Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 22. 01. 2010, 12:12

No Bára mluvila o 3 měsících, tzn. vy byste si ještě užili SS hitů, my se už možná dočkáme něčeho vlastního. S tím taky souvisí, proč na FB nemá termíny a místa, kde koncertuje. On se možná podle smlouvy zatím nesmí propagovat. Mimochodem, máte pocit, že by Nova nebo Markíza Martina nějak mediálně využívaly? Já jsem o něm od konce SS neslyšel...

Lilie, v tom tvym minulym příspěvku je fakt taková pubertální narážka nebo ji tam vidim já, protože jsem zastydlej puberťák? :)

dafi » 22. 01. 2010, 12:11

Díky za odkaz na společnou píseň Sunny.Nějak mi v průběhu soutěže unikla asi jsem si musela zrovna odskočit od televize.Pouštím si ji už po několikáté a Mirův hlas je tam opravdu nezaměnitelný (tady zrovna mírný chraplák) a zaměřila jsem se i na pohyb a i ten krok sem krok tam mu jde tak,že ani tanec u něho nebude takový problém.Jinak ještě Jitce bych chtěla říct ,že je dobře ,že tu někdo oponuje našimi názory, když jsou aspoň trochu opodstatněné.Nikomu neberu jeho názor na vzhled,ale vnucovat mi kdo by se mi měl a proč líbit tak to fakt ne. Určitě už jsi slyšela sto lidí , sto chutí a věř mi ,že tak jak ho negativně popisuješ to určitě není, protože už jsem to tu hodně dávno psala,že v historii různých pěveckých soutěží včetně superstar mě ještě nikdy nikdo tak nenadchl jako právě Miro a to jak vzhled tak celkový projev .Hanko a říct bych si dala taky ,ale na takovou věkovou skupinu jako jsem já ,on už opravdu asi není takže nic jiného než Dream on.

kobitka » 22. 01. 2010, 12:06

Jarka: jasně beru! No kdybychom se nevešly do klubu tak budeme jako správné magorky přešlapovat, před nejblišším hotelem, kde bude ubytovaný. A možná, že nás nějaký šikovný portýr protáhne až na Mirkuv pokoj. Vyděláváme všechny, tak to by bylo abychom ho neuplatily.:) Andrewa bereme sebou, jakožto jediného normálního člověka na tomoto fóru, aby s ním místo nás vedl sáhodlouhé filozofické rozhovory, protože my bychom se zmohly asi jen na ach ty jsi sladký, mucky, muck. Hele slečno psychiatričko kdy taky skonzultujete moji diagnozu? Ráda bych se dověděla o sobě něco nového.

Lilie » 22. 01. 2010, 11:59

Taky jsem zvědavá :-))) Ale jestli tam fakt je nějaké omezení na nějakou dobu, za těch 14 dní to nejspíš bude pořád to ze SS..... S.kra, co když se tam neovládnu a odtáhnu ho na střechu...? Ale jako duševně nemocná za to vlastně nebudu moci, že? No, jdu vystřídat Andrewa na lůžkové oddělení psychiatrie....:-)))

Arabela » 22. 01. 2010, 11:57

Pre Jitku - neberem Ti Tvoj názor. Tvoji favoriti boli v pohode. Honzu zbožňujem. Ben zase pekne tancuje. Ale s Tvojim poradím rozhodne nesúhlasím. Ako môžeš napísať, že Ištvancová, Puskailer, Lacho, Balogová, Bagárová spievali vo finále lepšie než Mirko? Moje poradie: 1.Martin 2.Honzík 3.Leona 4 Miro 5.Dominika 6.Markétka 7.Ben 8.Denis(Keby nedo**** moju obľúbenú pesničku, posunula by som ho ďalej) 9.Monika 10Paulína 11.Nikoleta 12.Thomas.

