Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Luciinetska » 31. 01. 2010, 20:51

Dobrý večer všem, nějaké ticho dneska. Vždycky večer je tu nejvíc rušno, a dneska nic.

Deppholl: taky pořád sleduju, jak Mirovi přibývají fanoušci.:D

Bára » 31. 01. 2010, 19:46

Kobitko, chyba sem, chyba tam, kdo ji neudělá. Mám doma stejný případ, studuje dneska v pohodě vysokou (techniku) a v první třídě jsem fakt měla strach, že ho snad nevezmou ani do zvláštní školy. Naštěstí dostal dobrou učitelku a všichni jsme to přetrpěli. Jeho SMS zprávy, které ještě dnes posílá by se hodily do pořadu Tomu neuvěříš.

deppholl » 31. 01. 2010, 19:43

Fotka Sámera, kterou má na super.cz ve fanklubech vás probere jako čpavek!!!! Má na ní milión pěšinek a je to neskutečně slizké. Já tam chodím hlídat jak Mirovi přibývají fanoušci, teď o něm dlouho nepsali tak je to slabší.....Ale už je to úchylka, sleduju to jako bankéř pohyb na burze...

gatla » 31. 01. 2010, 19:29

téda.Tady se to rozproudilo...:o)) Kobitko, vítej zpět,za chyby se neomlouvej,jen hlupák si jich všimá :o))Trochu jsem v tom vzdělaná,takže to chyby jako chyby nebyly....já kdybych po sobě nekontrolovala každou větu,asi byste moje psaní ani nerozluštili...:o)) Já se taky zítra chystám na hory,jen ale na 3-4dny,to než překonám absťák,tak jedu domů a budu v tom lítat zpátky :O))) Slavík-super :oDD Ty fotky....Holky.....To mi ani Sámer nebude stačit na vzpamatovaní....:o)))Budem s Lilií muset vymyslet scénář omdlévání,aby to bylo kdyžtak na střídačku....:o))

deppholl » 31. 01. 2010, 19:16

K domovu důchodců... dělám kousek od něj a to byste čučeli jak to babičky a dědové dovedou rozjet!!! Každý čtvrtek od 16.00 mají živou hubdu a když jsou v létě otevřená okna tak se zpěv line celým údolím.... A za náma už nebude jezdit Pepíček Zíma, ale právě Mirísek!!! Takže ne z telky, ale naživo!!!! Jen nevím jak ho budu po rockersku zdravit (házet vidle) s berlema v rukou..... Jdu trénovat....

kobitka » 31. 01. 2010, 19:08

Lilie : tak jen doufám že ho v těch Skořenicích neskopeš do kuličky. Sice by se vlezl do kastrůlku(takže potají ho propašovat domů by nebyl zas takový problém) ale myslím,že žádná z nás nemá v oblibě fotbal, takže už by byl pak pro nás nepoužitelný. Leda by pak nějak šlo dofoukat ho do původní velikosti. Tak a já se zatím loučím jdu si uklohnit něco na večeři. Stavím se tu ještě večer.

Rous » 31. 01. 2010, 19:02

Jaký pravopisný chyby?Kdo tady co řešil?Nikdo není dokonalý.Snad jen........

Lilie » 31. 01. 2010, 18:55

Tak jsem doma - pěkně zmrzlá...... I Kobitka je tady - super :-))) Ale myslím, že se nepamatuju, že bych u tebe někdy zaregistrovala nějaké pravopisné chyby.... Jinak ta představa o Slavíkovi nemá chybu :-)))) To "Vieš čo" mi dřív strašně lezlo na nervy, jednou jsem mu dokonce slíbila kopanec do.....(snad si to nepamatuje), ale tak budiž, prostě to k tomu patří..... Na fotky jsem koukala - hmmm......Tak to fakt nevím :-))), pro jistotu si s sebou bereme fotku Sámera Issy, když bude nejhůř, koukneme a trochu se vzpamatujeme....:-)))

Leňa » 31. 01. 2010, 18:54

Kobitko, vítej, už jsi tu chyběla :) S tím Slavíkem jsi mě vážně rozesmála, živě si sama sebe dovedu představit, jak sedím někde na gauči v domově důchodců a při pohledu na Miríska si blahem ucvrkávám do důchodcovským plínek..

