Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

LuCCa » 13. 01. 2010, 20:35

k téma o drogách: to vím 100%, že Miro by do nich nikdy nespadl. Má k drogám hodně záporný vztah. Miro si i hodně nerad bere prášky na bolest. např: když ho bolí hlava, jde si radši lehnout, než aby si vzal prášek. Takže v tomhle případě se o něj vůbec nebojím.

dodo » 13. 01. 2010, 20:31

Teda páni,Ria rozhodne nekuká na svet mužskou optikou,ak ste fakt chlapi tak to spoznáte.Mne príde ako vtipná aj keď možno fakt nie najjemnejšia kočka,samozrejme tých milých a vtipných dám je tu viac.Podľa mňa tie veci čo písal Miro Šmajda niekto prepisoval z FB veď to tam aj vždy ten dotyčný pripísal,ako odkaz z FB.No dúfam,že ste nám milú Riu nevykopli úplne z kapely.A čo váš osobnostný test?To sa fakt neviete baviť inak,napríklad muzika alebo iné umenie,napríklad detektívne romány,a ich autori?Hmmm?Dúfam,že postupne neznechutíte aj ostatných,mám obavu,že aj Andrew nasledoval Riu.Smutné.

Leňa » 13. 01. 2010, 20:22

Jak píše dodo, jsem si jistá, že Mirko by se na drogy nikdy nedal. Je to inteligentní kluk, který si nenechá nic nařizovat a i po té obrovské šaškárně stojí nohama pevně na zemi, takže pochybuju, že by ho mohla sláva nebo neúspěch nějak zválcovat...Kurt měl s Mirem společný maximálně tak ty blonďatý vlasy a kytaru v ruce, slávu prostě nezvládl a z bolestí a depresí se dostával po svým (stejně tak Heath). Miro už několikrát dokázal, že si slávu naopak užívá- v tom dobrém slova smyslu, a rozhodně jí asi nebude ,,tolik“, aby ho to mohlo zničit...

Holmes & Watson » 13. 01. 2010, 20:16

Nenaváželi jsme se do nicku Ria. Jenom jsme nickovi udělali osobnostní hodnocení podle psaní. Nick Ria nikdy neřekl, že hodnocení nesedí. Nick Ria je nick Miroslav Šmajda. Píše je stejný člověk. My neumíme slovensky. Někdo nás napodoboval. Myslíme, že to byl Šmajda-Ria. Netrpíme žádnou poruchou. Jsme totiž dva lidi.

dodo » 13. 01. 2010, 20:15

Takže Andrew sa na to asi dnes vykašľal,vrátim sa k babskej debate o Haringovom motíve na tričku,ktoré mal oblečené Miro v kole keď, spievali Műllera.Je v tom kus symboliky neviem,či to bolo cielené alebo je to náhoda,ale aj Haring bol umelec ulice,tam sa cítil najlepšie,šokoval a provokoval,rád,najoblúbenejší klub v NY Club 57,a obľúbená music? ROCK!!!No a drogami tiež nepohrdol.Niekto lynčoval moju obľúbenú Riu?

mari » 13. 01. 2010, 19:55

Ahojte,vidím,že už riešite drogy-to nie je téma pre mňa...Vrátim sa k Vyšetrovatelom H+W,ktorí sa tu navážali do RIE:mne je RIA velmi sympatická,hlavne preto,že sa často triafa do mojich myšlienok,ked ja nemám odvahu napísať alebo sa neviem vykoktať. Tetovanie(Mirove) ste viac-menej zavrhli,no ja by som s niečim malým vkusným nemala problém...(žiadny leopard od hlavy až po...päty). kobitka,s tebou sa zasa zhodnem s tou vykúkajúcou prdelkou,má zadok asi pekný,ale viac schovať na verejnosti by mohol...(či ako upútavka na večer sa schvaluje???...)