Andrew » 22. 01. 2010, 11:47

No, hlavně si myslim, že ať budoucí psychiatr nebo ne, dělat diagnózu na základě diskuse a během dvou dnů otočit o 100 %, to je taky na diagnózu :) Pa, výpustko.

... » 22. 01. 2010, 11:37

Zdar pacoši. Jak vám dupou králíci? Nedá mi to se zas neozvat. Zkoušku jsem udělala, ale s velkým hořekováním zkoušejícího. K pacientům přidávám Lilii. Holka nauč se ovládat. Za chvíli tvé reakce dosáhnou patologické hranice a budu tě muset hospitalizovat. Lucca se pořád drží své fixní ideje . Zde už je představa zakořeněná tak silně, že ji nevymítí ani zaříkávač. Indikovala bych dlouhodobou terapii psychofarmaky a psychoterapii. Fanatická fanynka-šmajdoložka se po nevýrazné reakci radši vypařila. Psychoterapii proto nemohu nasadit. A HW chytil amok. Chtělo by to nárazově sedativa nebo paličkou mezi oči. Přepisoval filmy bez rozmyslu. Nejlepší zdroj k diagnóze. Na intuici, parapsychologii a čtení pod povrchem si hodně zakládáš a mým příspěvkem to všechno dostalo smrtelnou ránu viď? Nikdo není neomylný, proto selhání intuice tak neprožívej. Víš co, intuice nesmí jít nikdy proti logice. Opravdu stačilo jen kliknout na facebook a nick. Měl bys jasno hned, intuice neintuice. Nemáš být tak líný a bohorovný. U Andrewa jsem se spletla. Všichni jsou omylní. I budoucí psychiatr. Pravděpodobně je zdráv a terapii nepotřebuje. Tak pa miláčci pacouši.

adélka » 22. 01. 2010, 11:12

To Agáta: Ano, taky se těším na jeho písničky, s těmi ze Superstar už dlouho nevystačí. Myslím, že by je mohl zpívat už v Liberci, kam možná taky pojedu.

agáta » 22. 01. 2010, 10:58

adélko souhlasím, taky si myslím že by mohl prorazit...je to dobře zapamatovatelnej..já už se hlavně hrozně těším až uslyším jeho vlastní tvorbu, su hrozně zvědavá, co ten chlapec v sobě má...

Bára » 22. 01. 2010, 10:48

No já si ale myslím, že o manažerovi a babách se moc šířit nebude, i kdyby už nějaké měl. Moc nevěřím, že si všechno stačí organizovat sám, to by snad ani nezvlád. Zatím je to všechno takové zamlžené, ale uvědomte si, že je ještě minimálně dva měsíce pod hlavičkou Superstar a moc mluvit nemůže. Stejně asi nebude nikdy pan velkohubý jako někteří jiní z te party.

adélka » 22. 01. 2010, 10:46

Já z Mira čerpám hlavně tu jeho pozitivní energii, která z něj přímo tryská. V pondělí ráno jsem si poslechla jeho rozhovor na Fun rádiu, a tak dobře mě to naladilo, že když jsem pak přišla na schůzku s jedním bývalým uhlobaronem, byla jsem tak dobře naladěná, že to s uhlobaronem šlo jedna báseň, asi jsem na něj tu pozitivní energii taky přenesla. Taky se mi líbí, že je Miro inteligentní a umí jednat s lidmi, což se o řadě bývalých superstar říci nedalo, a proto už dnes po nich nikdo ani neštěkne (Vlasta Horváth, Zbyněk Drda aj.) proto on by zapadnout nemusel

agáta » 22. 01. 2010, 10:36

Morava chce taky koncert!!!.....:- (

Bára » 22. 01. 2010, 10:31

A další článek na Plus.sk - Miro Śmajda zachycený v bavoráku. Ty mu teda nedají pokoj.

Lilie » 22. 01. 2010, 10:28

Je taky někdo z východních Čech??

