Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 12. 01. 2010, 07:02

Jak vidím, tak se nám tu i tři týdny po soutěži začínají objevovat další Chodúrovci, kteří pevně věří, že po jejich komentářích se jak o život poženeme na Martinovo fórum a budeme ho tam vychvalovat do nebes...Jak už jsem tu kdysi psala, Martin je technicky skvělý, ovšem ke mě nedojde jediná emoce, jediná zajímavá neoposlouchaná barva hlasu, prostě nic- zato Mirko mě překvapoval každým kolem, a to jak svým zpěvem, barvou hlasu, obrovskou pohodou a kreativitou. Jednoduše řečeno, u Martina jsem si způsob, jakým svou písničku podá, dovedla představit celý týden, ovšem u Mira člověk nikdy neví, co pro něho střapáč nachystá...;) Souhlas a já: Nemá taneční nadání? Mirko? Nejsem si jistá, co považuješ za tanec, ale Martinův Elvis to pro mě nebyl rozhodně...Někomu to možná přišlo vtipné, já se ale styděla i za něho, do čeho ho to uvrtali...

Mag » 12. 01. 2010, 04:59

Želám dobré, veľmi skoré ránko. Andrew: poslala som mail s foto. No a ten odkaz, keď sa snažím priveľmi štylizovať, tak to dopadne o ničom :( Juj detektívi to tu trošku oživili :O Apropo k tomu kritikovi, on asi písaval dávnejšie, lebo veľmi neviem o koho ide? No občas ešte chodím si niečo prečítať na ofic. fórum a bol tam jeden príspevok od ,,nového kritika", ktorý sa vyjadril v tom zmysle, že Miro bol jeho favorit, no ale vadia mu jeho ,,starší fans" (nepamätám si to presne, možno ta bolo aj slovo intel..), že to nie je jeho krvná skupina a trochu mu to kazí dojem. Iba parafrázuje, neviem ako to bolo presne.

Misa » 12. 01. 2010, 03:17

Ani Martin nebyl, co se týká zpěvu dokonalý :-) Dřív jsem fandila víc dokonce Martinovi, ale pak jsem postupně přesedlala na Mira, který se mi zalíbil na castingu a už od začátku patřil do skupinky mých favoritů. Vzpomínám si, jak sice porota vychválila Martina jako vždy kvůli Lady Karneval a já jako jeho velká fanynka jsem ji rozdejchávala, vůbec se mi jeho verze nelíbila :-(

souhlas s já » 12. 01. 2010, 01:02

Co na tom Šmajdovi vidíte? Hlas má průměrný, vzhled má průměrný, neumí tančit a všem, co se mu hodí, leze do zadku. Jste slepé a hluché puberťačky. Mně na něm vadí, že nemá taneční nadání. Při jeho show to potom není ono.

Iva » 12. 01. 2010, 00:51

Novinárka si za úlohu dnes dáva: rachnúť sa do Mira! Vždy, keď som bola zamilovaná, písala som fúru básní, fejtónov, úvah a kadejakých hovadín.... to ale teraz bez srandy :)

Miro s Martinovým hlasom? Nikdyyyyyy...ble ee to by ee dobré Mirov hlas je milión krát krajší a tvárnejší, Martin spieva hrozne staro, srr majstre

A fotka má byť v plavkách ? :)

Andrew » 12. 01. 2010, 00:31

Lilie: Tady http://bit.ly/6gf3cp A ona to evidentně pravda je, píšou to i na stránkách toho podniku. Mimochodem, to je docela hustej podnik :) A tady je fotogalerie: http://bit.ly/5eAoYw

Lilie » 12. 01. 2010, 00:22

Jaký hrozný článek? Andrew: řekni a přijď :-))) Slopa: no a, já jsem Lev!

SLOPA » 12. 01. 2010, 00:10

VÍTE JAKÉ JSEM ZNAMENÍ ,,BÝK'' TAK POZOR VŠECHNY VÁS TADY PŘEVÁLCUJU.

Andrew » 11. 01. 2010, 23:54

Karel: Za předpokladu, že ten článek je pravda, je to dost hrozný.

A trochu blonďatého optimizmu: http://bit.ly/5piytX Někde jsem četl, že ty plyšáky chce rozdat. Plus bod pro něj.

Andrew » 11. 01. 2010, 23:46

Ano ano, evangelizovat, otevírat oči, obracet na správnou víru, nastavovat zrcadlo. Takoví jsou v každé diskusi :) Lilie: Ok, ale až těsně před tím, než půjdu spát a pak sem tak měsíc nepřijdu.

