Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 02. 02. 2010, 19:41

Holky, ted´nevím kam máte namířeno, ale v těch Skořenicích to nemají asi zatím moc podchycené. V tý diskusi se lidi ptají, že jedou dost daleko a jestli se tam pak vejdou a někdo jim odpovídá, že zatím všechny akce zvládli. Tak to je teda bezva. Má se ale přijít co nejdříve(neupřesněno) a pouštět budou od 20.00. Fotografování už vyřešili, takže možno jen s ochrankou.

deppholl » 02. 02. 2010, 19:36

Našla jsem to - 5.února Zlín a 7. února Praha. To už kámoška zvládne. Díky, s vámi se člověk dozví věcí!!!!

Ladeis » 02. 02. 2010, 19:27

deppholl: To si piš! Ovšem jestli se z toho někdy vzpamatuju.. :))) Jen mi to trochu vadí to pomyšlení na osazenstvo klubu. Na facebooku se 13-leté slečny ptají, jestli když se tam pouští od patnácti, můžou alespoň s rodiči... Trochu mam z těch mucek strach :) Ono tam právě kolikrát moc lidí nebývá. Podle toho co slyšívám. Ještě jsem tam nebyla, ovšem nikdy jsem ještě nebyla na "disku" nebo v takovémhle zařízení.. mam na to svůj názor :) Ale co bych kvůli Mirískovi neudělala.. klidně se nechám i navléci do těch třpytivých oblečků a úzkých kalhot.. :)))

deppholl » 02. 02. 2010, 19:24

Leila - :-)))))) Markíza u nás běží skoro pořát, ale tohle jsem fakt propásla. Taky tu skupinu znám jen přes tu kamarádku, tak zkusím něco vyhrabat ať není tak smutná, ale i tak díky

deppholl » 02. 02. 2010, 19:20

Ladeis - ty jsi náš Teplický agent??? To je super, doufám že nám to tady podrobně popíšeš až se z toho zážitku vzpamatuješ.....

Luciinetska » 02. 02. 2010, 19:17

ještě k Europe řekla bych, že vystupují i u nás. Někde jsem viděla i termíny, ale nevím kde.

Leila » 02. 02. 2010, 19:17

deppholl ... škoda, zatiaľ som nenašla nič, čo by sa týkalo tohto koncertu u nás, včera iba náhodou som zaregistrovala na Markíze v správach a aj to len preto, lebo mi ten spevák pripomenul náš "blonďatý zázrak"! Ináč, nepoznám veľmi túto skupinu! Vidíš, už máš Markízu a nepozeráš ju!!!!! A druhý koncert nie je v Trenčíne ale v Trnave! Naozaj je to ďaleko z Liberca. Škoda, škoda...

Ladeis » 02. 02. 2010, 19:09

Ahojte všeci :)

Teda, dva dny tu nejsem a takových nových zpráv, které mi zvedly náladu :) gatla: omlouvám se, že jsem neodepslala, ale ewilyn je dobrá duše, odepověděla ti za mně :) Ale vy tu jste všichni dobré duše, takže by se vždycky někdo našel :)) mari: Nadala mam moooc ráda, je to fakt velkej fešák, řekla bych, ale s Mirem mi taky moc neladí ;) No jinak už počítám dny, asi si udělám třídenní metr, protože slovo pátek ve mně vyvolává nejmíň extázi! A jak tak sleduju Komínovské stránky, doufám že návštěfvnost bude stejná jako vždycky :)

deppholl » 02. 02. 2010, 18:46

Leila - tak jsem teď měla kamarádku na drátě a myslí si že si z ní dělám srandu. V každém případě se tluče hlavou do zdi,že to nevěděla dřív protože má zítra důležité jednání a z Liberce je to do Trenčína přece jenom přes dvě republiky.... Kdybys narazila na nějaký odkaz kde se dá něco o jejich návštěvě zjistit, tak mi to prosím sem hoď . Moc děkuji!

Leila » 02. 02. 2010, 18:03

deppholl ... Europe koncertujú už dnes v Prešove a zajtra v Trnave, takže kamarátka má ešte šancu!!! Čo sa týka farieb, Mirkovi naozaj pristanú všetky, ale zrejme má obľúbenú čiernu! Popri manažérovi by si mohol nájsť aj nejakého stylistu, no ale chceli by sme od neho už veľa!!! Nech chodí aj vo vreci, len nech urobí dobré pesničky!

