Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 29. 01. 2010, 23:18

Lilie: ,,Aféra" z 8.finálového kola, kdy Miro plánoval zpívat přímo na pódiu- ovšem po tom, co se to provalilo v bulváru, se rozhodl akci zrušit- znáš Mira a jeho momenty překvapení...;) Je k tomu i video s jeho vyjádřením, tady: http://url.googluj.cz/pi

Lilie » 29. 01. 2010, 23:04

Konečně jsem zpátky - tady to žije :-)))) Za mě určitě rock + něco pomalejšího.... Vanu?? Něco mi opět uniklo?

gatla » 29. 01. 2010, 22:32

Nechme se překvapit,holky.:o)) Ona to jen může být taktika na bulvár.Něco odpovědět musí a když vše vyzradí,nepřekvapí.Takhle se na jeho CD budeme těšit ještě víc.Vzpomínáte na vanu?Jak byl z toho otrávený?

Leňa » 29. 01. 2010, 22:22

Miriam, sebrala jsi mi slova přímo z pusy (klávesnice)...Já už se v těch prohlášeních absolutně nevyznám- jednou má Mirko celý album hotový, podruhé pořád ještě píše, jednou to měl být jazykový mix, podruhé zase jenom české a slovenské písničky...Martin to samý, chtěl orchestr, pak zase i něco modernějšího, hudbu ve stylu Jamese Bonda...Já bych si od Mira představovala i anglický kousky, pokud plánuje i něco ve stylu hard-rocku, grunge-rocku a podobně, tak v češtině nebo slovenštině to moc nevyzní...A pak taky klasický rock, rockové balady, pop-rock, tím by mě neskutečně potěšil... Lilie: Vážně to bereš důkladně :D Živě si vás, holky, dovedu představit, jak stepujete před pánským záchodem, v jedné ruce pepřák na puberťačky a v druhé žebřík na případnou střechu....;)

Jinak nová krátká FB zpráva od Mira: DNES - 29.1.2010 ... o 00:00 v Energy music Hall v Cani pri Kosiciach :) ... tesim sa na vsetkych :)

Miriam » 29. 01. 2010, 21:49

V pripade Martina a Mira sa stale pise nieco ine, raz Martin povie, ze uz ma vlastne pesnicky a ze chce nieco nahrat aj s orchestrom, potom to uz nie je tak, nema zrazu nic svoje a ma to byt v style Amy Winehouse, nejake retro. Miro to chce nahrat do leta, ale niekde povedal, ze bude rad ked to stihne do konca roka, aby to bolo poriadne. Ze ma viac anglickych veci, ale ze cd chce CZ-SK... Ale za 3 mesiace sa neda nic poriadne nahrat, ak nemaju nieco pripravene dopredu a vlastne ani vytvoreny nejaky styl. Mira by som tipla na taky blues-rock, grunde, post-grunde, pop-rock, hard-rock. Tych stylov rocku je vela, viacere sa mu hodia a kombinuju sa. Hlavne nech je pocut elektricku gitaru...

mari » 29. 01. 2010, 21:31

súhlas s dafi :vlastne bol dobrý hned od začiatku,len postupne pridával viac šou...(občas na úkor kvality spevu) Bez neho by tam nebolo to napätie-čím zasa prekvapí...Bola by tam bez neho nuda... V 2.SS bol jasne najlepší Cmorík,pozerala som iba kvôli nemu,tešila sa ako zaspieva,ale chýbalo tam to dramatično tohto ročníka...Cmoro spieval v súťaži excelentne,preto som vela čakala od jeho CD No nie že by bolo zlé,ale čakala som viac...Tak som zvedavá,ako to bude s Mirom??? Nemám rada komentáre typu-superstáristi,čo dokážu,po čase po nich ani pes neštekne!,Takto sa vyjadrujú v komentároch pod rôznymi článkami.Pre mňa si takéto keci nezaslúžia,už len preto,že nás dokázali pár mesiacov baviť každú nedelu a že priniesli nejakú zmenu do tej nudy v TV.Ak by sa im aj nepodarilo presadiť sa,určite im takáto skúsenosť stála za námahu,čo tomu dali...majú kopec zážitkov.

