Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 05. 02. 2010, 16:38

Arabela - http://bit.ly/abA8Vd Iva od Chodúra - Martin je sympatický kluk a nikdo mu nezávidí že vyhrál. Ale nás prostě nechytá za srdce. A ta anketa je opravdu jenom soutěž bez zlého úmyslu. Pokud toto fórum opravdu zmizne až začne LD, tak tam snad bude také mít každý účastník svoje fórum, ne? Jak to bylo v minulosti?? Horší bude že to tu zmizí a Miro mezi tanečníky nebude.... To je věc, kterou zatím Miro dobře nevyřešil - svoje stránky!!!

Iva pro Ivu » 05. 02. 2010, 16:20

Já nejsem ničí fanda a něco si ráda poslechnu od každýho z těch dvou. Nikam neklikám ani nebudu, ale přečetla jsem si nějaké příspěvky tady. A tak, jak se vám / i mě / Miro vzhledově líbí, tak mi přijde nefér tady neustále připomínat Martinovu absenci sexuální přitažlivosti pro některé z vás./ většinu / To by nebylo příjemné nikomu.Většinou to píší děvy , které samy příliš krásy nepobraly a mají i nějaký komplex. Ty sebevědomé / právem / a přirozeně inteligentní to asi neudělají.

12345 » 05. 02. 2010, 15:57

to Iva (ne Iva od Martina Chodúra :-): Ještě k tomu, co jsi napsala včera v noci k Lifehouse - určitě máš pravdu s tou podobností stylu a žánru s Daughtry. Teď zrovna hledám na netu, kde si koupím jejich nejnovější album (teď vyšlo) a na jejich oficiálních stránkách se píše, že s nimi dokonce Chris Daughtry nazpíval pár nových písniček na nové album. Zas až tak fanaticky tuhle kapelu nesleduju, takže je to pro mě novinka.

Iva to Iva » 05. 02. 2010, 15:39

Vďaka za komplimenty. Mne Martin v žalúdku neleží a je nás tu takých väčšina. Naopak to víťazstvo mu prajem. Z čoho usudzuješ teda, že nám leží v žalúdku? Len preto, že klikáme? To snáď robíte i vy, či nie ? :-) Myslím, že už dávno nejde o Mira a Martina, ale o vás a o nás :-))) a niektorí sa na tom bavia :) O nič nejde, ale je to zábava :)

Arabela » 05. 02. 2010, 15:30

A načo to stále klikáte? aj ja chcem.

Arabela » 05. 02. 2010, 15:29

Ahojte. Niekto tu ešte pred tromi dňami spomínal, že strapušiksa podobá na speváka z Europy. Kukla som si link a myslím, že je to asi najväčšia podoba zo všetkých spomenutých. Vy tomu Martinovi Chodúrovi nedôverujete úplne ako ja som nedúverovala Jurovi Mokrému, keď so msa dovedela, že bude v LD. A napokon som sa pozerala s otovrenými ústami, čo z toho šaška nakoniec vyliezlo.=o)A myslím, že Mirko bude podobný. Naprv sa mu nebude dariť, ale bláznovinky tam robiť bude=o) A nezabudnite, že ako náhle začne LD, toto fórum zmizne. Ozaj, ta Kosorínová by sa k nemu aj hodila. A bol by to taký dvojičkovský párik =o) Mirko a Mirka - Ha ha. Mám na vás otázku. 1.Čo je to to vitarianstvo? A sorrry za chyby

Bára » 05. 02. 2010, 15:23

Tak ted´jsem se zasmála a mohu jet pracovat.

gatla » 05. 02. 2010, 15:21

No,holky...nevím,nevím,jak ta střecha...Můj syn mi četl přes rameno a říká:"Zítra spím na střeše" já:"Proč?"on:"Protože tam budeš ty!":oDD

mari » 05. 02. 2010, 15:20

ahojte! Niečo pre Ivu:Nech si pre Martina posielajú trebárs rakety a nech spieva pracháčom do uška ! My,obyčajné baby z Hornej-Dolnej si ho nemôžeme dovoliť zaplatiť.Ani nechceme... Tak nám sa páči spevák,ktorý spieva pre nás , obyčajných ludí-náš strapáč Miro!!!

Iva » 05. 02. 2010, 15:08

No vy jste tady některé fakt neskutečně hloupé a dá se říct i zlé. Víc než měsíc po soutěži nedáte Martinovi pokoj a pořád vám leží v žaludku, že vyhrál. Ano, má na to pěvecky a lidi ho chtěj ! Nevystupuje v Honí - Dolní, ale pracháči pro něj posílají soukromá letadla.Tak asi vědí proč a znají jeho cenu.A že není tanečník - to ví sám. Ale která z nás je tanečnicí na LD ? A Miro ? Určitě bude lákadlem pro diváky LD, umí zaujmout, ale nezdálo se mi , že by v soutěži nějak úžasně tančil. V Sunny byl fakt jinde než ostatní, toho jsem si taky všimla.A o těch skocích s Leonou se snad ani nedá.

