Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 15. 01. 2010, 17:33

Hudba, jakou má člověk rád, nijak nesouvisí s tím, jak vypadá, a už vůbec ne, jek je. Člověk, kterej musí mít tetování, aby byl hustej rocker, není rocker, ale pozér. Stejně tak člověk, kterej když se o víkendu nepoblije, má pocit, že mu něco chybí, není rocker, ale dement. Je spousta lidí, který poslouchaj hodně tvrdou hudbu, ale mouše by křídlo nezlomili. Nebo jak se to říká :) Na takovym člověku to jenom na první pohled nepoznáš.

Leňa » 15. 01. 2010, 17:32

Takže máme na Mira další dotaz, a to ohledně stravy...;) Podle mě to vegetarián je, to, že jí vajíčka a tatarku se s tím nijak nevylučuje- vegetariánství je spousta druhů a v základě platí, že takový člověk nejí maso- což asi Mirko dělá... RIA: Tím článkem se skupinama jsi mi udělala obrovskou radost, jdu poslouchat a poslouchat...

Iva » 15. 01. 2010, 17:31

TO Arabela Napr. Bon Jovi. Žiadne škandály, drogy a pod. A dokonca má Jon za manželku svoju lásku zo strednej. Majú spolu 4 deti. A či sú stále spolu? Sú :-) neuveriteľné, však? Ale je to tak.

Arabela » 15. 01. 2010, 17:16

Ja rock rada nemám. U nás ho nikdy nik nepočúval. Myslím si, že rockeri sú drsní, potetovaní a pijú.... Ale Mirko taký nie je. Mirko je pekný, a je dobrý aj vnútri. je aj dosť citlivý. Trchu divný rocker? Alebo ja takých viac?

Mag » 15. 01. 2010, 14:55

RIA: ako som písala, mala som menší výlet, bude fuška všetko to tu prečítať :) k tým skupinám, pridala by som KISS,napadlo ma to pretože na Slovensku sa stal malý zázrak a v máji tu budú koncertovať :)

Bára » 15. 01. 2010, 14:54

Dominika prozradila na chatu, že Miro dorazí do Prahy až zítra ráno, má nějaké povinnosti. Byla po něm mimořádná sháńka. Další poznatek je, že Leona si skutečně nebere servítky a Chodúra teda rozhodně ráda nemá.

RIA » 15. 01. 2010, 14:41

Prepáč Mag,ako som mohla na teba zabudnúť,dávno si nebola a chýbala si...A keď sme pri tom zabúdaní,prešla som si svoju zbierku CD a zabudla som na Dire Straits a U2....

Misa » 15. 01. 2010, 14:29

Miro asi nebude takový ten přísný vegetarián, ale docela jsem přesvědčená, že maso nejí a že se mu vyhýbá. Hlavně potom, co tady běžela jedna vánoční anketa, kde uvedl, že nedokáže mít doma živý stromeček a že dává přednost umělému, právě z důvodu, že je to něco živého :-) Po takový odpovědi si nedovedu představit, jak si jde koupit nějaké maso a pak ho konzumuje :-)

RIA » 15. 01. 2010, 14:26

Ok aby nevznikli zasa žabo-myšie vojny tak naprávam svoju hlúpu chybu: Zbožňujem texty Filipových piesní,ktoré písali L&S, a aj dialógy v Pachovi....A Lasica tiež spieva ale také nemusím...je ešte niečo čo by som mala po sebe opraviť?Ja uznávam som chaotik,no,čo už,mám sa zabiť či čo?Aspoň sa nám uveď kto je pod- TO RIA?Aby som vedela komu napísať prepáč.Ale ostatní zjavne pochopili čo som myslela....

LuCCa » 15. 01. 2010, 13:12

Při písničce Welcome to the jungle dělal Miro přemet. Kamery to špatně zabraly, takže to nebylo vidět.

Mag » 15. 01. 2010, 12:15

Ahojte, tri dni odcestovaná a vy ste tu zatiaľ koľko toho popísali :)) RIA: minimálne tu píše 5 Slovákov, hej? :) Pripájam sa k obdivovateľom Lasica Satinská Filip- moja najobľúbenejšia od nich je Sága rodu Forsythovcov No a pre všetkých mám jedno info- Miro bude v pondelok v rannej šou Fun rádia, ale neviem presne kedy. Pre tých čo to nechytajú tak to bude potom aj na stránke www.funradio.sk

TO RIA » 15. 01. 2010, 11:01

Ty zbožňuješ Filipove texty- ČEREŠNE, atd. NO JA UMRIEM . JA TýM PADOM zbožnujem LASICOVU HUDBU. Je to aj vynikajúci spevák Za oknom a iné. Už vám z tohoto fóra mekne mozok.

kobitka » 15. 01. 2010, 10:52

Dobré dopoledne. No kdyby byl Miro vegetarián tak by asi nejedl ani bramborový salát. Tam jsou přece vajíčka a ty vegetariáni nejedí. A mám takový pocit že nejí ani tatarku nebo majonézu. I když pravada při výrobě salátu jdou tyhle ingredience vynechat nebo nahradit bílým jogurtem. Ale už to není ono.Lilie máš další úkol a to optat se Mira na to, jestli je masožravec nebo dává přednost zrní. A žádné ochutnávání, aby nám zněj nakonec něco zbylo!