Ladeis » 29. 01. 2010, 21:26

Ahojte všichni :)) Hned na začátkem musím soihlasit s Leilou a Lenkou: Ševčíkovi jsem taky hodně fandila a moc mě ještě ve finálových kolech mrzelo, že nepostoupil.

Jinak Mirova CD se doufám dočkáme do prázdnin. Z jeho výkonů ze SS se mi líbí vše, ale Alter Bridge a výšky v něm byly i na mně moc..

U nás je ale sněhu...

Bára » 29. 01. 2010, 21:13

No ono s tím prvním Cd u těch dětí je to těžké. Vlastní tvorba je dost velký risk, pokud se tomu nevěnují léta a rychlá deska je vždycky kompromis. Pamatuju si, že Aneta vydala první Cd snad rok možná více po soutěži a nebyla tam ani jedna její písnička, ale Cd bylo docela pěkné. Vlastně ji předběhl Sámer i Savka. Tři měsíce je hrozně málo a málo je i půl roku, pak je to samozřejmě otextovaná zahraniční tvorba. Takže já to z hlediska perspektivy vidím tak na podzim nebo před vánoci, možná předtím nějaký singl. Jinak to vidím na šití horkou jehlou a možnou katastrofu, což Martinovi ani Mirovi nepřeju.

ewilyn » 29. 01. 2010, 21:00

ad Modre z neba- ako tu uz bolo spomenute, byvalo to na Markize v stredu vecer..na Slovensku maju este televizie "zimne prazdniny" a nove projekty resp. premierove casti overenych formatov spustia najskor vo februari- no mrkla som do programu a Modre z neba este najblizsie 2 tyzdne spustene nebude..a nebojte, urcite to budu promovat do aleluja....

k Mirovmu albumu- podla mna by bolo dobre, keby mu nejake piesne nan zlozili i nejaki skuseni autori- Miro nema klasicke hudobne vzdelanie ( neviem ci chodil aspon do LSU ci ZUS) a tak sa trosku obavam..bude vela zalezat od prvych singlov-aby "sa chytili " a radia ich hrali. A myslim, ze by s vydanim aspon singla nemal otalat- kym je ohno tak velky zaujem ...a osobne by som bola rada, keby na album pridal aspon ako bonus 1-2 pesnicky v anglictine:-)

ad Laco..dnes by mal hrat v Energy music hall - myslela som, ze je to v Kosiciach, a ono to je v Cani...a ten rozhovor z Radia sa asi neda ziskat?

iii » 29. 01. 2010, 21:00

Pokiaľ viem, Kiks rádio už neexistuje, nie? A Kiss zas nemá archív, aspoň ja som to nenašla. :( A ten koncert, nech mu vyjde. Ale on to s ľuďmi jednoducho vie, tak to isto bude zážitok.. Stavím sa, že sa tam nebude dať ani pohnúť :)

Luciinetska » 29. 01. 2010, 20:57

gatla: tak to souhlasím. Košická Wicked Game je hodně dobrá. Přes tu zimu co byla sem koukala, že jí dal tak dobře. Když přišel na podium, tak skoro nemluvil a začal zpívat a bylo to krásné.

gatla » 29. 01. 2010, 20:51

Mag,nikdo,kromě rodiny o mém"šílenství"neví...Dnes to byla náhoda,moje mamka se zmínila na návštěvě.....a už to jelo :o))) Jinak Dafi,musím trošinku oponovat.Wicked game v Košicích je minimálně o kategorii výš(podle mého názoru) než v semifinále a to asi hodinu před koncertem skoro nemluvil,jen chraptěl....Jasně byl dobrý,ale "rostl" :o)))

dafi » 29. 01. 2010, 20:42

Dík Laco za info.

Miriam » 29. 01. 2010, 20:34

iii: Hlavne nesmie byt nudne a musi byt niecim ine, to cd. A Martin ho nemusi brzdit, ved singel moze vydat alebo natocit klip.

