Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ondra » 05. 12. 2009, 10:43

Miro, seš z té čtyřky, nebo kolik vás tam je jednoznačně nejlepší. Dominika je nudná, Bendig- no toho radši nekomentovat a Chodúr se nedá poslouchat a dívat na něho už vůbec ne. Dívám se jedině kvůli tobě, máš krásný hlas a tvoje vystoupení mě šílen baví.. Doufám, že po superstar se chytneš, tebe by jako jedinýho byla vážně škoda. Těším se na tvoje budoucí koncerty. DRŽ SE!

Damieen » 05. 12. 2009, 09:54

to Sumiva briza 23:35 30.11.2009. Ty kr pisu az tedka protoze jsem byl mimo CR a neslo mi psat a furt mi to blokovalo pristup k psani i kdyz se priznam mel jsem penu u huby. Kontroluj si usta co rikas protoze delas presne to co odsuzujes na jinych. Soudis podle vzhledu ktery nema nic spolecneho ani s povahou ani sexualni orientaci. Nema to se Smajdou nic spolecneho ale tohle jsem si proste neodpustil napsat. Zdravi te prihraty manekyn. A pac a pusu Rozkvetle Lipe budliky budliky zdravim te ja zlato podle vzhledu taky pry zzenstily gay, kvuli vlasum a ocim a rasam.P.S. Kdybych mel ples a oci jako argentinska doga tak by mi nikdo zzenstilost nevycital.

kobitka » 05. 12. 2009, 09:14

Dobré ránko všem. Tak jsem tak po ránu přemýšlela a mám dotaz. Hele příznejte se kdo se začal zajímat o rock až díky Šmajdovi a kdo ne. Já třeba rock miluju. Nemám sice žádnou oblibenou kapelu ale vyrostla jsem na Vanastovkách(mimochodem docela ráda bych slyšela jejich největší hytovku Tak mi to teda nandej v podání Mira) Lucii, Team, ze zahraničních Nirvana,Deep purple, pubertou mě provázel Bon Jovi a teď jsou u mně v kurzu Nickelback.

antišmajda » 05. 12. 2009, 09:10

for Smajda Ven: Souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CH.(Cyril) » 05. 12. 2009, 08:56

Baby ste zlaté ale ste na mňa rýchle.Ja si v týchto rockových vodách zatiaľ len zvykám a vy mi hádžete z každej strany záchrané kolesá.Pomaly na mňa.Tak idem si to popočúvať a ozvem .ďakujem za typy.Pomaly sa s vami naučím plávať všetky rockové štýly HA HA.

šmajda ven » 05. 12. 2009, 08:55

šmajda musí ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

12345 to Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:36

To je samozřejmě váš pohled, který třeba já úplně nesdílím, ale trochu mě zaráží, že se u superstar tolik dá na "charakter", na který se mimochodem z toho mála, co o soutěžících víme, zas až tolik usuzovat nedá. Soudit soutěžící na tomhle základě mi proto přijde trochu smělý a myslím, že to lehce může sklouznout k hodně zkreslenýmu pohledu. A myslím, že Miro si tu skutečnost, že účast v superstar kromě momentálního zviditelnění v podstatě nic nepřinese, uvědomuje moc dobře.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:10

Ale je pravda, že teď už je jedno, kdy kdo vypadne. Teď ano. Zezačátku určitě ne. I přes to vám přeji, abyste postoupil ještě dál , tedy až do samotného finále už kvůli sobě. Protože se u vašich show opravdu bavím, což se nedá říct o ostatních.I když dva ze zbylých mají dokonalou intonaci. Aspoň jak to slyším já, ten třetí z vašich tří zbylých kolegů není žádný zázrak, jak o něm básní porota a přezpívat se dá. Ty zbylé dva přezpíváte asi zteží, ale ti zas nejsou obdaření tím, co dělá hvězdu hvězdou. I když.Možná to teď rozbalíte tak, že všem vypadnou oči z důlků. Byl by to správný scénář a kdybyste teď dal do zpěvu tolik co do podpisových akcí a povedlo se vám to, tak byste udělal z této řady superstar naprosto neopakovatelnou soutěž hodnou hollywoodu. Z nevýrazného outsidera stojícího v koutě přes nepřehlédnutelného showmana, kterému vyčítají nedefinovatelný hlas a řev přerod v hvězdu s krásným hlasem tak to by byla taková bomba, že by zatočila i s ordinací v růžové zahradě :)) Takže místo podpisu cvičte radši stupnice a hlasivky a ať vám to vyjde.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 01:44

