Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ondráš » 03. 12. 2009, 18:55

Čau Šmajdiku,klobouk dolů a palec nahoru! Kdo by to do Tebe řekl!! Takový drsňák a taková empatie.Nejsem sice Tvůj fanoušek,přesto si myslím,že Ty se neztratíš. Šou bezva,jen ten zpěv by to chtělo hodně pilovat,ale to Ty dobře víš.Takže přeji hodně štěstí a velkou motivaci do hudebního světa.Fanynky Tě určitě "potáhnou".I když mě teď asi setřou,ale mně to neva-já to vydr.!!!Chtěl jsem Ti jen poděkovat za ostatní soutěžící.

El » 03. 12. 2009, 18:34

Miro,jestli se mas rozhodnout mezi We will rock you a we are the champions být tebo usi vezmu we will rock you, podle mě by ti to líp sedlo. .Ale jak myslíš ty :-) Měj se krásně a drž se!

alexsa » 03. 12. 2009, 18:23

miro jsi dobre nejlepší ze všech snaš se aby si to vyhrál

pavla » 03. 12. 2009, 18:20

miro je nejlepší vždycky se těším kdy už konečně bude spívat ajestli to vyhraje chodúr tak je to velká chyba

sandra » 03. 12. 2009, 17:44

Miro, velmi pekne od teba,ze sa ozyvas fanusikom ci uz tu alebo na facebooku a davas tak o sebe vediet. to,ze si reagoval na nepekne reci,ktore sa zacali sirit ohladne Martina a ostatnych je velky prejav empatie,lebo uz to vazne zacalo byt neunosne....presne tak,ako si povedal,nech sa kazdy zamysli ako by bolo jemu na vasom mieste.....ja nevidim,zeby niekto z vas ci uz teraz 4 alebo 12 spravil nieco zle,aby sa ludia donho takto pustali....verim,ze cely ten tlak a program v sutazi je narocny a neopodstatnene poznamky na niekoho osobu na energii nepridavaju....superstar je o zabave a o hladani novych talentov,ktore sa uz vlastne nasli.... pre mna si No. 1 ty, ale v podstate je jedno,kto vyhra,aj ked kazdy napäto caka,kto to bude...podstatne je,ako sa vam podari presadit sa po superstar....Miro,drzim palce,aby sa ti podarilo aj nadalej zostat takymto pozitivnym a dobrym clovekom....

caballito » 03. 12. 2009, 17:31

Co se týče toho Mirova vzkazu na Mončině a Martinově fóru, myslím, že to tu někdo skvěle vystihnul, když napsal, že to každý vnímá podle toho, jaký má náhled na sebe a ostatní lidi. Pokud vidí za vším nějakou špatnost, pak si to vykládá jako vypočítavost, pokud je pozitivní, vidí to tak, že to byla upřímně míněná obrana kamarádů v soutěži. Je smutný, že někteří lidi jsou už natolik cyničtí, že za vším vidí zlý záměr. I na Mirovo vystupování jsou hodně rozporuplné reakce pravděpodobně proto, že někdo prostě nedokáže vůbec pochopit jeho otevřenou a pozitivní povahu.

Miska » 03. 12. 2009, 17:00

Tak a uz to vim co bude Smajdas zpivat v nedeli.....Od Davida Je to blizko a druha bude od Queen bud We will rock you a nebo We are the champions. Mirko toho Davida sis vybral dobre me se taky moc libi tato pisnicka a myslim ze ti sedne a z tech Queenu podle me bude lepsi We will rock you protoze ta druha je takova hrdinska a nevim jestli ti sedne ten styl, myslim ze to by sedlo spis Leone ta na to ma takovy spravny hlas ale ta zase nezpiva. Ale at uz se rozhodnes jakkoliv tesim se na to.

¨Miro » 03. 12. 2009, 16:51

Miro , jako jediný děkuje kapele a fanouškům, ale Palo ho nemá moc rád...má divné připomínky na Mira, doufám že ho to brzy přejde...Moc hezky zpívá a líbí se mi všechny písničky co zaspíval ...je to šikovnej kluk...

terulin » 03. 12. 2009, 16:16

miro!poslední 3 finále zpíváš fakticky suprově!!!!!!!doufam že se ti podaří aji tohle finále a držím ti pěsti! vyhrajéééš a kdyby ne tak stejně i superstar a prosadíš se tak jak tak...

Maťka-Rebeka » 03. 12. 2009, 16:15

Tak Šmudlík to naozaj pekne napísal. Je pekné, že sa zastáva kolegov. A to čo má napísané v popise: prečo nie. neznamená, že je namyslený. nevšimli ste si za tým také dvojbodku a zátvorku? To znamená, že to myslel zo srandy. A nenadávajte na Janka Bendika, ano? Stačí, že trpí v Superstar. nemusíte ho ešta aj vy trápiť! Janko a Mirko a Maťko sú naj! 4ever.

