Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

a » 08. 02. 2010, 13:51

pro mira tam jde hlasovat jako objev roku..

Leňa » 08. 02. 2010, 13:50

Jak vidím, tak tu máme opět návštěvu...Ach jo, trochu elementární slušnosti, aspoň co se Mirovy mamky týče. Když se podíváš, jak Mira dovedla vychovat a porovnáš ho s některým z tvých vrstevníků, tak hned uvidíš ten rozdíl- a myslím si, že za to patří paní Šmajdové pořádný obdiv...Já sama bych spočítala na prstech jedné ruky těch pár jedinců, kteří jsou v chování Mirovi podobní. Na vilné stařeny už si tu zvykáme, tohle škatulkování tu rozhodně není poprvé, ale do Mirkovy mamky už se nenavážej...Ať už jsi měla dětství jakékoliv (a že z komentářů moc pozitivně nepůsobíš), tak svoje případné kompexy bych na tvém místě řešila jiným způsobem, než urážením zdejších diskutujících. Jinak iii: Obrovská gratulace!!:) Pořádně se nacpi, zasloužíš si to ;)

Janurka » 08. 02. 2010, 13:49

A mimochodem, na českých stáncích se teď prodává "To nejlepší ze Superstar 04-09" a zahrnuje to i Příběh Nekončí ve 4 různých verzích. Jedna z nich je "Kluci", kde Mira můžeme konečně krásně slyšet samotnýho :)

Luciinetska » 08. 02. 2010, 13:45

Ahojky všem, s tím hlasováním nevím.... Zkuste to.... Ale asi můžete...

Janurka » 08. 02. 2010, 13:30

Ahoj, sice jsem tu nová a nechci nějak zasahovat do toho chodu tu, ale slyšela jsem, že se má tato stránka prý rušit, tak jsem přemýšlela, že se dají udělat různá fora zdarma. Jedním z příkladů je třeba "freeforums.com". Pokud by se opravdu slova o zrušení vyplnila, chtěla jsemse nabídnout, že bych klidně nějaké forum udělala, nejen pro "diskuze", ale i se speciální sekceme s downloandama, fotkama, videema a tak dále, a tak dále. :) Co vy na to?

iii » 08. 02. 2010, 13:24

fanusicka: Presne :D Môžeme tam hlasovať aj my?

fanusicka » 08. 02. 2010, 13:19

gatla: nezabudla som hlasovat, este to by mi tak chybalo, aby som kvoli nejakej "hmmm" zabudla na klik, klik =)

iii:mas na mysli toto hlasovanie? http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlasovani/

marty » 08. 02. 2010, 13:11

Miro je nejlepší.A je škoda že nevyhrál i tak jsem mu moccc fandila.Fakt je že se mu tahle skladba nepovedla ale jinak je supééééééééééééér

iii » 08. 02. 2010, 13:06

Gatla: Ďakujem. Nezabúdame :) Už len z princípu :) Ináč, neviem, či viete o tej ankete Zlatý Oto v Brave. :) Síce sú už dávno preč tie časy, čo som ho naposledy mala v ruke, ale je tam nominovaný Miro a nie je mi jasné, či za neho môžu hlasovať aj Slováci.. Keď už sme takí rozhlasovaní, či? :D

gatla » 08. 02. 2010, 12:41

iii:GRATULUJU a dobrou chuť :o)) NC-Podívej na Ach jo a anonym,pak se nemůžem divit novinářům,ty tohle živí :o(( Ještě se tu všem chci omluvit,v tom rzopležení,když jsem psala o Mirkově mamce,jsem ji vyzvedla nad nás všechny-myslela jsem to tak,že my teprve na plody své výchovy ještě čekáme....U ní už výsledek známe.:o))) No a jaký je????? Hlavně,že to byla ona,kdo nesouhlasila,aby Miro šel do SS.I Ach jo může být ráda,že ji neposlechl :o)) Nezapomínaly jste klikat při té dopolední vášnivé diskuzi???? :o))

fanusicka » 08. 02. 2010, 12:40

iii: tak sa riadne napapaj, az naberies silu do dalsieho semestra. Mne zacina letny semester 15.2., tak si uzivam posledny tyzden prazdnin :-) Mohol si to odpustit, ale ide o novinara bulvarneho platku a tam sa normalnych clankov bohuzial nedockame. :((

iii » 08. 02. 2010, 12:32

fanusicka: Posledná :) Tak po dlhšom čase sa konečne najem :) Toto skúškové dalo zabrať.. K tomu "článku": Myslela som to tak, že ten novinár si mohol odpustiť niektoré štipľavé poznámky.. :(

Bára » 08. 02. 2010, 12:20

Holky, vůbec bych to anonymku neřešila:Ta dotyčná tím zaplevelila úplně všechna fóra a víte o mně, že jsem takový skrytý detektiv. Zcela evidentně je to dítě nebo osoba mdlejšího rozumu a tohle si vycucala z prstu. Nedokážu si totiž představit, že když obě akce byly tak hlídané a Miro se nehnul bez ochranky, tak se někdy k ránu vypravil sám samotinký k autu, kde trpělivě čekala v podobě rampouchu tato osoba. Opravdu úsměvné. Jinak 20. 2. přímý přenos předávání cen ANNO - Miro, Martin atd.Takže ta akce, o které psal Andrew v sobotu byl soukromý večírek Novy, kde vystupoval Miro a Matěj Rupert.

