Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

laďa » 14. 12. 2009, 12:19

Poslal jsem Mirovi 3 smsky a všechny mají statut "odloženo". Je to normální? Jak poznám, že můj hlas dostal?

Hlasy pro Mira » 14. 12. 2009, 12:09

Všichni co máte rádi Mira posílejte hlasy je superstar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martha » 14. 12. 2009, 12:07

Včera si byl super doufám že vyhraješ!

divák » 14. 12. 2009, 12:05

Posílejte hlasy Miro to musí vyhrát!Je prostě superstar!

Lucka » 14. 12. 2009, 11:58

Miro jsi superstar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivina » 14. 12. 2009, 11:58

Lothlorienn Koho zajímá na co a na koho a kolik si vsadil. Už s tím neotravuj!!!!

xxl » 14. 12. 2009, 11:52

vyhraje

zevl » 14. 12. 2009, 03:38

Chci se bavit a né nudit.Šmajda do finále.Nudné muziky mám už plné zuby a proto musím poslouchat zahraniční muziku.Neříkám že Chodur neumí zpívat,ale nebaví mě.Navíc mám rád rockovou a metalovou muziku než popík a jiné.Mira dělá velkou reklamu pro mladé,aby je to víc táhlo k rocku.proto má můj hlas.

ginantonic » 14. 12. 2009, 03:30

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/supersta...

Lothlorienn » 14. 12. 2009, 03:26

prosim napiste ten NEZUCASTNENY COMMENT i srovnani

Lothlorienn » 14. 12. 2009, 03:11

Nejde mi ani markiza. Ja mam nejaky divny notas. Nejdou mi ani diskuze nova na titulni strane. Je to hruza. tahle stranka superstar je fakt des bes. Nic mi na netu nejde pomaleji jak tyhle stranky superstar

Lothlorienn » 14. 12. 2009, 03:09

Hm. tak jsem kliknul na smajdu i kdyz nemam nejmensi poneti jestli zpival nebo delal meluzinu a nebo se premenil v primem prenosu na navstevnika z mlhoviny kraba. SMS mi posilat na 900 nejdou. myslim byste meli posilat i vic SMS najednou rptoze to ti od jinych delaji. I mozna presvedcit nejake kamarady.Nikdy neni nic jiste a bendig vypadl i kdyz to vypadalo ze tu dion zazpival hodne dobre. Issa taky myslim vypadl z teto pozice a vsichni cumeli jako puk, protoze ho preskocila krome Langerove jakasi nevyrazna holka jejiz jmeno si uz ani nepamatuju a snad ani nikdy potom uz nezpivala. Nactilete fanynky by se mohly na nej prelit ale taky nemusely, protoze maji pocit ze vypadl Bendig kvuli nemu. Ma asi moc odpurcu ale to by nemelo vadit protoze negativni hlasy se neposilaji. Podivam se na kurzy oficialnich sazkarskych kancelari.

ginantonic » 14. 12. 2009, 03:00

..tie archivy na tvnova.cz nikdy nejdu poriadne ...skus archiv na markiza.sk , je ovela lepsi

Lothlorienn » 14. 12. 2009, 02:46

Jaky to dneska bylo? Rval nebo nerval? Zpival falesne nebo ne?Vyzpival co mel? Archivy mi nejdou jako vetsinou spustit. Mimochodem nejdou mi uz delsi dobu otevrit ani novacke diskuze co jsou na uvodni strane - tam kde kraloval ten blb libecek v dobach kdy mi to slo jeste otevrit.Jsom napnuty. Myslite ze vyleti? Jak to prijala porota a jak divaci? Na hlasovani kdo byl nejlepsi ma nejvic procent bubak chodur. Jak to vypadalo v porovnani s bezchybnym bubakem a s naivnim zajickem s neprekonatelnyma vyskama?Sakra nemel jsem cas to zkusit sledovat pres net. mam sve ksefty. Tak prosim nekdo mi odpovezte co se da cekat.Mne by stacilo kdyby byl ve finalove dvojke. Vyhra by dala sice vic ale uz u final dvojky by se neprodelalo. Podle hlasovani to vypada na superfinale Smajda-Chodur. MOC PROSIM O NEZUVASTNENY COMMENT. N E Z U C A S T N E N Y. Teda ani ne od nejake fanynky co miluje nekriticky jeho blond chochol a jeci mu pod stagi ani od nejakeho chodurovce ktory mu nemuze prijit na jmeno a bude ho nazyvat saskem i kdyby zpival jako zlata penice a mizel pri tom v oparu jako david copperfield a zase se za vterinu objevoval na opacnem konci haly nez zmizel visici hlavou dolu v prostoru ako fata morgana. Diky predem Lothlorienn