Laco » 29. 01. 2010, 20:19

Pre záujemcov....Mirko dnes ráno mal takmer hodinový rozhovor na Kiks rádiu Východ , dnes večer spieva na diskotéke v Čani....pekný večer všetkým

12345 » 29. 01. 2010, 20:16

Souhlasím s dafi, i když ten poslední finálový večer byl podle mě poznamenán už celkovým vyčerpáním a problémy s hlasivkami, proto to nedopadlo na 100%. Miro toho Timberlaka následně komentoval tak, že měl před i při vystoupením bolesti hlavy, proto se asi tvářil tak, jak se tvářil. Kdo trpí na migrény, chápe. Nemyslím, že by si tu kritiku bral až zase tak k srdci.

iii » 29. 01. 2010, 20:08

Priznám sa, zbláznila som sa do neho až po rockovom kole. Ale o to viac. SS som zo začiatku totiž pozerala kvôli Adele, lebo tá ženská je ohromná. Totiž, s Martinom ako favoritom som sa nikdy nestotožnila. Jediná pesnička od neho, čo sa mi páčila, bolo Rozeznávam. Ale k Mirovi. Po rockovom kole, som už túžobne očakávala každú nedeľu. Pre jeho krásny hlas, pre tú pozitívnu energiu, ktorá z neho sála a preto, že človek nikdy nevedel, čo zas vyvedie. Ako keď pozeráte napínavý seriál. Mira si napriek porote ľudia doslova vydupali, lebo na rozdiel od nich zjavne pochopili, že má čo ponúknuť. Joj, nech sa mu darí a nech ho počúvame ešte dlllho..

Lenka » 29. 01. 2010, 20:06

Leila-jo úplně s tebou souhlasím.Ševčíkovi jsme taky fandila ale bohužel si to pokazil sám a nevím jak by zvládal další kola kdyby postoupil.Jinak já už jsme to tu psala mě zaujal po WICKED Game a po medailonku které věnoval pivu a po odzpívání Home jsme měla jasno komu budu fandit.

dafi » 29. 01. 2010, 20:01

Dobrý večer všem,trošku budu oponovat,ale možná je to jenom můj dojem.Bylo tady několikrát řečeno ,že se Miro zlepšoval kolo od kola.Vzhledem k tomu ,že jsem si ho vybrala za svého favorita hned při první písničce a už jsem nečekala na další kola ,jak se projeví tak si myslím ,že byl dobrý už na začátku (mimochodem jeho Wicked game z druhého semifinále se řadí k jeho nejlepším výkonů),ale pak už jenom záleželo na typu písničky ,ke které postupně přidával šou atím si ho lidé začli více všímat .Jenom to shrnu ,že třeba ta druhá písnička byla pěvecky lepší než třeba ta poslední Watch over you tak si nemyslím ,že by se zlepšoval kolo od kola,prostě jednou mu to sedlo podruhé ne.A co se mi od Mira fakt nelíbilo,žetak hodně dal na jevo ,že se mu podle něho nepovedla písnička odTimberlaka,až se mi zdálo ,že se rozbrečí a přitom to bylo v jeho podání pěkné.

12345 » 29. 01. 2010, 19:49

to Bára: Martin je talentovaný muzikant, teď je to sice těžké posoudit, jak dobrý skladatel je, ale objektivně vzato by na tom asi měl být lépe než Miro. To je jenom předpoklad, jelikož Miro nemá ani klasické hudební vzdělání ani takové zkušenosti jako Martin. Jestli se to potvrdí, uvidíme, až jim to CD vyjde. Spíš si myslím, že Martin chce vydat něco ve velkém stylu, asi nějaký moderní pop s bohatými aranžemi a to mu prostě bude trvat mnohem delší dobu, než kdyby to proběhlo tak jako v případě jiných superstaristů, kteří vydali CD, které se skládalo z písniček slátaných z melodií z mezinárodních databází, jenom přetextovaných. to Mag: V tom máš pravdu, že váháním by riskoval odliv fanoušků, ale ten přijde každopádně, to je přirozená věc i u zavedených umělců. Další věc je, že pokažený uspěchaný debut je z dlouhodobého hlediska podle mě horší než odložený, ale kvalitní debut.