Ladeis » 15. 01. 2010, 10:41

Zdravím.

Iva: Tak já jsem našla jen jedno, ale moc děkuji za informaci, určitě najdu i to druhý někde. Díky moc. Alter Bridge jsem do své diskografie taky už zařadila, tak snad mě zaujmou. Nepochybuji o otom :) Jarka: Vzala si mi to z úst :) O té otázce přemýšlím už hodně dlouho, jestli je vegetarián. Musim se ho na tom koncertě zeptat :)

Lilie » 15. 01. 2010, 10:31

Nedumejte už nad tím, děvčata - vezmu s sebou ten metr a proměřím, porovnám, ohmatám (popřípadě i ochutnám :-)))).

Jarka » 15. 01. 2010, 09:36

Pokud se tu probírá Mirkova váha - uvádí, že čte literaturu o zdravé výživě, že má rád banány, ovoce, ovocné a zeleninové jídla, bramborový salát, v on-line rozhovoru psal, že si předtím udělal houbovo-zeleninovou specialitku, ale nikde nemluví o např. řízku. On je vegetarián? A to že přibral, je dobře vidět. Holt pravidelná strava za tři měsíce v hotelu udělala své. Ale přibral krásně, šmrncovně, moc mu to sluší.

Rozkvetla Lipa » 15. 01. 2010, 08:48

Probírala se tu nová imidž. Silnější Šmajda né. Mi se nelíbí u kluků podbradek ani kulatý obličej. Šmajdovo delší vlasy mu sluší, poněvadž zeštíhlují obličej. Je to éterický typ a měl by podobný i zůstat. Štíhlounký,s troškou svalů ano. Ale jako kulturista by byl směšný i nechutný. Podbradečný oplácaný blonďák taky. Podbradek, břicho, špeky v pase, tlustý krk a vypolstrovaný obličej všechno dohromady i každé zvlášť fuj. Býčí svalnatá šíje, nožiska jak ocelové sloupy rychlobruslařů a ruce silné jak stehna taky fuj. Pánové z detektivní kanceláře chováte se jako nevychovaná štěňata, která okusují návštěvám pantofle a tahají je za nohavice. Aby vám někdo nepřišlápl ocas pátrači. Vaše analýzy jsou z Mimoně. Macyáš nejsem. Strefili jste se v tom, že existují i ti, co občas čtou, ale nezapojují se.

Iva to Ladies » 15. 01. 2010, 00:01

Daughtry majú dva albumy: Daughtry (2007) a Leave This Town (2009) ja ich žerem už nejakú dobu a neviem sa tej hudby nabažiť, ak by si chcela akékoľvek info, mám to už všetko zmapované :) a obe CD samo originálky Teraz budú mať inak spoločné vystúpenie s Nickelback (mimo nášho kontinentu) a niekoľko ich absolvovali aj s mojimi ďalšími miláčikmi Bon Jovi

Inak som dosť v poslednej dobe začala počúvať aj Alter Bridge

Nooo idem pokračovať v práci, dotiahnuť nejaké papiere a spať, snáď sa do jednej dostanem do postele :) aj keď nie, ved neva, ako spieva Jon Bon Jovi: "I´ll sleep when I am dead" ale Miro, Jon a Chris sa ma tam nevedia dočkať, ale nie, :) bola som len do Jona :) lebo Bon Jovi u mňa od základky :) uf 18 cd, niekoľko DVD a dokonca ešte aj staré VHS kazety :)

Lilie » 15. 01. 2010, 00:00

No vida, co jste mi toho ještě připomněli! :-)))) Např. na Nazareth už jsem skoro zapomínala..... deppholl: minulý Čt nebo Pá, vím, že ráno.....

Iva » 14. 01. 2010, 23:51

Ahojte. Welcome to the jungle a zakopnutie? Od začiatku som bola presvedčená, že to bol pravý kotrmelec, len neskoro zachytený. Mám pocit, že aj Axel Rose robil na koncerte kotrmelce...