Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

maritje » 06. 12. 2009, 11:40

nechtěla jsem tomu nejdřív vůbec věřit, že je to pravda s tou flaškou...nikde se o tom oficiálně nepsalo, přitom to mohlo skončit tak špatně! Myslím, že by se pořadatelé nad sebou měli hodně zamyslet..v téhle době, kdy je v lidech fandících finalistům už tolik emocí, kdy se každou chvíli dozvíme, že někdo někomu vyhrožuje..jestli tam pustili někoho s 1,5 litrovou flaškou..to už si tam mohl rovnou někdo přinést zbraň. Někteří lidí jsou asi ve svém životě hodně nešťastní, když místo toho, aby podporovali své favority, útočí na ty, kterým nefandí..třeba kety..když se kouknu kousek níž. Máme Tě moc rádi, Miro, taky proto, že umíš okolo sebe šířit pohodu, že věříš v dobro v lidech. Takoví lidí vycítí, že to myslíš upřímně a zahřeje je to u srdce, ti zapšklí v tom vidí podlézavost nebo je to ještě víc popudí, ale těm asi není pomoci. Těšíme se na dnešní večer, přejeme ať tě hlava už nebolí a ať se Ti zase všechno povede. A samozřejmě posíláme plno sms!:)

DURO » 06. 12. 2009, 11:39

Myslím,že to píše Miro podľa použitých slov je to on.Miro som rád že si OK.Si neuveriteľný svojim postojom k veciam.

vendy » 06. 12. 2009, 11:25

Jak si mužete být tak jistý,že to sem píše Miro!!!!Muže to sem napsat kdokoliv jen aby uchránil svého favorita.Si mslím,že se ani jeden ze SS nechodí.Jak jste duvěřivý až to bolí!!!

Leňa » 06. 12. 2009, 11:24

Miro, jsem moc ráda, že jsi v pořádku- v rámci možností...Hrozně moc držím palce a lidi, POŘÁDNĚ HO PODPOŘME!!!!!!!!! ON SI TO ZASLOUŽÍ!!!!!

Maťka-Rebeka » 06. 12. 2009, 11:19

Lea - to je naozaj pravda???? =O =( preboha, chudáčik, kto to len mohol urobiť??? Dúfam, že je v poriadku. Nikol - krásne si to napísala. Mne sa nepáči Ben. Ale nenadávam na neho. Naopak si myslím, že má naozaj krásny hlas. Martinovi Chodúrovi veľmi držím, ale príroda nu nenadelila toľko krásy ako speváckeho talentu. Prajem Ti pekný deň a ak mi niekto bude chcieť napísať, tak napíšete na nic Rebeka_91@pokec.sk.

ráno » 06. 12. 2009, 11:07

No tak díkybohu, že to Miro takto ustál a bere věc s nadhledem. Je to ale hodně smutné, co dokáže "člověk" na takové akci udělat. A to bych řekla, že tam přijdou jen fanoušci. Hlavně, že je Miro v pořádku, těším se na večer a fandím i se synem.

kety » 06. 12. 2009, 11:07

Smajda je nafoukanec.Nelíbí se mi jak zpívat páč zpívat ani neumí.Je rock mu jde nic víc neumí.Skáče po podium jak hnup.Se opravdu předvádí.Něco má dobrý,ale jeho fakt nemusím a je nás tu plno.At to vyhraje radši Bendig nebo Stará protože Chodur už vítězem dávno je!!!Miro vyletí v pondělí nebo příští pondělí.SS nevyhraje,nevěřte tomu.

Lenka » 06. 12. 2009, 11:05

Miro-tak to jsme teda mocinko rádi že si v pořádku.Večer se drž a držíme všechny pěstičky:-))

emeše » 06. 12. 2009, 11:04

ste trapni ste len pubertiaci ale za dva roky po no mani pes nestekne bendikovi a tomuto rokerovi so senom na hlave drzia len postihnute pubertiacky najlepsi je ben a to ja som hodila tu flasu do neho a nabuduc ehodim aj do bendiga aj na konrada ste zabudli tak prestante vy trapky