Smajdovi fandím, ale vadí mi na něm to neustálé se vměšování do věcí. Myslím, že psát na diskuzi Chodúra bylo hodné rozumné paní učitelky. Myslím taky, že právě to ho staví do světla vtírky snažící se násilím zalíbit všem a část publika tím odpuzuje. Buď je fakticky tak hodný a nebo blbý a nebo vyčůraný Měl by si víc všímat vlastních skladeb a problémů. Že ty jeho nejsou bez chyby to ví dobře i on sám. Ale možná to byl nějaký fake nick a ne on sám a potom se mu hluboce omlouvám. Tak bacha vážený pane Šmajdo, abyste přežil ten pád po superstar, protože vám garantuju, že takovou slávu už asi nezažijete. Když ano, tak si ji užijte. Jestli si dáte v popularitě repete, tak pouze v případě, že se z vás stane opravdová hvězda. Zatím mi připadá, že se ve slávě koupete jako čachtická paní v krvi krásných panen a že si ji užíváte ze všech nejvíc. No je to celkem pochopitelné. Ale pozor na držkopád. Na 90% přijde u většiny, a proto vám osobně přeji abyste to ustál. Mimochodem jeví se mi, že by vás zpět nahoru na výsluní mohla vytáhnout například kapela, co vás doprovází během soutěže. Ale to byste musel začít tlačit hned po soutěži. Jestli nevyužijete ihned po soutěži halo efekt reklamy a gigantické popularity, která provází celou soutěž, budete se škrábat zpátky velmi těžko. Stigma doprovázející zpěváky této soutěže a vůbec všechny podobné soutěže a reality show je v kruzích showbiz neoddiskutovatelným faktem. Aspoň v česku. Je totální blbost například říkat vypadnutým zpěváků: vy už máte stejně dveře otevřené a toto byl jen start.U většiny případů jsou to jen kecy v kleci. Mohla by to být pravda v případě, že pak do toho návratu na výsluní budete vnášet stejnou energii, jakou teď vnášíte do toho abyste se mimo stage zalíbil. Na pódiu při samotném vystoupení je to v pořádku a je to show téměř na profesionální úrovni a mnohé profíky možná i předčí. Ale mimo stage to moc přeháníte s tím dobrým strýčkem. Když říkám prostý obyčejný hodný hoch, myslím tím prostého obyčejného hodného hocha a ne pana učitele z filmu pro pamětníky. Tak vložte tu samou energii na posuperstarovský comeback a máte půl hotovo.

ráno » 05. 12. 2009, 01:03

Příjemné počteníčko je tady, Miska a Zuzana díky za tipy na dobrou muziku, od Avantasie jsem přešla na Edguy, poslouchám to už hodinu a nemám dost. Dnes ještě dvě autogramiády i s minikoncertem, je to pro vás všechny určitě náročné zvládnout naplánovaný program a zároveň se připravit na nedělní přímý přenos. Tak se nám Miro dnes neukřič, pošetři hlasivky na neděli. Je to blízko - moc krásná písnička, jsem ráda, že máš od M. Davida pomalou skladbu, na Queeny jsem taky moc zvědavá, přeju hodně sil do dalších dní.

renáta » 05. 12. 2009, 00:22

Šmajdík - ja som fanynka Martina Chodúra, ale posledné tri kolá čo si ukázal bolo niečo SUPER, bol si zaujímavejší ako Martin - takže neviem - neviem... komu to vlastne budem najbližšie posielať hlasy. Som zvedavá čo zo seba ešte vypotíš. Držím palce.

Zuzana Košice » 05. 12. 2009, 00:03

Pripájam sa k názoru Kobitky - plný súhlas, len ešte niečo k tomu: tiež mám už -násť dávno preč (mám dcéru v Mirkovom veku) ale prepáčte mi milé fanynky, keď spieva Miro, aj ja mám mravčenie v žalúdku. Nie pre jeho vzhľad, ale má v hlase niečo, čo nemá ani technicky dokonalejší Martin. V Mirovom prejave je charizma a dá do spevu takú šťavu, že aj hudobne vzdelaný poslucháč rád prehliadne nejaký ten nedotiahnutý tónik. A milí kritici, môžete porovnávať koľko chcete ale Miro má v každom prípade prvenstvo v jednom smere - nie je problém zaspievať to, čo je spevákovou parketou, majstrovstvo spočíva v tom, ked zaspieva pieseň úplne iného žánru tak, že ľuďom padne sánka. A to Miro dokázal zaspievaním piesne maestra Gotta. To C est la vie bolo bezkonkurenčné.

Mirko drž sa v nedeľu . Teraz už nezáleží na umiestnení, aj ked Ti prajem to najlepšie. (Zdenka Predná skončila 4. a je zo superstaristov najlepšia). Držím palce.

Miska » 04. 12. 2009, 23:35

Ivi jeste ti rychle odpovim, vidim ze mam hudebni mezery s tim Chrisem, me osobne jedine trochu vadi na te kapele ze maji 4 kytary pokud se nemylim, ja mam rada kdyz slysim keyboards nemuzu si pomoct. Ale slysela jsem od nich zatim malo takze musim to dohnat pristi tyden. Europe si od 92-2000 udelali takovou malou prestavku jak rikaji a kazdy delal solo veci a od 2000 se dali zase do kupy a od toho znovuzrozeni vydaly tusim 4 albumy a ten posledni je nejlepsi. Zrajou jako vino a to na nich miluju. A v unoru maji v CR 2 koncerty..uz se na ne mooooc tesim.

