Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

adélka » 29. 01. 2010, 17:07

Leňo, já si stejně jako Arabela myslím, že by to Miro neměl uspěchat, stačí když CD vydá do těch letních festivalů. Takže má půl roku čas. Není ten termín, kdy se bude vysílat to Modré z neba v tom videu na Markýze?

Lenka » 29. 01. 2010, 17:01

Arabela-tady máš ten odkaz:-) http://www.denniksport.sk/article/118131/

Luciinetska » 29. 01. 2010, 16:59

bit.ly/bM9K8p

Máte na mysli tenhle rozhovor?

Leila » 29. 01. 2010, 16:53

Ahojky ahojky! Tak včera o takomto čase tu bolo ako na pustom ostrove, myslela som si, že ste všetci v Optime a spievate spolu s Mirkom, až som vám tíško závidela!!! Ale ako vidím, nielen že neboli ale nikto nemá ani nijaké informácie! Ako bolo, čo bolo, koľko bolo...? Ani v korzar.sk nič nie je! A naša LuCCa sa dajak nehlási, mohla by sa opýtať kamaráta čo, ako a hlavne, kedy to budú dávať! Ono to nemusí byť hneď v prvom vysielaní MzN! Arabela .... adresa na ten rozhovor v Športe bola na FB tam, kde sa pridávajú fotky a bolo to tesne po Novom roku, tak skús zaloviť tam!

Miriam » 29. 01. 2010, 16:51

Arabela: Ja som uz pozerala program na tento vikend a nic tam nie je. Tak neviem. Ale ak nieco zistis daj vediet, pls. Inak to, ze Chodur zdrzi Mira vobec nevadi, lepsie je mat na pripravu cd viac casu. Ja len dufam, ze to nebudu typicke slovenske shity, ake sa ozyvaju z radia, ktore mame v praci zapnute. Nastastie mozem tu mat sluchadla a pocuvat si co chcem, ked ide nieco ako IMT Smile (ci jak sa to pise), Smatanova a pod. Dufam, ze Miro bude mat rock a aj nieco anglicke, proste hudbu aka sa hraje mimo. Ak ma podla Risa Mullera hlas ako anglicki rockeri, tak to si ziada aj taku hudbu....

Luciinetska » 29. 01. 2010, 16:47

Laďka: tady je odkaz na DVD http://bit.ly/7YNP5K.

Lenka » 29. 01. 2010, 16:42

Ahojky.Zdravím tu všechny.Doufám že jste nezapadali sněhem dneska jsem se ráno brodila sněhem než jsme došla ke garáži a vyhrabala auto.A pak ta hrůza na silnicích.Doufám že Miro jezdí opatrně a dává pozor. Lilie-teda ty chceš být fakt na ten koncert krásná viď?Jo a holky aspoň víte kde máte šanci potkat Mira:-D

Laďka » 29. 01. 2010, 16:32

Ahojky , jsem mezi vámi momentálně takřka nová, ale sleduji diskuzi vlastně už od začátku superstar, dříve jsem i psala, ale teď jsem neměla nějak odvahu se k vám připojit. Chtěla jsem vás poprosit, zdali by mi někdo mohl napsat, jak bych si mohla stáhnout to Mirkovo dvd o kterém tady píšete, nebo poprosit někoho moc šikovného z vás, kdo by mi jej mohl opatřit,zadarmo to nechci, no odměně bychom se určitě domluvili. Byla bych moc ráda a vděčná, protože Mirka máme já , můj manžel i dcera moc rádi, je to opravdu vyjí mečný človíček a to mi věřte. Předem děkuji za jakoukoliv zprávu.

gatla » 29. 01. 2010, 15:54

No konečně se to tu rozjíždí.Já se teda teď zas na pár hodin omlouvám,doufám,že opravdu jen na dvě :o)) Lilie-jsi dokonalá :o))

Arabela » 29. 01. 2010, 15:48

Ahojte - Leňa , Miriam- Netuším, kedy bude Modré z neba. V utorok budeme mať program na dva týždne, takže, keď sa niečo dozvierm, hneď tu napíšem. Dúfam, že Mirko to CD vydá a stane sa najúspešnejším miláčikom dievčat. Doteraz ním bol Bezdeda. Ozaj a nemyslím si, že je len ovocie a zeleninu. V druhom finále v dokrútke totiž vravel, že keď ide do Fasffúdu, dajú mu porciu navyše. Takže je jasné, že si tam neobjednáva zeleninové pyré =o) Dávali ste tu link na rozhovor s ním v nejakom časopise Sport. Mohli by ste ho dať ešte raz? Inak pred chvíľou som si ho kukla v epizóde divadlo a bol tam zlatý. len sa mi zdalo, že mal žiarivejšie vlasy.

