Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Petka » 21. 01. 2010, 17:00

Ahojky, prosím Vás, nevíte někdo, jestli se dají tyto videa nějak stáhnout :) .... jinak Mirko je úžasnej...nejen že krásně zpívá a má ten nejkrásnější úsměv, ale i jeho povaha...neznám ho, to je jasný, ale viděla jsem hromadu rozhovorů...upřímný, milý, hodný a pro fanoušky by se nejradši celej rozdal...Mirko, mám tě ráda :) ...hlavně nepřestávej zpívat at si máme čím zpříjemnovat den :)

Jitka » 21. 01. 2010, 16:43

Mně se líbí víc dlouhovlasí kluci jak holohlavci. Ale ne všichni. Dlouhé hezké vlasy a spálená, vyschlá, mrtvá sláma je rozdíl. Šmajda má holčičí obličej proto, že má tvar obličeje jak holka. Jemnější obličej měl třeba Honzík i Denis. Šmajda nemá moc jemný obličej, ale ženský. Proto píšu, že vypadá jak škaredá holka. Protože obličej nemá jemný, ale jen zženštilý.

Jitka » 21. 01. 2010, 16:32

Mně se doopravdy jeho oči zdály divné. Skoro zlé. Třeba jsem zaujatá, protože se mi nelíbí. Mně se blonďáci moc nelíbí. Ale někteří se mi líbí. Třeba Brad Pitt ve filmech, když byl mladý. Šmajda je blonďák na hranici zrzka a blonďáka. Je vyblitý. Jakože růžový.

Leila » 21. 01. 2010, 16:32

JITKA ... zaspala si dobu alebo k vám ešte nedorazilo 3. tisícročie? Doba holohlavých, hrubokrkých svalnáčov so zarastenou hruďou je už pasé !!! Je totiž doba, v ktorej aj muži dbajú o svoj vzhľad, starajú sa o pleť, vlasy, holia si podpazušie, hruď, dokonca aj....a nemajú o nič menej testosterónu ako "chlapiska"!!! A ver mi, že nielen mne, ale aj prevažnej väčšine dievčat a žien sa pri pohľade na Mira "zvyšuje" estrogén!!! Sydney .... bol to článok v časopise Plus7dní a nebol tam názov tohto klubu, len toľko, že tam chodia napr. Rochnyak, Horján, vplyvní a známi homosexuáli, pohybujúci sa v televíznej a umeleckej branži! Však aj ja sa mu nečudujem, potom by sa to s ním tiahlo dlhý čas a bolo by to dobré sústo pre bulvár! Hoci nemám nič proti gayom, každý nech si žije svoj život, ale naša spoločnosť je ešte dosť konzervatívna v tomto smere. Ale na druhej strane, nerobí to dobré meno Mirovi v šoubiznisových kruhoch!

Lenka » 21. 01. 2010, 16:27

Panebože já zase píšu jak tatar omlouvám se je to vidět když člověk píše rychle a ještě si to po sobě nepřečte co z toho potom vznikne.

Jitka » 21. 01. 2010, 16:25

Na diskuzi o Honzíkovi nikdo není. Proto bys tam asi neuspěla. Šmajdu vidím jako pozéra. Co bylo na jeho řečech filozofické? Zpíval falešně a ječel. Mně se líbí i holčičí vzhled u kluků. Ale Šmajda vypadá jako transexuál. A má škaredé vlasy. Spálené jak od táboráku. První si všimnu očí. Oči má divné a skoro škaredé. Má zlý a potměšilý pohled. Měl nejškaredší oči ze superstar.

Lenka » 21. 01. 2010, 16:25

Zdravím všechny.K tomu FB-já ho založenej mám.Jinak ten článek o tom jak Miro nadchl v Badrejově je mnoc hezký i fotečky.Ta holčička je opravdu roztomilá kouká na Mira jako na svatý obrázek:-D.Je opravdu vidět že náš Miro má opravdu fanoušky všech věkových kategorií.A čím to asi bude žé-Jitko a spol:-D

Lilie » 21. 01. 2010, 16:13

Milá Jitko, až budeš mít rozumný názor, klidně i opačný, rádi si s tebou podiskutujeme.... Ale psát o někom, že místo testosteronu má estrogen (nebo co jsi to blábolila), že má zlé oči, neumí zpívat (ač větší odborníci, než jsi s prominutím ty, se shodnou, že ano), divně mluví (jak potom ten tvůj Honza, že), divně vypadá (on by třeba mohl říct totéž o tobě) a ještě ani nevědět, jak se pořádně jmenuje - tak to pardon.....

kobitka » 21. 01. 2010, 16:11

Lilie : klid slečna si chce opravdu jen pokecat. Všimla jsem si, že je na fórech, které jsou aktivní.

kobitka » 21. 01. 2010, 16:07

Jitka: mám pocit, že si prostě jen chceš pokecat ale tak fajn proč ne. Vůbec jsi nepochopila princip superstár pokud si myslíš, že to mělo být jen o zpěvu Ale faj vyvracet ti to nebudu. Co se týče vzhledu každý má hold jiný vkus. Mi se Miro líbí ale můj top je někdo úplně jiný. A že neumí zpívat? To byse přece nedostal tak daleko.Ben byl podle hodně holek taky fešák a nedostal se ani do top 5. Takže ne všichni posílali hlasy někomu jen kvůli tomu, že vypadá dobře. A že mluví divně jsem si taky nevšimla. Spíš na svůj věk až moc vyzrále. A většinou lidi, kteří jsou povrchní filozofii nerozumí a proto se jim zdá, že někdo mluví divně.Jo a co je to vypadat klucky? Když už tak chlapecky. No pokecala bych víc ale mám ječtě nějakou práci. Když budeš chtít stav se tady večer my si s tebu rádi pokecáme.

