Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

míla » 08. 02. 2010, 10:55

AHOJKY MIRO. PŘEJU TI HODNĚ VŠEHO NEJ AT SE TI DAŘÍ I TVÉ RODINĚ.DOUFÁM,ŽE JSI ČTEŠ NĚKDY ,KDYŽ MÁŠ ČAS TYHLE STRÁNKY.AHOJKY MÍLA

Misa » 08. 02. 2010, 10:50

Ach jo: promiň, diskuze s tebou je o ničem. Měj se hezky a přeju ti v životě hodně štěstí.

gatla » 08. 02. 2010, 10:49

Doufám,že moje "zrníčka" chápou,že chyby nebyly naschvál .-DD Misa-já tu taky mezi textem stavím komíny,proto mi ytak ten příspěvěk trvá :O))

Misa » 08. 02. 2010, 10:48

Zahlédla jsem další tvůj příspěvek. Takže než vypnu počítač...ty si to asi neuvědomuješ, ale nemám ten pocit, že tady svými příspěvky (hlavně tím prvním!) neurážíš. Divná parta...divně působíš jedině ty a i když nejsem psycholog, myslím, že jsi poznamenaná svojí minulostí.

gatla » 08. 02. 2010, 10:47

:-D :-D :-D Dnes to skoro nemá chybu...Neblískat...hmmmm,prosým,nekrytyzuj ostatní jak pýšou :-DD

gatla » 08. 02. 2010, 10:44

hele ty ach jo,je to jediný i,které mi tam ujelo,pokud sis nevšimla.Takže asi to vím taky,ne?!Tak se ti omlouvám,Když mě někdo naštve,píšu i špatně

ach jo » 08. 02. 2010, 10:43

Jste opravdu partička poměrně necitlivých lidí. Ano ke své hvězdě jste shovívavé a snažíte se jí podkuřovat. Ale toho, kdo takový není, dokážete ošklivě seknout. Miso je opravdu potřebné tyhle podpásovky a posílání každého, kdo nemá nejlepší minulost a dětství škodolibě za psychologem? Zdá se ti to víc fér, než říct, že paničky v první řadě na fotce z klubu jsou znatelně starší jak ostatní?

Andrew » 08. 02. 2010, 10:41

Hele já mám pocit, že ty máš nějaký problém s porozuměním textu. Tady nikomu nevadí, že fanoušci chtějí podpis. Nám vadí, že mu jsou schopní vynadat, když ho nedostanou tak, jak si představovali.

A už jsi asi zapoměla, že jsi taky napsala tohle: "Divím se paní Šmajdové, že jí to nevadí a naopak se jí to líbí. Docela by mě zajímal její opravdový pohled na to. Asi je z těch co by své dítě v deseti nacpala do šatů s volánkama zmalovala je jak kraslici a hnala je na miss poupě, jen aby se rodina zviditelnila."

gatla » 08. 02. 2010, 10:40

Deppholl.Děkuju,normálně jsi mi vehnala slzy do očí!!!! Díky Nějak se to tu rozproudilo,než jsem svůj přispěvěk byla schopná se slušnými výrazi napsat. Ach jo,buď tak hodná,jsi dost mladá na to,abys soudila tady Mirovu maminku.Myslím,že ona jako jediná z nás dokazala nejvíc.SAMA vychovat syna tak,že teď může být na něj pyšná a vědět,že ji nikde ostudu neudělá a ještě přitom zvládat práci.Sama jsem ze zdravotnictví,tak můžu posoudit,jaké oběti to občas přináší.Nas Mirko nepobláznil jen vzhledem,nas vzal za srdce tím,co mu do života dala jeho mamka,jak ho vychovala....Tímto ještě jednou smekám před p.Šmajdovou.Ano,klobouk dolů před váma p.Šmajdová,v jakého člověka jste Mirka vychovala.Za nás"zrna" vám přeju co nejméně takových Ach jo kolem sebe

ach jo » 08. 02. 2010, 10:35

Gatlo i ves vých 18 letech vím, že se píše neměly a ne neměli nic, jestliže se jedná o ženy. V hlavě to mám i ve svým 18 sakra srovnané, právě pro mé dětství. A plést se nepletu. Neboj se, já vám ho neulradnu. Jen sem píšu. Nebo nesmím? Chceš mi to zakázat?

Misa » 08. 02. 2010, 10:33

Dobře, nejsi ten anonym, ale máte hodně podobný vyjadřování :-) Nechci tě urazit, ale nechtěla by jsi vyhledat psychologickou pomoc? Usuzuju dle tvého vyprávění o nešťastný minulosti. Bohužel se zde můžu zdržet jen chvíli, protože mám povinnosti ke svým malým dětem :-)...na podlaze 8měsíční brouček a dvě další děti ve školce, které půjdu za hodinu vyzvednout.

ach jo » 08. 02. 2010, 10:31

Jste divná parta. Jen tu píšu, co si myslím. Nikoho neurážím. Nebo znamená vidět=urážka? Napsala jsem 2 pouhé body: Miro je o hodně mladší jak ty co jsou na fotkách v Roxete v 1.řadě. a opravdu loajální fanoušek, který pomlouvá ostatních agresivitu by se měl chovat opačně. To je neblískat mu pod nosem foťákem a nechtít podpis. A navážet se do někoho, kdo strávil dětství ve volánech s make upem na obličeji je docela zlomyslné. Nejste lidští. Jste zaujatí pro svou hvězdu. Dodávám, že nejsem odkopnutá husa, protože jsem v Roxete nebyla a nikdy bych na takovou akci nešla.

