Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 12. 01. 2010, 20:02

Nerada bych se mýlila, ale myslím, že jich v té Snídani moc nebude, protože určitě nebudou všichni v Praze. V Mira vůbec nedoufám, bůhví, kdy dorazí Slováci do Prahy. Koncert je až v sobotu a generálka bude asi těsně před ním. Spíše to typuju na tu Leonu, protože Ben s Martinem tam už byli a s Honzíkem je těžká komunikace, to musí být černá můra moderátora. Viděla jsem ho na Markýze po vyřazení a ta moderátorka si musela na své otázky odpovídat sama.

RIA » 12. 01. 2010, 19:55

Ja mám pocit,že Miro sa cíti najlepšie na veľkom pódiu,takže asi dá prednosť tým festivalom,a Miro asi ani nieje artikel na firemný večierok to sa asi fakt viac hodí konzervatívnejšiemu Martinovi.O čom je ten článok o ktorom ste sa bavili?Ten kde bystrý Jankov ocinko žiarlivo ohodnotil Mira?Dodko pofúkam ak ťa bolí....HA HA

Lenka » 12. 01. 2010, 19:52

Macyáš-no uvidíme já to stejně neuvidím protože jsme v práci ale tak snad to bude v archivu na Nově aby to nedopadlo jako s tím TELERÁNEM.A jak píšeš stejně budou mluvit o tom Superkoncertě.

Andrew » 12. 01. 2010, 19:48

Lilie: Ano, konečně video, které má úroveň a i mužský fanoušek si ho užije :) Na jednou stranu musim uznat, že jako dobrý, na druhou stranu... dámy promiňte, můžete mě nenávidět, můžete mě chtít zabít, ale já si prostě myslim, že on během Superstar přibral :)

Jinak k těm vašim poselstvím.... Píšete krásně, ale moc dlouze :( Jestli to opravdu má být součást toho DVD, mělo by se to vejít na jednu obrazovku. Takže tak dvě věty a dost. Druhá možnost je to vytisknout a k tomu DVD přiložit jako booklet. Takhle to asi dopadne, protože do dvou vět jste za zatím nevešel nikdo :) Teda vlastně já jo, já mám v plánu napsat 9 slov.

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:46

to Lenka: počítám, že v té Snídani s Novou budou všichni finalisté. Určitě už všichni budou v Praze, a bude se to točit kolem toho sobotního koncertu. Jestli to tak bude, tak se toho asi moc nedovíme.

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:36

Souhlasím Ria, taky nepotřebuju vidět všech dvanáct pěvců, rozhodně si taky počkám na Mirův samostatný. Tento víkend ale pěl na našem firemním plese Martin Chodůr, dokonce se pro něj speciálně letělo do BA, kde měl taky nějaké vystoupení. Takže je na roztrhání, a sklidil obrovský úspěch - před ním ještě trdlovala Kernlová, ale nikdo o ni nejevil zájem, všichni čekali na superhvězdu. Zajímalo by mně jestli i Miro vystupuje po takových akcích.

dodo » 12. 01. 2010, 19:34

Macyáš pred alebo po tej Riou navrhovanej obriezke?A o aké fotky go?Som mimo obraz.

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:29

pro Iva : K té tvé otázce, jestli ty fotky mají být v plavkách ? No, nebláááázni !!!! Rozhodně, bez !!!! A to platí i pro doda a Andrewa.

dodo » 12. 01. 2010, 19:03

Fúha, RIA,jačal by som ako Šmajda!Len či by mi rabín dovolil ,zaniesť nejakej ženskej tú VEC.

RIA » 12. 01. 2010, 18:48

Ja sa nechystám na žiadny koncert pod hlavičkou Superstar,blbosť aby som kôli dvom pesničkám merala cestu,radšej si počkám na Mirov samostatný,alebo toho nášho vysokého škriatka- to je chabý pokus o kompromis čo sa Mirovej výšky týka,rada uvidím na nejakom letnom festivale.Ale určite prídem na výzvedy počítať vaše zážitky, že ako bolo.Arabela,myslím,že je jedno kto na ktorom mieste skončil,každý podporme toho svojho tým že si kúpime jeho CD,ono je to ako v tom folme Slnko,seno a neviem čo,niektoré tie kravičky najvia dojili pri dychovke,iné pri klasike no a my sme kravičky čo najviac doja pri starých rockových veciach a momentálne aj na Mirovi....Dodko nič si nerež,ak tak radšej obriezku,ale nie takú ako robili v stredoveku,vtedy sa obkresávalo au au....

Lilie » 12. 01. 2010, 18:47

dafi: zrovna tak, ale netajím se, manžel (a manželé "podobných" kámošek) jen kroutí hlavou....:-)))) Jen to DVD pořááád nemáááám...:-(((( S tím vzkazem: nevím, jak vůbec ZAČÍT - dejte někdo nějakou inspiraci.....

Kvůli mně si nikdo nikdy ucho uříznout nechtěl :-((((( (Ani nic jiného :-)))).

