Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 18. 01. 2010, 16:31

tak kté kartářce. Z toho bych teda strach neměla. Já už byla u kdo ví jak zaručeně dobrých kartářek a vyplnilo se akorát tak ho..o. Osud máš sice nalajnovaný, ale to ostatní si člověk řídí sám. Stejně tak plození děcek. Antikoncepce není výmysl bohů ale lidí, takže když bude opatrný, dětičky hned tak rychle nebudou. I když myslím, že Miro by mohl být dobrý otec a manžel. A chlapi dokážou dělat kariéru i když mají rodinu. Takže všechno bude záležet jen na Mirovi, toleranci partnerky a hlavně na štěstí, co se týče producentů a nápadů.

LuCCa » 18. 01. 2010, 16:08

19.1. - Bardějov

Kde: Bardějov, sportovní hala, Slovensko

Čas: 16:00hod.

Info: Dňa 19.januára 2010 pri Pamätníku vďaky na Námestí SNP sa budú tradične klásť vence a po príhovoroch sa nanovo osadí Mikulovský kanón na nové miesto. (V súvislosti s prestavbou areálu pod hradbami). Oslavy budú pokračovať o 16.00 hod. v športovej hale udeľovaním Ceny primátora, ale aj Koncertom vďaky v podaní vojenskej hudby z Banskej Bystrice. V galaprograme vystúpia aj: - Richard Rikkon - slovenský klavírny virtuóz - Miroslav Šmajda - finalista 1. československej SUPERSTAR

Lilie » 18. 01. 2010, 16:08

deppholl: mně to šlo v pohodě, nic to po mně nechtělo.....Ale jen jsem poslechla, nestahovala.....

LuCCa » 18. 01. 2010, 16:06

deppholl: nemusíš to stahovat. stačí jen spustit.

deppholl » 18. 01. 2010, 15:58

Prosím pěkně, už se rádio fun otevřelo, našla jsem stránkus rannou šou s Mirem, jak na to, když si to chci poslechnout - musím se registrovat??? Vždy když chci stáhnout čaást toho hovoru, je jich tam tuším 5, tak mě to hodí na přihlašovací formulář.... díky

Arabela » 18. 01. 2010, 15:54

Pýtali ste sa na Modré z neba. je to krásna relácia. O láske. Ľudia tam píšu príbehy a sen ic detí, kamarátov, rodičov adť. Väčšinou sú to príbehy postihnutých, chudobných, ale aj detských talentov. Už párkrat sa stalo, že sen vysnívalo dieťa. Len dúfam, že sa nám Mirko nerozcíti. Please, čo vravel v tom Fun rádiu?

Lilie » 18. 01. 2010, 15:28

Arabela: v pohodě, jen já si ho jako Superstar nepředstavuju z trochu jiných důvodů než je věk..... Andrew: oceňujeme úsilí :-)))) Zkusím to taky, měla bych nápad, nic neslibuju.... Poslechla jsem si to rádio, docela fajn, ale VIEŠ ČO - asi dojde na to, co jsem slíbila....:-))) A moje karty vyšly teda trochu jinak...:-)))

Arabela » 18. 01. 2010, 15:13

Ahojte. Ale ja som nemyslela zle, čo som napísala. Len mi to bolo divné. Mira mám rovnako (dokonca viac) rada ako Honzíka. Ale Honzík, proste spieva lepšie! Tak som to myslela. A písala som, že mal skončiť na druhom mieste. Ako víťaza si ho nepredstavujem kvôli jeho nízkemu veku..... Videla som Na streche a bolo mi ho ľúto. Býva v Ružinove úplne sám. Dúfam, že aspoň spáva s tými plyšákmi. Ja byť jeho susedka,ˇmu poviem, že keď sa bude cítiť opustený, nech ma zavolá. .... A čo písal na Modrom koníkovi? P:S. Moja dvojička ma rovnaké názory, len sem už nechodí. Vy ostatní ticho, nech nato naši detektivovia prídu sami =o)

LuCCa » 18. 01. 2010, 14:29

Andrew: po písničce už se sháním, myslím, že by ji někdo z Mirových blízkých mohl mít. Snad se mi to povede. a s tím zapíkáním to není až takové, jen používá gel a lak, který správně funguje až když na něj působí teplo ze žehličky.

Sonicka » 18. 01. 2010, 14:06

44194/superkoncert-superstar:-smajda-utika-do-cesk...

Sonicka » 18. 01. 2010, 14:04

Nejaky dalsi clanok, mozno ste este necitali... http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/... k tomu, co pisala Dafi ohladom tej vestice, na mna Miro posobi, ze ma v prvom rade rad sam seba... A jeho kariera by mohla stroskotat skor na slovenskych pesnickach, ktore su vacsinou nudne a otrasne. Zalezi od toho aky styl hudby bude mat. Ak ostane verny rocku, tak sancu ma.

Andrew » 18. 01. 2010, 13:35

LuCCa: No já s tím žádný zkušenosti nemám. Ani vlastně netuším, jak a k čemu se to používá. Jenom mi přišlo dost hrozný to o tom zapíkání vlasů s lakem na vlasy :)

Jinak vás musím zklamat. Můj plán Suchý led skončil totálním neúspěchem :( Jako nejlogičtější zdroj mi přišel Slovenský Rozhlas (když už to přenáší, budou mít určitě záznam). Tak jsem napsal do jejich archivu a mám ceník, podmínky a tak, ale v tomhle konkrétním případě: "Žiaľ v zmysle Autorského zákona Vám nahrávku nemôžeme poskytnúť." Takže tudy cesta nevede. Budeme si muset počkat, až nám něco z vlastní tvorby bude smět ukázat.

