Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 16. 02. 2010, 19:10

Co se to děje, kde mám předešlý příspěvek? :-O

Lenka » 16. 02. 2010, 19:04

Dneska tu řádí nějakej šotek.Nezobrazujou se tu příspěvky a nebo se neotevře stránka.Koukám že už sem kobitka ten odkaz na ten rozhovor dala tak se omlouvám ale fakt to dneska nějak blbne:-(

Lenka » 16. 02. 2010, 18:57

http://bit.ly/b9hG9O Tady je odkaz na ten rozhovor v tom teplickým deníku:-)

Andrew » 16. 02. 2010, 18:53

Bych se jenom chtěl pochlubit, že jsem byl na poště. No a... mám dva zelené lístky na duben :)

Rous » 16. 02. 2010, 18:32

Gatla: díky za ubytování, ještě se určitě domluvíme, v kolik se tam sejdeme, všichni. Kobitka: dopálil mě,no! Co se týká kritiky ohledně mě,(myslím příspěvky) tak já bych řekla,že má pravdu.Některý jsou blbý, dětinský, ovšem zaostalý mě nenapadaj žádný. Já jen občas zapomenu,že to čtou i ostatní,ne jen my tady. ( Nechci se litovat,nemám deprese,nebo něco podobnýho,ale beru to tak,jak to je.A některý ty příspěvky, fakt trapný.) Třeba ten včerejší,mezi ostatníma.Já si poslouchala Miríska,nějakou dobu, nepodívala jsem se o čem je řeč a pak to byla síla. Nejsem uražená,naštvaná to ne. Ale pravda je,že asi udělám ostatním radost,nebudu zasahovat do debat. Ty to většinou napíšeš vtipně,trefně.A nejen ty,ale všichni ostatní taky. Občas nějakou tu blbost,dětinskost napíšu.Aby jste věděli,že vás sleduju. Andrew,Gatla: Kdyby něco,tak napište. A jednu na závěr: ,,.....kolikátýho je dneska?" ptám se. ,,16,už se nemůžeš dočkat,viď? Měla by sis začít stříhat metr." zní odpověď. Zase jsem vás chtěla krmit tím,co mi řekla kamarádka,ale snad někdy příště. Tak zatím pa,pa,pa. 16,už se nemůžeš dočkat,viď? Měla by sis začít stříhat metr." zní odpověď.

Sidney » 16. 02. 2010, 18:31

Jana1: Mas aj pravdu, ta otazka mohla byt polozena radsej, ze co bolo 17.novembra 1989. Inak aj vam tak blbnu tie stranky dnes? A v dnesnej tanecnej ankete o naj tanecnika vedieme dost vysoko, tak snad to tak aj ostane...

kobitka » 16. 02. 2010, 18:30

Nevím jestli už to tady bylo, ale je to článek, který nám tu jedna dívčina(nepamatuju si která) kopírovala http://bit.ly/b9hG9O. Jen doufám, že se tady nebude dneska večer zase probírat jeho IQ

ewilyn » 16. 02. 2010, 18:10

kaja: mozes mi to prosim preposlat na adresu ewilyn@seznam.cz dik

Lilie » 16. 02. 2010, 17:51

Ahoooj všem, díky za podporu, už je mi o malinko líp :-))) To IQ s tím 17. listopadem bych už nechala odpočívat v pokoji....:-D Na to LD - myslím, že vybráno už je, ale asi aby se ostatní břehy, co tak rádi ankety, nenudili, že :-))) Toho 3.3. či kdy - kdo máte Markízu, nahrajte to,....síííím :-)) Kaja: fakt to sedí :D

míla » 16. 02. 2010, 17:41

AHOJKY VŠICHNI.KOUKÁM,ŽE SE TADY ZDRBNE VŠECHNO ZUBY,LISTOPAD89,ALE NIKDO UŽ NEPÍŠE VZKAZY MIROVI.TAK TO MUSÍM NAPRAVIT.AHOJKY MIRO KOUKÁM,ŽE SE ANI NEZASTAVÍŠ,POŘÁD NATÁČENÍ,TANCOVÁNÍ,KONCERTY.TAK POZOR NA TVOJE ZDRAVÍČKO.MĚJ SE DOBŘE A PŘEJU TI TĚCH KONCERTŮ MOC,ALE NEUPRACUJ SE.TY BY SI NÁM MOC CHYBĚL.AHOJKY MÍLA. AVŠEM OSTATNÍM PŘEJU HEZKÝ ZBYTEK VEČERA.

gatla » 16. 02. 2010, 17:21

Tak dnes se doma moc nevyskytuju,ale koukám,téma se od večera drží stále stejné :o((Aspoň o tolik nepřicházím :o)) Jinak děkuju za optání na zub :o)) No vím o něm pořád,trochu spláskávám,ale celkově to je o hodně lepší :o))) Do dubna jsem fit :o)) Co ty,Lilie?Jak jsi na tom dnes ??? Arabela,díky ti moc za datum MzN :o))Jsem na to zvědavá :o)

jana1 » 16. 02. 2010, 17:13

Vidim že tu chodi ešte jedna Jana tak si pridam teda Jana1 .Stále Vas čítam a držim palce,neda mi aby som sa neozvala k tomu sporu.Ked ma zobudite o pol noci a date mi otazku kedy bola zamatova revolucia tak hned poviem 17 novembra.Smajdovi bola položena otazka ked sa dobre pamatam/čo bolo alebo čo sa stalo 17 novembra/ja osobne som si hned pomyslela čo komu sa stalo 17 novembra? nechapem.IQ ake ma?Co na tom ake ma ,vidim ako sa sprava ako chce robiť,ako na sebe pracuje,ako chce rozdať niečo zo svojho talentu aj inym urobiť radosť hlavne tym ktorych jeho vkus priťahuje, nie je to žiadny flakač .Určite je to človek ktory sa nenudi a ked nema čo robiť tak si niečo najde ,niečo robi alebo tvori.Ja len toľko majte sa.

