Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 21. 01. 2010, 20:03

Tu zprávu, kterou tady začala šířit Leila, jsem taky nikde nenašla. Asi je to nesmysl, na Mira mi to nesedí. Nakonec i tady to bylo bez odkazu, nějaké celé divné.

Lilie » 21. 01. 2010, 19:56

Jo, Sunny - hlas "upe boží", nezaměnitelný :-))) No každý jsme jiný, někdo bezprostřední, někdo odtažitý, proto ještě není potřeba o někom říkat, že je vlezlý nebo že je to póza, že.

LuCCa » 21. 01. 2010, 19:56

Jitka: osobně, viděla jsem ho asi 3x ještě před soutěží, takže vím jak se chová, ale jinak znám jeho kamaráda.

Jitka » 21. 01. 2010, 19:55

Cizí pes se mě může klidně dotýkat. Ale když se mě dotkne cizí člověk, když to není jen podání ruky, tak se musím hrozně hlídat, abych se neoklepala nebo neodtáhla.

LuCCa » 21. 01. 2010, 19:53

jitka: http://bit.ly/6mBlnj tady je to Sunny

Jitka » 21. 01. 2010, 19:51

Rio tak si otevři další okno. Pak tě to nikam tresat nebude. Mně to otevřít jde Žádné Sunny jsem neslyšela.

Jitka » 21. 01. 2010, 19:48

Lucco ty ho znáš osobně nebo co? A já jsem viděla v Superstar, že někteří, které chytal, se odtahovali. Tak jsem si domyslela, že jim je to nepříjemné. Taky nemám ráda, když mě cizí lidi chytají. Není mi příjemný lidský dotek, když se jedná o člověka co neznám. To už musí být hodně velká sympatie na prvním setkání, aby mi jakýkoliv dotek kromě podání ruky nevadil. Třeba psi mi nevadí. Ale cizí lidi na dotek ano. Jestli to mají druzí jinak, tak se možná pletu. Ale třeba zrovna Ben. U toho se mi zdálo, že se ošíval, když ho Šmajda chytnul.

RIA » 21. 01. 2010, 19:42

Nie nejde mi to otvoriť tresne ma to späť sem,nevadí Jitka.Nepochopila si ma,ale z odstupom času prídeš na to že ani martin ani ben nemajú ničím špecifický hlas a že majú farbu hlasu podobnú niekomu.Ja som myslela o akútnom nedostatku na Slovensku hlasu a štýlu aký má Miro,nepomýliš si ho ani pri hovorenom slove, inak jeho jačák môžem len v striedmych dávkach.Počula si spoločnú pieseň ešte v semifinále SUNNY?No pusti si to ale nepozeraj sa na obraz a skús tipovať kto práve spieva,denisa podľa farby nezpoznáš ak tak len vďaky tým trápnym kudrlinkám ktoré mi pili krv....Baby chceli by ste aby sa vám snívalo toto:Marlyn Manson Sweet dreams?dajte vedieť...

LuCCa » 21. 01. 2010, 19:39

Jitka: ale tak jak si ho viděla před kamerou, tak se chová i v běžném životě. Nebyla to žádná póza. Nikdy jsem u nikoho neviděla, že když ho Miro objal, nebo chytil, že by jim to bylo nepříjemné.

Jitka » 21. 01. 2010, 19:34

Neřekla jsem, že není ani že je. Jako člověka ho nehodnotím. Hodnotím jen jak se chová před kamerou. A to se choval pozérsky a trochu lepkavě. Pořád někoho chytal a u některých bylo vidět, že je jim to nepříjemné. Hodnotila jsem hlavně jeho vzhled a trochu zpěv, a ne charakter. Na vzhled jsem se zaměřila proto, že jste jím tak oblouzené. Tak jsem chtěla vědět, jak to.

Lilie » 21. 01. 2010, 19:29

Jak můžeš vědět, že není? Z těch, co vím a co se SETKALI, hodnotí všichni jen v dobrém.....

Jitka » 21. 01. 2010, 19:29

Já dokážu rozeznat hlas Martina i Bena. Trochu hůř se poznává Honza. Denise bych nepoznala a Puskailera taky ne. Šmajdu ale asi taky ne. Leda kdyby pištěl. A to by muselo být poznat, že piští slovensky, protože asi na Slovensku nikdo tak vysoko pištět neumí. Ale kdyby pištěl mezinárodně, tak by mě to nenapadlo, že je to Šmajda.

