Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Haňula » 04. 02. 2010, 22:32

Díky za srdečné přijetí :-) ewilyn: taky si myslím, že účast Martina v Let´s Dance by nebyla žádná velká bomba a magnet na diváky. A ani bych neřekla, že by to bylo zábavný-podle mě by to bral smrtelně vážně :-) To už raději Ben ( a samozřejmě Mirísek ) :-) PS: Kdepak se toulá Macyáš? Z jejích příspěvků jsem vždycky dostala takovej záchvat smíchu, že jsem hlavou málem prorazila monitor :-D

Bára » 04. 02. 2010, 22:27

Tak na www.mirosmajda.vgz.cz je okopírovanej ten článek o novém autě. Kdyby nevyšlo to předávání, tak to na parkovišti jistí stříbrnej bavorák. Myslíte si, že tohle si zařizuje fakt sám nebo má už manažera? Na nějakých slovenských stránkách jsem četla, že to má jako protiúčet za vystupování na promo akcích té firmy. Kluk šikovná (to myslím jen v dobrým)

kobitka » 04. 02. 2010, 22:25

Leňa : ale ty jsi na ně zlá. To nevíš, že líp než počítač zaženou hlad krekry Tuc. Tak jim to přej a natucni se. Počítače jim skonfiskujeme a hne bude Miro na prvním místě

deppholl » 04. 02. 2010, 22:23

Teda mari -právě jsem zase poprskala monitor, ty jsi číslo!!! Hned jsem si našla tu fotku - a vážně, je zmalovanej jak "lehká žena"! Že by ho nominoval Habera???

mari » 04. 02. 2010, 22:15

ahojte! Chodúr vyhral "rockovú" anketu???Nie je na to príliš inteligentný???Kedysi som tiež používala podobný rúž,ako má na fofo v Blesku...

Rous » 04. 02. 2010, 22:14

Jasně,že jsem vyplnila Tý Tý anketu a přihlásila našeho Miríska.To snad každej,tady.Jdu pověsit prádlo a spát.Dobrou noc,ať se vám zdají šmajdí sny.Vítej Haňulo!!Kdy začne,to nevíme,snad kolegyně napíší,kdy.A čelenka?V tý je krásnej,mě se moc líbí.Už jdu fakt spát,heký zítřejší den.

Iva » 04. 02. 2010, 22:13

Andrew: Lifehouse už počúvam druhý deň. Všetky skladby na ktoré si nechal odkaz mám stiahnuté, aj ďalšie :) páči sa mi to, dík

Leňa » 04. 02. 2010, 22:11

Ladeis, zítra tě všichni duševně podpoříme, tak si to pořádně užij a nezapomeň- uši a oči na stopkách!! Jinak zdravím všechny nováčky a přísedící v naší psychiatrické čekárně :) Co se týče klikání, tak klikám, klikám...A i když to nemá smysl, tak ráda bych Mira viděla nad Martinem- Chodúrovci by vztekem sežrali monitory i s myší a klávesnicí, a snad by potom ani nechodili spát, jak by hlasovali celý noci (i když možná už to dělají)...

Iva » 04. 02. 2010, 22:10

deppholl: no super! Teším a z toho. A z každej dušičky, ktorá zmení názor, keď sa o dotyčnom niečo dozvie. Klobúk dolu a palec hore. Super! Haňula: vitaj, píš, klikaj :) super aj za Teba a MJ :) ste super baby

Leila » 04. 02. 2010, 22:07

Vítame Ťa Haňula! Pekne si to napísala!!! Vidíš, čo s nami urobil Mirísek??? Let´s dance by mala začať niekedy na Veľku noc, neviem kedy to vychádza, tuším koncom marca! Dúfajme, že sa dovtedy nič nezmení a Mirko bude naozaj tancovať! Keď už poznáme jeho spev, prečo nie aj to ako tancuje???

kobitka » 04. 02. 2010, 22:05

Dobrý večer. Tak koukám, že debata ohledně Let´s Dance ještě neutichla. Já bych to zas tak moc neřešila. Ještě není podepsaná smlouva, tak abychom se netěšily zbytečně a místo Mira(Mirísek se mi nelíbí .-( )nám tam nešoupli právě už zmiňovaného Bena. A kde se fláká Andrew, Maciáš a Ria? To se všichni vydali sjíždět sjezdovky či co? Lidi neblbněte vždyď je tam tma a houby uvidíte.

deppholl » 04. 02. 2010, 22:02

Haňula - vítej v klubu stejně postižených!!! Střapáč má opravdu moc sbližovat lidi. Tak piš piš a klikej! Hlasování v TÝTÝ už mám za sebou, ale to klikání je jistě nepodstatné, ale tak ráda bych ho protlačila ne první místo - aspoň na chvilku.

ewilyn » 04. 02. 2010, 21:46

Dobry vecer vsetkym, tak dufam , ze ta ucast Martina v Let´s dance ja len kacica- nemyslim, si , ze na Slovensku bol az taky popularny, ze by pritiahol davy k obrazovkam- To Miro urcite, i ked ja by som bola radsej, keby sa sustredil iba na 1 vec- a to na hudbu..

btw..klikarna...baby,myslim, ze by sme to nemali prehanat- je to uplne bezvyznaman hitparada, skor podporit Mirka napr. v hlasovani Tyty ..

