Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 13. 12. 2009, 18:08

Hele, zrovna na to We Will Rock You nepotřebuješ zpívat jako Pavarotti, to fakt stačí odkřičet. Ale musíš to vydržet, no.

Andrew » 13. 12. 2009, 18:05

Ano, on na Chodúra nemá. To víš ty, já, on, my všichni. Ale pouze co se kvality zpěvu týče. Ale on má něco, co ten Chodúr ne. Umí to na pódiu rozbalit. A taky trochu líp vypadá :) A dokud budou rozhodovat diváci a ne profesoři zpěvu, má právě proto šanci.

Hele, za ty Queeny bych mu dal pěstí, ale on je holt dal po svym. Jako Freddy to nedá nikdo (nebo to dopadne jako Bendigovo Don't Stop Me Now, což byla taky pěkná bída), takže prostě zkřížil ty svoje GNR, Queeny a na závěr do toho po Šmajdovsku zapištěl. Tenhle styl mu už několik kol funguje a on vypadá, že ho to baví, tak proč by to měnil. A to že ty Queeny nedokázal dokřičet do konce - představ si sebe, jak tam před publikem stojíš, tři miliony lidí na tebe zírají v televizi a ty musíš ukázat, co v tobě je. Buď můžeš po Chodúrovsku dokonale odzpívat a trochu si u toho zamávat druhou rukou nebo do toho dáš po Šmajdovsku všechno. A holt to přeženeš a do cíle se jenom dobelháš. Ale právě na tom, je vidět, že jsi do toho dal úplně všechno. Já jsem fanoušek The Who a jsem upřímně rád, že ho nenapadlo dát si něco od nich, protože to by byl ještě větší masakr :) On má dobrej hlas, ale Rogera byl zvládnul tak 10 sekund :)

A ještě jednou - názor opravdového odborníka je opravdu k ničemu, protože o vítězi rozhodnou laici - my. A to, že je Miro objektivně slabší zpěvák než Martin, víme všichni.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 18:01

dik. v kolik to zacne v 8:00? ja nevim jestli nebudu muset byt zrovna mimo protoze jsem v jinem pasmu a mam nejake povinnosti. kazdopadne dekuji a zkusim to jestli budu u pc.

kobitka » 13. 12. 2009, 17:57

Lothlorienn: Tak ho za ty Queen už nekritizuj. Třeba neměl na výběr něco lepšího. Co ty víš co za hrůzy jim do toho seznamu písní dávají. Jinak mně se Qeen od něj taky moc nelíbily. Ale show to mělo a to je taky neméně duležíté

Jan » 13. 12. 2009, 17:57

chtěl si ty Queeny zkusit, já to beru, není profík, tak proč by si to nezkusil, ostatně zas až tak hrozný to nebylo na to že není žádnej profik. Fredyka jen tak někdo dokonale nedá ani náhodou, ten je jiný kafe, ale nevím, proč tady každej čeká, že budou ti soutěžící zpívat jak originály, vždyť jsou to jen amatéři a na to zpívaj víc než krásně. Já bych se ani nestihl naučit ty slova za tak krátkou dobu co mají na přípravu, proto mají můj obdiv.

kobitka » 13. 12. 2009, 17:55

Lothlorienn: Tady se na to můžeš koukat v přímém přenosu http://televize.kinotip.cz/online-televize/ceske-t...

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 17:52

Byl to nenapadny totalne nepadny typek ktery byl desne upozadeny. prisel mi jako clovek co se nerad cpe nekam co se spis stydi hlavne mimo podium a co neni extrovert. ono znam nekolik lidi co je na podiu extra show a mimo totalni intro. tento lita z rohu do rohu a proste nikdy nic takoveho na superstar nebylo a superstar byl opravdu format ktery byl odsouzen na zanik na ubyte. asi tezko by ho osvezil sdruzeny cesko slovensky boj. to je blbost. osvezi ho dej. jine rocniky nemely dej. tento dej ma. ale hlavni je to co jsem rekl. OPRAVDU NIKDO SOUDNY KDO NEMA ROZSAH A HLAS SI NEVEZME QUEEN

king of rock » 13. 12. 2009, 17:46

Miro, neser se s něma a pořádně jim to dneska natři! Držím palce!

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 17:43

ja jsem nemyslel genialni zpevak. ja jsem myslel obrovsky talent co ho objevili na castingu. amater zadny trenovany pevec. on obcas ujede intonacne coz nevim jestlki jde nahrat kdyz je to jen trochu. myslel jsem ze treba ma genialni rozsah coz pri normalnim zpevu nevypada.nebo krasnou barvu nebo ja nevim co by mohlo divaky ohromit hlasove jako ze clovek bez opravdu velkeho rzosahu si nevezme queen ani nahodou leda ze je to megalomansky blb. to se na me nezlobte.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 17:35

pokud rikate ze jsem paranoidni coz je mozne ze jsem si to vyfabuloval je tak protoze mam bujnou fabtrazii. tak potom potes panbuh. pak on urcite na chodura nema a nemuze vyhrat. PROC SI MYSLITE ZE BY NEKDO MOHL BYT TAK BLBY A DAT QUEENY S TAKOVYM HLASEM? ja dokazu jeste uznat ze si nekdo polozi pisnicku niz jak to udelal bendig u aha i kdyz to znelo blbe. ale nedokazu uverit tomu ze muze nekdo rvat jak podsvince a myslet si ze to je ok pri queen. A nezlynchujte me , protoze mi taky zalezi aby tento clovek vyhral. Nicmene kdyz mi jeste sly archivy poslechl jsem si ty pisnicky co jsem nevnimal pres tu show poradne. a jeto falesne. myslim gnr a dirty diana predevsim. ja opravdu nechci tady zbytecne nekoho pomlouvat . poslechnete si to. proto bych chtel znat nazor opravdoveho odbornika co si o tom mysli. on ma podleme dobry hlas, trochu mu to intonacne obcas ujede ale to skoro kazdemu v soutezi. ale uziva rev kde mu to neujede trosku ale proste totalne. proto jsem prisel na ten napad. clovek co ma hlas nebude delat tohle. proc by, metal neni v kurzu. tak proc by????????kdyz to neni zadny rock ale rvani. chraplak neni rvani. proc to dela? NEMA FAKT HUDEBNI SLUCH??? prohraje mi tim me penize a jak na nej veriL

