Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Gatla » 23. 01. 2010, 14:48

No vidíš,ewilyn,já ani nenapsala,jak jsem zaregistrovala Mira já :o)) Já totiž dlouho na SS nekoukala,Mira jsem ale tak nějak zaregistrovala už po kastingu.když manželpřepínal programy,tak se mu podařilo na chvíli přepnout i na superstar.Spíš mě zaujala jeho "zjev" než zpěv.Zamlada byli dlouhovlasí blonďáci mojím idolem :o))Ale to jsem netušila,že tak nějak postupuje divadlem,semifinále dál.No a pak jsem nějak náhodou viděla rockové kolo a pak už to jelo.....Pak už měli všichni doma smůlu,v televizi běžela superstar a moje hlasy......To je jasné.No a na počítači jsem pak sjela zbytek.Wicked game-geniální :o))

ewilyn » 23. 01. 2010, 14:30

..ked sa uz Gatla tak pekne predstavila, mala by som sa i ja, i ked som tu uz s vami asi tyzden a co-to som uz o sebe prezradila ..takze uz som zas spominala, mam 30, zijem a pracujem v ČR,som nazadana:-) ..Mira som po prvykrat zaregistrovala az v semifinale, nakolko som kastingy nesledovala a v divadle mu prilis priestoru nedali...uz Nirvanou ma zaujal, a napriek tomu, ze som sa v minulosti zaprisahala, ze uz nebudem posielat hlasy do podobnych sutazi, som opat zacala...a s Wicked game ma uplne dostal- jeho verziu povazujem za lepsiu nez original, moja "smajdomania" prepukla naplno. :-)..ten ten prvy vikend som si tu piesen pustila asi 50x:-) ..a momentalne si citam historiu tohto fora a vyborne sa bavim :-)

Macyáš » 23. 01. 2010, 14:17

LuCCa zdojnásob si dávky naordinovaných léků a podívej se na fotku Františka Janečka. A neni boha, aby tě ty roupy nepřešly.

Jinak jsem zkoukla vámi doporučenou písničku od Lifehouse - Whatever It Takes Live ,máte pravdu, když nekoukám, slyším Mira - bože, no, a je to tady...... jdu si taky pro tabletku...

LuCCa » 23. 01. 2010, 14:07

Macyáš: mě doporučili asi nějakou špatnou léčbu:D nějak mi nezabírá.

Macyáš » 23. 01. 2010, 13:57

Tak vám holky nevím, jestli jsem nevystrašila toho našeho jediného chlapa, když jsem mu položila otázku jestli je zadaný. To by jste mi asi neodpustily, že? Možná má strach říct,že je volný, když vidí čeho jsme schopné. Andrew neboj i když seš mladý, vtipný, inteligentní muž s vlastním vozem, nebudem tě fanaticky pronásledovat. Momentálně všechny proděláváme doporučenou léčbu našeho zdejšího psychiatra - takže naše pudy jsou potlačeny.

Gatla » 23. 01. 2010, 13:44

Tak a ještě něco o mě...abyste věděli,s kýmže to máte čest :o)) Náct už mi dávno není-příští měsíc mě čeká 10.výročí svatby a extra moc mladá jsem se nevdávala :o)).Mám 2 bloďaté dětičky:o) a já mám dost podobný střih jako Miro.Nosila jsem ho ještě dřív než on,už jsem ho chtěla změnit,ale po kole Riša Mullera jsem si řekla,že pokud postoupí,nechám to pořád tak. :o)) To jen abyste věděli,že se mnou šmajdamanie taky mlátí.:o))Manžel,když mi stahoval Mirova Gotta do mobilu,tak chtěl,abych si na čelo napsala,že mi není 13.:o))

deppholl » 23. 01. 2010, 13:36

Gatla - vítej v klubu!!! Zatím pa, odcházím užít čitého vzdoušku se psem, blonďáka v uších (a v duši :-)))

LuCCa » 23. 01. 2010, 13:30

Vysvětlení článku, že Miro hledá spolubydlící. Miro dělal rozhovor pro pluska.sk a ptali se ho jestli bydlí v bytě sám a jestli by si dokázal představit, že tam bude s někým bydlet. Miro odpovídal, že zatím bydlí sám ale uvažuje o nějakém spolubydlícím a asi si bude muset podat inzerát, protože Ti co ho znají s ním bydlet nechtěj, protože vědi jakej je:D A pluska z toho udělala, že hledá nějakou holku.

