Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

=o) » 29. 11. 2009, 14:14

Ta jeho fotka na podpisove karte nema chybu. Hafo mu to slusiii

Mirko » 29. 11. 2009, 13:06

posledne kola sa welmi zlepšil :)..je super..a tn jeho úsmew wow..ako ten duet nebol moc wydareny ale ked spiewali sami bohowee..a kolko ma on rokow wlastne?

berrynQa » 29. 11. 2009, 13:02

suhlasim so Sašou....lebo obaja chalani zaujali jedinecnym hlasom aj ked Miro bije viac na srdcia fanyniek :)

Saša » 29. 11. 2009, 12:28

zajímavé ten českej a slovenskej národ, jak jde do tuhýho a blíží se konec superstar začíná se mluvit o penězích. Prachy, prachy prachy.Závist, závist, závist. Ubohý, ubohý, ubohý.

Kurt » 29. 11. 2009, 12:23

já fandím Mirovi, moc mu přeju, aby se tam ještě dlouho udržel, ale souhlasím teda se Žatcem.....................vy Chodúra znáte?? Měli jste sním snad nějakou řeč, že tvrdíte, že mu jde teď jenom o prachy? Jasně, Chodúr je k těm penězům asi nejblíž, takže on se o ně pere a ostatní ne??? Těm o peníze nejde???? Trochu prosťounkej názor.Vy na tu výhru nesaháte, tak se lehko píše o tom,aby se jí vzdal, co???? Prostě ty peníze vyhraje ten, kdo bude první.Ať mu je přejete nebo ne.

Žatec » 29. 11. 2009, 12:03

U2 fan.........Moje trapná produkce se nezmínila ani slovem o včerejším Slavíkovi a objevu roku.Tvoje trapná nesoustředěnost asi nepochopila smysl mého komentáře.Nevadí..........třeba příště. Aspoń Dino pochopil(a).

U2 fan » 29. 11. 2009, 11:46

Žatec mě zatím připadá jako zhovadilost spíš tvá trapná produkce. Chodúr za to sice nemůže, ale posílat hlasy někomu do Slavíka, když nemá jedinou vlastní skladbu (interpretačně), která by stála za řeč, to zhovadilost je. Kdyby fans ostatních v superstar udělali to samé a posílali hlasy do soutěže Slavíka, bylo by pořadí objev roku totožný s finále superstar. Kde by byli zpěváci co zpívají profesionálně na hudební scéně? A to jenom proto, že superstar má obrovskou publicitu. Kde by byl Chodúr se svými produkcemi bez superstar? Mělo se počkat do příštího roku až opadne tohle šílenství. Není to spravedlivé ani vůči ostatním finalistům. Tohle chodúrování stojí zaprd, i když za to on sám nemůže. Není všechno zlato co bezchybně intonuje a to ani na mezinárodní scéně .

edo » 29. 11. 2009, 11:23

Pre žatec: no v jednej SK superstar na to jeden chalan gule mal a odstúpil síce slabo spieval ale ľudia ho zbožňovali,takže to mohol kľudne vyhrať,odstúpil už ked tam boli len 5ti a asi si nepochopi rockera,takže možno patríš medzi tých čo musia čítať viackrát aby pochopili o čom je text.A pre mňa by mohol odstúpiť už len kôli nude...Ale Martinovi tu nikdo nezávidí,ja spievať neviem a páči sa mi iný štýl muziky,ale prajem mu nak má....Ja sa teším na Šmajdovo CD toť všetko.

zuzu » 29. 11. 2009, 11:08

Miro držím ti dneska palečky a posílám sms,určitě postoupíš,vždy krásně překvapíš.Těším se na tvé cd a koncert.

Žatec » 29. 11. 2009, 10:42

Vám asi cáká pod tašky??? Chodúr se přihlásil do Superstar, aby se pokusil vyhrát, atejně jako všichni ostatní, a te´d když má možnost vyhrát, tak by měl odstoupit???Má se těch prachů vzdát???? A to jenom proto, že mu to radí nějakej ROCKER???? To by se asi musel úplně zbláznit. Ty bys to asi určitě taky vzdal, kdybys měl to vítězství skoro na dosah, co????? To bys byl jedinej takovej frajer na světě.Já sice neposílám sms nikomu, nelíbí se mi akorát Bagárová, ale takovouhle zhovadilost bych teda z huby nevypustil.

