Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

In » 31. 01. 2010, 08:45

v kůži šmajdy : Skvělý a výstižný komentář. Ještě by bylo vhodné dodat, že se u zpěvu Šmajdy nejedná o něco vyjímečnýho, ba průměrnýho a lepší to zřejmě ani v budoucnu nebude./ třeba se mýlím/ Těmto ,,děvenkám " tady jde stejně jako náctkám více o vzhled než o zpěv. Tam to je často bída. Kde myslíte, že skončí vaše DVD ?To jste mu tam nahráli komplet i těma jeho falšema, jo ? To bude mít fakt radost.

deppholl » 31. 01. 2010, 00:56

Tak sklenička dopita - jdu tak spát. Přeji krásné sny o blonďatých bramborách - a dejte vědět co jste vyšmajdily za recept. Brou noc (a chuť,,)

gatla » 31. 01. 2010, 00:19

Andrew.nejsi ty náhodou úžasnej :o)) Jsi prostě skvělej :o)) Je to sice šibeniční,ale snad můj mozeček v noci něco vymyslí :o)) Depholl,taky jsem někde četla ten olej....My to zítra s Lilií nějak vymyslíme :o))) Já mám nalitou jen colu :o))Ale light :o)) Já jsem na víno moc velký labužník

deppholl » 31. 01. 2010, 00:12

Gatla - a už máš ten správný recept na východniarske pečené brambory??? Někde Miro zmínil že s pár kapkami olivového oleje. Nevím... a dneska zase odpojili slovensko, RIA někde bruslí, nemám s kým prodiskutovat jaké pije víno... Co máte nalitého - já bílé Müler Thurgau.....

Andrew » 31. 01. 2010, 00:11

To neřešte. Když ho uvidíte osobně, mu můžete dát, co chcete :)

Případně kdybyste dokázaly vytvořit nějaké poselství čím vás zaujal, proč mu fandíte, atd. (jak dlouhé chcete, od jedné věty třeba do tří odstavců :), do zítřejšího poledne, tak ho můžete poslat spolu s fotkou (jestli chcete) na adresu dvd.pro.smajdika@gmail.com a já to tam ještě zkusím zakomponovat. Deadline je opravdu neděle 12:00, pak už to nestihnu.

Ladeis » 31. 01. 2010, 00:01

Vím, že se dělalo DVD pro Mira, ale o vzkazech nevím.. no jo, moje chyba :)

gatla » 31. 01. 2010, 00:00

Tak to jsem u toho skončila nějak těsně :o(

gatla » 30. 01. 2010, 23:57

deppholl,díky.Protože jsem SS nesledovala od začátku,dlouho jsem doplňovala mezery ze všech kol,pak jsem musela spustit vše ze zákulisí,projela všechny i slovenské bulváry.ostatní odkazy...No a pak jsem teprve objevila tuhle diskuzi...Tj.asi tak 2 týdny.Sice jsem se pokusila projet to vše zpět,ale asi po 100strankách jsem to vzdala.....Než jsem se prokousala,přibylo spoustu dalších a hlavně hodně odkazů(modrý koník),takže....No nic.Budu muset oslnit bramburkama :o)))

Andrew » 30. 01. 2010, 23:56

Lilie: Já bych jel, ale prostředí klubu mě moc neláká. Já fakt na nějaký pogování nejsem :))

Andrew » 30. 01. 2010, 23:55

Já jenom dodám, že to bylo někdy na začátku ledna, ale netuším, kolik set stránek zpátky to je :)

gatla » 30. 01. 2010, 23:49

Andrew,díky za vysvětlení.To by mě zajímalo,kde jsem šmajdala,když se to tu dávalo dohromady :o))Takže brambůrky a šalatek je jen na mně :o)) Ty kalhoty mi přijdou koženkový....ale protož e večer fakt už vidím dost blbě,omrknu to řádně zítra a názor sem napíšu.... Lilie,zítra se těším,ale budem to muset o pár hodin pokrátit,ať pak v pondělí neskončím v nějaké závěji.Koukal jsem na net,hlásí mi na horách snežení...:o((

deppholl » 30. 01. 2010, 23:46

Garla - to DVD je od nás všech a Andrew ho dává dohromady ne proto že je tedy jediný chlap, ale prostě proto že to jako jediný dokáže. Když se prohrabeš hodně dozadu, tak šanci vyjádřit se a poslat své kontakty měli všichni přítomní na fóru v té době. Máte trošku smůlu, že jste přišly až později a tato kauza byla uzavřená...