Lilie » 29. 01. 2010, 15:40

Taky se divím, že ještě nemá nic připraveno, vždyť má snad taky svoji skupinu....Takže zdržení..... Gatla: Ahooooj! Se mnou?! Radši neee :-))))) A jak jste to dneska zvládli? OK? (Jo pozor: jdu teď k holiči, zítra nehty :-)))).

deppholl » 29. 01. 2010, 15:34

Tak obal hotový. A jako vždy když si pustím DVD od začátku až do konce mě zaujme ten vývoj kterým Miro prošel. Taky výroky poroty. ajímalo by mě, jestli máte někde v tom DVD momenty, kdy byste chtěli zavřít oči a uši a chce se vám křičet - néééé, to je špatně, A nemyslím jen Mirovi výkony, i výroky poroty. Za mě a dnešní pozorování: 1.Hodnocení Hejmy po Smoke on the water - vesnická tancovačka 2. Duet - celý 3.Mirovo omlouvání po Cry me a rive 4. Mirovo děkování Mercurymu po Queenech 5. Výšky ve Watch over you

Leňa » 29. 01. 2010, 15:27

Hlásím se do počtu...:) Snad se nás za chvilku objeví trochu víc... Adélka: Jak jsem čekala (a doufala, že se tak nestane), tak Martin teď Mira pěkně zdržuje, zatímco my se klepeme nedočkavostí...Pevně věřím, že Mirko vydá svoje album do těch prázdnin, jak sliboval, a na festivalech už bude hrát výhradně svoje... A připojuju se k Miriam, jakožto češka absolutně netuším, kdy se Modré z neba vysílá...Mohl by někdo poradit?:)

Luciinetska » 29. 01. 2010, 15:20

také tu jsem. Dneska celý den. Ale nikdo sem nic nepíše.

gatla » 29. 01. 2010, 15:13

Ahoj všichni!Tak když jsem se sem konečně dostala,čekala jsem spoustu odkazů na včerejší modré z nebe a ono nic....:o((Žádní naši zástupci :o( Snad se někde dočkáme-třeba ten neofi.fanclub.... Ale z té opsané stránky nespokojeného tatínka pro nás,Lilie,plyne upozornění.Když nic před WC Mira jistě odchytnem :oDD Mmch-po našem povídání jsem až do probuzení pařila na jeho koncertu.Nevím,jaká jsi zpěvačka,ale chtěl s tebou zpívat :o)))

deppholl » 29. 01. 2010, 15:10

Já jsem tu!!! Rychle dodělávám obal na Mirovo DVD pro kámošku, u toho samozřejmě poslouchám moje DVD a mám spoustu věcí na řešení.... Za chvíli jsem zpět......

Miriam » 29. 01. 2010, 15:08

To Modre z neba budu davat aj v TV na markize? Alebo to uz bolo vcera? TV takmer vobec nepozeram, ale hento s Mirom by sme si doma kukli.

Lilie » 29. 01. 2010, 15:05

Kdo by si pomyslel, že psychiatři nám budou chybět, že? :-))) Ale spíš mi chybí ostatní - kdepak jsou všichni?

¨míla » 29. 01. 2010, 14:34

AHOJ VŠICHNI.NĚJAK TADY CHYBÍ PSYCHOLOŽKA,CO.NEMÁ NÁM KDO URČOVAT DIAGNOZU.ASI TAM ZKONČILA SAMA.MÍLA

adélka » 29. 01. 2010, 12:20

Ahoj, tohle jsem našla:

Chodúr a Šmajda už mají smlouvy(Právo, 27.1.2010) Společnost Sony Music, která má přednostní právo na vydání debutového alba finalistům soutěže Česko Slovenská SuperStar, již podepsala smlouvu s vítězem Martinem Chodúrem a druhým v pořadí Mirem Šmajdou. „Chodúr měl desku vydat jako první, do tří měsíců po soutěži. Protože ale neměl připravený materiál, trochu se to zpozdí. Vyjde nejspíš v dubnu,“ řekl Právu Martin Červinka ze Sony Music. S dalšími finalisty soutěže společnost jedná.