Kobitka » 31. 01. 2010, 18:49

Lenka: muck :)

Lenka » 31. 01. 2010, 18:40

A Kobitka se vrátila a já se tu zase chlámu jak pako.Já z těch tvým komentů prostě nemůžu:-D

kobitka » 31. 01. 2010, 18:40

ajajaj. Takže už nestačí jen ošahat a ochutnat. Teď ještě k tomu přibylo vykrmování. No jen aby nakonec v jednom kastrůlku neskončil samotný Miro. :-( No snad se holky s náma rozdělí

deppholl » 31. 01. 2010, 18:34

Ano, to DVD se vzkazy od nás. Spíš se bojím, aby je k němu pustili.... Ale chtějí si na podporu vzít kastrůlky s pečenýma brambůrkama a šalátkem, tak snad Miro půjde rovnou za nosem :-)))

kobitka » 31. 01. 2010, 18:32

Co se ještě týče hor tak ve středu byla taková kosa, že by mně z chaty nedostali ani kdyby před ní stálo 10 Šmajdů, tak jsem se hezky v teplíčku koukala na ČT1 kde dávali Zlatého slavíka z roku 1981. Bylo zajímavé sledovat Davida jako 20 leté ucho o Kotvaldovi rači ani nemluvit. Zagorka křepčila na podiu jako by dostala záchvat padoucnice... A mě při tom napadla šílená představa: My za několik desítek let jako staré vetché stařeny a stařečkové posíláme třesoucí se rukou hlas do slavíka Mirovi a Miro co by dědeček se o hulčičce drápe na podium, kde si jde pro cenu za první místo. Při děkovačce nahodí ten svůj šibalský úsměv a všechny babky blahem sjedou z pohovek pod stůl. Dědkové budou chytřejší a budou se zuby nehty držet opěradel židlí, protože pod stolem už nebude místo. To hle všechno ale jen v případě, že v té době 100 letý Gott pověsí zpěv na hřebík a odletí se slunit na Kanáry.

kobitka » 31. 01. 2010, 18:25

deppholl: to co dělal Andrew přímo pro něj? Juj jen aby na tu předávku vůbec došlo. Holky budou jako pryncezničky středního věku a Miro se nebude soustředit na nic jiného než na ty dvě. Ony zase na něj a pro samotné soustředění zapomenou, že nějaké DVD existuje.

Lenka » 31. 01. 2010, 18:17

Teď koukám že v Košicích je 2.stupeň sněhové kalamity doufám že nám Miro nezapadal sněhem a je někde hodně vysoko i třeba na streche:-D

Lenka » 31. 01. 2010, 18:13

Kobitko vítej zpátky jsem ráda že ses nám ve zdraví vrátila z hor.

deppholl » 31. 01. 2010, 18:12

Jupí Kobitka se vrátila. Už jsme se vážně báli, že tě ten anonym sprostý odradil. Syn je dyslektik, jakže vím o čem mluvíš. A chytrej je jak vopice (možná až moc :-))))) Asi sis to načetla, ale nejvíc prožíváme to, že Lilie s Gatlou (je novější, nevím jestli se znáte) vezou do Skořenic naše DVD. Takže holič, nehty depilace, omdlévání a hlavně hrozné těšení.... Já se těším jak malej Jarda až sem napíše někdo kdo s ním mluvil z očí do očí (strašně doufám že to vyjde...)

kobitka » 31. 01. 2010, 17:59

Hola, hola, Kobitka vás volá. Dobrý večer všem. Tak po stanovení diagnozy Šmajdománie jsem si naordinovala několika denní terapii na horách. Vřele doporučuju.První den bez Mirovych písní a našich večerních debat docela silný absťák ale pak se to zlepšilo( díky kombinézám žádný rocker v dohledu a díky kulichům naraženým až do čela dokonce ani jeden blonďák). Ovšem hrozí, že po návratu z hor se u člověka dostaví recidiva. V tom případě už snad pomůže jedině se odstěhovat na severní pól mezi tučňáky. Když už jsem u těch diagnóz, omlouvám se Vám, že musíte číst moje bláboly plné pravopisných chyb. Ale jsem dysgrafik, takže i kdybych se vrátila zpátky do školy jak mi tady někdo dopručoval (hrdina ani se nepodepsal) můj problém by to neodstranilo. Pro rýpavce a neznalé, poruchy jako je dysgrafie, dyslexie a jim podobné nemají s učením a inteligencí nic společného. Jinak doufám, že jsem díky terapii, která byla podle všeho k ničemu(už zas v tom lítám) nepřišla o nic důležitého co se týče Mira.

Lenka » 31. 01. 2010, 17:53

Prostě vieš čo,fůha a vlasy nastranu patří k Mirovi aspoň ho poznáme:-D :-D