Lilie » 30. 01. 2010, 23:44

Andrew: hele, nepodceňuj mě :-))) Ale pojeď - budeš mě chytat, až budu omdlívat :D v kůži šmajdy: poeticky řečeno (ale nepřipadá Vám jako Nostradamus?)

Rous » 30. 01. 2010, 23:41

gatla-zdvořilé díky.Já to taky pochopila,že pouze pár vyvolených z dob dávno minulých má tu čest.Deppholl-to jsem se teď s chutí zasmála s tím sne o Fanynce.

Andrew » 30. 01. 2010, 23:39

Fakt vám ty kalhoty přijdou kožený nebo koženkový nebo jaký? Mně to přijde jako normálný černý džíny...

Andrew » 30. 01. 2010, 23:36

To DVD obsahuje booklet, kde jsou vzkazy od lidí, kteří se tu v době, kdy jsme to dávali dohromady, vyskytovali a projevili o to zájem. Každý tam má nějaký osobní blábol a pokud chtěl, tak i kontakt na sebe. Takže to DVD není "ode všech", ale od "nás", kdo tam jsme uvedení.

Lilie » 30. 01. 2010, 23:36

Taky ten nápad - říct, ať se podívá až doma - vidím jako nejlepší, ale když to bude zabalené, aby se nebál, že to jsou zase spoďáry.....:-)))) No probereme to.....Gatlo - zítra na Skypu :-))) Jdu taky spát - nemůžu mít přece kruhy pod očima, že :D

v kůži šmajd » 30. 01. 2010, 23:33

Někdo se ptal na co budu vzpomínat v domově důchodců? Pokud se dožiju, budu vzpomínat na krásné kraje plné vodopádů, válení se v mořském písku a blískající foťáky, světlo peroucí do očí, ploužení se mole v přístavu i jinde, vysoké hory, stáda zeber, kondory nad andami, kojoty v Arizoně, svět viděný z koňského hřbetu a na lidi. Asi i na lidi, ale ty skutečné se kterými se protnuly mé světy a ne na nějaké nedotknutelné hvězdy kdesi v dáli blikající. Stejně je pro šmajdu lehce degradující srovnávat ho s jinými finalisty, kteří kdysi v předešlých soutěžích kdesi zpívali a málokdo si je pamatuje. To si snad nezaslouží. Vlastně je blbost pořád někoho s někým srovnávat, protože člověk je nezapomenutelný právě tehdy, když se k nikomu přirovnávat moc nedá. Protože teprv pak jde o něm říct, že je to doopravdy originál. V kůži šmajdy nebylo myšlené tak, že by ho neměli poslouchat starší. Stejně pokud prorazí, ho budou muset chtě nechtě poslouchat i osumdesátileté babičky, pokud bude výskat z rádia a televize.Tím bylo řečeno něco jiného. A to, že je trochu neobvyklé, když mezi omdlévajícími, řičícími a slzícími dvanáctiletými fanynkami budou postávat zralé ženy jako karkulky, třímající v třesoucí se ruce košík s vlasovou kosmetikou a tropickým ovocem nikoli pro babičku nebo pro vlka, ale pro začínající idol náctiletých , který je ...odhaduji podle toho co tu čtu o dost mladší než jste vy.

Andrew » 30. 01. 2010, 23:30

Já do těch Skořenic snad nakonec pojedu. Jenom proto, abych viděl Lilii předávat :)

gatla » 30. 01. 2010, 23:28

Já asi,Andrew,taky úplně nechápu.:o(( Já myslela,že je to DVD jako od všech tady.Akorát že ty jako jediný mužský zástupce to dáváš dohromady....Není teda tak? Rous.to víš,že na tebe nezapomeneme :o)))