Bára » 05. 02. 2010, 15:07

Mně se zdá, že Miro taky trochu mlží a že mu někdo musí radit nebo je mimořádně schopný, což nevylučuji. Když si ale vezmete jenom ta vystoupení, natáčení a i to auto, tak to vše by měl mít smluvně ošetřeno, ted´ještě ta taneční soutěž, jestli tam teda bude a to není kolem dokola žádná legrace, jde o jeho prachy. Ale už jsme si trochu zvykli na to, že on je opravdu tajemný jako hrad v Karpatech. Pokud chtějí tu taneční soutěž spustit v dubnu, tak máme podle mě seznam soutěžících párů do 14 dnů, protože u nás trenovali před soutěží skoro dva měsíce.

deppholl » 05. 02. 2010, 15:05

gatla - záááááávist (ale v dobrém) Jinak nám dávají Chodúrovci pěkně na pr*el!!!! No uvidíme kolik jim toho o půlnoci spadne - klikejte!!!

Iva » 05. 02. 2010, 15:02

Ahojte, tiež si myslím, že Miro robí dobre. Zatiaľ toho manažéra nepotrebuje, až bude album..to bude samozrejme iná vec, bude potrebovať pretlačiť a to už potom rozhľadený Mirísek bude vedieť na koho sa obrátiť alebo komu nepodľahnúť. V nedeľu ráno sem zasadám rovno po plese asik :) uvidím kedy dofrčím domov, ak skôr, prespím celé doobedie :( a potom už zas program do večera :(( som zvedavá..

gatla » 05. 02. 2010, 14:59

no to na na nás nečekejte....Jestli se dostanem na střechu,hned tak z ní neslezem :o))

deppholl » 05. 02. 2010, 14:52

Tady je vidět Mirkova tvrdá palice, ale v dobrém.... Podle mě nechce naletět někomu kdo by ho ždímal a časem, až se právě v tom showbysnisu rozhlédne, se určitě s někým spojí. Myslím že to zvládne a pokud ne, tak to sám pozná a vyhledá pomoc.... gatla - myslela jsem že hodím nocovku a budu na vás čekat, ale asi to neklapne, Budete moc hodné když hodíte aspon něco - a neděle bude vypadat asi jako tisková konference :-))))

gatla » 05. 02. 2010, 13:49

hezký den všem....Tak zas máme o čem diskutovat :o)) Samozřejmě,když ted nemám moc čas všechno pročíst,tak se toho začne psát ...Večer budu dohánět :o))Ale pokud opravdu manažera nemá,měl by honem rychle shánět.....Nebo třeba má a mlží...Vždyť tenkrát po finále s Martinem někde říkali,že se vše musí domlouvat s jejich manažery. Kdepak je Ladies?Už má "horečku"?Jakpak se asi teď cítí? Jarko,hned jak v noci-časně ráno přijedem,hned se pár slovíček hodíme :o))) Tak v neděli ráno ještě se zalepeným okem můžete počítač zapnout.:o))

tanula » 05. 02. 2010, 13:27

Zdravim Vas vsetkych. Toto je skor pre slovenskych fanusikov www.maynet.sk/

adélka » 05. 02. 2010, 12:45

Na druhou stranu se v této branži pohybuje hodně podvodníků, kterým nezkušení často naletí. Myslím, že se to stalo řadě českých superstaristů. Bylo by ale fajn, kdyby se dostal do stáje nějakého opravdu dobrého manažera - v Česku třeba Janise Sidovského.

fanusicka » 05. 02. 2010, 12:28

showbiznis je tvrda vec a urcite to chce sikovneho manazera, ktory by mu mohol v zaciatkoch kariery velmi pomoct. Ono to nie je len o tom vybabit si vystupenia, to chce cloveka, ktory ma kontakty v radiach, aby mu tam hravali v single - co je velmi dolezite, lebo to je zaciatok uspechu :-) a takychto veci sa da napisat velmi vela.....

adélka » 05. 02. 2010, 11:54

No, taky si myslím, že Miro trochu přeceňuje své síly. On je sice určitě hodně inteligentní, ale pochybuju, že by se vyznal ve všech náležitostech showbusinessu, který je, myslím, hodně tvrdý. Zatím si nezařidil ani webovou stránku, kde by informoval o svých vystoupeních. Facebook myslím nestačí.