*** » 03. 12. 2009, 16:09

ano, presne souhalsim!!! jediny MIRO chodi semka na tu diskuzi a vsem nam podekuje!!!! ON* je jediny ktery ma charisma a je to hezkej a milej kluk!!! MIRO DRZ SE!!!! =) SI SKVELEJ!!!

Maťka - Rebeka » 03. 12. 2009, 15:31

Idem si prečítať ten príspevok. Miro je naozajk veľmi milý a skromný. Šmudlik, drž sa.

Miska » 03. 12. 2009, 15:21

Musim souhlasit s Barcou a s Pepou ze je to cele o energii, kterou Miro vysila. Vsichni jsme naladeni na ruzne frekvence a podle toho se nam nejaky clovek bud libi a nebo ne, ted myslim cela osobnost ne jen vizaz. No a ja jsem asi na stejne jak Smajdoch a ti kdo ho maji radi. Ale to neznamena ze se mi nelibi zpev ostatnich soutezicich. Libi se mit taky ale neoslovuje me to. A o tom to cele je. Mirko hlavne trenuj a nedelej si hlavu z lidi. Kazdemu se nemuzeme zavdecit ale to ty stejne vis.

Barča » 03. 12. 2009, 15:05

to MUSIC:Možná sis nevšimla,ale Miro je jediný, který chodí mezi své fanoušky na tuto diskusi a vždy nám poděkoval za podporu, proto je také jeho fórum zdaleka nejslušnější ze všech. Ono je to totiž hodně o osobním příkladu a vzájemné důvěře. Prostě nepochybuj a věř. Snad sis také všimla toho, že většina pisatelů ovládá pravopis a nejsou to malé děti.

Nikush » 03. 12. 2009, 14:57

12345,podla môjho názoru to zaspieval dobre,lenže veľa ľudi,vratane porotcov hovorili že zle..čiže som to tu spomenula kôli tomu...Come as you are keď som tú pesniČku v podaní Mira počúvala...tak že som si ju stiahla do mobilu...tak sa mi páčila,akonáhle som kukla video..tak nič moc,pretože ju zle podal...a Jacksona som nejak moc nevnímala,pretože ho nemám moc v láske :)..ale vidiš...nechápem prečo niektorí ľudia hovoria že nevie spievať keď to pravda niej e

Iva/MUSIC reakcia » 03. 12. 2009, 14:15

Ahojte všetci, najmä music. Ak si niekto myslí, že Mirov príspevok je len využitím situácie pre jeho vlastný prospech možno má pravdu...ale aspoň niečo dal a zastal si svojich priateľov. Prečo tak neurobili ostatní? Aj na Mira nájdete kade tade urážky. A v tomto súhlasim s Mirom. Názory sa dajú vyjadriť aj bez vulgármych urážiek. Nielen, že to ubližuje už spomínaným finalistom ale príspevky isto čítajú aj deti. Tak už kvôli tomu na to nezabúdajme, prosím. MIRO VĎAKA

bibi » 03. 12. 2009, 13:34

miro máš email?prosím odepiš

pepa » 03. 12. 2009, 12:55

Naprosto souhlasím s alexem, z Mira sálá pozitivní energie jako z málokoho, on určitě není vypočítavý člověk, důležité bude, jak kdo dokáže svůj talent využít po této soutěži. Bylo by škoda, kdyby soutěžící zase někde zapadli, jako v minulých soutěžích, rád bych jednou šel na Mirův koncert, je to dopravdy výborný bavič lidí, jako málokdo. Hlavně doufám, že mu ta sláva časem nestoupne do hlavy a že zůstane svůj, takový, jaký je teď.:-)

music » 03. 12. 2009, 12:43

alex: možná sis nevšiml, ale nikoho jsem neodsuzovala, naopak, napsala jsem, že to tak působí na mě. Chápu, že to nemusí tak cítit všichni. Dál se nebudu rozepisovat, protože vím, že bych psala zase jen subjektivně a promiňte mi, objektivní nemůže být žádný příspěvek, každý do toho vkládá svůj pohled, ať chce nebo ne. Já přeji úspěch v životě všem, kteří jsou ve finále (12) a doufám, že je radost ze zpívání neopustí.

DURO » 03. 12. 2009, 12:26

Miro hlboko sa klaniam,pred výchovou tvojich rodičov aj pred tvojou povahou.Zostaň taký aký si.GOD BLESS YOU aj všetkých tvojich blízkych a tých čo máš rád.Vďaka za to že je niekto takto zrelý a talentovaný v tejto povrchnej súťaži.Držte sa a nedajte sa decká.