LuCCa » 18. 01. 2010, 13:26

Miro v ranní show: http://www.funradio. sk/ rannasou/ host-miro- smajda

dafi » 18. 01. 2010, 13:20

pokračuji dále co mi vrtá hlavou.O vánocích jsem navštívila rodiče a ti mi říkali co slyšeli v rádii tuším,že to byla Frekvence 1.hostem tam byla nějaká věštkyně a ta věštila budoucnost Martina CHodura a Mira.V Martinovi viděla velkou kariéru a vMirovi bohužel to ,že se bezhlavě zamiluje ta žena si ho omotá kolem prstu a bude mít s ní brzy děti a jeho kariéra skončí abude zpívat jen svým dětem.Doufejme ,že se to nenaplní a tyto věštby jsou jenom pro zamyšlení a pousmátí.

LuCCa » 18. 01. 2010, 13:17

Přeji pěkné odpoledne, konečně po práci.

Andrew: nemusí si zničit vlasy žehličkou, sama si vlasy žehlím každý den už asi 8 let a zničené nejsou. Miro si nežehlil vlasy jen v soutěži, už před soutěží si je upravoval pomocí žehličky.

dafi » 18. 01. 2010, 13:08

Zdravím všechny ,přeji pěkné poledne.Tak jsem konečně viděla pořad na streche už je v archivu a myslím ,že stojí za to se na něho podívat a vidět Mirka nejenom při běžném rozhovoru, ale i při sportování v přírodě.Ale proč hlavně chci teď něco napsat je to co mi po jeho rozhovoru v tomto pořadu začalo hodně vrtat hlavou.Mirko na konci rozhovoru odpovídá ,že se dokáže bezhlavě zamilovat,ale ví pokud by našel lásku tak by hodně věcí šlo bokem a moderátorka mu přeje aby našel takovou ženu ,která by ho inspirovala k těm nejlepším věcem.

Lilie » 18. 01. 2010, 11:22

Něco na tom je, ale věřím, že děti takhle přísně vést nebude, (a za těch xxx let, až si konečně nějakou najde a založí rodinu, už bude přemýšlet jinak :-))). Můj manžel je opačný extrém - do kluka cpe samé sladkosti a nedá si říct :-(((((

Jinak ten, jehož fanoušci jsou dotčení, by také mohl být v něčem "vzorem", něčím, čím se chlubil v jednom rozhovoru, ale před 22 hod. to raději psát nebudu.....

Ještě na jednu písničku jsem zapomněla, starší, ale moc se mi líbí: http://www.youtube.com/watch?v=3JW-OU3LkM8

deppholl » 18. 01. 2010, 10:48

Misa - mluvíš mi z duše, včera jsem to tu psala (strana 11 a 10 - to je super co toho za den popíšeme) - přečti si to, je to jako přes kopírák (i s tím co bych mu provedla, kdyby to dělal :-)))))))))

kobitka » 18. 01. 2010, 10:47

Misa . no ono je to docela sporné. Každý totiž říká něco jiného ohledně stravy pro malé děcka. Ale je fakt, že i odbornící jsou proti tomu aby rodiče dělali z děcek vegetariány. A hlavně není dobré cpát do děcek moc vlákniny, kterou právě ovoce a zelenina obsahuje. Prý jim to nějak může poškodit trávicí orgány. Těličko na to ještě není zvyklé. Takže myslím, že to že jeho táťka malou cpe zeleninou a její mamka zase v uvozovkách to nezdravé, tak se to docela slušně vykompenuzje. Takže nehrozí, že by měl Mirko ze sestřičky chodící mumii. A co se týče zdraví tak samozřejmně, že na tom zdravý životní styl má svůj podíl ale taky to dost záleží na odolonosti oganismu a genetice. Já nebyla nemocná už taky hezkou řádku let a zdravému životnímu stylu moc nedám. Dnešní děcka hold nevydrží to co my. Špatné životní prostředí, strava v mekáčích a minimální pohyb dělá z děcek chronicky nemocné. Vždyď když jsem byli malí my, tak nic jako haburger neexistovalo, jezdilo míň aut, inverze na vesnici nebyla a povenku jsme lítali od rána do večera. Teda aspoň na vesnici, jak to chodilo ve městě netuším. Tak a fičím předstírat práci ať mám pocit, že si tu výplatu zasloužím :-)

Misa » 18. 01. 2010, 10:33

Co se týká stravování, jsem všežravec :-) Miluju sladký, ovoce, zeleninu, ryby... jenom hovězí maso moc nekupujeme. Obdivuju Mira, že se dokáže takhle stravovat a rozhodně to neodsuzuju. Teď si vzpomínám, že na fun radiu padlo, že si už nepamatuje, kdy byl naposledy nemocný :-) Je to určitě tou stravou. Jediný s čím nesouhlasím, že by cpal surovou stravou i vlastní děti, jak se snaží jeho otec :-( V tomhle fandím druhé manželce jeho otce. Sama mám tři děti a vím, jak vypadají děti, když mají třeba rodiče zaryté vegetariány. Jsou to takové průsvitné děti, bohužel. Tohle bych nechala jednou na rozhodnutí jeho dětí, až dospějou, jestli půjdou v jeho šlépějích.