Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leila » 29. 01. 2010, 19:40

Tak ja za seba poviem, že som Mira na kastingu moc neregistrovala, postrehla som akurát, že je to "citlivý" a talentovaný chalan a k tomu ešte veľmi skromný! Ja som v tej dobe mala favorita Petra Ševčíka, ten ma strašne upútal na kastingu a ešte keď dal Mercuryho...A pravdupovediac, keď nepostúpil, nemala som ani chuť pozerať ďalej! Ale bola som zvedavá tak som pozerala! No a prišlo 2. semifinále a keď som počula Wicked game, tak odvtedy sa "usadil" v mojej hlave Mirko, to ako krásne zaspieval a tá farba hlasu - no neskutočné!!! Potom mi chodili infarktové faktúry za mobil!!!! Jediné, čo mi "vadilo" boli asi tie výšky v Alter Bridge, to fakt trhali uši! Ináč sa mi páčilo všetko, aj rozopnutá košeľa, aj toľko kritizovaný Justin a dokonca aj duet! A Ráža zaspieval tiež dobre, neviem, prečo ho mal Habera aj Hejma na vypadnutie?! A bola som prekvapená, ako sa kolo od kola oťukával, už nebol ten plachý a skromný chlapec z kastingu ale sebavedomý spevák!!!

Mag » 29. 01. 2010, 19:34

iii: tak si to CD predstavujem aj ja :) Faktom je, že Miro nie je ľuďom lahostajný (či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle) Veď asi každá osobnosť má približne rovnaký počet odporcov ako fanúšikov. Hlavné je, že zaujal. No nič vyrážam do ulíc. Pekne píšte nech je čo čítať :) Majte sa

Bára » 29. 01. 2010, 19:20

Já si skoro troufám předpovědět, že Chodůr to album ani v dubnu nebude mít hotové, pokud nemá materiál, tak je to jistota. Nevím jestli si píše něco sám a když vidím ty snahy jeho manažera (hrníčky,propisky) tak je mi ho líto. Z kluka, který je naprostý introvert si někdo dělá dojnou krávu. Trapas. Viděla jsem nějaké video z toho veletrhu, kde zpíval pro zevlující hlouček asi 10 lidí a pohyboval se mezi kavárenskýma stolkama - něco strašného. Doufám, že Miro takové akce neobráží. U Martina jsem ze tímhle vystoupením viděla akci Novy. Přesně dochází na slova lidí z branže, že bude problém, kdo mu napíše repertoár.

iii » 29. 01. 2010, 19:12

Mne sa zdá, že je tomu týpkovi je úplne fuk, či je článok o Mirovi alebo nie. On z toho článok o Mirovi spraví. Rada by som povedala, že by mi nevadilo čakať rok, dva. Ale nie je to tak. Najhoršie je to čakanie. Kedy má vôbec čas sa tomu cd venovať? Veď ma koncerty, akcie skoro každý deň, popritom obieha relácie v Markíze a inde.. Ach jaj. A aj to s tým manažérom. To fakt ešte s nikým nepodpísal spoluprácu? Alebo zasa tie tajnosti? Až jeho vlastná tvorba totiž ukáže, či celé to pobláznenie Mirom malo vôbec zmysel. A že pobláznil ľudí fakt dosť. A dúfam, že to cd bude také, ako samotný Miro. Farebné, živé, pesničky na vybláznenie ale aj jemné a mäkké..

míla » 29. 01. 2010, 19:06

AHOJ VŠICHNI.GATLA MÁ NAPROSTOU PRAVDU.MIRO SE KOLO OD KOLA ZLEPŠOVAL.NEJVÍC MU SEDLO ROKOVÉ KOLO.A PAK SE MI MOC LÍBILO VŠECHNO CO ZAZPÍVAL.JE FAKT MOC DOBREJ.HLAVNĚ ,ABY MU TO VYDRŽELO.VYPADÁ TO ,ŽE MÁ NEUSTÁLE CO DĚLAT.TED NEVÍ KAM DŘÍV SKOČIT JESTLI NA SEVER NEBO ZÁPAD A VÝCHOD.JÁ MU TO MOC PŘEJU VŽDYT SI TO ZASLOUŽÍ. AHOJ MÍLA

Mag » 29. 01. 2010, 18:59

gatla: tak to máš šťastie, mňa moje okolie za túto ,,úchylku" dosť kritizuje.