12345: sedlo by mu to nádherně. Lifehouse sem poslouchala už před tím, ale ted ještě víc. Než vydá Miro CD budu je poslouchat.

Gatla » 23. 01. 2010, 13:26

Zdravím všechny "šmajdovky" a jednoho "šmajdáka" :o)) Sice s váma tady nebudu tolik diskutovat,na to nemám moc času,ale večer si ráda pročítám ty diskuze vaše a docela se bavím a hlavně prohlížím vaše nové odkazy :o)) Někdy v týdnu vás zajímalo,kolik nás "prošmajdovců"je,tak se hlásím.

12345 » 23. 01. 2010, 12:59

to LuCCa: Že? To by mu neskutečně sedlo.

to Leila: Musím se přiznat, že mě Miro v průběhu soutěže přinutil zařadit Lifehouse znovu do vysoké rotace :) A osvěžit si třeba moji milovanou Nirvanu.

Ještě jedna věc - kdysi jsme se tu bavili o českých rockových kapelách, kdo máte rádi grungovou muziku, znáte Head Down? http://www.linkon.cz/ly2tf

deppholl » 23. 01. 2010, 12:54

Tak ta reportáž zklamala na celé čáře, hlavně že inzerovali, že to bude o těch 12 šťastných výhercích ze Snídaně s Novou.....A to 14 dní předtím, bylo velé haloooo ať lidi volají, no reklama jako prase a skutek utek...Ale u Novy nic nového :-))), že...Jo a ty znuděné 15ky zpívající Papparazzi a půl huby byly taky dobrý!!!

LuCCa » 23. 01. 2010, 12:41

Když slyším Lifehouse - Whatever It Takes Live tak si představuju jako by to zpíval Miro.Lifehouse mají krásné písničky, procítěné.

Deppholl: tak nám toho ve Volejte novu moc neukázali. Myslela jsem, že tam ukážou něco co nebylo na netu a nic.

ewilyn » 23. 01. 2010, 12:35

depholl diki za tip ...tak som videla na Nove tie ukazky zo superoncertu- trosku malo Mirka na moj vkus, zamerne zostrihany uprostred prispevku, rozhovor ziadny... ...ale bolo trochu trapne, ako strihli na koniec ako hlavnu hviezdu vecera Martina a jeho solo na klarinet..a v publiku "mrtvo"

Leila » 23. 01. 2010, 12:21

12345 .... konečne niekto so mnou súhlasí! Tiež nehovorím, že má Miro rovnaký hlas, ale dosť podobné sú, a aj ten štýl mi viac sedí uňho ako drsný rockový!!! Možno, že aj preto mám taký názor, lebo ja väčšinou počúvam dancefloor - tanečnú hudbu, no ale nepohrdnem ani nejakou peknou rockovou pesničkou! A odkedy bol Miro v Superstar, zistila som, že je spústa krásnych rockových pesničiek, všetky, čo spieval boli pekné, akurát GNR trochu tvrdé na mňa! A Lifehouse asi začne byť moja obľúbená kapela, musím ešte zistiť ďalšie ich pesničky - First time počúvam nonstop!!!! A Marta Jandová mala pravdu, že vďaka Mirovi bude veľa ľudí počúvať opäť rock!! A idem si pozrieť tie ukážky !

