok o tom, ze tam bude Miro spievat :-)

dokto bermudes » 09. 02. 2010, 18:34

Vi bi ste se maly jyt opravdu lecyt na psichjatyi. Alebo ste vychni mentalne zaostaly dospelacy? A Myro zaspal dobu. hentakej uces mal v 80rocich kazdej druhej rocker. Jemu se ta blondata barva vubec ale vubec nehody. A dufam, ze skape, ja mu pomuzem. a odpovedajte na muj krasnej komentar

kobitka » 09. 02. 2010, 18:21

Ika :mluvíš z vlastní zkušenosti? Ne vážně mně se strašně líbí jak tady nad náma moralizujete a obviňujete nás, jak jsme trapné a ubohé. Ale to by jste nevěděli, kdyby jste to tady pravidelně nepročítali. Takže v čem jsme my horší než vy? Taky dnem a nocí dřepíte u compu a čtete nesmysly. Takže si raději nejdřív zamťte laskavě před svým prahem. Děkuji!

deppholl » 09. 02. 2010, 18:16

Ika - víš ono se u toho nemusí furt sedět, stačí občas mrknout. Já například úspěšně vařím zcela ne vitariánský buřtguláš. Děti mají prázdniny a je potřeba udělat něčeho hodně. Do mamin se nenavážej, žádná z nich nesedí u počítač a okolo nepobíhají hladové a špinavé dět!!!!

Ika » 09. 02. 2010, 18:07

Babka. Máš můj souhlas ! Výchova dětí nespočívá v sezení u počítače dnem i nocí a opěvováním blonďatého chlapečka.To jsou pak výsledky !!!

kobitka » 09. 02. 2010, 18:06

a koukám, že už známe i poznávací značku Mirového bouráku. Tak teď se všichni budou koukat na všechny BMW, které potkáme na silnici jestli to neni zrovna náš střapáč.

kobitka » 09. 02. 2010, 18:01

Fotky moc povedené. A co se týče babky a ostatních rýpavců. Já bych kvůli nim kramle nebrala. Stejně jim nejde o nic jiného než nabořit jakoukoliv diskuzi, takže by si nás našli i na jiných stránkách. Nevím proč to tady čtou, když jim to připadá směšné a trapné a přitom už jen tim čtením se stávají stejně trapnými jako my. Chytré a inteligentní lidi přece takové povrchní diskuze nemůžou zajímat. Bylo by to pod jejich úroveň. Takže já bych tady zůstala, dokud nám to tady nezruší a pak se třebas najdem na FB a dořešíme co dál. Já tam teda profil ještě nemám ale není problém si ho zařídit.

Leňa » 09. 02. 2010, 17:52

Všechny zdravím, teda vy jste toho zase popsaly ;) Mám takový pocit, že je tu čím dál víc živo...:) Fotky prohlížím, na video se chystám vzápětí, a stejně jako Deppholl mě napadlo, jestlipak už náš střapáč to DVDčko mezi hromadou dalších ,,suvenýrů z cest“ zaregistroval, nebo ještě pořád dohání svůj spánkový deficit...Bylo by super, kdyby na to mrkl aspoň kouskem svého uhraničivého očka, už kvůli té práci, co si s tím Andrew dal, a bojové misí Lilie a Gatly... Jinak Babko, je úžasné, že se tu bavíš, příště ale doporučuju spíš cvičený opičky v ZOO nebo cirkuse.

deppholl » 09. 02. 2010, 17:28

Krásné fotky!!! A i s DVDčkem, jestlipak už měl čas se na to kouknout??? Gatla - ty stránky, nevím, jestli brát kramle tal brzo.... Někdo to tu třeba čte občas a pak nás už nenajde... Dodo, až přiletí ze skandinávie, třeba. Nevím. Bylo by fajn, kdyby měl Miro webovky s diskuzí, ale tam by byl asi pěknej nával a mezi cmukama a vyznáním lásky bude diskuze trochu obtížnější

Lenka » 09. 02. 2010, 16:50

Gatla díky super fotky,holky jste tam prostě za hvězdy ten fotograf si vás oblíbil:-).A opět fotka Míri jak v ruce drží DVDčko :-D

gatla » 09. 02. 2010, 16:38

na www.tvujdj.cz je poslední várka fotek ze Skořenic :o))

gatla » 09. 02. 2010, 16:28

Milá babko,jsme tu moc rády,že jsme tě pobavily,méně však už,že díky tobě nám sem sotva "Někdo"přispěje.Pravděpodobně děti nemáš,tak nemůžeš pochopit naše "citové výlevy" k Mirově mamce natož ještě nějaké čtení pohádek.... Andrew:asi by to chtělo nějaké ty stránky,které budem znát jen my :o))Ne jen ty provizorní :o)) Lenka,já taky :o)) Musím to tam trošku "zaktualizovat" :o))