» 13. 12. 2009, 17:27

Andrew tys to vystihol!

Líza 64 » 13. 12. 2009, 17:24

Miro strašně ti fandim, tak doufám že to vyhraješ :)

Martina » 13. 12. 2009, 17:04

Jsi nejlepší!

divák » 13. 12. 2009, 17:02

Miro fandím ti ty to dneska dáš!!!!!!

starwenmdulka » 13. 12. 2009, 16:58

Miro bol trápny keď reval Bendikovi na pleciach a Domina ho musela utešovať a ako reval pri Leone trapne je to obyčajný usmoklený rocker a mal by sa učesať to je taký chudobný že nemá na hrebeň urevanec urevanec urevanec furt len reve hanbi sa

Pepa » 13. 12. 2009, 16:49

Teda Andrew tys to trefil, naprostej souhlas s tebou, tvé hodnocení je asi nejvýstižnější ze všech, co jsem tady viděl.:-D

Lenka » 13. 12. 2009, 16:47

ttp://superstarcz.nova.cz/clanek/novinky/kauza-van... máte možná vysvětlení k tý vaně:-D

Andrew » 13. 12. 2009, 16:42

Lothlorienn, nejsi ty tak trochu paranoidní? :)

Na casting každý přišel tak, jak byl. Teď mají kolem sebe tým lidí, který se stará o každé uprdnutí. A chtějí vyhrát. A aby mohli vyhrát, musí se lidem líbit. Tečka. Takže je sice fajn, že si vlasy dycky dělal sám, ale teď už to holt nejde. Jestli ti připadá vytuněnější než dřív (což bych vyjma vlasů neřekl, ale budiž), tak to je evidentně tím týmem lidí kolem. Nepředpokládám, že by přišel do maskérny a řekl "sorry dámy, já jsem svůj, nesahat".

Představa, že ho tam dosadila produkce a on je geniální zpěvák, který s Chodúrem zamete podlahu, jenom to skrývá, je fakt absurdní. Takový člověk nemůže být samouk, ale musel na sobě roky a roky pracovat. A to by od někud prosáklo.

Proč postupem času dostává víc a víc prostoru, je taky zřejmé - je to šoumen. V divadle to nebylo jak ukázat, později taky ne. První příležitost bylo až první finále. Jediný, kdo se mu blížil, byla Leona, jenže ta měla smůlu v tom, že nebylo... řekněme pohledná podle aktuálních trendů, takže vypadla. No a tak tam zbyl jako jediný, kdo přitáhne lidi k televizi a rozhýbe publikum. A produkce se toho chopila, což ji nikdo nemůže mít za zlé, protože koláče sledovanosti jsou to, co se počítá. No a stejné chyby dělá proto... já nevim, asi proto, že ta šou je pro něj důležitější než formálně bezchybný zpěv. Ono je to hlavně úplně jedno, protože nerozhoduje porota, která by měla rozhodovat podle kvalit zpěvu, ale diváci, kteří tomu houby rozumí a vybírají si podle sympatií. A to je dobře, protože já budu mít tisíckrát radši pobíhajícího paviána Šmajdu než profesora Chodúra, u kterého se mi chce tak trochu spát.

caballito to Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:35

To je podle mě opravdu přitažené za vlasy, na začátku soutěže nemohl nikdo tušit, kdo se kam dostane a co a jak udělá. Navíc na castingu spíš působil jako nenápadný písničkář než excentrický rocker, který předvede nějakou divočinu na pódiu. Myslím, že v tom vidíte víc, než tam je. Jinak k tomu řvaní, u Smoke on the Water i Welcome to the Jungle to bylo na místě, protože tyhle písničky se v podstatě odeřvat pokud ne musí, tak minimálně můžou. Ke Queenům viz to, co píše Miška, plus tu někdo zmiňoval, že měl špatné odposlechy, proto řval víc, než by bylo bývalo nutné a odešel mu hlas. Navíc mám dojem, že je už pár týdnů nachlazený, to taky asi sehrálo určitou roli. Mně osobně se taky jeho hlas líbí víc ve věcech, kde není potřeba řevu, ale zrovna ty Deep Purple a Guns n' Roses se mu povedli i s náročnou show. No a celkově myslím, že je to otázka přístupu a přesvědčení a ne inteligence, to co se vám zdá osobně objektivně špatně, nemusí ostatní lidi vnímat stejně.

Ada » 13. 12. 2009, 16:33

Ja pevně věřím, že dneska nezklame. MIRO, DRŽ SE!!!!:)) Jinak Lothlorienne, myslím, že určitě se někdo najde, kdo ti tu napíše...Dneska ale Mirovi důvěřuju, že místo chrapláku bude druhá Wicked Game. Máš na to, Mirko ;)