Lothlorienn » 14. 12. 2009, 02:18

K tem Queen. Ja si myslim ze se od soutezicich ke konci souteze neocekava ze budou zpivat karaoke. a taky bych rekl ze hodne soutezicich co se dostalo tak daleko je nazivo lepsich jak vetsina profi zpevaku kteri nazivo casto nezpivaji nejlip. proto mi bylo divny ze ty queeny podal zpusobem jakoze bylo videt ze na to nema.tady nejde o to neco zkusit ale podat co nejprosionalnejsi vykon protoze to neni doremi ale show kdy se suprfinalisti muzou s prehledem postavit vedle profesionalu - samozrejme s pomoci stabu ktery je vytuni po vsech strankach. ale profi zpevaci - ti hvezdni- maji za zadkem smecku lidi co je tuni

Iva » 14. 12. 2009, 01:00

Evidentně jsem se nesetkala s pochopením a zde jsou již slova zbytečná. Přeji dobrou noc - nebo ráno ?

Andrew » 14. 12. 2009, 00:40

Ivo, doporučuji sedět doma a poslouchat CD. To podá při každém spuštění stabilní výkon.

My ostatní se s chutí podíváme na soutěž amatérských zpěváku a ty chyby rádi odpustíme.

Iva to Iva » 14. 12. 2009, 00:35

Stabilné výkony? To znie ako zázrak. Každý z nich občas pohorel, niekto viac, niekto menej. Už naozaj ide len o to, komu aký štýl sedí a ktorý hlas je komu príjemnejší.

Iva » 14. 12. 2009, 00:24

Pro Pavla : Já si vzpomínám na Slovensku v SS na Petra Cmoríka a jeho Soldier of fortune neměla chybu - Pan zpěvák. V jeho podání Stairway in heaven pouze s kytarou posadilo i Laca Lučeniče a bylo to úžasný. Tam člověk chyby nenašel a byl to neskutečný zážitek. Jsem náročná posluchačka a umím ocenit dobrou práci. Ale pokud u Mira trnu, jestli ten tón dá a pokud ano, tak mi spadne kámen ze srdce - to mě nebaví. Sázím na stabilní výkony.

caballito » 14. 12. 2009, 00:11

Předně - moc pěkné kolo, všichni jste byli bezvadní. A co dodat k záplavě pochvalných komentářů na Tvoji adresu? Krása, naprosto úžasně jsi to zvládnul, perfektně odzpívané, dal jsi skvěle vyniknout svému hlasu, i kytara byla - zkrátka bezva! Mám takovou radost a vážně děkuju za perfektní zážitek! Moc se těším na finále, pevně věřím, že tam budeš, hodlám pustit kreditu žilou a doufám, že to udělají všichni Tvoji fanoušci :) Mimochodem, bezva tričko při prvním vystoupení ;-) Ještě k Rišo Müllerovi, řekl tenhle večer něco, co mi proletělo hlavou už tehdy, kdy jsi zazpíval na castingu, že Tvůj hlas opravdu zní bezvadně v angličtině, aniž by to působilo jako parodie nebo nějakým jiným způsobem nepatřičně - a navíc hrozně příjemně, i přes ne absolutně dokonalou výslovnost to je pravda a je to tu dost unikátní. Příklad za všechny - Home, tuhle písničku už poslouchám dva měsíce v kuse a pořád se mi neomrzela, takže děkuju ještě jednou a speciálně za ni! ;-)