Kiky » 29. 11. 2009, 10:27

Podle me chodura jak telize protlačuje tak lidi jako ovce ve stádu dou a polšou mu hlasy...nepochopim. Přim se dycky tváří jako kyselí zelí a jenom stojí a zpívá.Zato náš Mirko má každou nedelu svojí show a pokaždé překvapí. Proto fandim jemu a už ted je naše superstar!! Miro natři jim to zase tak jako minule si úúžasnej !! :******

rocker » 29. 11. 2009, 10:24

Porota vybrala tento rok kvalitných spevákov.Zo začiatku to teda vyzeralo,že to bude zaujímavé,až kým sa to nevykryštalizovalo ako trápna do očí bijúca pretláčačka Chodúra,no ale nikto nerátal s tým,že to strapaté rockové východniarisko im ho charizmou a spevom zatieni tak že si nikto ani nezapametá že tam nejaký Chodúr spieva.Aj ja prajem výhru Mirovi,Chodúr je ojav roka v ČR,nemá už pre mňa význam sledovať ho v tejto súťaži a už vôbec nie mu fandiť,mal by odstúpiť a robiť kariéru,No ale ide o velký balík.UŽ MU IDE LEN O PRACHY!!!!SMUTNÉ že sa musíme len tupo prizerať.Pošlem Mirovi hlas aj keby tam len kvílil....A just áno!

ZUZA » 29. 11. 2009, 10:14

Dorian má bohužiaľ pravdu,ale aj napriek tomu kto túto súťaž vyhrá sme radi že vdaka tejto súťaži o ňom vieme.Veľmi by som priala tú výhru skromnému Mirovi aby mohol začať robiť to čo miluje,preto mu posielam hlasy.Takže mne sa stalo to isté čo tomu čo píše podomnou jediný ma prinútil poslať sms za celú historiu Superstar.

Lenka » 29. 11. 2009, 10:06

Mirko dneska ti strašně moc držím pěstičky ale ty to jako vždycky zvládneš úplně s přehledem a zase to všem natřeš.Pro mě už teď jsi ty superstar protože tvoje vystoupení a je každý týden jiné a tak to má být.Drž se a samozřejmě posílám hlasy:-))

ráno » 29. 11. 2009, 09:35

Jediný, kdo mě přinutil poslat sms je Miro a to už za Wicked game. Ať skončí na jakémkoliv místě, myslím, že o něm ještě uslyšíme. Dnes má těžké písničky. Timberlaka si vůbec neumím představit naživo odehrát a zazpívat, je to hodně uměle dotvořené, o to víc se těším a můj hlas má už teď za výběr, GNR budou super.

ráno » 29. 11. 2009, 09:29

Pro El, Dorian a ostatní: Nemyslím, že Nova může za to, že je Martin tak úspěšný. Pokud to celé vyhraje, je to zásluhou sms od lidí dvou států, kterým se prostě Martin líbí, žádná Nova. Můj favorit to taky není, ale uznávám, že opravdu umí zpívat a pokud vyhraje, beru to jako fakt a přeju mu to. Je spousta lidí, kteří sem vůbec nechodí prezentovat svoje názory a mají Martina prostě rádi, místo urážek vezmou mobil a pošlou sms.

Ina pre Dorian » 29. 11. 2009, 09:20

Súhlasím s Tebou. Mne sa veľmi páči Miro Šmajda. Bohužiaľ aj ja si myslím, že ten Chodur to asi vyhrá, tie Hejmove výplody: ty si Star, stávky atď.

El » 29. 11. 2009, 09:09

Přesně tak! Z toho Chodúra je mi už uplně zle, nova se rozhodla, že to prostě vyhraje.. Pro mě stejný trapas, jako když v ČR vyhrál XFactor Zonyga. Chodur zpívat umí, ale to je všechno..Navíc, je tam někde kromě Bagárové kdo zpívat neumí? Není.. Je mi z toho fakt zle..

Dorian » 29. 11. 2009, 02:07

Miro superstar asi nemá šanci vyhrát. Chodúrova nerovná promotion a protlačování televizí Nova je tak obrovská, že by neměl šanci vyhrát ani mutant co vyzpívá čtyři stupnice, dělá při tom piruety na uších a nakonec se přemění v pokémona. Ale aspoň druhý by být mohl. Přeju mu to. Moc.

Miska » 29. 11. 2009, 01:25

Tak to su klidna!!!!!! Jestli si to Mirda vybral sam tak vi do ceho jde a mooooc se na tu jeho show tesim. Uz ted jsi pro nas SUPERSTAR!!!!!!