12345 » 13. 01. 2010, 19:40

to kobitka: Neomlouvej se, já taky jen píšu svůj vlastní názor, který má pravděpodobně k tomu, jak to bylo doopravdy, dost daleko.

dodo » 13. 01. 2010, 19:30

Curt si mal nechať prejsť hlavou nanamiesto guľky ten sobáš s Courtney ,ja žiť s takou fetkou čo kladie ultimáta tak už asi tiež klopem na nebeskú bránu.Taký ľudia ako bol on potrebujú slobodu a priestor,čo má asi rád aj Miro,ale vie sa o ňom,že holduje zdravému až azketickému životnému štýlu,takže okrem piva si na iné netrúfene,čo je dobre,okrem toho je vodcovský typ,čo si aj uvedomuje,takže to nebude robiť ani preto aby zapadol prípadne sa niekomu zapáčil.Curt proste niektoré veci nepredýchal,nepredýchal vlastný život,a ani to že napriek zbožňovaniu zostal nepochopený.

Iva » 13. 01. 2010, 19:15

Nádherná vec na košickom castingu stala sa v Superstar Spevom a hrou zažiarila hviezda na gitare s Hunger Strike Užíval si každý z nás, tak vďaka všetkým za tento dar Že tu mohla byť s nami celý čas takáto Superstar Krásnymi farbami hlasu a úsmevmi chytil za srdce každého z nás Nech táto hviezda nikdy nezhasne, len takúto prosbu mám

kobitka » 13. 01. 2010, 19:03

12345 : promiň samozřejmně, že vím jak na tom byl Curt, psychicky i co se týče slávy. Já to jen nechtěla tak dopodrobna rozebírat. Myslím, že zrovna Arabela až do teď nevěděla kdo Kurt vůbec byl a takových je dneska víc, tak proč zrovna začínat tím, že z něj byla psychická troska, která spáchala sebevraždu, ač byl svým způsobem génius. A ještě k tomu pohledný chlap.Prostě jsem to vzala dost obecně a omluvám se jestli jsem tím Kurtovi ukřivdila. I když tomu je to dneska bohužel už fuk. deppholl : i léky na bolest jsou drogy a zbavit se závislosti na nich je stejně těžké jako když si někdo píchá.A největší svinstvo jsou právě léky na spaní. Bohužel s tím mám své zkušenosti. Teda né přímo já ale člen mojí rodiny.

dodo » 13. 01. 2010, 19:00

Andrew,neviem,kde je problém,ale po zadaní toho čo si mi odporučil ma to koplo naspäť ne tieto stránky.tak neviem,ale bude to asi fajn,keďže sa to tu stretlo s nadšením.No a na obveselenie mysle a pre nás pánov aj oka stará dobrá klasika: AC/DC Cover You in Oil,takýto hlas by mohla nejaká trápna súťaž konečne nájsť,ale aj ten Mirov je skvelý.

deppholl » 13. 01. 2010, 18:43

Kobitka - já se musím zastat mého oblíbence Heatha, on klasické drogy nebral, už dlouhou dobu trpěl nespavostí a tu zaháněl prášky, které bohužel ve svojí poslední noc špatně zkombinoval a vyčerpaný organismus to neunesl. Jistě, závislost na prášcích je taky závislost a prášky jsou drogy..... Ale VELMI s tebou souhlasím, a doufám v to, že Miro má tyto záležitosti vyřešené, je to silná osobnost (to víme) a těmto svodům nepodlehne.