Karel » 11. 01. 2010, 23:42

Showbyznys.blog.cz - článek o prvním vystoupení Bendiga. Tak v tomto duchu opravdu byl článek na Plusce.sk, kde se starý Bendik pustil do Mira opravdu dobrý fór.

Lilie » 11. 01. 2010, 23:27

já: jistě, zatímco Chodúr je něco víc....Chápu, chodíš se "bavit" sem, protože tam se nic neděje. Andrew: Řekniiii......Nezabijeme tě (možná :-)))).

» 11. 01. 2010, 23:22

Šmajda se tam řeší proto, že někdo se stále nemůže vyrovnat s tím, že nevyhrál on ,ale Martin. A tak je mu lidmi, kteří hlasovali pro Martina vysvětlováno, proč se tak stalo. A to z jednoho prostého důvodu - protože Martin je skvělý zpěvák zatím co Miro se musí ještě hodně učit./ jakkoliv je pro vás ideálem - nechápu, je to obyčejný kluk / Vím, že psát sem toto je pro vás strašná věc, ale pouze reaguji na příspěvek uvedený níže.A nyní již opět spusťte své chvalozpěvy, k pobavení docela dobrý.

Andrew » 11. 01. 2010, 23:19

kobitka: No já bych téma měl, ale poté, jak jsem tu byl jediný, komu se to jeho hekání v Srdce jako kníže Rohan nelíbí, a po tom, jak jsem skoro dostal vynadáno, když jsem řek, že 181 je málo, se to bojim říct. Protože za tohle byste mě fakt asi zabily :)

deppholl » 11. 01. 2010, 23:17

Lilie - to se tam neřeší, to se nakouslo tady. A já taky nechci myslet na to, že by měl Miro Martinův hlas, nééé. Mě vadí Martinovi operní manýry, operu nemusím a u něj jí slyším. RIA - na detektivy se vy........, choď sem, s kým bych si po nocích připíjela!! Ostatním přeji krásnou noc, snad mě ve snu napadne nějaké smysluplné poselství. Fotky už mám asi vymyšlený, ale dnes už není čas to vkládat, tak snad to do zítřka počká.... Andrew - ten stadión se střapáčem se mi moc líbí. A teď už fakt "Dobrou s Kobrou"

Bára » 11. 01. 2010, 23:11

Ani tam nechod´, tam se už nic neděje, jakmile spadla opona Superstar. Jen se jim tam občas namontuje jakýsi Antichodůr a s ním diskutuje jen jedna osoba. Diskuse o ničem, jeden příspěvek za večer. Mám podezření, že Antichodůr je Nostradamus. Doufám, že ho pouhým napsáním jména nepřivolám.

Lilie » 11. 01. 2010, 23:02

Chodúrův hlas - neee proboha! To bych se sluchátkama Dodovu kolegyni následovat nemohla :-))))) To už nevědí, co tam řešit, že řeší tohle? Nevím, nechodím tam a chodit nemám proč......

kobitka » 11. 01. 2010, 22:58

šmankotku já to nemyslela tak doslova. To bylo myšleno obrazně. Ria my tě neignorujeme. Nevím jak ostatním ale mně se tady nějak nechtějí zobrazovat vaše přízpěvky. Taky jsem si řekla, že to asi pro dnešek zabalím. Nikdo tu nekomunikuje. Asi všichni usilovně přemýšlí až je to uspalo. Tak dobrou noc a snad tady zítra někdo nahodí nějaké zajímavé téma o Mirovi.

RIA » 11. 01. 2010, 22:50

Miro je dobrý taký aký je,nechcem aby spieval ako Martin,mne sa páčia ľudia aj nedokonalý,a Martin nie je škaredý,akurát nieje náš typ,niekomu sa môže zdať milý a pekný....ehm ehm.Ja milujem Mirovu farbu hlasu aaj tie jeho občasné nepodarky,lebo vieme že nieje profík,teším sa až bude,bude to dokonalé.Božie dielo:krása,charizma,inteligencia,talent no Miro vyhral v prírode Jackpot...Vy ste sa rozhodli že ma ignorujete?pá zajtra

Bára » 11. 01. 2010, 22:49

Ježkovy voči, to snad nemyslíte vážně naklonovat Mirovi Chodůrovskej hlas. Miro má nádhernou barvu hlasu, jenom s ním neumí ještě pořádně pracovat. To až se naučí!!!! Jděte někam s Chodůrem a český Tom Jones - to se jen říká. Byla jsem na Jonesovi v O2 aréně v Praze, lístky jsem dostala jako dárek a nikdy jsem se o něho nezajímala blíže, i když něco jsem nakoukala. Při koncertu mně spadla brada, naprosto dokonalá šou. Ale stále u mně vede Cocker z předlońska. Není prostě nad chraplák, to byla teprve husina.