Jinak by si fakt neměl dělat všechno sám (a najít si jak manažera tak nějakou babu :-))))) No říct bychom si daly, ale pochybuju, že se nás zeptá :-(((((

Jani » 22. 01. 2010, 10:12

Jasně dafi - pořádně to na koncertu roztočíme, jo?

dafi » 22. 01. 2010, 10:02

Jarko fakt krásně jsi to napsala až mi hrkly slzy .Jinak já jsem taky ze severní Moravy tímto zdravím krajany.

Jarka » 22. 01. 2010, 09:46

Jo a zdravé výživě jsem se začala víc věnovat až později, když mi začaly přibývat kila i z vody a přestaly fungovat fyzikální zákony - z desetidekového zákusku mi přibyly dvě kila živé váhy. Tak jsem nad jídlem musela začít přemýšlet, víš, kolik stály ty hadry? Když na jaře neoblíknu kostýmek za tři tácy, co jsem si koupila na podzim, tak raději jím hromady zeleniny než kupovat nový. Nehledě na to, že se člověk cítí mnohem líp.

agáta » 22. 01. 2010, 09:40

já jsem se původně ani na SS dívat nechtěla, vadilo mi ,že tam tahají víceméně ještě děti, z patnáctiletých dívčin dělají zmalované baby a chtějí aby vypadaly sexy...copak to jde? a když dávali sestřihy z castingu, tak jsem tam uviděla Mira a říkala si - jo ten je dobrej, ale pořád jsem tomu nevěnovala nějakou zvýšenou pozornost...semifinálová kola kluků jsem prošvihla ale poslední vyřazování v semifinále jsem viděla no a pak už jsem se od toho neodtrhla...upřímně mě jako jediný zaujal a sms jsem mu posílala od prvního finále, nejvíc mě bavil, o vzhledu nemá cenu mluvit, to tady víme všichni co s náma dělá ten jeho úsměv a jiskra v očích, to, jak se vyjadřuje a jak je nad věcí, je to normální kluk a líbí se mi jak je upřímnej...já jen doufám že se spojí s těma správnýma lidma aby se mu ten splnil...jinak nejvíc se mu podle mě povedlo kolo Richarda Müllera , rokové kolo , Welcome to the jungle, kája gott, Wicked game...neříkám že je dokonalej ani že je nejhezčí, ale má obrovský charizma......

Jarka » 22. 01. 2010, 09:38

Kobitko, neboj, dřív nebo později bude i u nás - OV, FM, NJ, jen mám strach, že bude v nějakých malých klubech a nenacpem se tam. A když, tak si dáme scuka - máme to k sobě relativně blízko a budu ti dělat garde, jo?

kobitka » 22. 01. 2010, 09:26

dobré dopoledne. Jaruš moc hezké vyznání líp bych to nenapsala ani já. Jen s tím rozdílem, že já ho zaregistrovala už na castingu. Písnička, kterou drnkal na kitaru se mi moc líbíla a doufala jsem, že ho pošlou dál. Při prvním semifinále mě víc než zpěvem zaujal tím co z něj vyzařuje. Takovým lidem říkám, že mají čistou a zářivou auru. Jeho filozofie se mi líbí ale ještě jsem nedošla tak daleko abych si tu knihu objednala. Přece jen nevidím smysl života v přemýšlení o tom co a proč jím( moje tělo si většinou samo řekne co potřebuje, stačí mu jen naslouchat)Tu podstatu vidím někde jinde, i když jsem zvýšila přísun ovoce a zeleniny a omezila sladkosti. Miro v dubnu v Liberci? Kruciš já se naštvu a začnu se stěhovat, podle místa konání Mirova koncertu, jinak nebudu mít asi šanci se na jeho koncerty dostat. Hold moje dědina je to čemu se říká prd.. světa. Ale jen díky šptnému vedení obce. Jinak je u nás krásně. Hanko, jsem volná jak ten ptáček takže bych si stopro dala říct. Otázkou je jestli by si dal říct i Miro. O čemž dost pochybuju, Hold věk nezastavíš :-(