Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 16. 01. 2010, 16:27

Pokud tedy pominu tu morální stánku věci, vesměs mu nic, co se na něj vyhrabalo z předsuperstárovské éry neublížilo. Ba bych řekla, že naopak. Je to úplně jiný pohled na něj jako člověka, něž který nám byl nabídnut médii. Vypadá to , že Miro dosud procházel životem nepošpiněn. Já jsem narazila ještě na jiné jeho komenty, a ani tam mně jako člověk nezklamal. Evidentně za se své názory nemusí stydět, a pokud mu nevadí odpovídat novinářům na otázky , týkající se jeho sexuálního života, snad mu nebude vadit , že se objeví na veřejnosti tyto jeho inteligentní příspěvky. Teď koukám, že Andrew mluvil o fotkách a videích. Aha. Tak jsem to nenapsala úplně k tématu, ale už to nechám, když jsem si s tím dala práci.

Ladeis » 16. 01. 2010, 16:23

Já jsem po přečtení toho Modrého koníka ještě víc změnila na Mira názor. Je to velmi inteligentní a chytrý člověk. Neřídí se nějakými pravidlemi či konvencemi a na nic si nehraje. Opravdu jsem koukala s otevřenou pusou. Jeho názory mají smysl a není to jen bezduché plkání do prázdna.

muz: ohledně těch fotek, ta "pusa" už byla zveřejněna i na facebooku a první co mě napadlo bylo, jak se takovéhle fotky mohou dostat na veřejnost. Jinak si myslím, že co dělá ve svém volném čase nám může být jedno. Z tech videí mě napadá jen jedno: Miro musí být opravdu herec :)))

Macyáš » 16. 01. 2010, 16:01

No, a co dodat, mlíko miluju. Ach jo.

Andrew » 16. 01. 2010, 16:00

muz: Ty dvě slečny, co se tam synchronně líbají :) evidetně právě přišly nebo odcházejí. Ale jsem si jistý, že jestli se k tomu dostane bulvár, během příštího půl roku z toho vytvoří nejmíň 6 článků.

A aniž bych si chtěl hrát na nějakou morální autoritu - nemyslíte, že hledat po webu, kde je nějaká Mirova fotka nebo video (evidentně ze soukromí) není úplně to, co bychom zrovna my chtěli dělat?

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:59

Jo a taky jsem byla příjemně překvapena jeho nearogantním, trpělivým a neagresivním přístupem k oponentce vyskytující se na zmíněném fóru (bylo to v době , kdy jej nikdo neznal). On vám asi vážně je takový vyrovnaný, tolerantní a lidu- a života milovný , jak se prezentoval počas superstar. Takže žádná póza nebo promyšlený kalkul či uměle vytvářený mediální obraz kladného hrdiny. Přeju mu , aby brzo potkal nějakou milou býložravou samičku !!! A dnes si na jeho počas dám večer místo pivíčka a uheráčku - kiwičko a grepíček.

Andrew » 16. 01. 2010, 15:48

Lilie: http://bit.ly/7YJY75

Andrew » 16. 01. 2010, 15:44

Jsem si něco málo přečetl o tom, co Vitariánství obnáší, a leccos to vysvětluje. Jednak to, proč se Miro pořád cpe ovocem, druhak i to, proč se schová, jak se chová. To je mi na tom vitariánství sympatické - není to jenom o seznamu věcí, které se nesmí jíst, ale je to i o životní filozofii. A podle toho, co jsem se dozvěděl, by Miro mohl být chodící reklama na vitariánství. Což není, protože se o svém názoru evidentně nikoho nesnaží přesvědčit - ono je to vidět i v diskusi na tom koníkovi, kde s ním ne všichni souhlasí. Což je další plus. Tři články s tím nejdůležitějším jsou tu: http://bit.ly/4yAnta

kobitka: S tím mlíkem s ním souhlasím. Sice ne proto, že láska a bla bla :) ale proto, že v přírodě prostě žádný dospělý savec mlíko nepije. Tak proč by zrovna člověk měl?

Lilie » 16. 01. 2010, 15:35

Ani když to dám bez mezer, nejde mi to :-(((( Jestli někdo umíte ty odkazy krátit, dejte prosím ten zkrácený.....

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:16

to muz: díky, za ty dosud neobjevené poklady

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:11

Taky jsem přelouskala jeho debatu týkající se stravy a taky valím bulvy , Mirec je teda opravdu zvláštní člověk - myslíim to pozitivně. I jeho pisemný projev je fakt na úrovni - velmi inteligentní chlapisko. Nějak mně to přinutilo se zamyslet. Né tedy nad tím, zda přestanu dlabat maso - v žádném případě se nevzdám voňavého grilovaného kolínka nebo do křupava upečeného bůčičku (zatím se to nijak neodrazilo na mé postavě 175/60 a dobře Miro, o zdraví nechci polemizovat) - ale nad ním a tak nejak obecně nad světem. Nějak mi Miro věku nezapadá do mého všeobecného vnímání mladé generace a chlapů. Tak vám mně to ohromilo, že nejsem schopná pokračovat v práci.

