Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 15. 01. 2010, 23:03

Mari: Kobitka to s tím skokem do publika vystihla přesně...Na druhou stranu bych o něho měla obavu, aby nám ho po případným úspěšným skoku fanynky vrátily celýho- když jsem viděla, jak ho začaly škubat na autogramiádách, měla jsem sto chutí nalepit mu na záda cedulku ,,Pozor, křehké"... :D

LuCCa » 15. 01. 2010, 23:01

mari: to určitě neudělá, ve finále tam byl komparz, se kterým to měl nacvičené. Na koncertě by ho už nepustili..to by bylo dost nebezpečné, myslím, že víš čeho jsou poblázněné fanynky schopné

Andrew » 15. 01. 2010, 23:00

kobitka: A to si zase nemyslim. Kolik může vážit? 70? To ho nad hlavou v pohodě urží tři lidi. Spíš to jednak nepůjde technicky (mezi pódiem a lidma bude mezera) a druhak už by to nebylo originální. Minimálně v téhle písničce ne.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:56

mari : jej to rači ne vždyď by ho ty malé děcka neudržely. Takže buď by se rozplajz na podlahu Miro nebo by Miro z těch děcek udělal placičky a to by mu jejich rodiče neodpustili. Vždyď i ve finále ho drželi chlapi.

mari » 15. 01. 2010, 22:52

Andrew :to video som videla už dávno,telefonát do toho -fakt trápne... Zajtra bude spievať Welcome To The Jungle-myslíte že skočí do publika,ako v superstár?Ja myslím,že ak to bude technicky možné,tak určite áno.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:47

Andrew: tož přece máme videotelefony ne? Blesk a Čas jsou prostě nad časoví. Zvládnou telefonoat a rovnou i točit. A nebo redaktor telefonoval redaktorce co to natáčela. Ha a záhada je rozluštěna. Miluju bulvár, bez něj by svět nemohl existovat. :-)

Andrew » 15. 01. 2010, 22:45

A musím se svěřit, že moje snaha dostat se k Suchému ledu od lesa žalostně ztroskotala na tom, že druhá strana mě ignoruje :( Zkusím plán "A a kousek".

Leňa » 15. 01. 2010, 22:44

HW: Chlapci, jsem osoba ženského rodu, panic se teda vylučuje a panna taky není moc aktuální - a nedovedete si představit, jak ráda bych se dneska vydala společensky žít, kdybych nešířila infekci na pět metrů kolem. Ladeis, to video je super :) Ta bombička mě pobavila, ovšem taková kreativní osoba jako Mirko si určitě poradil i v téhle situaci :D A k jeho přítelkyni, jsem si skoro stoprocentně jistá, že i kdyby někoho měl, tak se s tím rozhodně nesvěří- nedovedu si představit ty muck fanynky, jak by zareagovaly...Čím dál víc Miru vidím s nějakou jeho kamarádkou z před-SS éry a pochybuju, že by lovil ve vodách svých fanynek...

mari » 15. 01. 2010, 22:38

Ahojte! H&W-užívame si to predsa pri PC,to ste si už mohli všimnúť,milí pátrači... Téma mäso-jem velmi málo,lebo mi nechutí...Zjem iba ryby,kura,a niektoré výrobky kde chuť mäsa necítiť-okorenené atd-asi divné,ale nemám rada mäsovú chuť...a už vôbec vnútornosti! RIA:mám rada tofu,hlavne v šalátoch,takže nie si sama...Zeleninu a hlavne ovocie môžem jesť na kilá...a ešte sladkosti... Mirova mama je vraj zubná laborantka,takže nemá moc spoločné so zdravou výživou-pracovne myslím.

Andrew » 15. 01. 2010, 22:36

To video vyznívá rozumně, ale ten článek je takovej... no, asi takhle. To s tím "nouzovým řešení" jsem četl někdy minimálně před měsícem a tuším, že to bylo v internetové verzi Blesku. Blesk a Čas mají stejného vydatele. Takže Čas vítězoslavně vytáhne x týdnů staré video a voilá, další článek o Šmajdovi je na světě. Navíc ho pravděpodobně psal idiot, protože se v něm píše, že s ním telefonovali a hle, víc je ve videu. Zajímavé? Smutné.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:33

Ladeis : dobrý nápad s těma Teplicema. Já se bohužel nezůčastním což u mně není nic divného. Práce mi to nedovolí i kdybych sebe víc chtěla. Hold si počkám až bude poblíž F-M.Ale ty si to užij a zjisti co nejvíc půjde jestli to vůbec půjde. Zajímají mně jeho začátky a hlavně jeho budoucí tvorba. Jestli spíš rock, pop rock nebo nějaký alterntaivní rock. Jak říkal v jednom rozhovoru, že to bude všeho chuť, aby si každý našel to svoje, nedokážu si představit, že jedna písnička bude rocková, druhá šanzon. To by v tom byl pěkný guláš.

LuCCa » 15. 01. 2010, 22:25

Holmes & Watson: ne opravdu v tom zmatek nemám. A tohle nejsou žádné kraviny, ale věci, které vypozoruješ, a dozvíš se. A v tom je problém, že chodím na jeho koncerty jako fanynka?? jedu se podívat na dobrej koncert, co je na tom špatného. A pokud vím, tak v Bratislavě Miro koncert neměl, do Bratislavy jsem jezdila na finálová kola, tam sem se dostala přes známého. Na Mirově koncertu jsem byla v KE. Než jste se přišli byl tu klid,

kobitka » 15. 01. 2010, 22:11

Zlatá, obyčejná holka z ulice se hlásí :-) Pěkné video díky Ladeis

Holmes & Watson » 15. 01. 2010, 22:06

My žádné akné nemáme. Máme kůži úplně nejlepší ze všech ve třídě. A jsme panicové, protože Holmes a Watson byli panicové. A prosím myslíme, že tu trávíme i míň času jak vy. Kdy pak vy si kompenzujete ten váš pestrý sexuální a společenský život, když nejste panic jak my a jste tu častěji jak my?