Jitka » 21. 01. 2010, 16:04

Cizí názory berete nebo ne? Nemusíte je přijímat za své. Když se člověk rozhlídne, je tu plno divných excentriků. Dovolíte někomu říct opačný názor? Já se zajímám i o opačné názory na jakékoliv téma. Protože tím se dozvím daleko víc, než když někdo přizvukuje. A taky víc než když se člověk hádá.

Lilie » 21. 01. 2010, 16:01

Ben ano, ale Honzík....ehm :-))))) (Při vší úctě k němu :-))) Jinak nechápu, proč nám to tady vůbec píšeš a co si od toho vlastně slibuješ....Že nás přesvědčíš, otevřeš nám oči a uši a obrátíš nás na svou "víru"?? Nedokážu si představit, že bych lezla na Bendigovu diskusi a ještě tam dokonce něco psala, např. že šišlá, neumí promluvit, atd.

kobitka » 21. 01. 2010, 15:58

no ať je to jak je to s tím článkem, myslím, že za nedlouho se o tom dočtem i v našem Blesku plesku tak jako dnes o Martinovým honoráři a soukromým letadle. Ve mně tyhle zprávy teda nic nedělají(pokud mají organizátoři pocit, že si celebrity zaslouží takové prachy, tak prosím ať jim je dávají) ale nechápu proč s tím lezou do novin. To chtějí v závistivých lidech vyvolat ještě věčí zlo? Nevím jak to pak bude Mirovi nebo Martinovi příjemné, když se bude psát o tom kolik si kde vydělali a lidi na ně za to na ulici budou nadávat. Finanční příjem je soukromá věc pokud není člověk státní úředník a to naše celebrity rozhodně nejsou.

Sydney » 21. 01. 2010, 15:54

LEILA: Celebritny gayklub v BA je ktory??? A nikde sa tom tom nepise. Daj sem link na ten clanok... Keby to aj bola pravda, vobec by som sa mu necudovala.

Jitka » 21. 01. 2010, 15:53

Může být parchant i ten hezký. Souhlasím s tebou. Ale Superstar je soutěž ve zpěvu a měla by vytvářet nové objevy. Zpěvácký objev by měl umět zpívat a třeba být i přitažlivý. Martin umí krásně zpívat. Ben a Honzík dobře vypadají. Šmajda neumí ani zpívat ani nevypadá hezky. Moc klucky nevypadá. Vidím dobře. Vypadá i mluví divně. To musíte vidět.

Lilie » 21. 01. 2010, 15:51

Nehraje, my se jen tak ptáme, víš, když přijde někdo, kdo s dobrým úmyslem odejíti přichází..... kobitka: s tím pořadím souhlasím (já bych možná prohodila Dominiku a Honzu).

agáta » 21. 01. 2010, 15:48

myslím že managera zatím nemá, nebo jsem to podle toho rozhovoru ve fun radiu pochopila, říkal tam, že mu zatím pomáhají jen jeho blízcí.....

jitka: no myslela jsem, že v 19ti letech už by mohl člověk rozum, jak vidím tak ne....

kobitka » 21. 01. 2010, 15:42

Lila: neodstatek estrogenu bych v tom neviděla. Jen protě čirá závist, že je někdo úspěšnější než její oblíbence. Ale tak aspoň, že slečna poznala, že Ben neumí zpívat už to se považuje za úspěch. Jitko hodně štěstí do dalšího života a dej na mně na kráse nezáleží. I ten nejhezčí chlap na světě může být parchant.

kobitka » 21. 01. 2010, 15:37

Jitka: děkujeme ti za tvůj velmi objektivní názor ale myslím, že spravedlnost si představuje každý jinak. Kdyby bylo na mně tak to pořadí je úplně jiné než jsi tady dala ty. 1. Martin, 2. Miro, 3, Leona, 4. Honza, 5. Dominika, 6. Monika, 7. Makréta, 8. Nikoleta, 9. Paulína, 10. Denis. 11. Ben, 12. Tomas. A spousta dalších by taky dala jiné pořadí. Smiř se s tím, že to dopadlo tak jak to dopadlo a pro příště aby to bylo podle tvých přání budeš muset posílat víc SMS. O tom to totiž je. Leila: je to bulvár tomu bych moc nevěřila a nemyslím si,že by Miro neměl managera. To by nestíhla kdyby si všechno organizoval sám.

Lilie » 21. 01. 2010, 15:35

Škaredé a zlé oči, hm....Chtěl bych vidět tvoje :-))))