Miska » 04. 12. 2009, 23:22

Zuzko tak Avantasia mi silne pripomina jednu kapelu, mam nekde doma CD a nemuzu si na to jmeno vzpomenout, je to krasne. No a ja se jdu rozloucit na vikend jedeme pryc a budu bez netu. Takze se priplazim k Superstar v nedeli s vyplazenym jazykem a budu cekat Mirko. Drzim pesticky at se ti to povede tak jak si to predstavujes, mas nasi plnou podporu tak to das i kdybys nechtel. WE WILL ROCK YOU! A z tohoto jsem si sedla na zadek - Scorpions & Berlin Philharmonic Orchestra - Rock You Like a Hurricane - a jednu na dobrou noc Cyrilko EUROPE -TOMORROW. A

Iva » 04. 12. 2009, 23:20

Ahojte opäť :) Cyril, máš pravdu, Chris Daughtry sa zúčastnil v roku 2006 American Idol, bol vo finále, ale víťaz myslím nebol, dokonca mám info, že vypadol dosť skoro. ALE, založil kapelu a rok na to vydali prvý album za ktorý dostali ocenenie na americkej hudobnej scéne za najobľúbenejší album roka. Ja som ich zaregistrovala až teraz ked vydali LEAVE THIS TOWN tento rok. Ale samozrejme mám aj ten prvý a neviem sa ich nabažiť. Chalani nič moc musím naopak povedať, ale Chrisov hlas je "jój padám do mdlôb". Miska ani som nevedela že Europe ešte čosi tvoria, tiež som ich na ZŠ žrala, mala som ich plagát hneď vedľa Bon Jovi :) Som zvedavá aj na to čo si odporučila Cyrilovi, pôjdem to hneď mrknúť. Jo a KOBITKA super, že si napísala, mne už tiež násť sakra dávno nie je :) ale čo na tom? A ak Ťa zaujíma vek šmajdových fanúšikov tak hľa: moji rodičia: 57r., ja: hádaj :), môj krstný syn: 9 rokov a k tomu násťročné, ktoré mu píšu vyznania na facebooku. Čo myslíš teraz? :)

Zuzana Košice » 04. 12. 2009, 22:59

pre Cyrila: ak chceš typ na jedno ozaj husté počúvaníčko, skús skupinu Avantasia - to je balzam

vendy » 04. 12. 2009, 22:44

for Ráda: Já ho neurážím jen říkám,že se mi nelíbí na tom není nic špatného...A žádné blbé keci nemám.A není pravda,že ho chtěli kolikrát vyhodit???Je to muj názor,ale neurážím ho!!!!Tak se uklidni!!!!

Kristýna » 04. 12. 2009, 22:19

Zdravím, superstar jsem pravidelně nesledovala, jen sem tam na netu, ale můžu říct, že Miro Šmajda mě přitáhl k obrazovce.Je pro mě PAN ZPĚVÁK, po tom, co předvedl Gotta, nemám co dodat a Welcome to the jungle byla hotová symfonie. Tohle není jen můj osobní názor, v práci mu fandí všichni a musím podotknout, že jsou to spíše lidé středního věku. Komplexně hodnotím jako nejvýraznější osobnost v superstar, inteligentní, milý kluk, na nic si nehraje. Chodůr taktéž není špatný, ale musí mít svůj styl hudby. Miro zvládne bez problému vše svým osobitým stylem zpěvu a šarmem. Jak řekla moje mamka: na jeho koncert bych si zašla, protože vím, že tam se nebudu nudit. Takže Miro, držím ti pěsti jak v superstar, tak v životě, a pokud v neděli přesvědčíš, máš můj hlas:-)

Jana » 04. 12. 2009, 22:14

Aj mne sa výber piesní páči, ja mám tiež rada melodickejší rock. I keď je fakt, že od zaregistrovania Mirka sa mi môj i tak dosť pestrý hudobný vkus ešte obohatil. A o to ide. Rozširovať si dimenzie poznania. Aj od M. Davida veľmi dobrá. Mirovi idú clivé melódije, vie ich krásne i výrazom citovo podfarbiť. Veď napokon romantické duše aj rady trošku trpia. Takže Mirulko zlom väz a pozor na falošné tóny! Packu a pusu. Odkaz pre Zuzanu (ZUZU). Zuzi čo robíš v nedeľu o 20:00? Mám pre Teba návrh. Ak chceš napíš mi na jana2903@centrum.sk.

Miska » 04. 12. 2009, 22:04

Cyrilko tak predne si poslechni nove Europe (to nesmis vynechat) opis toto do youtube EUROPE NEW LOVE IN TOWN nebo muzes EUROPE LAST LOOK AT EDEN je to z jejich posledni desky co vysla ted v zari, nebudu se davat link protoze to jsem se tady trapila uz minule a neslo to, potom JOHN NORUM –STILL THE NIGHT (lyric) a jeste STRATOVARIUS-HUNTING HIGH AND LOW (live). Napis co na to rikas. No 12345 musim rict ze jsi se docela trefil, tohle je dost podobny hlas i kdyz Alice nemusim.