gatla » 08. 02. 2010, 10:23

Ach jo.Přečti si můj příspěvěk nejdřív pořádně a pak hodnoť,ano?! Zrno,plevy není dáno věkem,ale přístupem.Ano,obtěžovala jsem,ale právě kvůli tomu,abych udělala radost synovi,kterému chybělo hodně let,abych ho mohla vzít s sebou.Navíc nemyslím,že rockové prostředí klubu je vhodné pro děti.Mirovi jsem se několikrát omluvila,že ho obtěžuju,ale ty nepochopiíš,co je máma ochotná udělat pro radost svého dítěte.A to,že jsem máma a není mi 18 mě snad neodsuzuje k tomu sedět navždy doma na zadku a nemít žádný svůj život.Prosím,nemotej se sem mezi lidi,ktreří to už mají v hlavě srovnané,umí se bavit a libí se jim stejný člověk,jen trochu jinak než třeba tobě.Mmch krávy jsme spolu nepásly,tak nám tu nemusíš "nadávat"do vilných stařen.I když asi vše nad 20let ti to tak přijde.A Miro by rozhodně můj syn být nemohl,v době,kdy se on narodil jsem teprve ztrácela iluze,že děti nenosí čáp :o) A kde jinde jsme měly asi tak stát,co?!Když jsme z toho něco chtěly mít.Nemyslíš?Těm pubinám za náma šlo jen o to si na něj šáhnout,svléknout mu tričko.Vzadu bychom jen poslouchaly nechutné výkřiky a z hudby neměli nic.

Andrew » 08. 02. 2010, 10:20

Gatla o nějakých videích z foťáku psala, ale myslím, že se tu neobjevily.

lil » 08. 02. 2010, 10:16

Holky, nevím jestli jsem to neprošvihla, dávali jste někam taky videjka z roxetu? prosim prosim, děkuji:-)

ewilyn » 08. 02. 2010, 10:10

achjo- nie si ty nahodou Jitra nebo i ... co nam uz tu pisali v minulosti..skuks pisat pod jednym nickom, nech mame prehlad....

Andrew » 08. 02. 2010, 10:08

A bylo by fajn, kdybys neurážela lidi, o kterých se toho ví ještě mnohem míň, než o Mirovi. Tedy prakticky nic. Pokud si správně pamatuju, tak to z toho mála, co se dá zjistit, právě ona byla proti jeho muzicírování.

deppholl » 08. 02. 2010, 10:06

Ach jo - babička říkala že okopnutá husa se vždycky ozve..... tak už je to tady. Chudinko, pokud máš takové zkušenosti, asi s tebou bylo postrkováno tímto způsobem. Pak asi nedovedeš pochopit rodiče, kteří nechají své děti svobodně dělat to co se jim líbí. Pokud to tu někdy čteš, zjistíš že nikdo z nás tu svojí rodinu nezanedbává, pokud se nepočítá že jedna z nás netáhla do nočního klubu pětiletého kluka - víš, byl moc unavený, předtím s ním byla maminka týden na horách...... Napadá mě ještě spousta věcí, ale docházejí mi slušná slova. Takže jenom - ACH JO!!!!!

Andrew » 08. 02. 2010, 10:04

Hmmm... tak to jsem rozhodně nadrženejší :)

Jinak teda opět vítáme škatulkování. Napřed vadilo, že je blonďák, takže přece nemůže být rocker. Pak vadilo, že je slušňák, takže nemůže být rocker. Pak vadilo, že je moc mladý, takže dámy nad xx let na něj nemůžou chodit. Pak vadilo, že nemá hnědý ani černý vlasy. No a generační propast je tu zas. A prosím tě, já jsem narozený ve stejné dekádě jako Miro a jsem bez závazků. Já na něj jít můžu nebo taky nesmím, třeba proto, že jsem chlapec? A kdybych chtěl jít na nějakou rockovou legendu - Stones, Deep Purple, Who, ..., na ty můžu nebo vadí, že jsou o dvě generace starší?

Ono by to chtělo trochu soudnosti. Podle mě by pohlavek zasloužili přesně ti rodiče, kteří "tam už od 18 čekali i s dětmi". Tahat děti do klubu, kde vystoupení začne o půlnoci je na návštěvu od sociálky. A představa, že člověk s Mirem prohodí pár slov - minuta ho přece nezabije - je fajn, ale jenom z pohledu fanouška. Když tohle udělá třeba 150 lidí, každý si sice minutu pokecá, ale Miro tím stráví dvě a půl hodiny. Mozek, mládeži, mozek!

ach jo » 08. 02. 2010, 10:04

Miso já jsem v Roxete nebyla. Nikdy bych nic takového neabsolvovala. Raději si počkám na cd, hit v rádiu a televizi. Tyhle akce nesnáším, protože mi to připomíná poupě. Připadá mi to jako pouťová atrakce s medvědářem a medvědama.