Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Kaja » 16. 02. 2010, 07:28

Miro má pravdu, dôležitá je prirodzená inteligencia a EQ, ľudia s takýmto vybavením sú obvykle najúspešnejší a najprispôsobivejší. Vôbec nepochybujem o tom, že náš chlapec je inteligentný, to je predsa vidno. Že kašle na školu, o tom sa sám niekoľko krát zmienil a dejiny a politika zrejme netvoria stred jeho záujmu, Napokon, nechceme z neho mať politika, tých máme dosť a žerú nám nervy, ale, naopak, chceme, aby nám spieval a pôsobil na našu nervovú sústavu regeneratívne. Či má IQ 144 alebo 134 je asi naozaj fuk. Keď to povedal, zrejme mu taký výsledok v nejakom teste vyšiel. Neviem, či to bol oficiálny test, to som kedysi robila, boli to také kreslenky s obrázkami, alebo teraz je na každom kroku také, že otestujte si svoje IQ - a zdá sa mi, že sú to skôr vedomostné testy. Alebo aj testy v niektorých knihách sú úplne ináč postavené ako tie kreslenky typu: "ktorý symbol sem nepatrí a ktorý nasleduje". Treba to brať s rezervou, ale namám ani žiaden dôvod neveriť. Môj kamarát chodil s babou, ktorá mala 146 a nebolo to na nej vidno z druhej strany ulice. Navonok sa u nej prejavovalo postihnutie takým IQ iba trochu extravagantným a provokatívnym obliekaním. Inak to bola bežná, dosť uletená baba - medička.

Kaja » 16. 02. 2010, 07:04

A link som si zmizla : http://bit.ly/ag8uLp

Kaja » 16. 02. 2010, 06:59

Toto je z toho chatu, na priamu otázku dal odpoveď. Pod tym je link na prepis toho chatu, inak je v nom velmi sympaticky.

otázka: jaké máš IQ? :D odpoveď: cca 144 :) ale to je iba statistika... IQ nie je podstatne ;) dolezita je prirodzena inteligencia, nie statisticka hodnota intelektuality a pouzitia logiky v nepraktickych otazkach netykajucich sa zivota a zivotnych situacii :) ... takze treba kaslat na IQ a rozmyslat srdcom ;)

--------------------------------------------...

Leňa » 16. 02. 2010, 06:50

Jak vidím, tak jsem šla včera spát naštěstí včas, ještě než se nám tu vyrojily ty souhlasící kopie...Pokaždé mě udivuje, jak je nějakou dobu klid, a pak se jich tu v jeden den a jednom čase objeví třeba pět najednou- co ty na to, Mio? Tvoje vysoké IQ by si s tím mělo snadno poradit. Jana: Skvělé ranní typy, jdu si uvařit kafe a pěkně poslouchat...Díky :) Krásný den všem bez schizofreniků a Kačenek..

Jana » 16. 02. 2010, 04:58

Lepšie - pravda vystlaná láskou. Rolling Stones - Angie.

Jana » 16. 02. 2010, 04:48

Myslím že nad pravdou by mala byť láska, najmä keď pravda ľudí rozdeluje. Kedže milujem hudbu - Richard Marx - Right Here Waiting, No Doubt - Don speak, The Rasmus - Love Conquers all. Pá, pá.

Misa » 16. 02. 2010, 04:02

Trochu jsem si početla dozadu a pobavila se nad tím, jak se snaží Mia (a nějaký přitakávač ?) dokázat, že Miro nemůže mít IQ 144, protože nedokázal odpovědět na tak jednoduchou otázku o sametový revoluci :-) Podle mě Mia ve skutečnosti o Mirovi ví úplný houby a je dost možný, že se tady objevila z druhého břehu? Tam by totiž horko těžko skousli tuhle informaci o klukovi, který se odhaluje nebo odhazuje trička :-) ... možná jsem paranoidní :-) Je to nesmysl, že Miro se tím chlubí na každým kroku. Mluvil o tom jenom jednou(!) na tn.cz, protože odpovídal na otázku fanouškovi a není problém ten chat dohledat a tuhle informaci si zjistit. Pokud vím, Miro na školu kašlal. V jednom článku řekl, že se učil jenom to, co uznal za vhodný. Nějaký ty mezery mít bude, ale to nevypovídá, že nemá výše zmíněné IQ...určitě si to nevycucal z prstu a nějaký ten test podstoupit musel. Myslím, že takový Einstein, který měl IQ 160, ve škole taky žádný zázrak nebyl, stěží prolejzal :-) Jedno je jistý, bez nadprůměrnýho intelektu, by se Miro nikdy nedostal na stavební fakultu, což je hodně těžká škola.