Lilie » 21. 01. 2010, 19:25

Jitko, Christina jen řekla SVŮJ názor, má na to stejné právo jako ty..... Jasně, podrobně poinformuju - hned, jak se vzpamatuju :-)))))

Já si ho všimla při prvním (?) vyřazování, jak mu tekly slzy, už nevím, kvůli komu....Mám ráda citlivé (což neznamená ufňukané apod.) lidi, taky mi nevadí, když někdo někoho obejme, poplácá - rozhodně si nemyslím, že je to vlezlost nebo podbízení. Pro takovouhle bezprostřednost se třeba moc dobře cítím v Kalifornii.

Ale tehdy jsem držela palce Bošelovi, takže mě pěkně "naštval", jak nádherná byla WG....Po vypadnutí Bošely jsem to nějak přestala moc sledovat, až pak Smoke....To bylo, co dostalo mě :-))) Pěkně zazpíváno a jak stál před porotou a ještě byl i na obrazovce vedle, tak holt i tím vzhledem....:-)))

Jitka » 21. 01. 2010, 19:24

Rio tak žádný takový to není. Copak ti to nejde otevřít? Stačí si to naskládat za sebe. Mně to otevřít jde.

Jitka » 21. 01. 2010, 19:22

Jak můžeš o někom, s kým ses v životě nesetkala, nebavila a neznáš ho osobně, vědět, že je skvělý člověk?

RIA » 21. 01. 2010, 19:17

JITKA Rochnyiak je taký blonďavý kaderník slovenských "celebrít",myslím že je pôvodom z Ukrajiny,je asi gay,ale to nieje podstatné je to taký hlupáčik no,ale je aspoň milý....a niektorím sa môže zdať atraktívny...

RIA » 21. 01. 2010, 19:13

Gladiátor,máš pravdu,lenže musíš uznať že Miro nedostal nálepku SS,a už vôbec nieje ako ostatní ktorí z tej súťaže vzišli v minulých ročníkoch,už len farbou hlasu sa odlišuje od väčšiny slovenských spevákov.Ja napríklad dokážem rozoznať len hlas Kulyho,Müllera,Žbirku,a Šmajdu,je možné že som na niekoho zabudla tak keď si spomeniem pripíšem,alebo pripíšu iní...

Jitka » 21. 01. 2010, 19:10

Rio Co to je Rochyniak? Christina myslím, že není potřeba mě urážet. Stejně se bavím s Riou. Klidně mě přeměř IQ. Toho se zrovna nebojím. Neměla by ses zklidnit?

Christina » 21. 01. 2010, 19:04

Nedá mi nezapojiť sa a nereagovať ---- JITKA : Ked si chceš podiskutovať na fóre kde to žije, potom prečo v každom svojom príspevku urážaš a kydáš na Mira? Nestačí napísať svoj názor na vzhľad, spev a správanie sa raz a potom prejsť na niečo iné, ked si tak žhavá na diskusiu? Potom sa čuduješ, ked ťa tu nazývajú rýpalom a bohvie čím ešte, ked sa tak sama prezentuješ? Ked máš ako píšeš 19 rokov a aspoň priemerné IQ /a nie si rýpal/, tak tvoje príspevky vyzerajú ináč! Lebo tým, čím sa prezentuješ na tomto fóre a akým štýlom píšeš, poukazuje na to, že máš najviac 10 rokov alebo horši prípad, osobitnú školu !!! Ale už aj tam žiaci disponujú vyšším intelektom ako ty!!!

deppholl » 21. 01. 2010, 19:02

Já se teda přiznám, mě zaujal př Dirty Dianě (další kostřička ve skříni), Ale vysvětlím: Až do 3.finále jsem si Superstar vůbec nechtěla připouštět. Pravda, u Nirvany jsem vzhlédla - dobrý, Wicket Game - dobře Šmajda, ale porřát to byla zvuková kulisa k papírům na pondělí. Tak si 8.11. dělám ty papíry - ve vedlejší místnosti!!!! a najednou slyším ten závěr - vystartovala jsem jak Zátopek, ale stihla akorát plky poroty. A hned jak to bylo na internetu jsem si to pustila a v okamžiku kdy přichází s rozepnutou košilí na tu lávku vepředu na jevišti mě prostě zasáhl blesk!!! Mohla bych říct snad i minutu z toho videa. A začalo šílenství!! Takže nejdřív zpěv pak zjev a to jak je skvělý člověk přišlo zanedlouho. Prostě tak říká LIlie TO!! KOMPLEXNÍ BALENÍ :-))