Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

LuCCa » 03. 02. 2010, 11:25

Třeba uděláte dojem na ochranku, a bude i střecha:D Musíte domluvit lidem v klubu, aby se chovali slušně a nemuselo se rušit focení a pokec s Mirem.

Lilie » 03. 02. 2010, 11:22

Ještě tuhle někdo povídal o nějakém vystoupení Chodúra: lidi klidně seděli (i -náctiletí), nikdo se po něm nesápal, neosahával ho, neřval: Miluju tě, Jsi nej....a podobné bláboly, nerval z něho oblečení, neomdlíval atd.....Přitom to je (aspoň oficiální) vítěz - rozumíte tomu? Dostat se k němu by proti tomuhle musela být pohoda, (ale když mě by to stejně prostě nějak nelákalo.....).

deppholl » 03. 02. 2010, 11:09

No jo - střecha asi padá, ale co poměřování a ochutnávání??!!! Budeme úplně bez informací - kdyby aspoň to ouško ukázal :-)))

Lilie » 03. 02. 2010, 10:56

LuCCa: hmmmm.....Dík za video, předtím jsem ho neviděla :-))) deppholl: zabalit určitě, ale máš pravdu, že do průhledného, (ať si nemyslí, že to jsou zase spoďáry :-)))). Ale fakt to asi nebude tak jednoduché....(a to prý Střecha :-)))).

Leňa » 03. 02. 2010, 10:54

Všechny zdravím o středečním skoropoledni...:) Co se těch kubů týče, tak se mi zdá, že střecha padá, stejně jako dlouhý pokec o hudbě a životním stylu, nějaká fotka bude maximum...V nejvyšší nouzi bych to DVDčko dala někomu z ostrých hochů kolem něho, snad mu to předají... Jinak k oblekům, já chlapy v kombinaci- tričko, sako, džíny miluju, takže za mě je to půl napůl...;)

kobitka » 03. 02. 2010, 10:42

Dobré dopoledne. Mirovi chtěli poškrábat auto? To je děs co z lidí dělá čirá závist. Hold úspěch se nikdy neodpouštěl, tak proč by měl teď. Ale je dobře, že Miro zvládá tyhle negativa s úsměvem na rtu (teda alespoň před lidma). Ono je pravdivé pořekadlo, že dobrá nálada nasere víc lídí, takže stojí za to si ji udržet. No ale rači ať tu nenávist odnese auto, které se dá opravit než aby si vylévali tihle zabedněnci vztek přímo na Mirovi. Ale na učínky alkoholu bych agresivitu nesváděla. Tím by se pak mohl ohánět každý. Hold to jsou lidi, kteří se nedokážou vyrovnat s tím, že je někdo úspěšnější než oni sami. A dávají to najevo tím nejprimitivnějším způsobem. No nějak jsem při té soutěži nechápala proč mají ty děcka ochranku ale teď díky za ní. A hoši ať odvádějí svou práci na 100%. Já bych se o Mira nebála, někde v rozhovoru jsem četla, že cvičí ajkido(nevím jak se to píše)nebo něco podobného, tak by si snad poradil.

deppholl » 03. 02. 2010, 10:34

Krásné videjko!!!! Už jsem ho asi viděla, ale po superfinále toho bylo tolik, že si to nepamatuju... Krásně zpříjemnilo den, hned jsem si ho dala do oblíbených, jako by mi tu v kancekáři vyšlo sluníčko....když je venku taková hrůza... Lilie - jak se to chystáte zabalit? Raději asi nějaký průhledný obal, aby ho zaujalo co je vevnitř, ne?? Nezabalený raději ne, aby DVD v tom šílenství nevypadlo.. máte těžkej úkol, holky, ale vy to dáte!!!!

LuCCa » 03. 02. 2010, 10:19

ted jsem náhodou narazila na youtube na video s Mirem. Nevím, možná jste ho viděli. http://bit.ly/9iECfD

LuCCa » 03. 02. 2010, 09:56

Lilie: dárky se dávaly ochrance, Mirovi do ruky nic. Ale nevím, jak to budou mít udělané v těch clubech v Čechách.

a za mě oblečení: džíny a nějaké tričko. Oblek jen na plesy. :)

Lilie » 03. 02. 2010, 09:46

Tak jsem tu taky, vyspalá do růžova :-))) (Ale sen si bohužel nepamatuju....:-(((). Jak to tak čtu - booože.....Asi jsme si to moc jednoduše představovali, nakonec budeme rády, když se nám vůbec podaří DVD mu vrazit do ruky..... Oblek NEEEE!! Za mě: Dodova kolegyně = bílá košile (klidně i zapnutá) + roztrhané rifle :-))))

