Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

gatla » 15. 02. 2010, 22:51

Tak Andrew,teď jsi probudil zvědavost i ve mně :o)) Co je to za dárek?Napiš,prosím :o))

Pro Andrewa » 15. 02. 2010, 22:51

Ano, sympaťáku.Ale ty to neřeš, ty jsi fajn.

Andrew » 15. 02. 2010, 22:49

kobitko, to si nedělej srandu. Vždyť to je, co by kamenem dohodil. Kdyby ho Macyáš chytla tam, kde vrátného, a on zaječel svou pekelnou fistulí, tak ho musíš ve FM slyšet. Takovej kousek to je :)

Mio souhlasím » 15. 02. 2010, 22:49

Nechápu co je negativní na tom, že Miro nemá IQ 144. Buď na zemi proboha. Tady už to zavání honem na čarodejnice.

... » 15. 02. 2010, 22:47

Mia: a kdy proboha Miro o sobě hlásal výšku svého IQ? Odpověděl na přímou otázku, toť vše, krom toho chatu jsem nikde jinou zmínku neviděla... byla by hloupost neodpovědět a vymlouvat se

Mio souhlasím » 15. 02. 2010, 22:47

Proč bychom měli táhnout pryč? Říká tu někdo něco špatného? Je tu soukromý pozemek? Pokud ano, napište si to na dveře a zadejte do katastru nemovitostí. Potom na všechny, co vám nevoní, můžete zavolat policii, protože v tom případě narušují soukromé prostory. V opačném případě má každý stejnou možnost vyjádřit své názory, jako ty. Nepropaguje se tu ani násilí, ani se sprotě nemluví.

Andrew » 15. 02. 2010, 22:46

A líbí se mi, že jakmile se tu objeví negativní názor, okamžitě se objeví nějaký přitakávač. To to tady pravidelně čtete a čekáte, kdy se objeví cokoli negativního, abyste mohli souhlasit? Neberte to prosím jako invektivu, jenom bych to rád pochopil, protože mi to přijde absurdní :)

pro Rous » 15. 02. 2010, 22:46

Ty infantilní nanynko, radši přemýšlej o výtahu a nepleť se do diskuze pro dospělé, kam vzhledem ke svým příspěvkům nepatříš.

kobitka » 15. 02. 2010, 22:45

Mio souhlasím: juj tady někomu leží Miro v žaludku. Jdi ho strávit jinak ti hrozí žaludeční vředy. Ha, ha Kobitka do Havířova? Leda tak ve snu.Hernajs kdy konečně kluk jeden střapatá pochopí, že nemám téměř šanci vytáhnou paty z F-M.

Lilie » 15. 02. 2010, 22:44

Bože, co se tu zase děje :-O Mio jedna, druhá, třetí a kolik vás ještě vyleze: jestli máte nějaký IQ test s daty a encyklopedickými znalostmi, běžte si ho prosím řešit a nás nechte, ať se z něj můžeme v klidu pos.at - děkujeme. Andrew: ten dárek je krásný :-D

Andrew » 15. 02. 2010, 22:43

No výborně. Takže jsme se všichni shodli na tom, že IQ se znalostí historie nijak nesouvisí :) A ano, souhlasím, že nevědět, co se stalo 17. 11., je ostuda. I když zrovna tuhle epizodu SuperStar jsem nějak nezachytil. A to jsem si myslel, že jsem v archivu viděl všechno... Ale líbí se mi, jak stačí neznalosti jednoho data a člověk má hned jasno. Nemá rozhled, je blbej, odepsat :)

Rous » 15. 02. 2010, 22:36

Všem Mio souhlasím:Táhněte do háje,všichni pryč!!!!!!!! Slušně řečeno!!!!

Mio souhlasím » 15. 02. 2010, 22:33

IQ testy jsou zaměřené na obecnou důvtipnost. Je v nich potřeba umět pouze sčítat, odčítat, násobit a dělit a je v nich povoleno mít kalkulačku, i když se dají všechny úkoly vyřešit z hlavy. To proto, že počty tu nepomohou. Pomůže odhalení principu sekvencí. A to pouze v těch rádoby početních částech testu.Prakticky je pro IQ testy pro dospělé nutné umět matematiku z 2. třídy. Toť vše. Existují i IQ testy pro děti a , kde není potřeba umět ani základy matematiky. Ve velké většině testů je potřeba jen doplňovat sekvence obrazců (tam není potřeba nic než jen umět počítat do pěti a to jen někdy)a ukázat logické myšlení. U části kde se měří logické myšlení je potřeba umět číst, aby člověk pochopil zadání. To je všechno

Rous » 15. 02. 2010, 22:29

Jdu spát,všem dobrou noc,krásné sny o však víme. Příště až s ním pojedu ve výtahu,slibuju,že na něj budu koukat,třeba na mě vyplazoval jazyk,dělal na mě dlouhej nos,co já vím?? Ale na druhou stranu,se mnou si může být 100% jistý,že kdyby jsme spolu byli jen my dva,rozhodně mu neskočím kolem krku,nebudu si na něj chtít sáhnout a už vůbec ne ho pusinkovat!!! Bože a to jsem nic nepila!!! Dovedete si představit,mě po 1 frťanovi????