Haňula » 04. 02. 2010, 21:45

Zdravím všechny! Vaši diskuzi pročítám už pěkně dlouho a tak jsem se konečně odhodlala zapojit se :-) Letošní Superstar jsem sledovala až od 3. semifinále a Mira jsem zpočátku nijak zvlášť neregistrovala. Částečně taky proto, že porota už tenkrát vynášela Chodúra až do nebe a občas to vypadalo, že ostatní finalisté jsou tam jenom do počtu. Ale jednoho dne, mezi 1. a 2. finálovým kolem, jsem na netu náhodou zabrousila na tyto stránky, pustila si několik videí ze zákulisí soutěže, na kterých byl i Mirísek, no a rázem jsem měla svého favorita, který mě poprvé v dějinách SS přiměl popadnout mobil a začít posílat hlasy :-) K Let´s Dance: je bezva, že se zase budu moct každý týden těšit na Mira, doma sice Markízu nechytáme, ale pokud to jenom trošičku půjde, budu určitě sledovat on-line. Nevíte náhodou, kdy ta soutěž začne? Jenom doufám, že ho to nebude moc zdržovat od hudební tvorby. Jo a ta čelenka vůbec není špatnej nápad-krásně v ní vyniknul jeho ksichtík :-) Liile and Gatla: Teda holky, zcela nepokrytě vám ( řečeno slovy Mirových fanynek z FB ) záááwidííím :-) Jenom bacha, ať vás tam ty puberťačky neušlapou :-) Nechápu, co je to za trumbery rodiče, kteří tam tahají takhle malý holky s sebou. PS: Jinak samozřejmě taky klikám jako o život :-) Jo a díky vám pomalu, ale jistě, začínám přehodnocovat svůj názor na MJ, což je u mě téměř zázrak. Před chvílí jsem si právě pouštěla na youtube Heal the World :-) Tak jsem se tu hned napoprvý celkem vykecala a slibuju, že se občas přidám :-)

gatla » 04. 02. 2010, 21:26

Lilie,Jj,už jsem :o)) Čekám na tvé připojení.Jen se nelekni,ten pán,co na tebe bude mluvit jsem opravdu já :o))

Lilie » 04. 02. 2010, 21:18

Gatla: AHOOOJ! Už jsi zpátky? Nahodím Skype, jestli můžeš, ozvi se!

gatla » 04. 02. 2010, 21:09

Dobrý večer všem!Tak jsem zase tu.Hodinu a půl jsem se prokousávala až k 1.straně....Vu jste to tu zas rozjeli :o)))Samozřejmě jsem odpočatá,opálená,takže plná energie -už na pozítří :o)) Lilie,kde jsi?Nejsi ani na skypu,musíme probrat strategii :o)) Kdyýž jsem tak koukala na ty fotky z Energy hall(nebo jak se to píše),no nevím....Svatební šaty,oblek čertic,čarodějnic,Nic?????Ale tak jako tak,střecha je naše :o)) Ochranka neochranka,lokty máme nabroušené :o)) Andrew-až dnes jsem přečetla mail od tebe-no krásný,skvělý,úžasný :o))

deppholl » 04. 02. 2010, 20:54

Andrew - jupí, domyslela jsem si. Lilie už DVD má, tak držíme palce, já už skoro zapaluji obětní svíčky aby to vyšlo a střapáč se dočkal svého dárku. A eventuelně poděkoval, že!!! Ladeis, jsi předvoj, tak držíme palce a info, info, info!!! Joooo - a klik, klik, klik!

Ladeis » 04. 02. 2010, 20:33

*Mějte se :))

Ladeis » 04. 02. 2010, 20:32

Příjemný čtvrteční večer všem :) Lilie: s tím vpouštěním do klubu taky doufám :-/ Bára: ano, dobrá otázka :) Ale tak jedno víme určitě: ostříhat by se nenechal.. :) Princezna Diana je pro mě více než velmi výjimečný člověk. Mám o ní nastudováno hodně knížek, velmi ji obdivuji a mrzí mě, že jsem ji nenažila :((( S tím LD bych řekla že je to docela dobrý nápad. Uvídíme ho zase pravidelně v telce a umím si ho rozhodně představit na parketě. Když jsme u těch hudebních vkusů tak průběžně, zeptám se.. poslouchá tu někdo britské PLACEBO?

Jinak už zítra je ten "velký den". Připadám si jako bych snad měla složit maturitu. Nepopsatelsnost, už jsem dneska sehnala doprovod, tak si to doufám užiju. Pravděpodobně už se tu do té doby neukážu, tak na mně zítra myslete a buďte duchem se mnou! Přji všem krásný zítřejší poslední pracovní den. Měj se! :)