LuCCa » 03. 02. 2010, 09:33

Přeji krásné ráno všem,

deppholl » 03. 02. 2010, 07:44

Dobré ránko, škoda že jsem včera odpadla. Ale rocková romantika od Jany mi zpříjemnila ráno, než se vrhnu ven do sněhového šílenství. Děkuji za ty jmeniny, tak 29.3. posílám zdravici :-))) Oblek - raději jenom na Gotta a na plesy (a raději sako a džíny). Za mě holt černé tílko a roztrhané džíny, nooooo! Ale kolegyně miluje chlapy v oblecích a v Gottově kole z Mira lezla po zdi a následovala dodovu kolegyni, jak se jí líbil. Auto - úspěch se nikde neodpouští, a vždy se najde nějakej debil, kterému bude vadit že jeho holka Mira poslouchá a kouká na něj jak na obrázek. Hlavně aby to eventuelně odněslo jenom auto, nedávno zmlátili Bena že je míšenec - hrůůza!!! Přeji krásný šmajdavý den!!!

Jana » 03. 02. 2010, 00:36

A k tým šmajdavým snom vám pridávam trošku rockovej romantiky: Winger - Miles Away, Cheap Trick - The Flame, Foreigner - I Want to Know What Love Is.

Iva » 03. 02. 2010, 00:08

Som rada, že má auto v poriadku. Hold blbosť a závisť vládne svetom. Absurdné konanie niektorých ľudí ma udivuje už pár rokov a stále som si nezvykla. Človek aby sa o neho bál. Díky za info LuCCa. Prajem krásne šmajdavé sny, dobrú noc

Bára » 02. 02. 2010, 23:37

No já si myslím, že si na tom svým východě Slovenska skutečně užil obě strany mince, přeci jen je odtamtud a lidi posilnění alkoholem dokážou hrozný věci a co si budeme namlouvat, hodně lidí nedokáže asi ten jeho katapult vydýchat. Myslím, že jinde to bude klidnější, teda alespon´doufám. Kamarádka byla v O2 aréně a taky byla úplně v šoku, protože tam nějaká skupinka sprostě vykřikovala na Chodůra. Bulvár to navíc ještě přiživuje.

LuCCa » 02. 02. 2010, 23:33

Pro dnešek se loučím. Dobrou noc všem.

LuCCa » 02. 02. 2010, 23:24

Iva: nepoškrábali, ale chystali se k tomu. Ale nějak jsem nezjistila proč, asi mu někdo závidí nebo nevím. Myslím, že až bude vystupovat někde na festivalech tak tam bude pokec možný, ted je to šílenství kolem něho obrovské, kde se ukáže, tam je hned spousta lidí.

Iva » 02. 02. 2010, 23:19

A oblek znesiem, ale viac sa mi páči v rifliach a tričku, alebo košeli (bez saka) Niekde som čítala, že na tej východniarskej diske, kde bola aj bitka, mu niekto poškriabal auto či čo. Viete o tom niečo?

Iva » 02. 02. 2010, 23:15

Kobitka pokecať s Mirom je asi naozaj sen pri momentálnom šialenstve. Ale dosť realistické to bude....ked ten humbuk skončí a Mirko nebude veľmi úspešný, čo mu samozrejme neprajem, radšej ten úspech ako pokec, aspoň pre mňa, nech nás kŕmi delovými pesničkami. Už by bolo fakt načase aby nikoho s hlasom ako má Miro bolo počuť z rádia a vidieť v TV pri udelovaní hudobných cien. Toto by som si želala viac ako ten pokec. I keď sa tak trošku rozprávame každý deň imaginárne že áno :) a tiež by sa mi to júj páčilo, ja by som si s ním aj zašantila, ale naozaj len zašantila, aby ste si nemysleli, že som na deti :) Obetujem pokec a šantenie.... len nech už prídu tie songy a úspech, toto si nenormálne želám a strašne strašne držím palce...

LuCCa » 02. 02. 2010, 23:12

Bohužel tam pustí i mladší když mají doprovod rodičů. Ale nechápu rodiče, že tam s dětma jdou. Obdivuju je, Miro vystupuje v půl noci, spousta lidí už opilých a ted tam mezi nima chodí 12 leté holky. Mně by ve 13 letech řekli seď doma na zadku a neotravuj:D.