Pro Adélku: Miro tak trochu levicový bude :-) Není tajemstvím, že se vzhlídl ve východní filozofii, Tibetu apod. Je to jednoduše člověk, který není příznivcem rozdílů mezi chudými a bohatými :-)

gatla » 16. 02. 2010, 01:20

:-D ted jsem se teda od srdce zasmála-Andrew,díky :o)) Máš pravdu,to samé jsem si řekla,když jsem to tehdy viděla :o)) To zas bude zítra námět k diskuzi.... GN

Andrew » 16. 02. 2010, 01:07

Ježiš, to jsem vidět nemusel. Oni jsou kromě Martina pitomí komplet všichni :) http://bit.ly/doRBwJ

Kaja » 16. 02. 2010, 01:05

gatla: ďakujem, pozriem si to. Mne nevadí, skopírujem to skrátené, či neskrátené :-)

gatla » 16. 02. 2010, 01:01

Kaja http://superstarcz.nova.cz/clanek/novinky/sametova... Zkracovat neumím :o(

Kaja » 16. 02. 2010, 00:58

A v Trenčíne nebol nikto? Nemáme žiadne správy odtiaľ. Tuším som celkom uzrozumená, že bude mať od apríla manažéra. Keď k tomu prirátame niektoré prehnane agresívne fanúšičky, hrozí fakt, že ho uštvú. Potrebuje od niečoho odbremeniť. No nič, idem spať, ráno do robotky, možno sa mi podarí sem nakontaktovať v priebehu dňa, keď budem ešte pri zmysloch. Teraz už vyzerám ako Šmajda po koncerte s autogramiádou.

Andrew » 16. 02. 2010, 00:54

Heineken Tower Stage v Bratislavě toho 31. 3.

Lilie » 16. 02. 2010, 00:50

Ještě než půjdu spát, protože už taky nevidím - jaký předprodej?

Andrew » 16. 02. 2010, 00:43

Kaja: Info zatím žádné. Luciinetsce napsali v podstatě jenom to, že to bude, a na můj dotaz zatím neodpověděli. A předprodeji zatím lístky nejsou.

Kaja » 16. 02. 2010, 00:43

Adélka, keď sa zobudíš, hoď sem, prosím, link na tú anketu, ani ja som to nezaregistrovala. Ty furt pre niekoho iného by si sa mohla rozhodnúť, kto vlastne chceš byť, aby sme to stíhali sledovať. Lebo je fajn vedieť, či diskutuješ s jedným človekom, troma, alebo trojhlavým drakom.

Kaja » 16. 02. 2010, 00:36

Hm, čo tu máme nejaký nájazd? Konečne sa mi sem podarilo dostať a zbežne prebehnúť o čom je reč. Môj domáci počítač vrtošil, tvrdil, že nevie nájsť sieťovú kartu, no dcéra ho rozobrala a zložila a konečne mu zase zaplo. Medzitým ste tu vyprodukovali zo 30 strán. O tom koncerte v Blave stále žiadne info? Možno sú dohodnutí s PKO, potrebujú predať lístky na Costnera :-)

adélka » 16. 02. 2010, 00:33

Chtěla jsem napsat, že říkal, že po sametové revoluci se moc prohloubily rozdíly mezi lidmi. Už na to nevidím. jdu spát. Možná, že na Slovensku se o sametové reloluci ve škole moc neučí?

adélka » 16. 02. 2010, 00:30

Tak jsem si tu anketu k 17. listopadu našla a Miro fakt nevěděl, co je to za datum. Asi tu školu fakt flákal... Přiznám se, že tím u mne trochu klesl...Navíc tam pořád říkal, že po sametové listopadu se hlavně prohlobily rozdíly mezi lidmi, což jsou názory hodně levicové... Dobrou noc.

pro Andrewa » 16. 02. 2010, 00:17

S tebou se sympaťáku,,jak vidět bavit dá, ale nebudou ty děvy kol naštvaný, že hovoříš s narušiteli a barbary, kteří neuctívají společný idol ?