Ladeis » 15. 01. 2010, 21:52

Leňa: myslím že by to mohlo vyjít, no udělám co budu moct :)

Nevím, jestli jste už sosali, ale dobré video :)

http://www.cas.sk/ clanok/146786/ video-smajda-baby- nechcite-ma -kvoli-superstar -to-je-kravina. html

Leňa » 15. 01. 2010, 21:49

HW: Co takhle se sebrat a jít čmuchat o dům dál, detektivové? Zatím nás tu nešokujete svými ,,odhaleními", ale otravujete komentáři, o které nemá nikdo zájem. Možná by se dal udělat psychologický rozbor i pro vás, něco jako dva (nebo jeden zdvojený) puberťák, co sedí u počítače, ťuká jednu kravinku za druhou a kompenzuje si tak svůj chabý sexuální i společenský život. Pokud se o sobě chceš (chcete) dozvědět víc, stay connected, pokračování zítra. Teď namazat akné a šup do postele.

Holmes & Watson » 15. 01. 2010, 21:49

Páté hlášení: je to divná souhra okolností. Na diskuzi o Šmajdovi, o kterém se tvrdí, že je vegetarián, z nějakého tajemného důvodu, ovlivnění transcendetním bytím, chodí samí vegetariáni. Kromě nás. My jíme hlavně maso a to i syrové. Jíme maso všeho druhu. Jíme i brouky. Čína z brouků a červů je super delikatesní jídlo.

Leňa » 15. 01. 2010, 21:33

Kobitka: Vajíčka nejí vegani, což je drsnější a přísnější forma vegetariánství- jak mě poučila tetička wikipedie, počítají to do produktů živočišného původu, stejně jako třeba výrobky z mlíka. Forma, kterou vyznává Miro, se pak může jmenovat- bacha na mě :D- lessetariánství (masa se jí míň než obvykle) nebo pescopollovegetariánství (odmítání masa savců). Toť vše, co jsem našla v souvislosti s tím... Já sama si na maso nijak nepotrpím, a rozhodně v tom není žádná póza, organizace na ochranu zvířat, móda nebo něco podobnýho...Maso mi prostě nechutná, spíš se vyžívám na sladkým, ovoci a zelenině :) Na druhou stranu je mi ale jasný, že bez masa by to taky nešlo, tak to aspoň doháním na opeřencích a rybách, třeba takový vepřový nebo hovězí bych snědla jenom opravdu, kdybych musela.

Ladeis: Je to dobrý nápad, nevím sice, jak je velká šance, že vyjde, ale zkusit to můžeš :) Já bych ráda slyšela něco o jeho mladší tvorbě, původní kapele a úspěších...

Holmes & Watson » 15. 01. 2010, 21:31

LuCCa to nám vysvětli. Jsi kamarádka nějakého Šmajdova kamaráda. Tvrdíš, že jsi s ním nikdy blíž nemluvila, ale víš o něm takové pičoviny, které o sobě neví ani on sám a k tomu navštěvuješ jeho koncerty jako fanynka a píšeš někde v začátcích, že jsi se na koncert v Blavě dostala proto, že znáš pouštěče nebo bodyguardy nebo co to je. Nemáš v tom trochu zmatek?

kobitka » 15. 01. 2010, 20:52

Ria: není se zač omlouvat, zas taková masožravá nejsem:-). Nemůsím mít maso každý den. Stačí jednou do týdne a hlavně kuřecí(které ty nemusíš), krůtí a hovězí. Vepřové by do mně třeba nedostali ani násilím, párky nebo klogásy si občas dám ale salámy ani náhodou. Já nemám nic proti vegetariánům ale spíš mi sedí, když řeknou, že nejí maso proto, aby do sebe nedostávali toxické látky(protože dneska ty zvířata krmí samým svinstvem a ještě pak to maso plní různým dehtem aby mělo delší trvanlivost) než když mi řeknou, že jim vadí zabíjení zvířat. Paníčky si chodí v kožiších z Norka ale maso by do huby nedaly. To je krapet divné ne? Co se týče toho Tofu tak jsi hrdinka, já bych z toho salátu akorát zpracovala tu zeleninu a Tofu bych z misky vyšprtala. Fakt jsem to jednou zkoušela ale je mi to odporné. K tomu marinovanému jsem jednou přičichla když ho jedla mamka a zvedl se mi kufr. Dobrou chuť pokud zrovna večeříš:-) A mám ještě jednu otázku než tohle téma uzavřeme. Neví náhodu někdo proč vegetariáni nejí vajíčka? Vždyď na tom není nic škodlivého až na cholesterol. Ani se v tom žloudku uvařením nezabije počínající život. Pokud totiž není slepice oplodněna kohoutem tak může na vajíčku sedět třeba rok a kuře se z něj nevyklube. A na vajíčku je právě nejlepší ten žloudek. Vždyď i batolatům se z celého vajíčka může dávat právě jen ten žloudek a bílek až krapet později.