Rous » 02. 02. 2010, 17:28

Ahoj všem,no,doktor bermudes-předpokládám,že vypadáš jako Brad Pitt,zpíváš jako Gott a Pavarotti,chodíš ke kadeřníkovi Oskarovi(jako všichni)odívá tě sám Armani,nebo???Jsi malý,tlustý,ošklivý,zakomplexovaný,závistivý pitoma??????????????????

deppholl » 02. 02. 2010, 17:27

Ahojky, moje kamarádka je zblázněná do Europe, hlavně do toho blonďáka a právě proto začala fandit i Mirovi. Měla jsem za úkol si to pustit, muzika dobrá, ale kromě blonďátých vlasů tam velkou podobu nevidím. Ale to že mají být na Slovensku jí určitě potěší, kdy by to mělo být??? (Sakryš jde se mnou na Slovfest tak snad mě nebude chtít táhnout s sebou....) Fotky dobré, aspoň už měl modrý džíny a bílé triko, tak snad se k těm barvám dopracuje. Nezapomeňte že si pere sám :-)))))

Leňa » 02. 02. 2010, 17:11

Zdravím všechny!:) Mari: Taky se přidám :) Je sice pravda, že se špiní nejmíň, na druhou stranu se na ni hrozně chytá prach ;) Co se Mira týče, rozhodně by mu slušelo i něco barevnějšího (vzpomněla jsem si na můj milovaný svetr z Mullera a andílkovské tričko), pokud se ale v černé cítí dobře, tak proč ne...Navíc černá je nejuniverzálnější barva, hodí se mu jak na diskotéky, tak i ty plesy... Jinak jak vidím, tak tu máme nového doktora, ty tituly se tu jenom hemží...

mari » 02. 02. 2010, 16:56

Ahojte! A ja pridám niečo praktické :čierna sa najmenej špiní...

kobitka » 02. 02. 2010, 16:49

Lenka : Proč nosí černou? Z ezoterického hlediska bych to co se týče barev vysvětlila tak, že černá barva lidi chrání od negativní energie, která se k dotyčnému dostává. A že se teď k Mirovi dostává hodně energie ať už te pozitivní nebo negativní. Ale u něj to bude asi tím, že se mu prostě líbí a sluší mu, i když čím má barevnější oblečení, tím víc září. Takže já bych se taky přimlouvala pro barevnější outfit.

Lilie » 02. 02. 2010, 16:16

Ahoooj všem! Je to fakt hrozné, vždyť se na to můžou dívat i děti.....Nechápu, proč to tam je :-((( Europe jsem taky kdysi mohla.....:-)))) A že bychom taky nějakou fotečku urvaly? Uvidíme....:-))) dokto bermudes: připadá ti IQ 140 málo? Kolikpak máš ty? Blond určitě nejsi, otázka je, jestli máš vůbec něco na (a hlavně V) hlavě....

Leila » 02. 02. 2010, 15:40

Ahojte! No, keby Mirko začal vyberať za každé foto aspoň po 1 euro, tak je z neho boháč! Neviem, či nemám zavidieť, ale ja si raz na neho tiež počkám keď zavíta blízko do nášho okolia! A to teda bude fotka!!! Ale vážne, dobré snímky! RIA ... písala si raz, že ti stále vŕta v hlave, na koho sa náš blondiačik podobá tak ti skúsim pomôcť! Na Slovensko má prísť skupina Europe a na Markíze dávali v správach rozhovor s jej spevákom a keď pustili staršiu ukážku, hneď som spozornela, úplne mi pripomínal Mira! Akurát mal dlhšie vlasy! Daj si na Youtube vyhľadať Europe - The final countdown /live/ a uvidíš tú podobu! Podobné vlasy /tamten spevák má dlhé/, gestá pri spievaní, pohyby, ešte aj malý jačák je v jednej pasáži!!! Možno, že sa mýlim a už v každom blonďatom rockerovi vidím nášho Mirka, ale pre mňa zatiaľ najväčšia podoba!!!

dokto bermudes » 02. 02. 2010, 15:38

Vy chodte do blazince! Ste uz retardovany, nebo co! Pisete tu o nekom, kto se ani neumi ucesat a je riadne hloupi. vcetci blond jsou hloupi! uvedomte se!

Lenka » 02. 02. 2010, 15:35

Ahojky všem.Tak jsme mrkla na ty fotky jsou krásný ale ta stránka je nějaká pofiderní protože co se objevuje nad tou fotogalerií nevím nevím:-).Jinak Miro byl jak model muselo to být asi dost náročný s tolika lidma se fotit. Jinak jsem si taky všimla že Miro teď pořád nosí černou nechápu proč vždyť barvy mu tak slušej:-D.No jo holt své nejoblíbenější tričko věnoval fanouškům tak co s tím naděláme:-)

Lentilka » 02. 02. 2010, 15:18

znate zatim neoficialni fanclub Mira?mam to tam hrozne rada pac tam jsou vsecky clanky,videa,rozhovory,fotky a hlavne info o vsech jeho akcich....xD http://www.mirosmajda.wgz.cz/?action=...