Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Laďka Brno » 06. 12. 2009, 18:48

Ahojky Mirko, držím palečky moc a moc, mrzí mě, že se s tebou tento týden neuvidím, tak až zase za týden, tak se drž a rozjeď to pořádně jak to dovedeš, mám tě moc ráda, pa cmuk:-):-):-)

Leňa » 06. 12. 2009, 18:46

Prý má Miro problémy s textem od toho Davida...Držte mu palce a posílejte vnitřní pozitivní energii ;))

.... » 06. 12. 2009, 18:18

zdarec smajdiku vsichni ti fandime a doufam ze to tam dneska poradne rozjedes a udelas zas nejakou poradnou show jsme stebou zatim cajabajkos

kobitka » 06. 12. 2009, 18:16

Tak dost bylo filozofování. Teď jsem dostala takový pubertální nápad. Když se tady tak dohadujete o to, jestli sem přispívá Miro nebo se za něj někdo vydývá, mám výzvu pro Mira. Jesti sem chodíš tak se třeba při dalším vystoupení nenápadně zatahej za ucho a pochybovači budou mít hned jasno :-))

julia » 06. 12. 2009, 18:09

joojjjjj mirko si uzansy mas nadherny hlas a chcem aby si vyhral superstar co by som zato dala keby som ta videla nazivo ach jajj ja by som sa asi zrutila na mieste si fakt superrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!:D:D:DD:D

kobitka » 06. 12. 2009, 18:03

DURO: neomlouvej se pochopil si to dobře. Řešit se to dá a taky se to řeší ale je to běh na dlouhou trať a zákon je bouhužel na jiné straně barikády. Ale co v životě potká člověk tolik primitivu, kteří se mu budou bezdůvodně snažit ublížit, že kdyby se pokažedé z takového setkání začal hroutit tak skončí v blázinci. A proto lidičky mobilizujte všechny svoje síly a poražte to zlo, které k vám ostatní vysílají. Hlavně nikomu neoplácejte stejnou mincí na konec by jste byli stejní jako ti co vám ubližují.

ZUZA » 06. 12. 2009, 17:52

Ludkovia nepodlizajte latku svojej slušnosti a ignorujte tie hlúpe nič neriešiace príspevky.ďakujem vám

ela » 06. 12. 2009, 17:40

tak sa tam vráť Alenka k Martinovi,alebo do ríše zázrakov.takýchto oprudzovačov milujem...

emeše » 06. 12. 2009, 17:00

miro honza su najhorsi zo superstar

El » 06. 12. 2009, 16:56

Mirko, psala jsem to už pod tvoje video na youtube, a napíšu ti to i sem. Pro mě si jednoznačně nějvětší osobnost ze všech řad Superstar ( jak na Slovenku nevím, ale v Čechách určitě) Máš velký šmrnc, talent a styl, což si myslím, že jsou předpoklady, které by měl každý zpěvák mít. Zpíváš po svým, ale dobře. Jak to řekla jednou Jandová, jde tě prostě rozeznat od ostatních. Jedinej na koho se v superstar těším si ty. Ostatní jsou pro mě na besedu do Domova důchodců. Asi to bude taky tím, že se ti líbí stejná hudba jako mě, ale každopádně vážně děláš skvělou show. Jediné co se mi od tebe moc nelíbilo byla ta Dirty Diana, ale je fakt, že chtěli Jacksona, tak ho měli.. Doufám, že se ti Queeni dneska povedou a bueme to moct připsat k dalším tvým skvělým výkonům v soutěži.. Držíme palce, fanoušci z BRNA :)

eva » 06. 12. 2009, 15:07

jaaaaj ako rada by som bola pubertiačka ale čas je neúprosný.Aj tak tohto chrústika žeriem.má rád hudbu ktorú milujeme spolu so svojim mužom,takže toto moje pobláznenie mladším chrobáčikom mu nevadí.Drž sa CHRÚSTIK večer!

dodo » 06. 12. 2009, 15:02

To Martan: tak vitaj medzi nami,my si tu poväčšinou vážime každý nový či už negatívny alebo pozitívny názor,takže tešíme sa že si prispel,je to milé.Bohužiaľ sú tu aj taký ako emeše,ktorá nielenže dokáže len urážať ale jej bezzubé argumenty sú skôr na smiech,nehovoriac o tom že si ešte nevšimla,že Ben a Denis už nesúťažia....hmmm to o bystrosti človeka čosi napovie.

pepa » 06. 12. 2009, 14:58

emeše si dělá prču, já jestli jsem puberťák, tak teda nevím, je mi skoro 50 a fandím Mirovi, protože mě baví nejvíc ze všech.:-DDDD. Doufám, že to dneska nepokazí a postoupí dál.