Miriam » 29. 01. 2010, 18:56

PRE iii: Ten Santakauz na blesku je absolutny sialenec. Ale ked mu tak Smajda vadi, co vobec cita clanky o nom. Niekde som citala, ze Miro ma viac veci pripravenych v anglictine, skoda, ze chce spravit CZ-SK album. Ktovie, ci moze byt taky album uspesny. No mohol by si to este rozmyslet, aby z neho nebol druhy "nudny Bezdeda". Mna sklamal aj Cmorik, ktoremu sme velmi fandili (cela rodina). Hudbu ma teda nic moc. Taku nevyraznu.

gatla » 29. 01. 2010, 18:54

Lilie :DD.Macyáš tu není,tak zaskakuješ? Myslím,že se Miro během soutěže dost vyvinul,že by musel ty svoje přesuperstárovské písničky upravovat.Je lepší napsat teď nové,co si žádáme :o)) Jinak jsem dnes potkala velké přívržence Mira v kategorii 40+ :o))

Mag » 29. 01. 2010, 18:45

12345: no tiež by som nemala problém čakať aj dva roky. Ale neviem či by to pre neho bolo dobré. Predsa len teraz je populárny a má väčšiu šancu uspieť. Ako by si dva roky udržal fanúšikov bez vlastnej tvorby? imho mal by začať s česko-slovenskými vecami a najideálnejšie by bolo, keby sa uchytil s nejakou hitovkou, no keď bude mať pevnú fans základňu tak by mohli prísť na rad tie anglické vecičky.

mari » 29. 01. 2010, 18:43

Ahojte ! Modré z neba bývalo v stredu o 20 00 hod.,teraz je pauza,asi natáčajú nové časti.Plnia tam želania ludom,ktorí majú nejaké postihnutie,stala sa im iná tragédia.Alebo chcú ísť na dovolenku a nemôžu si to dovoliť finančne Oni za to zverejnia niečo zo svojho súkromia,najlepšie niečo tragické a pod.Alebo sa chcú stretnúť s nejakou celebritou...ako teraz s Mirom.Ale vždy to bolo iba želanie jednej osoby,nie aby robili casting...Ja Modré z neba nepozerám,stačí mi,ked to kolegyne pol dňa rozoberajú...Teraz samozrejme urobím výnimku! Napadlo ma,ak máte chuť,napíšte,čo vás na každej piesni,čo Miro spieval upútalo,alebo,čo by ste nechceli počuť-niečo už tu písala deppholl...že by sme si zaspomínali,kým sa nič nové nedeje... Ja začnem najskôr s Košickým castingom :Miro sa mi zdal trochu vylakaný ked tam prišiel,zaspieval to vkusne-ako povedal Hejma...a total ma naštvala Marta,ked ho stopla,lebo som to chcela počuť najradšej celé...

Lilie » 29. 01. 2010, 18:33

Tak Kobitka je na světě :-))) Ten "santakauz": to je bez komentáře, prostě mag.r :-((((((( Jasně, budeme připravené, poblíž WC, při naší neodolatelnosti i zapomene, PROČ tam šel....:D :D

LuCCa » 29. 01. 2010, 18:31

Miro před soutěží psal výhradně anglické písničky, ale má i nějaké české a slovenské. Ale nemá jich tolik aby mohl vydat jen česko-slovenské album. Ještě skládá a píše. Takže ho Martin zatím nijak výrazně nebrzdí. A druhé CD by chtěl udělat z písniček, které napsal před superstar.

12345 » 29. 01. 2010, 18:17

to Leila: Já to chápu tak, že skoro žádná z písniček, které měl připraveny před soutěží, se na tom CD neobjeví, soudím tak aspoň podle toho, jak se Miro vyjadřoval o plánech na CD v poslední době po různu v rozhovorech. Mluvil o výhradně česko-slovenském albu a že na něj teprve připravuje písničky, proto si myslím, že ten plán, že vydá to, co už napsal před soutěží, padl. Za sebe musím říct, že by mě moc zajímaly ty jeho anglické věci. Kdyby chtěl dát nějak k dispozici aspoň jednu svoji anglickou písničku, bylo by to fajn. Druhá věc je, co s těmi jeho věcmi u Sony udělají a do jaké míry si prosadí vlastní vizi a jestli to vůbec půjde. Třeba z toho nakonec vyleze něco zcela odlišného, než s čím přišel. No uvidíme. Já si klidně počkám i rok, dva, pokud to CD bude dobré.