12345 » 13. 01. 2010, 18:22

to kobitka: Myslím, že nikdo z nás, kdo tu jsme, nevíme, co vedlo jak Kurta, tak Heathe k tomu, že začali brát drogy, ale z toho mála, co o Kurtově životě vím, si myslím, že je nezačal rozhodně brát jen z toho důvodu, že to byla móda. A mimo to, Kurt měl právě s tím postavením celebrity, kterému se bránil, docela problém a jedním z důvodu může být právě to, že se s tím nemohl vyrovnat a tu rychle nabytou slávu a idolizování, se kterými vnitřně nesouhlasil, neustál. Kromě toho trpěl od rozvodu rodičů depresemi, takže to byl asi další důvod. Ať mě fanoušci Nirvany opraví, ale pokud si správně pamatuju, měl taky hrozné bolesti žaludku, které se drogami snažil "léčit". Jestli na tom neslo vinu jeho okolí, nebo on sám, protože obecně jednal sebedestruktivě, to můžeme asi jen těžko posoudit. Courtney Love možná byla kdysi kočka, ale už v té době na tom byla psychicky relativně stejně jako dnes, totiž dost špatně. Ale doba s tím samozřejmě co dělat měla, aspoň v tom ohledu, že v té době byly zrovna v té části USA drogy možná relativně do té doby nejdostupnější. Brát drogy je samozřejmě hloupost největší, vždycky existuje jiný způsob řešení, ale dokážu pochopit, že je celkem lehké do nich spadnout, pokud se sejdou další okolnosti.

Slopa » 13. 01. 2010, 18:01

MENTALISMUS TADY NA TÉTO STRANĚ VLÁDNE BOHUŽEL ALE UŽ NEBUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

kobitka » 13. 01. 2010, 17:59

Tak já se na Super koncert rozhodně nechystám. Dát pěti kilo za to, že si jdu poslechnout dvě písničky je zbytečně moc peněz. Teda ne že bych na tom byla finančně nějak špatně ale za 500 kč můžu jít na koncert u nás na Moravě jedné hvězdě a ještě mi zbydou prachy na pivko a užiju si to daleko víc. Žádné ječící holičičky o které bych se bála, že je dav ušlape ale pořádní fanoušci. Jo a jak se tady bojí Arabela, že Miro dopadne jako Curt nebo Heat. Holka neblbni, oni byli závislí na drogách a předávkovali se a Miro už je dost rozumný na to, aby si s timhle svinstvem začínal. Co k drogám vedlo Heata nevím ale u Curta to byla doba. Prostě kdo v té době byl celebrita, žil v Americe a nebral Krek tak jako by nebyl. Bohužel víc než na svůj rozum dál na okolí a proto na to doplatil, jeho žena v tom bohužel jede do dnes a to to byla kdysi kočka. Miro má svou hlavu (už nám to párkrát ukázal) a proto se nemusíme bát, že by se nechal strhnout davem. Takže Arabelo víc důvěry v Mira a méně strachu a nevěř bulváru. Za chvíli si vymyslí, že je podobný Dianě nebo Jacksonovi. :-)

LuCCa » 13. 01. 2010, 16:27

Také nad ním přemýšlím, ale nevím jestli radši nepočkat až bude někde poblíž spíš koncert

Lenka » 13. 01. 2010, 16:23

Já se na Superkoncert chystám ale jedu spíš kvůli dceři která chtěla hrozně moc jet a kterou bych tam samotnou nepustila.Jinak se taky moc těším na Mirův samotný koncík to bude paráda.

Lilie » 13. 01. 2010, 16:19

Ráda bych....

LuCCa » 13. 01. 2010, 16:09

Koukám, že tu má někdo stejný nick jako já.

Jinak já se na Superkoncert také nechystám, radši si počkám na samostatný koncert Mira. Na Superkoncertě by mi asi vadily ty uječené holky co byly i na autogramiádách. Kvůli nim nebylo skoro slyšet ani, že finalisté zpívali. Myslím si, že největší část publika budou tvořit děti. Lilie: chystáš se do toho klubu? Skořenice? nebo jak se jmenuje??

Leňa » 13. 01. 2010, 16:09

Na koncert se nechystám- vzhledem k tomu, že Mirko byl (spolu s Leonou a Dominikou) jediný, kdo mě zaujal, tak se mi nechce utrácet za tu chvilku, co je uvidím...Já si pěkně počkám na Mirův vlastní koncert nebo festival, tam naopak pojedu moc ráda ;) Každopádně pořádně to na tom Superkoncertu očíhněte a nezapomeňte podat vyčerpávající zprávy, co a jak ;) Ladeis: To tričko je perfektní...Poklona za trpělivost s hledáním :)