Miro Smajda » 06. 12. 2009, 10:58

Dobry den vsetkym, ked som sa od mamky dozvedel pred chvilou, kolko ludi ma starosti o to, co sa vcera stalo, az ma tuklo pri srdci. Ste strasne zlati, ze sa o to tak zaujimate, dakujem Vam. Tak teda... som vporiadku. Dostal som priamu ranu 1,5 litrovou flasou do oka, no nastastie nie tou ostrejsou hranou, takze oko je vporiadku, hlava prestala boliet a dokonca aj modrina je uplne minimalna, dnes sa budem maximalne sustredit na dobry vykon. Velmi ma mrzi, ze nas hned po mojom "zasahu" produkcia zbalila a zobrali z autogramiady prec. Ja osobne som odist nechcel, nakolko si z tychto veci nerobim tazku hlavu. Moze sa to stat kedykolvek a akokolvek. To je proste zivot, nezabranite tymto veciam, aj ked cloveka troska mrzia. V kazdom pripade, prosim nevinte cloveka, ktory to spravil. Ja neviem, ci to bolo umyselne alebo nie. Bola tam naozaj silna emotivna atmosfera a lietali rozne veci, aj ked hodit dost silno a tvrdo 1,5 litrovu flasu priamo do "nas" je troska "divne". Treba na to ale zabudnut, neriesit, neobvinovat, nemysliet na to a stotoznit sa skor s tym, ze to nebol umysel, ale nestastna nahoda. Velmi pekne este raz dakujem za starostlivost a vsetkych uistujem, ze som uplne vpohode, usmiaty a moj dnesny vykon to nijako neovplyvni. Rovnako musim este podakovat za vcerajsiu vynikajucu atmosferu v B.Bystrici a buracajuce sialenstvo v Trencine! Bol to naozaj skvely zazitok a vzhladom na to, ze si vzdy vsimam skor tie krajsie veci a na zle nehladim, tak celkovo som odtial odchadzal stastny a pozitivne naplneny. Vsetkym prajem peknu nedelu a pohodovy vecer ! ... a este raz... dakujem ! Vas zaujem si strasne strasne vazim a opat mam o nieco lepsiu naladu :) dufam, ze sa mate vsetci tiez fajn, nie ste chori z tej zimy a dnes si dobre oddychnete.... s pozdravom Miro Smajda =)

Lenka » 06. 12. 2009, 10:54

Nikol aha tak to se omlouvám špatně jsme to pochopila ale to snad nevadí.Měj se fajn:-)

Pavla / CH / » 06. 12. 2009, 10:52

Laco - ZVER? To je urážka zvířete!!!! Nášich rodičů pes stále miluje, má stále na lásku čas, nikdy není unavený, nikdy není otrávený, ale stále se točí kolem mne když přijedu k rodičům. Žádné zvíře nedokáže to, co člověk!!!!!!!

rocker » 06. 12. 2009, 10:21

keby chcel niekto vidieť ako vyzerá skutočná ZÁVISŤ a ako funguje v živote nech navštívi Slovensko.Tu majú ľudia utkvelú predstavu že sú kresťanskí, pohostinní a dobroprajní a vpodstate ide len o to vedieť o každom všetko aby mali čo závidieť a nedopriať.A pohostinnosť je len klišé (to aby nás susedia neohovorili,že sme vás ničím neponúkli) no grc.ČESŤ VYNIMKÁM!!!Toto čo urobili Mirovi je tuposť najhrubšieho zrna.Nevídané...To sa hádam na žiadnej SS na svete nestalo...Mirec dúfam že si v pohode.

Nikol » 06. 12. 2009, 10:10

Lenka: jej, blbě si to pochopila... mně je 15 ;) No možná jsem to blbě napsala, blbě to vyznělo! Ale nemění na tom nic, že mu fandim a ne jenom kvůli vzhledu! Moje rodiče mu taky fandí, babička taky a myslim, že ty už maj pubertu dávno za sebou! ;)

ZUZA » 06. 12. 2009, 10:09

Tak ja vážne nrchápem,že toto urobí človek ktorý príde na koncert deciek zo superstarveď existuje mnoho milovaných aj nenávidených umelcov ale toto nemá precedens.Ľudia sú zlí zlí zlí.Je mi na zvracanie.A ako je možné že tam vôbec niekto z taký predmetom ako fľaša vôbec bol?Zasa organizácia po slovensky!!!MIRO DAJ NÁM O SEBE VEDIEŤ ak máš trošičku čas.Teraz idem grcať z toľkého zla hneď takto z rána

Lenka » 06. 12. 2009, 10:03

Nikol-naprosto s tebou souhlasím a to ve všem co jsi tu napsala.Já také nepatřím do skupiny náctiletých fanynek,mám sama doma 15 letou dceru a vůbec se za to nestydím že ve svém věku fandím Mirovi protože je to kluk který má srdíčko na tom správném místě,na nic si nehraje,je svůj a jsem moc ráda že je nakonec tam kde je a že rozhodujem my fanoušci protože kdyby vybírala porota tak už nám Miro minimálně od 2.finále nezpívá.Každou neděli se těším na jeho vystoupení protože vím že něčím zase překvapí a opravdu je na co koukat nedovedu si představit že by neměl být ve finále.Já také doufám že nezanevře na českou republiku a poctí nás nějakým koncíkem na který určitě přijedu a vím že si také koupím jeho CD:Takže Miro drž se a večer si to fakt užij.