Dana » 29. 01. 2010, 18:14

Promiňte, že vám lezu do diskuze. Nejsem tak zapálená Šmajdovka jako vy. Jen tady občas nahlédnu a pročítám vaše diskuze. Ale mám pro vás vzkaz od Kobitky. Není uražená, ale momentálně si užívá na horách a vrátí se k vám v neděli!

;-))) » 29. 01. 2010, 18:04

iii:lebo Miro je dobrá téma,ja som si všimol,že stačí aby bol niekde len na fotke a už tam pribúdajú komenty,či už pozitívne alebo negatívne.Som zvedavý,čo budú písať tí sušienkári,keď bude Miro úspešný!Čo mu veľmi prajem.A druhá vec je tá,že už nemajú čo rozoberať,a Miro je pre niektorých téma ktorá musí zaručene skončiť buď nerozhodne alebo nekonečnou a zbytočnou hádkou,skoro ako politika či náboženstvo.Aj mne sa uľavilo.

adélka » 29. 01. 2010, 18:02

Co se týče termínu vydání CD, asi souhlasím s Mag, že by to mělo být před těmi fesťáky, aby je tam mohl už prodávat, a do té doby by mohl být už nějaký singl, aby se na Mira nezapomnělo. iii: Příznivci Chodúra dosud nemohou vydýchat, že se Miro z outsidera postupně proměnil ve favorita, černého koně soutěže a že má teď možná už víc fanoušků, zejména díky svému příjemnému vystupování. Na rozdíl od Chodůra, při jehož vystupování v Krausově pořadu Uvolněte se, prosím, jsem nudou málem usnula. Jsem si jistá, že kdyby si tam byl pozval Mira, rozhodně by to tedy nuda nebyla. :-)

eva » 29. 01. 2010, 17:55

Duet v spoločných pasážach bol zlý,preto,že sa snažili jeden druhého prekričať,teda aspoň Dominika sa snažila prekričať Mira,lebo Dominika spieva podobne ako Zuza Smatanová=strašne kričí!

iii » 29. 01. 2010, 17:50

Trošku od témy, ale už ma to fakt štve! Prečo sa takmer každá diskusia pod článkom o Chodúrovi, alebo o hocijakom inom Superstaristovi obráti na diskusiu proti Mirovi? Prečo sa furt do neho navážajú? Nech si ospevujú Martina, ale oni stále len útočia na Mira, naschvál, ako malé deti. Boli agresívni aj tuto, počas SS a sú agresívni aj teraz. Najmä ten "santakauz" v Blesku. To čo je za prípad pre psychiatra? Akože normálne aby sa človek bál, mu tam napísať niečo pozitívne.. Sorry, ale až sa mi uľavilo..

Mag » 29. 01. 2010, 17:38

Ahoj, ahoj, ahoj:) Tak zmluva by už bola :) Tiež si myslím, že stačí tak do pol roka pred fesťákmi, ale nemala by som nič proti keby sa o mesiac- dva objavil nejaký singel. deppholl: 1. hodnotenie DD 2. duet môžem, ale len tie sólo pasáže, pri spoločných vypínam zvuk. Bod 3. a 4.- súhlas. 5. Watch over you- len tak do polovice. (napriek všetkému mu to sadlo, aj keď tie výšky...Oproti tomu Last Christmas veľmi pekne odspievané, ale akosi mi to k nemu nepasovalo) Lilie: Už začínaš s prípravami? :)

Leila » 29. 01. 2010, 17:27

adélko ... Miro v jednom rozhovore povedal, že on pesničky na CD napísal ešte pred Superstar a do súťaže išiel hlavne kvôli tomu, aby sa stal známym a zviditeľnil sa a aby mohol tie pesničky vydať, pretože dovtedy márne obiehal vydavateľstvá !!! Takže či bude mať na to viac času alebo menej, je jedno! Skôr si myslím, že by bolo dobré ho vydať skôr, pokiaľ má ten obrovský počet fanúšikov aj nielen kvôli hudbe!