VZKAZ PRO MAJDU » 06. 12. 2009, 14:52

Ahoj Majdo poslala si už nákej hlas šmajdovi ?šmajda je prostě nelepší ten si jich zaslouží nejmín milion odepiš DENISA

Cyril » 06. 12. 2009, 11:58

Tak tomuto fakt nerozumiem.Toto nemá obdoby.A Miro zasa si ma utvrdil o tom že si neuveriteľne dobrý človek,balzam na dušu je to ako z teba vyžaruje pokoj a vyrovnanosť.Máš nadhľad,a tá pozitívna energia za akýchkoľvek okolností je závidenia hodná.Držím palce večer.

Zuzana » 06. 12. 2009, 11:58

Držím pršteky :) zvladneš to...Ja ti verím....

DURO » 06. 12. 2009, 11:50

Tak ako som si istý že to píše Miro som si istý že emeše a "kety" je tá istá ubolená dušička...je mi ľúto takýchto zlom nasiaknutých/už v mladom veku/ duší.Zlo je veľmi jedoduché rozmnožovať.Neviem,či sa treba takýchto ľudí báť alebo ich ľutovať. Asi by pomohlo zakázať im šíriť svoje gény ďalej ,ale to by bolo neetické.

TYUM@ » 06. 12. 2009, 11:44

Ahojky.. Moc ti fandim ..seš nej.. Nechci nic řikat ale dřív sem fandila chodůroj ale zjistila sem že to je namyšlenej kretén...pardon za ty slova ale jo... Jinak posílám hlasy.. Jestli budeš chtít tak se ozvy třeba na mail : tyuma4@seznam.cz tak pá.

dodo » 06. 12. 2009, 11:44

Sme s tebou Mirec a naprav si náladu večerným koncertom.My po tebe budeme hádzať len pohľady a sms.Drž sa !!!!Všetko dobré!

caballito » 06. 12. 2009, 11:41

No, fíha, Miro, ty jsi tak nad věcí, že to vůbec nedokážu pochopit, mně by přišlo naprosto normální se na toho člověka ze srdce naštvat. Hodit po někom láhev, to může udělat jen primitiv a psychopat a vůbec by mě nenapadlo hledat pro něj omluvy. Já tohle absolutně na koncertech nesnáším, to je prostě naprostý výraz nedostatku respektu k osobě, která ze sebe v tom ideálním případě dostává to nejlepší, ale i pokud to neplatí a kapela nebo zpěvák za moc nestojí (a teď mluvím obecně), tak tohle chování je prostě neomluvitelný. To je totéž, jako ti lidé, co si sem chodí vylívat vztek a frustraci, nevím, čeho tím chtějí dosáhnout kromě toho, že ze sebe udělají hlupáky. Na druhou stranu máš asi pravdu, hloupí a nenávistní lidé budou bohužel vždycky, tak proč se tím negativním nechat zbytečně otrávit? Tak hlavně, že jsi v pořádku, hrozně moc mě mrzí, co se Ti stalo. Ten člověk, pokud to udělal úmyslně a ať už "mířil" na kohokoli z vás, a já si myslím, že to náhoda byla jen stěží, je opravdu ubožák. Máš opravdu obdivuhodnou povahu, že to dokážeš hodit za hlavu, ale to jsi už prokázal v soutěži, že si z negativního moc neděláš, což je fakt osvěžující vlastnost. Tak Ti moc držím palce, ať si to večer užiješ a zvládneš to nejlíp, jak to umíš! Určitě se je na co těšit! ;-)