Leňa » 12. 01. 2010, 18:44

Lilie, tak to moc držím palce, aby ti to vyšlo...Někdo nás tam musí reprezentovat ;) Já bych jela hned, kdybych nebydlela na opačným konci republiky...A k tomu odkazu na video, co jsi nám sem dala- no fíha, tušila jsem, že to bude stát za to, ale stejně jsem byla příjemně překvapená ;D A pobavil mě Mirův názor na konci, který prakticky odpovídá těm našim- a to, že nejlepší je kombinace jak skvělýho zpěvu, tak i duše, chování a vzhledu... No a musím ještě dodat, že kvůli tomu DVDčku mi teď mozek šrotuje na plné obrátky, a stejně zatím nic nevyšrotoval...

dafi » 12. 01. 2010, 18:32

Dobrý den zdravím vás všechny. Jsem velká fanynka Mirka ,proto si neustále čtu vaše skvělé příspěvky jsou fakt perfektní sleduji i vaše různé odkazy a dokonce mám podle vašeho (Andrew )návodu iDVD tímto mu děkuji.Musím se ,ale přiznat ,že už to tu čtu tajně před manželem a synem,protože si mysleli ,že moje pobláznění Mirkem skončí jakmile skončí superstar.Spletli se , dál to naštěstí trvá.Díky ,díky díky Miro ,že jsi.

kobitka » 12. 01. 2010, 18:06

ojojoj, Kobitka kvoká místo Nostradama a už po několikáté. Jestli to tak půjde dál tak začne kokrhat. :-). Ale budu i trošku na úrovni je to pěkný rozhovor. mail na posílaní vzkazů je dvd.pro.smajdika@gmail.com ale Andrew by měl vyhlásit do kdy se ty vzkazy mají posílat aby to DVD nedělal na konec celý rok. Jo a Kobitka už něco stvořila. Je to šikulka (samochvála sice smrdí ale musím se pochváli, když to za mně nikdo jiný neudělá)

Lenka » 12. 01. 2010, 17:52

Zdravím všechny.Tak jsem zase přelouskala vaše příspěvky.No ty koncíky v Čechách jsou dobrý dokonce jsem uvažovala o těch Teplicích mám to asi 130 km ale je tam od nás blbé spojení jinak bych jela hned.No a do té Chocně to mám asi 150km což už je dál.No škoda.Budu si muset počkat na koncert až bude nějaký v Praze mám to tam taky 130 km ale ideální spojení.Docela mě překvapuje že má Miro koncíky v takových méně známých městech ale to je jen dobře. Jinak jsem koukala na program páteční Snídaně s Novou a je tam psaná jen Leona ale počkám si na podrobnější který by tam měl být ve čtvrtek a uvidíme jestli tam mMiro bude .

dodo » 12. 01. 2010, 17:46

Ale ale Mari,tak ja až také depky ako mal van Gogh našťastie neriešim,u mňa sú asi fakt účelové,a krátke,asi skôr taká tá melancholická bublina.Máš pravdu,teda vlastne Nový čas má pravdu (neverím že som toto napísal),van Gogh mal priateľa maliara P. Gaugina, a trpel paranojov,že ho opustí(nie neboli buzeranti),tak na neho zaútočil britvou,ktorou si to ucho vlastne iba lalok,odťal,no a takýto krásny darček,(bolo to 23.12.1888) daroval tej kurve Rachel.Prepáčte za postavenie mimo hry.

Lilie » 12. 01. 2010, 17:39

Tohle se snad zobrazí, mělo by to najet na to: http://www.topky.sk/cl/15/579199/ Jinak za chvíli mám klientku a jen tady kecám a koukám na videa - doufám, že té chudince místo její duše nebudu rozebírat jiné tělesné partie.....:-)))) (Taťku zatím (snad) úspěšně viklám :-))))

mari » 12. 01. 2010, 17:24

Ešte niečo pre doda:dnes som sa dočítala v najhodnovernejšom plátku Novom čase (nejaké májové číslo)že Van Gogh si to ucho neodrezal sám,ale mu ho odťal Gauguin,Van Gogh to chcel ututlať,tak to vzal na seba..Dúfam,že toto zistenie nijako neovplyvní tvoju umeleckú dráhu... Prepáčte za odbočenie od témy-Náš úžasný Miroslav.(žiadna ironia )

Majda » 12. 01. 2010, 17:21

ARABELA! Půjčíš mi prosím svůj kouzelný prsten? Přičarujeme si tu Mirka ke diskuzi. Sakra, přátelé-mě se po něm tááák stýská!

Arabela » 12. 01. 2010, 17:06

Ahojte. Ja som Pubertiačka a strašne som MIRovi fandila. Mám ho aj na nástenke. Na rockera je až príliš roztomilý. Strapaté zlaté vlasy, šibalský pohľad. Keby som ho stretla na ulici a mala by som čarovné schopnosti, a on by sa začal chichotať, premenila by som ho na plyšaká a vzala do postele =o) Ale nie, to je len sranda. Páči sa mi jeho hlas, ale nie tie jačaky.. Pod maskou rockera sa však skrýva milý a úprimný človek. Ale nehnevajte sa na mňa, na druhom mieste byť nemal. Druhý mal byť Janko Bendig a tretia Leona Šenková. Miro až štvrtý! Honzík totiž spieva úžasne!!! Samozrejme proti Mirkovi nič nemám. Je úžasný a držím mu palce. Iste si kúpim jeho CD a aj Bendigove. Títo dvaja sú proste naj!