Macyáš » 23. 01. 2010, 12:08

Jééžiši no Andrew, díky za upozornění. Máš pravdu. Všechny se už téměř stěhujem , jediné co nás zajímá je žehlička a lednička, ale ani jednu z nás nenapadlo prověřit to nejdůležitější - jakou tam má Miro střechu. Je vidět, že mezi tolika babama, si už trochu načichnul, a občas už dokážeš vidět situaci našima očima. A to někdy není v životě k zahozením . btw - jsi zadaný :) Ty jediný jsi nám tady ještě neobjasnil svůj stav.

Leila » 23. 01. 2010, 12:05

Andrew ... samozrejme, že som to myslela u teba ako spolubývajúceho, ale trochu srandy musí byť, nie? lebo o chvíľku budeme podľa viacmenného nicku potrebovať psychofarmaká !

12345 » 23. 01. 2010, 12:03

Zdravím všechny!

to Leila: Ke včerejší noční debatě - přesně, vlastně se divím, že tu Lifehouse ještě nikdo nezmínil, protože Mirův hlas opravdu v některých podobách připomíná hlas jejich zpěváka, ne celkově, určitě by se našly podobnější hlasy, ale působí na mě dosti podobně, má určitý stejný, trochu teskný podtón – to u Mira samozřejmě platí jen v těch lyričtějších věcích, kde jsme ho měli možnost slyšet. Nemám přehled, jak moc a jestli vůbec tu jsou Lifehouse populární, možná je tu nakonec ani tolik lidí nezná, já mám jejich kompletní diskografii až na poslední album a je to velice příjemná muzika s chytrými texty, v podstatě alternativně rocková až pop-rocková záležitost. Podle mého názoru je Mirův hlas právě jako stvořený na tenhle druh muziky, no uvidíme, s čím přijde. Ta muzika se stylem trochu podobá i Alter Bridge a Daughtry, i když podle mě jsou Lifehouse intimnější, melancholičtější a "měkčí" a mají spíš blíže k popu než rocku. Někomu možná můžou trochu připomínat nějaké melancholičtější věci třeba od Keane, i když zas tak moc podobné si tyhle dvě kapely nejsou. Pár ukázek: http://www.linkon.cz/1y0yr (Into the Sun) Tahle je hodně známá - Hanging by A Moment - http://www.linkon.cz/5t3n6 (na albu je o chlup rychlejší) Crown of Scars: http://www.linkon.cz/qvs6s Whatever It Takes (no neslyšíte tam Mira?) - http://www.linkon.cz/f6vzj Somebody Else’s Song (tady je bohužel hodně špatný zvuk)- http://www.linkon.cz/xa69j A už radši končím :) Můžu jich doporučit ještě spoustu (třeba Breathing, Everything, Broken, Fool, I Miss You, Blind, You and Me, Sick Cycle Carousel....) prakticky nevím o žádné písničce, která by byla vyloženě slabá, ale to je otázka osobního vkusu.

agáta » 23. 01. 2010, 11:55

to Macyáš: jo taky jsem se včera dívala na Krause a musím říct, že i když jsem v SS Martina nemusela, tak včera byl v pohodě a docela to krausovi vracel...mě spíš příjde, že s tiskem nemá dobrý vztahy jako Miro, takže když už se o Martinovi píše, tak jse to spíš rýpavý článek... oproti tomu Miro je vždy otevřený, takže to potom jde vidět i na těch článcích...

Leila » 23. 01. 2010, 11:53

Ouuu, niekomu už prestali účinkovať neuroleptiká a iné sedatíva !!! Takže sa zrejme začne o chvíľku opäť diagnostikovať !

Andrew » 23. 01. 2010, 11:52

Leila: Díky za podporu, i když tam cítím jakousi narážku :) Já se bavím o bydlení a o tom, jak bych mu pomohl stát se lepším člověkem. To vy vidíte "bydlení" a hned myslíte "střecha" :)