fanusicka » 08. 02. 2010, 12:15

iii: gratulujem ku skuske :-) to bola posledna alebo ta este nieco caka? tiez som rano neodolala a kupila som si NC..ono to kole oci nie autorovi clanku ale skor autorovi fotografii, kedze tam je logo Tip od vas. Pravdepodobne ho niekto v Prahe vyfotil a poslal do NC. co sa tyka tej slecny, tak ani ja som nepochopila, co chcela svojimi prispevkami povedat. Asi jej prekazalo, ze su tak pekne smajdime a chcela rozvirit vodu.

iii » 08. 02. 2010, 12:03

Ahoj, práve idem zo skúšky a mám to :) :) :) cestou som neodolala a kúpila Nový čas.. No, radšej som tie peniaze mala hodiť do kanála. Autorovi zjavne kole oči jeho nové auto.. Dostal napomenutie za parkovanie a už je z toho článok na stranu. Nad tým sa netreba ani pozastavovať, že vraj "Parkuje ako blondína" a "Vodič roka".. Snáď dajú už pokoj a toto bol len taký výkrik do tmy. K Ach jo: Ďalší výkrik do tmy.. Slečna tu niekoľkými príspevkami pourážala každého dookola. A nezabudla sa ohradiť, ako si JU dovoľuje niekto kritizovať. Tak snáď sa má teraz lepšie, ja som nepochopila, čo tým chcela povedať a nepostrehla som tam ani žiadny relevantný argument. Čo už, moja chyba. :) A náladu mi dnes fakt nemôže pokaziť nič :) Idem si radšej pustiť videá z koncertu :)

Lilie » 08. 02. 2010, 11:36

No nestačím se divit..... Milá ACH JO, náš syn to rozhodně být nemůže, někdy po desátých narozeninách jsme opravdu se sexem nezačaly.....A byla jsem tam opravdu bez dětí - ještě jsou na to malé, víš? Raději se jim věnujeme jinak. Kdybys nebyla tak omezená (což není dáno tvým věkem, jsou tady i mladší než ty, ale rozhodně to mají v hlavě víc srovnané), asi by ti došlo, že oddělování zrna od plev se mělo týkat toho, že někteří o podpis poprosí slušně (to bylo to zrno) a někteří prostě udělají scénu (plevy). Chudinko, co tě vede k tomu, že to tady čteš (zakázat ti to samozřejmě nemůžeme) a koukáš na naše fotky? Asi aby sis měla kde léčit mindráky, nejspíš jsi neměla moc šťastný život (soudila bych z tvé věty, že víš, o čem mluvíš, nevím už, jak to bylo přesně), ale na nás se hojit nemusíš a za tu "krávu" by sis sama měla dát pár facek.....

fanusicka » 08. 02. 2010, 11:23

na youtube je kratka asi 34 sekundova ukazka stairway to heaven z Roxetu :-) http://www.youtube.com/user/Smileky#p/u/1/iooc...

fanusicka » 08. 02. 2010, 11:14

ach jo: na to, ze mas 18 rokov, by si sa mohla lepsie vyjadrovat alebo aspon sa zamysliet nad tym co pises. Ako mozes urazit niekoho, koho vobec nepoznas. Ako vies, ze nesedi doma a neberie svoje dieta na prechadzku? To ze je mama a ma dieta, tak nema narok na to, aby mohla fandit mlademu spevakovi? Alebo ti vadi, ze videla Mira nazivo vystupovat a vybojovala pre svojho syna podpis? Ako mozes zeny v zrelom veku nazvat stareny? slecna spamataj sa!!! takouto komunikaciou to v zivote daleko nedotiahnes! chyba ti ucta k ludom a mozno aj k sebe samej! Co sa ti zda normalnejsie: ze v takomto type klubu boli 12-13 rocne deti alebo ludia nad 18 rokov. U mna vyhravju dospelaci, t.j od 18 rokov vyssie. Deti v rannom veku puberty by mali byt o takom case doma a spat. A fotky z klubu su dokazom toho, ze Miro oslovil siroku skalu ludi.

gatla » 08. 02. 2010, 11:12

Ewilyn,fotky pošlu asi až večer,ať se už tolik nezdržuju u počítače díky ach jo jsem tu byla víc,než jsem chtěla :o(

gatla » 08. 02. 2010, 11:09

Ach jo...ale teď vážně a bez urážek...Nikdo tě tu nenapadal.Tys přišla sem na forum sama,nikdo tě nezval a začala jsi nás urážet(nejvíc teda mě) za nesouhlasný postoj s anonymem.Nikdo tě neznáme,tak nemůžeme vědět,jaský život máš za sebou.My prostě jen bránili(i Andrew)sebe a Mirkovu mamku.Nic víc.Život není o tom,někam se vlastně anonymně přihlašovat a kopat kolem sebe,jen proto,že nejsi šťastná.Každý máme své starosti,problémy a tady se sházíme a je nám dobře.Šmajdíme si,baví nás to.Bavíme se.