Že by ta jeho roční pauza bez vztahu nějak souvisela s tímto ? Že by nehledal jen skromné, obyčejné a charizmatické děvče, ale i konzumentku zdravé stravy ? No takže tímto bohužel vypadávám ze hry, protože takhle radikální přístup k potravě , bych asi ve mně neprobudil ani tento rajcovní a nadmíru inteligentní bloňdáček. Co už nadělám, nezbývá mi než svůj zájem soustředit na Chodúra, ten na první pohled vypadá, že nějakou tou do zlaťoučka upečenou svalovinou taky nepohrdne. Taky mně překvapuje, že jste tady ženský většina podobně naladěni, co se toho nejezení masa týče. Né že bych byla nějaký zhýralec, ale až tak ..... ?

muz » 16. 01. 2010, 15:03

A jeste vam poradim s tema dlouhyma odkazama. V google si zadejte heslo "zkraceni adresy" a vyjedou vam tam nejaky odkazy, nejakej otevrte a tamzadate tu dlouhou adresu a ono vam ji zkrati..

muz » 16. 01. 2010, 15:00

Tak sem tak surfovala po netu, co bych tak mohla o Mirovi najit - tak prihazuju co jsem nasla:

foto 1: Miro zrejme pěje na stuzkaci : http://url.googluj.cz/nm foto 2: Ze by prece jen Miro nebyl volny? - pristizen pri Silvestrovskem zurovani: http://url.googluj.cz/nn

video 1: bohuzel je to bez zvuku, tradicni namet videa http://url.googluj.cz/no video 2 : http://url.googluj.cz/nq

Normalne jsem ciste nahodou objevila i jeho tel. cislo, ale ze bych se mu odvazila zavolat to teda ani nahodou a ani nejsem blazen, abych ho tuzverejnovala, kdyztak si pohledejte:-)

Leňa » 16. 01. 2010, 14:32

Kobitka: Já bych se při případným rozhovoru s Mirem tomuhle tématu snažila vyhnout obloukem, jsem si totiž jistá, že po pár minutách bych si připadala jak korunovaný blbec...:D Zkus ještě jednou toho Koníka, v odkazu, co sem dala Ladeis jsou mezery, stačí to všechno dát k sobě a máš to...Já jsem jenom valila oči.

kobitka » 16. 01. 2010, 14:18

Dobré poledne všem. Teda Ledies tenhle odkaz o tom mlíku jsi tady dávat neměla:-(. Až do teď jsem si myslela, že jsem v celku inteligentí a ctím přírodu a vše živé. No asi budu muset hodně zapátrat ve svém svědomí a přehodnotit své názory. Bohužel se na toho koníka nemůžu dostat abych přelouskala všechno co tam psal. Ale i tak já jsem holka z dědiny, ze sedlácké rodiny( takže zabíjení zvířat pro jídlo mi nedělá žádné ani morální problémy) a at si říká kdo chce, co chce, drůbež a skot se jedly od nepaměti a pomáhaly lidem přežít zimu. To až v posledních dvou staletích se našly potraviny, které vydrží i přes zimu, takže by se konzumace masa mohla snížit. Ale zase až na ryby maso v obchodě nekupuju. Zvířata v kravínech a důrbežárnách žijí v dost otřesných podmínách a krmí je samými náhražkami aby rychle vyrostly a stres z porstředí a nekvalitní strava se dostane i do masa. Domácí je proto chutnější a zdravější. Jde to vidět už jen třeba na vejicích. Kupované mají abnormálně tvrdou skořápku a žloudek je až nepřirozeně žlutý. Jen je ještě pravda, že dřív se maso nekonzumovalo v takovým množství jako teď. Dříve se jedlo jen v neděli na oběd a přes týden se vařila skromné jídla.Tohle u nás doma dodržujem dodnes. Kdežto dnes když vidím v marketech lidi jak mají narvané koše plné jídla,( masa a sladkostí) tak mi to připadá jako by se chýlil koned světa No koukám,že kdybych se jednou s Mirem střetla a zabrousili jsem na tohle téma tak bychom se asi pohádali jako koně.

Leňa » 16. 01. 2010, 13:33

Tak jsem se konečně dostala na toho Koníka a hledím s otevřenou pusou...Mirko by mohl hned fungovat jako internetová příručka pro zdravé stravování, v tom nejlepším slova smyslu- neuvěřitelně mě překvapil tím, jak je informovaný, jak to bere absolutně vážně a že v tom nehledá jenom nějakou módní záležitost...Jsem z toho teď trochu vedle ;)

Misa » 16. 01. 2010, 13:14

Omlouvám se za nesmysly viz níže :-) Samozřejmě jsem myslela 181 cm a ne 170 cm. Je těžký se soustředit, když po mně poskakuje čtyřletý syn. V tý diskuzi na Modrým koníkovi mě pobavilo, když Miro nevěděl a pak zjistil, že debatuje s těhotnými maminkami :-)

Holmes & Watson » 16. 01. 2010, 12:53

Hlášení šesté: hlásíme že nás nějaký magor napodobuje. Nás napodobuje všude někdo, tak jsme zvyklí. To v 11:40 nejsme my. V 11:40 jsme prosím honili psa, který nám utekl za medvědem. Naše poznávací znamení je italská babička!!!!!!!!!!!!!! Chi sei stronzo? Per che ti comporti come cretino. Va via o almeno scrivi come te e no come qualcun altro. Ci sembra come se fossimo nell qualche sognio toxico.Bisogna speculare e pensare un poco. Noi giocammo ed tu al contrario ... schimiotti. Odiamo tutti gli plagiari.

Ladeis » 16. 01. 2010, 12:50

lil: Ano, musela jsem tam dát mezery, jinak by se zase odkaz nezobrazil celý a psala bych to do několika příspěvků :)

Přikláním se k 181/69. Jinak všem přeji poklidné sobotní odpoledne ;)

lil » 16. 01. 2010, 12:40

tak už jsem na to přišla. v tom odkazu jak tu je tam jsou navic mezery, proto mi ten odkaz nefungoval:-)

lil » 16. 01. 2010, 12:27

Lidicky, ja se nemuzu na toho modryho konika dostat, neni to uz nahodou smazany? jak ste se tam dostaly?