deppholl » 16. 02. 2010, 16:45

Arabela - ahojky, prosím Modré z neba by mělo být 3.3. ??? A nevíš jestli to bude ten díl s Mirem?? Já mám někam jít a ještě to můžu zrušit. Je to středa, dříve to u vás také šlo ve středu?? Já myslela že spíš o víkendu.

adélka » 16. 02. 2010, 16:39

Ahoj všem, vidím, že jsem tady včera svým příspěvkem o tom, že mi trochu vadí, když Miro neví, jaké výročí se slaví 17. listopadu, rozprodudila živou diskusi, ale aspoň bylo o čem se bavit, ne? Pro mě je to opravdu těžko pochopitelné, jenže já jsem už starší ročník, který 17. listopad velmi intenzívně prožíval a aktivně se těch událostí účastnil a po listopadu se mi úplně změnil celý život. Chápu, že pro mladou generaci, která to už nezažila, je to jen datum z učebnice. Ale na Mira mě to hodně mrzelo, to je fakt. Asi je ponořen do svých zájmů, chodil hodně za školu a politika a dějepis zřejmě do okruhu jeho zájmů vůbec nepatří. To samozřejmě nesnižuje jeho hudební nadání, charisma, pozitivní energii, která z něho jen prýští, ale... Prostě jsem konečně zjistila, že taky není dokonalej:-)))

Arabela » 16. 02. 2010, 16:26

Ahhojte. Konečne som vás prelúskala. Ale strašne mi to blblo, nechcelo mi zobrazovať stránky. Myslí msi, že Miko je dosť chytrý. Nikdy sa nevychvaľoval, aké vysoké je jeho IQ. Len odpovedal na otázku. Podľa mňa nie je dôležité kto ako vyzerá a aký je chytrý, ale to čo má v srdci. Mirko je pekný , chytrý a aj má dobré srdce. Jarka - Moja sesternica má 18 a vraj to preberali, ale nevenovali tomu veľkú pozornosť. Modré z neba by malo byť 3.marca.

Arabela » 16. 02. 2010, 16:16

Ahojte. Konečne som vás prelúskala. Ale strašne to blblo. nechcelo mi zobrazovať stránky=o( Riešili ste tu to jeh iq. ja si myslím, že je dosť chytrý, na to ako sa vyjadruje. Nezaregistrovala som, že by sa tým vychvaľoval. len odpovedal na otázku. A myslím si, že nejde o tom ,ako človenk vyzerá, aké má IQ, ale aký je vnútri. Mirko je pekný, je chytrý a aj má dobré srdce =o) Ktosi spomínal, či sa vôbec na Slovensku učili o sametovej revolúcií. No mám sesternicu, ktoá má 18 a a vravela mi, že to preberali, ale len jednu hodinu. A Modre z neba by malo byť 3.marca.

Lenka » 16. 02. 2010, 16:06

Ahoj všem.Pročetla jsem 12 stránek co jste tu včera napovídali a chvílemi jsem myslela že jsme někde jinde.Proboha kdo se tu tu zase zjevil? Jinak zítra mi taky posílají už ty VIP vstupenky tak jsme ráda-díky Andrew:-) Já si s vámi taky dám srazík v tom Liberci někde na vínečku a kdo přijede vlakem-Jarka a ještě někdo tak počkám na nádraží a můžem jet spolu ať trefíte.Času dost se domluvíme.

Leila » 16. 02. 2010, 15:56

Ahojte! Fúúúha, od nedele tóóóľko čítania!!!!! Ten chýbajúci učebný "výpadok" o 17. novembri u Mirka by som až tak neriešila, hoci patrilo by sa vedieť! Ale až tak, ako písala adélka, že u nej trochu klesol, to hádam nie!!!!! Možno, že mali podobného učiteľa ako ja, ktorý bol bývalý komunista a učivo na túto tému rozhodne flákal, tak ako aj občas Mirko školu, ale rozhodne to nie je žiadna tragédia!!! A naozaj, zvláštna náhoda, že dlho, dlho žiaden prudič a v jeden večer sa ich vyrojí toľko! To len veštec si vynovuje nicky!!! A je divné, že by Markíza ešte nemala vybraných účinkujúcich a takýmto spôsobom hlasovania vybrala jedného zo superstaristov do LD!

Kaja » 16. 02. 2010, 15:51

ewilyn: mne to prislo mailom, neviem, ci je to niekde na nete. Vedela by som Ti to preposlat, neviem ale kam...

kobitka » 16. 02. 2010, 15:33

Mia :neboj se ten konflikt tady nevznikl včera kvůli tobě ale kvůli tomu pánovi, který v tom co jsi tady začala pokračoval. Tak to vypadá, když si někdo s toho co jiný napíše vybere jen část, která se mu zrovna hodí do krámu(to myslím toho Šerloka ne tebe). Takže dál tady choď a přispívej do diskuze. My tě bereme.