To je blbost » 15. 02. 2010, 22:27

Leňa . Ty chytrá , IQ je vyjádřeno schopností vyřešit problém v co nejkratší době tím nejoptimálnějším způsobem a zužitkovat veškeré získané informace efektivně. Paměť s tím nemá nic společného ! Naopak - je dokázáno, že lidé s nižším IQ mívají paměť velmi dobrou.I s tou pozorností jsi vedle - vysoké IQ může mít i člověk s ADHD - porucha pozornosti spojená s hyperaktivitou / podle MKN 10, což je mezinárodní klasifikace nemocí - speciální pedagogika ./

Mio souhlasím » 15. 02. 2010, 22:24

Tohle ale nemá mnoho společného s dobrým žákem. Datum zná většina lidí, i když v dějepise excelovat nemusí. Bendigovi se každý posmíval, že je blbý, a datum znal. Tenhle váš oslavenec nezabral ani když ho naváděli. Můžete snad uznat, že to není hlava mapa. Prostě není. Má možná jiné kvality, ale rozhled nemá. A obecný rozhled, nemusí to být žádné podrobné encyklopedické znalosti, svědčí o kultivovanosti. Právěže lidi s vysokým IQ to o sobě nehlásají při každém naťuknutí. A lidi s IQ nad 140 to spíš tají, protože obecně přijímanou pravdou je, že s IQ nad 130 zpravidla klesá sociální inteligence a u IQ nad 140 je to téměř pravidlem. Tito lidi nedokážou bez problémů komunikovat s lidmi průměrného IQ, kteří jsou braní jako norma společnosti, a proto vysoké IQ berou jako handicap a nechlubí se tím. Jestli je Miro extrémně kontaktibilní a pozitivní, pak je téměř jisté, že nemá IQ vyšší jak 130. A skoro vylučuje možnost, že má IQ nad 140. A pokud by byl nakrásně takovým zázrakem, že by měl extrémní IQ a k tomu vysoké EQ tak by vyskoké IQ spíš tajil.

kobitka » 15. 02. 2010, 22:16

Dobrý večer. Tak koukám že kauza Kačena je ještě pořád živá. A řeší se Mirové IQ. Já nevím jak vy ale já na výšku IQ nedám a ani tomu moc nevěřím. Já na testech byla vyšel mi průměr, takže nejsem ani tupá ani génius ale jde o to, že větší část testu je zaměřený na matematiku. A ne každý v ni vyniká. Tak jak podle jednoho zbabraného testu může někdo poznat jak moc je chytrý? Znám lidi co mají dvě vysoké školy a jsou to totální vypatlanci ale hlavně, že mají titul a tím se předpokádá, že mají i vysoké IQ. Pro mně je nedůležitější jak se lidi chovají k druhým a nezajímá mně na nich jestli ví kdo byl Einstein a umí odříkat jeho zákon relativity a možná mu i rozumí.K čemu člověk s IQ génia když se chová jako poslední hovado v řadě(sorry za můj slovník) Vy zase chystáte dárečky? Tak jo jen prosím žádné banány.

Mio,taky souhlasím » 15. 02. 2010, 22:12

..a navíc, tady se z něj můžou úplně po...t !!!!!!! Lepšího ještě neviděli !

ewilyn » 15. 02. 2010, 22:10

fanusicka: Modre z neba zatial nie je v programe do konca mesiaca, tak uvidime....

Leňa » 15. 02. 2010, 22:07

Jak vidím, tak se tu popíjí, práškuje, plánuje a marodí...:) Mio souhlasím: Neřekla bych, že v IQ testu jde o každé datum a historickou událost- spíš se to soustřeďuje na logiku, pozornost, schopnost učení, chápání, paměti, doplňování různých matematických a jazykových úloh- nedovedu si představit IQ test, ve kterém by se někdo vyptával na to, co se stalo 17.11...Je to sice faux pas, ovšem s inteligencí to nijak nesouvisí.