Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

štěpán » 04. 12. 2009, 15:56

Miro , byl jsi OK , v neděli doufam, že to zas bude nářez, bud´ svůj !!!! seděla by ti písnička z Robina Hooda

hm » 04. 12. 2009, 15:52

no šmajdovi jsem ze začátku moc nefandila taď chci aby byl na 3. místě....myslím že vyhrát by neměl ani aby byl na 2. místě ...ale jinak jde to

šáka » 04. 12. 2009, 15:51

Miro , byl jsi OK , v neděli to zase pěkně rozbal, doufam, že to zas bude nářez, bud´ svůj !!!!

Miska » 04. 12. 2009, 15:37

Jestli on nechtel Ven se smajdou napsat ze Mirko vypada jako Dyk Obraz??....Cyrilko deti kvetov...to me dostalo. Mi rodice jsou taky ze stejneho kmene a nekdy mi pripada ze se tam nejak zasekly.

pepa » 04. 12. 2009, 15:05

Pro "Ven se Šmajdou" : Neškodilo by trochu zlepšit Čj, pár hodinek by ti stačilo, je to hrůza.......Když už píšeš kraviny, tak aspoň na úrovni.:-DDD

ZUZA » 04. 12. 2009, 14:59

Mirec myslím,že to bude v nedeľu zasa skvelé,budeme ti všetci držať palce,a samozrejme posielať sms,lebo len tak môžme do tejto súťaže zasahovať.Škoda lebo keby som bola prachatý producent tak už dávno spolu krstíme CD.Skoro som napísala že deti ha ha.na to máš čaaaasuuu,zlatko

Ráďa » 04. 12. 2009, 14:46

Vendy, jdi už s těma blbýma kecama do háje. Seš fakt trapná. Myslím, že jsi pořad Superstar vůbec nepochopila! Ale co..., každej nemůže bejt chytrej, že?

pepa » 04. 12. 2009, 14:42

Doporučil bych Vendy, pokud se jí Miro nelíbí, tak ať si ráčí odskočit na WC po dobu jeho zpěvu a dívá se až na ostatní, já to tak taky občas dělám, ale ne u Miry, ten je bezvadný, toho si nenechám ujít nikdy a Domču taky ne. Miro, nevadí, že ti občas nějakej ten tón ujede, i když jsem si toho zatím moc nevšiml, hlavní je, že se lidi u tvého vystoupení dobře baví. I profik někdy nějakej ten tón usekne, znám to z koncertů, hlavní je pobavit lidičky.:-)))

CH. » 04. 12. 2009, 14:40

Teraz neviem,lebo vtej rýchlosti ked som vám sem písal prvý krát som len spojil svoje iniciály,Som Cyril,priezvisko hádam nemusím,No ja viem moji rodičia buď boli ked mi vyberali meno prehnane kreatívny alebo zhulení/patrili medzi" deti kvetov"takže by ma to neprekvapilo/,ale mohol som skončiť aj ako Metod.takže tak.Ja mám muziku rád a rôzne štýly,rock síce len okrajovo a som z tých čo nemajú pamäť na mená,Myslel som toho z AC/DC čo už nežije,výškami mi ho Miro pripomína,začnem asi pozorovať klasic rock lebo je to svojim spoôsobom nadčasová muzika.Už sa ma asi nezbavíte.Miska CHarlie by bolo skvelé.

Maťka - Rebeka » 04. 12. 2009, 14:01

Je naozaj neuveriteľné, že tento blonďáčik má toľko českých fanúšikov. A myslém, že toško prezývok tu nemá nikto. ja ho proste volám šmudlík. Duúfam, že mu to nevadí. A držím aj jankovi, to je tiež zlatíčko.

Miska » 04. 12. 2009, 13:50

Ch(arlie) musim uznat ze trosku upadam do soku kdyz ctu ze jsou jeste lidi kteri jsou ochotni prehodnotit svuj nazor, mas muj obdiv. Nejsi mozna rocker ale znas 1.zpevaka z AC/DC...ale ja ho treba neznam, predpokladam ze Briane Johnsona nemyslis, toho mi Miro opravdu nepripomina..chacha. Me zpevem pripomina Sebastiana Bacha ze Skid Row, nicmene Mira to ma hlave v poradku narozdil od nej. Tak vidim Monka ze jsme stejny rocnik a neboj se o Mirka on urcite nevypadne tak brzo. Evulko Martin zpiva bezpardonu krasne ale me taky za srdce nechytil.Vendy myslim ze nikomu nevadi ze se Miro nelibi ale proc to tady porad pises dokola mi neni jasne.