Lenka » 06. 12. 2009, 09:52

Laco tak doufám že je to jen kec protože podle toho co psal Miro na face tak by měl být v pohodě když děkoval za skvělou atmosféru.No uvidíme večer.Každopádně to bude zase neskutečná šou a Šmajdík to všem natře.Držím pěstičky a posílám samozřejmě hlasy.MIRO DRŽ SE:-D

Nikol » 06. 12. 2009, 09:52

Docela se divím, že někdo tady může z úst vypouštět, to co vypouští. Je mi to jedno, každý má svůj vlastní názor, ale když něco píšete, tak by jste se měli vyjadřovat jako lidi na úrovni, protože se vsadim, že když mají finalisti čas, tak to tady pročítaj a fakt by jsem nechtěla číst, co tady někdo píše! Když je Vám někdo na ulici nesympatickej, tak za nim taky dete a začnete mu nadávat? Ikdyž ho neznáte? Nebo jdete a nevšímáte si ho? To spíš, ne? Proto by si tady některý lidi měli rozmyslet, co tady píšou a popřípadě to líp (slušněji) zformulovat nebo si toho člověka nevšímat! Vsadim se, že kdyby jste ho potkali někde na ulici, tak jste z něj uplně mimo a lezete mu do zadních partií a neřekli by jste mu, to co tady píšete! Velký řeči a pak nic, že? Já taky nemám ráda Jana Bendiga a cpu to snad někomu na diskuzích, nadávám mu?NE! Protože ho vůbec neznám! Co se týče Mira, podle mě by si nejvíc zasloužil titul SuperStar! Martin Chodúr výbornej hlas, ale kolikrát docela nudí, kdežto na Mirův výkon se neděli od neděli těšim víc a víc! Možná si hodně lidí řiká, že jsem náctiletá fanynka, neřikám, že neni hezkej! Je a moc, ale nefandim mu jenom proto, protože je hezkej. Líbí se mi jeho styl, zpěv neskutečná energie v každý písničce, show kterou tam dělá jsem ještě nikde v žádný SuperStar neviděla, zpěv ve sprintu? Výbornej! Jeho komunikace s fanouškama je naprosto užasná, tak komunikovat jako on nikdo z ostatních finalistů neumí a taky neuměl! I když SuperStar nevyhraje, tak jako jednen z mála se udrží a bude o něm slyšet a fanynky pořád budou šílet, jenom doufám, že si najde čas na Českou Republiku a poctí nás nějákým svým koncertem! Určitě ráda se příjdu podívat.Neznám ho, ale podle mě je to moc fajn člověk s velkým srdcem, strašněj sympatickej kluk s moc pěkným usměvem a ještě lepšíma vlasama! Přála bych mu do budoucna by jsem mu přála hodně štěstí, úspěchů a hlavně aby si našel nějákou slečnu, s kterou bude šťastnej a ta ho nebude chtít jenom pro slávu, poblázněných fanynek je totiž dost, ale ne všechny vydrží i po SuperStar..Já už teď vim 100%, že když vydá nějákou vlastní tvurbu, tak se o něj budu zajímat dál

Laco » 06. 12. 2009, 08:55

Teraz som sa dozvedel, že na autogramiáde v Trenčíne niekto mu hodil do hlavy sklenenú fľašu, má poranené oko, lícnu kosť a menší otras hlavy, preboha čo sú to za ľudia, že urobia takéto svinstvo, však si neuvedomujú, že takto môžu dokaličiť človeka....je to strašné ako sa niekto dokáže zmeniť na zver, Mirko prajem Ti rýchle uzdravenie bez následkov....

tony » 06. 12. 2009, 01:39

Tak ak je to tak ako píše LEA tak to je fakt smutné.Veď nebudeme si klamať,SS je v podstate pre mladšie ročníky,tento rok si prídeme na svoje aj my starší,ale hádzať do deciek flaše? veď aj do skurvevých politikov sa hážu maximálne zhnité rajčiny,a teda radšej by som niekedy po nich hodil stoličku.Toto sa nerobí preboha.mMro ak nás naozaj čítaš daj vedieť či si OK,mám obavu ako o vlastné decko/.No a jto sa dagde fláka.../