VEN SE ŠMAJDOU » 04. 12. 2009, 13:39

šmajda je uječenej a stima vlasama vypadá jako dykobraz

CH. » 04. 12. 2009, 11:57

Miska,ja osobne som zistil až bohužiaľ teraz,čo ten chalan v sebe má,počúval so všetky jeho verzie,a ani pred tým ani teraz nepochybujem,že spieva veľmi dobre,len to nie ja môj štýl ale asi budem musieť prehodnotiť niektoré moje postoje lebo ma fakt dostal.No Wicked game je fakt dokonalá.Podarilo sa mi nájsť v ňom 3 farby a myslím že ich tam má viac,Takže Zuccero, Bono Vox,spevák AC/DC ten prvý neviem ako sa volal a možno spevák z Extrem/nie som si istý ako sa to píše/ no možno chvíľami Brian Adems.To je šialené ja žasnem koľko tam toho má!Alebo sa mi to zdá?A vy ste fakt perfektný tieto vaše diskusie majú fakt úroveň,som milo prekvapený.

evulka » 04. 12. 2009, 11:54

Já jsem viděla kluky poprvé ve 3.semifinále,jak Mira zazpíval tu pomalou písničku,Chodůr zrovna myslím zpíval písen Alejuja,což zazpíval krásně,ovšem! emocionálně vzato mne Miro málem rozbrečel,bylo to nádherný...,do té doby mne nějaká Superstar vůbec nebrala,od tohoto kola je Miro můj favorit a Chodůr sice zpívá slušně a možná bezchybně ale něco tam prostě chybí..Jak tu kdosi podotkl,Miro v žádném kole nezazpíval špatně,každou písen pojal po svém a vždycky z něj vylezlo něco smyslupnýho..příjde mi že do toho jde vždy naplno..

vendy » 04. 12. 2009, 11:53

Miro to stejně nevyhraje a nejlepší rozhodně není.Vždyt ho chtěli kolikrát vyhodit jdou mu jen rocková kola to je vše a to na SS nestačí.Miro se mi nelíbí!!!!

monka » 04. 12. 2009, 11:08

ja už nepatrím medzi mladšie vekové kategórie mám 36 a Mirko si ma nesmierne získal už od samého začiatku verila a v kútiku duše som dúfala že to dotiahne tak ďaleko je super a v každej pesničke predvedie niečo iné teším sa na ďalšie kolo určite prekrásne zaspieva od Qeenu pesničku a tak isto od Michala Davida. Držím palce aby si išiel ešte ďalej i keď mám strach že už vypadne a každé rozhodnutie mu držím všetky prsty Drž sa si super

Miska » 04. 12. 2009, 09:29

A jeste o tech rockerech, lidi o nich maji smisene pocity protoze jsou rockeri a rockeri stejne jako jsou lidi a lidi. Ale nejvic vzdycky zalezi na tom jak se prezentuje kapela a jaci jsou lidi v te kapele. Nektere kapely jsou prave takove vic rebelske a chovaji se na podiu dost divoce a presne takove lidi oni k sobe strhavaji, coz vetsinou vyvolava konflikty ale pak jsou kapely, ktere umi udelat super show aniz by treba hazely do fanousku lahve a triskaly s nastroji o zem. A na ne chodi uplne jini lidi. Chodim uz delsi dobu na forum moji milovane skupiny Europe, kteri hraji rock a muzu rict ze to je ukazkova komunita lidi z celeho sveta, kteri tu kapelu tak drzi a dokazi se bavit bez problemu uplne o vsem a na koncertech je fantasticka nalada ale to je tim ze vsichni clenove teto skupiny jsou uzasne skromni a charismaticti lide, kteri nejen ze delaji skvelou hudbu uz 20 let ale dokazi vytvorit neobycejnou atmosferu kolem sebe .

Lenka » 04. 12. 2009, 09:28

Řekla bych, že hodně lidí si ho na začátku nevšímalo i kvůli Martinovi...Jenom si vzpomeňte, jak celý národ šílel z Chodúra a v té době byl tématem No.1;) (nic proti němu, je to skvělý zpěvák, ale ne můj šálek kávy) Přitom Miro zpívá úžasně už od prvního semifinále a já miluju každý jeho vystoupení...Dává do toho všechno a jde to vidět, nenudí a já se prostě a jednoduše těším na každé jeho číslo... V tomhle kole má zpívat od Michala Davida- Je to blízko a od Queenů We are the champions/We will rock you ;)

Miska » 04. 12. 2009, 09:15

Zdravim vsechny, pro CH (skoda ze nenapises nejake jmeno) ja prave nechapu proc hodne lidi pise ze Miro zacal zpivat az od Smoke a pred tim jakoby neexistoval. Priznam se ze jsem opravdu SS nesledovala az do momentu Dirty Diany ale to uz jsem psala, takze jsem si to vsechno musela naposlouchat pres net ale ja jsem nenasla jedinou pisnicku kterou by vyrazne zkazil aby byl takhle zatracovany do te doby. Podle me ses nechaval unaset davem jako mnozi, ono je to nekdy jednodussi prevzit nazor, dnesni doba je hekticka ale ja to nemyslim zle.

CH. » 04. 12. 2009, 08:08

No veľmi rád sa k vám pridám.Nedalo mi a musel som si pozrieť aj všetky Mirove vystúpenia,a zatiaľ len rozmýšlam kde som mal doteraz uši a oči,ale /možno to je len tým,že ho prezentovali ako LEN rockera,alebo som sa nechal unášať davom?/,no a priznám sa že tie pomalé piesne som v jeho podaní asi ani nepočul,tá z 2.semifinále je dokonalá vážne,pomalé mu idú,aj ten Gott,no a rock to sú jednoducho kompletné čísla!Mal som pocit,že je len jednosmerne orientovaný a on je takýto muž rôznych tvárí.